ECLIPSE TRAILERN

Jag har nyss kollat på eclipse trailern. Fy faaaan vad bra den filmen kmr vara! Vill du också se? Gå in på den här sidan för att kolla på den i riktigt stort format!


Puss /A

SPOTIFY GRATIS + UTAN REKLAM!

Vill du ha spotify premium gratis och slippa alla reklamavbrott? Då ska du bli medlem på den här sidan (http://www.gratispremium.com/?ref=195189) och sen svara på EN utav två undersökningar, men svara NEJ på alla erbjudanden som kommer komma när du ska svara på undersöktningarna! Annars så kommer det ju kosta! Och du måste värva 6 st vänner för att få spotify utan reklamavbrott! Det funkar =)

Det blir skönt med spotify UTAN reklam. ^^

Puss /A

Tallinn

Bilder säger mer än 1000 ord.

WELCOME TO TALLINN.



Smi...le..? heh


Lyxmiddag på båten.
Sallad + fläskfilé med grillade grönsaker & potatisgratäng. ↑


↑ Wine store, mat, ute servering, båten, shopping och jäsning. ↑
(ego pics.........)

↓ FEST ↓


↑ FEST ↑


Fylle käk och lyckliga miner.

↓ SHOPPING!!!! ↓





Annas ↑






Thomas ↑




Vitrinskåp 1 och 2.





Godis ↑

Hej hej!

Jag måste få börja detta inlägg med förlåt. Jag är VÄRLDENS SÄMSTA på att fånga minnen och ögonblick med min kamera. Jag förlitar mig allt för mkt på att min hjärna ska bevara alla underbara stunder och att jag sedan med talets förmåga ska återuppliva dom genom att berätta dem för nära och kära. Men som ni vet, bilder säger mer än 1000 ord. Ialf. Jag har vart på ett möte för ett tag sedan och det gick väldigt bra! Nu ska jag börja lävgga in bilder från dessa 3 underbart roliga dagarna.


Me today. Tröjan köpt från Tallinn.
Puss /A


Jag har köpt en Iphone! Men ännu inte börjat använda den. T ska hjälpa mig med den idag! Lite bilder på den i sin söta lilla kartong!



kill me..

jag. är. död.

Jag vill sova. Men har ett viktigt möte idag så måste göra mig i ordning. Ni kommer så bilder från Tallinn och allt som vi har köpt på resan senare idag. funfunfun! :)

Och snart äre valborg. Då firar jag och T 1 år tsm. Men igentligen så träffades vi ju den 25 - 26. Så jag har kännt den killen i 1 år och 2 dgr. Kärlek vid första ögonkastet ♥
Nej nu ska jag smörja in mig och klä på mig + fika!
Puss /A

Tallin!

Om ca 6 h så yar vi en buss från umeå -> sthlm och sen en färja vidare mot Tallin. Det ska bli gött med lite "semester", hehe.

Idag så har jag å T tvättat HELA dagen, fy fassiken va duktiga vi varit. Å jässiken va mkt tvätt :S Men nu äre fixat, känns gött. Packade vid 11 och är klar nu. Det enda som är kvar är att hoppa in i duschen och göra sig lite fräsch. jag. är. trött. Men ska försöka hålla mig vaken så jag kan sova gott på bussen! ^^


Men ingen Idah är med detta år..


Ne nu ska älsk ha datorn, vi höres om ngr dagar!
Puss /A

Tallin!

Om ca 6 h så yar vi en buss från umeå -> sthlm och sen en färja vidare mot Tallin. Det ska bli gött med lite "semester", hehe.

Idag så har jag å T tvättat HELA dagen, fy fassiken va duktiga vi varit. Å jässiken va mkt tvätt :S Men nu äre fixat, känns gött. Packade vid 11 och är klar nu. Det enda som är kvar är att hoppa in i duschen och göra sig lite fräsch. jag. är. trött. Men ska försöka hålla mig vaken så jag kan sova gott på bussen! ^^

Ne nu ska älsk ha datorn, vi höres om ngr dagar!
Puss /A

heartbreaker

varje idiot ser att hon älskar honom.
varje vettig människa ser att dom inte är bra för varandra.
varje kärleksoffer vet varför dom håller ihop.
och hon tror att kärleken övervinner allt.


what a love fool.

Hihi


13 - 21 en Tisdag.

Idag jobbar jag tiden som står ovan. Det har gått bra! Men det är sjukt varmt här inne alltså! Det händer inte myket hos mig annars. Min älskling håller på att bli sjuk, igen. Alltid denna hemska hosta har han. Så jag hoppas verkligen inte att han blir sjuk nu, för vi ska ju till Tallin på söndag! (Precis som förra året!) Där ska vi vara från 25 - 27. Och vet ni vad som gör just den här gången så speciell? Jo eftersom jag och T träffades på Tallin båten. Vi åkte nämnligen dit med gemensamt sällskap, eller hur man nu ska säga :) Haha åh. Jag minns det så väl. Han var så jäkla charmig dom där två kvällarna! Sötnos! Alla fjärilar i magen bara vimlar omkring just nu och jag känner hur jag vill sitta och fnittra och fjanta mig när jag tänker tillbaka. Haha, underbart! :D Han stal verkligen mitt hjärta den kvällen. Jag ska berätta om dom kvällarna en annan dag! =) Men ialf..

Detta skrev jag förra året när jag bestämde mig för att åka till Tallin:

Tallin 26 april

"Ni läste helt rätt. Den 26 april ska jag Linn + ngr kompisar fara till Tallin. Jag ska till Estland. Haha jag kan inte förstå det. Det kostar 1000:- tur och retur. Med boende inräknat. Men då är ej maten och dryck inräknat, men det gör inte mig ngt! Vi yar buss från Umeå ner till sthlm sen färja från sthlm till Tallin. Det som är lite surt är att jag kmr att ta ifrån mina sparpengar som jag sparar till Korfu resan med minsa syrror! Så jag MÅSTE hitta ett jobb i sommar. Ska ringa till lövlunden och höra med dom."

Puss /A

Hot, hot, hooot!

Det är så jäkla varmt inne, jag känner mig som en jäkla kamin! Men ialf, har nu käkat och det var skit gott! kmr få go lunchen imorron på jobbet! Just nu ska jag och babe smälta maten sen blire film och chirre! GÖTT!



A ♥ T
Puss /A

Solen skiner igen, vi ser den bara inte.

Senare så blir det dricka lite cider och grillning! Det ska bli nice! Slutar jobba nu kl 16, sen hem! Mer än så vare inte, hej svejs!

Puss /A

Lördag

Igår så blev dagen rätt så nice. T kom och vi har löst det mesta. Men ja, jag är som jag är och vet inte riktigt vad det är som gnager i mig. Vi måste sätta oss ner och prata, på riktigt. Tycker inte om att prata över telefon. Saker och ting uppfattas så sjuukt mkt. Jag måste få rensa ut allt och så saker sagda.
Igår for vi hem till kära Elin i Sikeå. Det var mysigt! Vi käkade lite chirre och drack soda stream. Jag kanske till och med övertalade min kära vän att följa med till Tallin nästa helg! Skulle vara super! =)

Ikväll planerar jag (min familj blir illa tvungen att lyssna på mig) att vi ska grilla! Göttans det skulle vara! Sen blire väl film och chirre med love. Om vi inte hittar på annat kuligt å göra!

Jobbar till 16 sen blire hem.


Puss /A

Helgen

Jaha. Hem och tråka i helgen då. Jag jobbar. Har ingenting att göra. Så blir att se på tv, sitta vid datorn och ... inget mer. KUL! Inte direkt. Hoppas att vi ska grilla i helgen. Har något att se fram emot då.

<3


-

Om du hade sett det jag sett. Hört det jag hört. Upplevt det så som jag har upplevt det och gråtit så som jag har gråtit skulle du aldrig någonsin säga att du förstår. Låtsas inte att du vet. För du gör det väldigt uppenbart att du inte gör det. Du förstår inte mig. Du kör ditt race och tror att allt ska lösa sig. Jag har fått nog. Jag har lessnat.

Jag är tom. Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. Jag är vilsen i mig själv och du bara sätter dig emot. Skyller över allt på mig. Alltid är allt mitt fel. Du gör ju aldrig något, utan det är ju mitt fel. Du tror alltid att jag spelar över, eller inte menar allvar. När ska du någonsin ta något på allvar förutom dig själv och dina behov. Vi pratar inte. Vi skriker. Du kämpar inte. Du kämpar inte. Du kämpar inte, eller jo. Emot mig, inte för mig. Säger jag nej, håller du med. Du säger inte emot. Du håller med.

linjen mellan kärlek och hat är så tunn. Just nu hatar jag.
Men det är väl inte ovanligt av mig?
håller du inte med?



Tell me when you hear my silence.

u destroy me from the inside out.

- "Varför är du tillsammans med mig"? Han svarar "du är snäll". "snäll"... kommenterar hon, medans tanken alltid det ordet bubblar runt i hennes tankar. "ja eller du var, nu är du bara arg hela tiden" svara han. tystnad. "det är enklare att snäsa ifrån nu för tiden än att göra dig till lagds. Vad jag än gör blir det inte bättre. Jag har gett upp"...

Vet du? Hon också.

tell me when u hear my heart stop.

Puss /A


flängande!

Vilket underbart väder det varit idag! Jag och T har ränt runt över hela stan idag känns det som. Vi har tvättat bilen, pumpat sommar däcken, hälsat på pappsen, varit på systemet och slutligen handlat på H&M. Jag har använt mitt presentkort på H&M flitigt! Köpt många behövliga grejjor. Ni får se bilder på inköpen. ^^


En mindre väska, solglasögon, hårklämmor, hårspännen - blommor,
hårsnoddar och ögonskugga.


Puss /A

2010-04-14

Hej hej sorry jag inte har skrivit på länge men har inte orkat. Min födelsedag var super!! Fick många fina presenter TACK ALLA!!! Festen på kvällen var hur kul som helst, tack alla som kom det var super!! Ni gjorde kvällen & på Corona bjöds de på skumpa, GÖTT!

Annars har de inte hänt så mkt. Förstår bara varför ingen har lagt upp bilder från helgen -onda ögat-. Men det kommer väl. Vädret i veckan ha varit kanon och snön är snart borta nu =) ska kanske ner på stan strax får se om jag orkar. Annars blir de bara en promenad. Sökte sommarjobb igår men får se hur de går.. är man sen så är man...

Jobbar imorron fram till söndag så helgen bestgår av jobb å kanske T, om han är snäll och kommer =) I natt sov jag förövrigt 12 timmar, SKÖÖÖNT! Nä nu ska ja gå och sminka mej och klä på mig, sitter fortfarande i pyjamas lat som ja är! Ska bara pussa lite på T först.

Puss /Anna

100409

Jag medger att bilden nedan när man ser mitt fejs är en aning.. äcklig. Jag var nyduschan, nyinsmörjd och hade nyss torkat håret. Men jag bjuder på den! Där är jag trött, svullen och ny insmord! Haha.

Annars så sitter aag just nu på jobbet, ny käkat lunch - spagetti och köttfärsås! Och sen så slutar jag kl 14. Blir att vänta på Linni till 16.20 och sen fara vidare till Umeå. Blir att handla på coop och sedan hem för att baka fika tills imorgon för då är det födelsedagsfika hemma hos Linn och Marcus!! Kompisarna får inget fika i år. Dom får komma på festen som håller till hemma hos mig och T på kvällen! :) TAGGA!

Puss /A

Frissan 7/4.

Här är resultatet av när jag klippte/färgade håret.

FÖRE

Fram / Bak

EFTER

Fram / Bak
Puss /A

Gaah!

Jag är sjukt jäkla trött idag! Jag döör! Är alldelens seg i hela kroppen och om jag blundar så kommer jag aldrig att få upp ögonen igen. Så seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg. Btw, kollade i vk idag. Kill me slowly. Eller hur man nu säger. Taggar lördag och fest! JIPPI! Jobbar just nu, men bara till 14.

Puss /A

Btw, Ska lägga in kort på före/efterbilder på hur mitt hår blev. Det blev kortare, mörkare och slingor. Lite besviken på att hå¨ret blev så kort.... Men som alltid så klipper dom FÖR mkt..

En bra/hemsk dag.

Idag vid kl 13.30 ska jag sitta hos frissan för att äntligen fixa mitt hår. Jag ska färga det mörkbrunt + klippa/toppa det. Jag älskar att gå till frisören men det är även en stor fasa för mig! Mitt hår är en real big deal för mig. Jag måste sitta och förklara för frisören minst 100ggr hur h*n får och INTE får klippa mitt hår. Och h*n ska toppa det YTTERST lite, h*n får absolut inte ta en ynka millimeter mer än vad som behövs. Jag har försökt spara mitt hår så det blir långt så jävla länge men dom lyckas alltid klippa bort halva håret på mig.. Så idag så ska jag vara extra jävla grinig och tjurig. Jag tänker inte gå därifrån med en gnytta ångest.

Puss /A

Kasta pengar.

Har nu suttit och kollat och räknat ut mina UTGIFTER från 23/2-09 t.o.m 6/4-10. Vill ni veta hur mycket jag har lagt ut på 1 år och ca 2 månader? Jo så mycket som 159331,1 → etthundrafemtioniotusentrehundratrettioen,en. Ska en annan dag ta och räkna ut mina inkomster senare. Jag dör faktiskt lite innombords när jag ser detta.


Puss /A

Röd dag.

Idag är det måndag och det är röd dag. Jag har äntligen börjat sova bra igen! Steg upp kring 11? Och sen så hoppade jag in i duschen och gjorde mig klar för att fara till Hemmesmark och hämta färg till T's tatuering. Vi hälsade på hans föräldrar och sen for vi raka vägen till Ersboda för att fara hem till en av T's kompisar som skulle fixa till / göra halvkalrt tatuerngen som T började med förra året. Så nu sitter jag här i T's kompis lägenheten medans T gör sin tatuering. T's kompis har en liten rottweiler valp!!!! Den är alldenens fluffig och liten som en björnunge! Haha den är såååå söt! Så jag har lekt lite med den nu och ska starx fortsätta.. Jisses vad jag älskar valpar!

Puss /A

10 - 17 en söndag.

Min påsk har varit väldigt bra hitills. Igår så käkade vi påskmiddag och det var göttans! Men ikväll blire mys för då ska jag nämnligen till haga för att vara med mina favoriter! Vi ska hem till Elin och jag ska få se hennes nya lägenhet ikväll! Jag, Linn, Idah och Elin ska prata, skratta och käka onyttigt!

Igår kväll så spelade jag, Tommy och Thomas (+ Liam) Cluedo. Efter det vid ca 22 - 23 tiden så började jag bygga på ett pussel med 500 bitar.  Thomas och Tommys kommentar var ungefär: NÖRD. Men det slutade med att dom hjälpte mig och vi var klara vid 01.30. Jag tkr om pussel! Men 500 var en aning häftigt!

Just nu sitter jag på jobbet och slutar om 30 min! Sen ska jag åka hem med min älskling.

Puss /A

11 månader!

Firar 11 månader med min älskling idag!


♥ love ♥ love ♥ love ♥ love ♥ love ♥ love ♥ love ♥ love ♥ love ♥ love ♥

Puss /A

RSS 2.0