Mysig lördag!

Igår va en sån mysig dag (bortsett mina agressionsutbrott där på förmiddagen)! Efter att jag slutade jobba kl 14 så for jag hem och träffade lillasyster i hennes rum. Där satt hon och sminkade sig i hennes soffa med en spegel framför sig. Jag fick en kick och hämtade min sminkväska, en spegel och satte mig bredvid henne i soffan. Tittade mig i spegeln och jag var alldelens blek och glåmig, var ca 100 dgr sen jag sminkade mig.. Så jag sminkade till mig lagomt tills T kom. (JAG ÄLSKAR ATT SMINKA MIG! Kan sminka mig i flera timmar! Speciellt när jag har tråkigt.) Vi for och handlade, skjutsade bella till bussen och myste i soffan framför Tv:n + OS. Vid kl 18 - 19 kom pappa hem och fick en briljan idé.. Vi skulle fara in till stan och käka kina! Sagt och gjort, mamma kuta in på toan för att fixa till sig och jag bytt kläder. Efter ca 30 min var vi på väg till stan, hämtade upp linn hemma hos henne och käkade på Great Easten. Där satt vi och pratade om allt och lite till tills vi for hem. Vi skjutsade hem linn och träffade även hennes nya kisse Sookie! CHASE vad liten hon är jämfört med Lokus! haha, att Lokus ha varit så liten kan man inte fatta! :P Men Lokus är fortf. min favvo! ♥ Väl hemma så hoppade jag in i duschen och duschade i ca 40 min. Passade på att ha ett litet "hemma spa" i duschen medans T kollade på OS. Så jag pilade, skrubbade och rakade mig, Skönt! Efter duschen smörjde jag in mig hoppade i min pyjamas och mysade ner mig i T's famn framför tv:n. Vi tröttnade snabbt och hoppade i säng strax efter 12.

Imorse vaknade jag av mig själv, helt utvilad. Så skönt. Nu ikväll så ska jag hem till lägenheten. Annars så händer det inte mkt mera.

(Hmm, den här bilden är tillägnad LÖRDAG! Inte söndag..)
Puss /A

hard.


don't take me for granted.

Jag hörde hur hela världen skrek håll ut, håll ut.
När vet man att det är nog? När man inte riktigt orkar längre utan brister ut i gråt för att det blir för jobbigt. Allt för många svek det senaste. När ska det ta slut igentligen. Vart går gränsen lixom. Jag vet inte, men jag känner att det är nära faktiskt. Allt jag ber om är att du ska hålla ditt ord. Att för en gångs skull faktiskt hålla löften. För du bryter dom, allt för ofta. Och sen viftar du iväg det som om ingenting har hänt. Du kanske inte tar det allvarligt, men det gör fan jag. Jag vill inte att det ska ta slut, helt ärligt. Men du ger mig snart inget val. Kan vi verkligen inte åstakomma bättre än det här?

Det sårar mig att du inte vill se oss lycklig. För vi är en.


As if a good thing ever could make up for all the pain.



Underbar.
Är bra när man känner sig nere.

Too far gone


Robert Pattinson och hans kompis Sam Bradley gjorde låten Never think/too far gone tsm. Men dom gjorde varsin version av den, men ganska lika varandra! Så det här är Sam's version av låten too far gone (never think)!
Så bra är den!!

this is it

Jag känner hur onödigt det är att updt. bloggen när jag inte gjort ett skit alls idag. Har tittar på Michael Jacksons dokumentär - This Is It. Och den var bra. Efter att sett den där filmen så får jag en känsla av sorg. Fy f-n vad han kämpade med den där konserten, vilket jävla arbete ALLA hade lagt ner med den, inte minst MJ. Man känner vilket "slöseri" med tid, planering och allt där i mellan när han 8 dgr före framträdandet, så dör han. Ödet är minst sagt skrattretande. Men alla MJ fans där ute, se filmen. Ni kommer få en känsla av lycka också! Han verkade vara en speciell person.

Igår kväll plockade jag undan 2 st hårbollar som frans kräkt upp. Och bion vi såg igår var sådär. Inte värd att se på bio ialf. Men helt okey. Nu ska jag diska och så. Väntar på T. Har han tur så är han hemma innan 16. OM han har tur som sagt.


lägger in en bild på frans när han sucktar efter fiskarna.

Puss /A

Lång dag.

Idag har jag varit hemma igen och inte gjort ngt. Jag har lyssnat på musik, plockat till i lägenheten, diskat, lockat håret och försökt göra en frisyr.. Gick inte så bra, fick värsta lockarna såg ut som en docka i håret. Så det fick bli en vanlig lockig hästsvans. Och jag sminkade mig även lite sådär enkelt, för att få tiden att gå. Sen kom även systeryster förbi med lilla Ängla! Tack och lov för det så man fick lite socialt umgänge ialf.


Busungen som ALDRIG kan sitta still. Så fick aldrig ngr riktigt skarpa/bra bilder på henne.. Men som sagt. I Vissa lägen! ;)



Mitt hår blev ca 10 cm kortare när jag lockade upp det!


Jag gjorde lax m. potatis och sås till middag. T kom hem strax efter halv 6. Tog mat. Åt upp sen satte han sig vid datorn i ca 1 ½ timma. Sen kom han till mig i ca 5 min innan han hoppade in i duschen och nu sitter han och ser på skit OS. Det är så himla roligt att han vill umgås med mig efter 12 h arbetsdag... Man måste helt serriöst bara duga till å städa + göra mat. Så jävla trist. Man känner sig så uppskattad ibland. not.
Ikväll ska jag, T och Tobias på bio och se wolfman. Hoppas den är bra!

Puss /A

Gick upp kl 06.00 på min lediga dag.

Varför? Jo jag for till pappas jobb imorse och hjälpte honom med att slipa 4 st fälgar. Det tog 2h för mig.. nybörjare! Efter det for vi och åt lunch. Vi käkade på Pinocchio - tonfisksallad, GÖTTANS! Efter det så träffade jag Malin på busstationen och sen for jag på ett 25 min möte på AF. Vi tog bussen hem till lägenheten där vi pratade. Jag kan fortfarande inte fatta att hon är gravid! Och beräknad den 24 mars!! DET ÄR NÄRA! Har inte träffat henne sen studenten och det var den 12:e juni förra året. Min älskade Malin, vad jag har saknat henne! Det var precis som att vi aldrig har varit ifrån varandra. Hon är underbar ♥ Jag minns första dagen hon började, vi klickade på en gång!
Underbara vän, du betyder. =)


Jag och pappa arbetar!




Malin försökte vara rolig med vodkan..

Min älskling gjorde sin första praktikdag idag på svevia. Han ska parktisera där i 3 veckor. Hoppas att det kmr bli längre! =) Men som sagt, 3 veckor är en bra start!


Raowr ;)
Puss /A

Parodi Ke$ha


Parodi av Ke$ha's TiK ToK.
Rolig!

Party + Valentine's day!

Igår så drog vi igång en vanlig hederlig hemma fest här i lägenheten. Jag hade mycket trevligt. Blev både full och glá! Mådde inte spec bra imorse, men inte så dåligt som jag hade trott. Vi var inte så många men det gick ann! Det spelades musik, spel och pratades högljutt. (googlade ordet högljutt, men stavas det verkligen så!? jaja) Som sagt, igår kväll var en trevlig kväll! =)




Idag är det ALLA ♥ DAG! Och den har varit underbar! T steg upp tidigt(!!!!) och for iväg en sväng. När han kom tbx så fick jag inte gå ur sovrummet. Han kom in efter ett tag och överraskade mig med en ros, ett kort och geléhjärtan (som redan är slut..). DE VAR SÅ FINT! Jag visade min uppskattning på ett mycket vuxet sätt..hehe! ;) Efter det så gjorde vi frukost och sen har vi pussats, kramats, kyssts, kelat, skrattat och bara rått om varann! Känslorna har bara sprudat ur mig idag. Stort tack vare det underbara vädret! Och min babe då. Just nu ser han på tråkiga OS och jag sitter här.. buhu. Är trött också. Ville göra cornflakeskakor, men vi hade ingen sirap!! Some other time..

Rosen och kortet



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Puss /A

Bilder säger mer än 1000 ord.

Barnvakt i Bygdeå.







Thomas Födelsedags fika.





hjälp!

Förlåt för en grymt dålig updt!!! Ska försöka lägga in bilder från dagarna nu snart!

Puss /A

8 - 17 en Måndag.

Det går inte att sova skönt i Linns säng. Och verligen inte när man är två stycken! Jag fattar inte!? Jag vaknade flera gånger inatt av att T tyckte jag tog för mycket plats, eller så hade inget täcke så jag frös, jag höll på att falla ut x antal ggr... Men jag vaknade även under mycket trevligare omständigheter som när min älskling höll om mig ♥

Så att sova 2 i linns säng är fysiskt omöjligt, ialf från min sida. Det måste vara för att hennes säng står i mitten av rummet, och inte mot väggen..


Puss /A

Paramore - Brick By Boring Brick


Paramore - Brick by boring brick

Vilken grymt mysig video! Vilka färger alltså!
Jag ÄLSKAR färgstarkt!!

cover, use somebody


Paramore - Use somebody (cover)

10 - 16 en söndag.

Vilken underbar morgon! Solen skiner och det är härlitgt ute. Skulle göra vad som helst för att få köra skoter och fara å grilla just nu! Dagar som dessa tar man inte vara på så väl, tyvärr. T kom hem till mig igår. Vi hämtade mat från Trafikanten och käkade hemma. Sen såg vi lite på melodifestivalen och sedan så lekte jag lite med Ängel! Hon är så söt den där lilla långhalsade, grimaskerande fluffisen! Efter det så gick vi in på rummet och tittade på en skit dålig film.. hel knasig var den. Sen somnade vi.. Vaknade kl 8 imorse av att Fia tjöt som en j-vla gris och hon ville ut. Sen somnade jag om och vaknade vid 9 för att göra mig iordning för jobbet. Så nu sitter jag och kornelia här och gör inte ett piss.. Eller inte jag ialf. Har kollat igenom ALLA sidor man kan kolla på. Men får se vad jag hittar på..

Puss /A

Jag hörde sånger i mitt huvud men dem kom aldrig ut.


Melissa Horn - Jag kan inte skilja på

spontant är älskvärt.

Jag har aldrig varit en särskilt spontan människa. Det är ofta folk måste övertala mig innan jag gör något. Jag vill ofta ha struktur och veta allt i minsta detalj. Och det är inte det roligaste..eftersom många av mina kompisar kör på stilen "äh, vi gör så här nu sen ser vi hur det blir". Men en som verkligen gör så att jag kan släppa till och inte bry mig om något är Kornelia. Hon är en sån bekymmerslös figur och jag är så glad att hon finns. Det är så många minnen jag har av henne som är så underbara. Ex alla fester vi har farit till bara-för-att, vi for till skellefteå och for på trästock när jag skulle upp kl 06 dagen där på för att jobba 8h och farit iväg och badat eller till en stuga för att chilla. Sommrarna med den bruden har varit guldvärda! Hihi!

tonight's gonna be a good night.


Puss /A

BARNFÖRBJUDET!!!!

118800, det bästa någonsin!

Kornelia berättade att hon och hennes kille satt igår i soffan och fjantade sig as mkt. Dom fick idén att skicka till sms 118800 och testa deras nya hit "har svar på allt". Sen fick ju jag lov att bevisa att jag inte var så mycket sämre än dom..

K: "min pojkvän vill inte ha mitt finger i sitt stjärthål när jag suger av honom, varför inte då?"
118800: "De kanske beror på att han finner det obehagligt. Vanligtvis så är det bara att trycka in fingret lite längre nästa gång och säga åt honom att nite klaga! ;D"

A: "Min mamma säger att hon har töjt sitt stjärthål, hur har hon det?"
118800: "Hon ljuger bara, det är inte sant helt enkelt. Hon sa bara så för att du tjatade så om hennes stjärhål, det enda hon gjort med sitt stjärthål är att hon försökt vidga det en gång när hon var mindre, men hon misslyckades. mvh 118800"


Haha helt serri! Att dom svara på sånt? haha det är så klockrent! Men som sagt så fjantade jag coh Kornelia oss väldigt mycket. men det var en rolig grej. Sånt kan man unna sig med när man har tråkigt. (och vi skrev så vulgärt för att testa och se vad och ifall dom ens svarade!)
Så ta oss med en stor nypa salt när ni läser detta!

hm.



serriöst msn snack!

Min och Thomas msn konversation nyss:

Persson - En Starkare Art  >> * << säger:

Fining

n o r l i n ^^Þ -  free fallin'. säger:
u´r my honey

n o r l i n ^^Þ -  free fallin'. säger:
and we fuck like ('.')('.') (← ska föreställa två kanin huvuden som finns på msn)

Persson - En Starkare Art  >> * << säger:
u make my pee pee grow


Haha jag älskar min pojkvän sometimes! ♥

(förlåt mamma å pappa för det serriösa barnförbjudna snacket!!)

ca 1 timme och 15 min kvar.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Inga problem Anna! Vi ska mocka hästskit och Pänglan kommer ju!

2010-02-05 @ 15:03:50

Helt serri. Jag är så less på att man alltid ska ta hand om Isabels djur. Först var det Snöprinsen, han grävde ner sig i ett hål och dog. Isabel hittade honom stelfrusen och drog upp stackarn ur hålet. Han var en Kanin.
Sen var det 2 st takråttor (Piff och Puff, ingen fantasi) som hon så gärna ville ha. Dom blev elaka, började bitas och fick cancer eftersom Isabel varken var med dom eller skötte om dom. Alla andra, eller JAG och MAMMA fick lov att städa åt dom (okej, cacern var inte Isabels fel, men kunde ha varit).
Nu har vi ju Max, kaninen. Isabel är aldrig med stackarn. Han sitter ensam och inne i en bur som mamma får både mata och rensa hos. Trodde fatiskt att han skulle dö sådär snarast eftersom gnagare är sådana. Men den jäkeln har fan hållt sig vid liv i snart 5 år.
Nu när Isabel vill fara iväg och vara med sina kompisar o.s.v så kan hon inte ens ta hand om sin egen häst! Ne utan det är mamma/pappa som måste ta hand om honom.

Det jag vill säga med detta är att den där ungen inte ska ha djur.
Eftersom alla andra måste ta hand om dom och inte hon.


Ängla min lilla pängla kmr ikväll. Jävlar i mig vad jag ska pussa sönder den ungen! ♥ ♥


Mamma å dotter!
Puss /A

8 - 17 en fredag.

Idag jobbar jag. Jobbar hela helgen fram till på måndag.

Jag har helt ärligt glömt bort varför jag någonsin har tyckt att det har varit skönt att vara ensam..? Igår så var jag ensam. Mamma for på gympa medans resten av familjen for upp till mysiga Jokkmokk för att gå på marknaden. Medans jag satt ensam där i ca 1 ½ timma så hade jag så tråkigt. Jag gick mellan datorn coh tv:n. Datan orkade jag inte sitta vid eftersom jag suttit framför den hela dagen och det fanns inte ett skit att titta på på tv:n. Så jag gick in i mitt rum för att spela nintendo. Men jag dog varje jävla gång. Sen hade jag en katt liggandes på min mage så jag inte kunde vifta på armarna (som jag, en mycket professionell spelare gör för att få större effekt på min spelande gubbe) för hon satt i vägen och ville blir kliad. Så vid kl kvart i 21 så ringde jag T och vi pratade i ca 15 min sen vid 21.10 så la jag mig för att sova. Är ganska så utvilad faktiskt.

Jag slutar kl 17 och undrar: vad fan ska jag göra sen!? Funderar att ringa någon kompis. Men jag jobbar kl 9 - 18 imorgon. Så vi ser väl. Har lunch nu kl 12.

Puss /A

something to laugh about.



Haha, så braa! ♥





17 - 21 på en Tisdag.

Jag jobbar. Det ringer lite samtal. Har kollat igenom alla internet sidor som man kan göra. Ikväll kommer mina systrar från småland! Jag är ledig imorgon. Jag får se vad som händer då. Jobbar torsdag 17 - 20, Fredag 8 - 17, Lördag 9 - 18 (igen!), söndag 10 - 16 (igen!) och slutligen måndag 8 - 17. Så jag har en lååååång veckan framför mig. Min älskling fyller år nästa onsdag, den 10/2. Han blir 23 år. Han börjar bli vuxen..hujeda mig! Så då nästa vecka någon dag blir det tårtkalas hemma hos oss! Typ..tror jag.


weheartit
Puss /A

9 månader

Idag firar jag och T 9 månader!


RSS 2.0