sämst, I know.

Jag har varit sjukt jätte dålig på att uppdatera min blogg. Har som inte haft ngt att skriva om + mkt skolarbete. Men det lilla som ha hänt är att det har varit kulturnatta i Umeå, det var riktigt najs! Träffade en massa kompisar, lyssnade på artister och chillade framför Max. Sen nu i helgen har det varit brännbollsyran, men det blev inget av, förstår inte riktigt varför, hade bara inte lust. Konstigt nog, haha! Igår kom Idah, Jonas och Sandra hit, vi käkade pizza, poppcorn och spleade spel. Det var väldans trevligt faktiskt! Ska kanske träffa min kornelia i kväll, men inte säkert ännu. Har solat idag, världens vackraste väder på evigheter! TACK!

Nu ska jag kila och klä på mej, har gått runt i underkläder hela dagen, undra vad mina stackars grannar har tyckt..haha! Puss hej mina sunshines!

Puss /A

Han är med mig nu!

Vi känner ju varann, så sätt dig lite grann å andas, du behöver det. För den du alltid velat ha, ja han är med mig nu! Jag har aldrig mått så bra, för han är med mig nu.
Peter Jöback - han är med mig nu.

Idag har alla 2:or (vi alltså) haft trafikdag. Då kom polisbil + buss, ambulans, räddningstjänst, brandbilar och annat skojj. Det var roligt/tråkigt/lärorikt/kallt! Men jag överlevde. Vi fick göra en super rolig grej, det var en bil som man kunde snurra runt i, så man fick känna hur det kändes att ex när bilen voltar på sidan och upp och ner. Det var nästan lite läskigt, man åkte upp minst 10 cm från sätet (när man var upp och ner), men jag hade spänt och dragit åt bältet så jäkla hårt så jag for inte upp så mkt ;P Men bilen snurrade runt i snigelfart, bara så ni vet ^^. Och hos polisen ställde jag alla möjliga frågor om vad dom skulle göra om man gick med alkohol i centrum och om dom fick kolla i väsker o.s.v. och JA dom får kolla i väskorna om dom misstänker att du har på dig alkohol. Good to know. Fick dessutom testa en sån där avstånds/fortkörningsapparat, det var häftigt. Sen var det tipsrunda runt tjärn och sist lottdragning i slutet. Man kunde vinna en massa snygag priser = 120 st priser var det. JAG VAR EN AV DOM! ^^ Men jag kom ganska långt bak så det enda värdefulla jag fick var en engångskamera :P Men dt är bra, måste fota Linns bal och 3:ornas student!

JAG SKA HEM I HELGEN! Kan ni fatta de? Äntligen fara härifrån och få vara hemma i 5 dagar. Härliga tider ♥. Men jag känner att pengarbehovet är maximalt.. och jag letar efter frivilliga att gå på stan med mej på..lördag? Kanske en och en annan kusin/syster? -blinkblink- Får snacka med dom nu strax!

Btw, vad händer på lördag? Ngn som har fest så hör av er! Ska läsa lite på väderprovet som är imorron, kommer inte gå bra, sen krypa till kojs! Hare bra alla!

Puss /A

vill ha sommar.

Min helg uppdatering har vart sämst..! Men har som sagt i förra inlägget redan berättat vad jag gjort i helgen. Vi grillade, spelade bärnnboll och bara umgicks med min älskade kusin Jasmin! Det var så himla roligt att hon var här, t.o.m hon tar tid med att komma hit men inte min egna tvillingsyster. Det har gått två år och hon har fortfarande inte kommit hit mer än 1 gång tror jag, lite tråkigt. Men det var roligt att Jasmin var här, även om det inte hände så mkt.. -sorry-!

Ska ialf till skolan strax och ha prov i hundkunskap. Ska skriva om olika beteenden hunden gör och vad det betyder o.s.v. Sen efter de är det samhälls och sen slutar jag. Men ingen lugn stund för det, har prov i väder på Onsdag. Och matte prov V.22.

JAG HATAR VÄDRET! I helgen har det varit allt i från sol - snö! För en stund sen var dte snöblandat regn.. jippie..!? JAG VILL HA SOMMAR NU! NU NU NU NU! Speciellt när det är kulturnatta i helgen och brännbollsyran helgen där på. Jag vill hem till kära Umeå ♥ Ja nu ska jag vidare hare bra!

Puss /A

Super helg? Hoppas!

Skriver bara ett snabbt inlägg här, imorse när jag kom till fotbollsträningen så märkte jag att det bara var jag, Linnea och Emanuel som skulle träna.. haha! Men lika bra gick det eftersom vi tränade skott på mål. Min kondis är under jorden.. och då menar jag det bokstavligen. Men ialf då när jag kom in efter träningen och skulle duscha så ringde min kära kusin Jasmin och sa att hon kunde komma! :D Så snabbt och gjort så tog hon 20 över 12 bussen hit till lse och var här vid halv 3. Efter det så for vi först till dollar $tore och köpte massa godis och dricka ^^ Sen vidare till Åhlens och testade kläder, hittade en jätte fin klänning.. men vart snål. Gick till ICA och handlade mat -> grillat till helgen.

Har tjatat hela veckan om vad jag ska göra i helgen men säger det igen.. Ska grilla, spela brännboll/fotboll/kubb och annat med massa kompisar HUR MYS SOM HELST! Nu ska jag och jassa hitta på ngt..herrå!

PUSS /A

You're not alone, together we stand.

I'll be by your side, you know I'll take your hand.
With you by my side I will fight and defend, I'll fight and defend.
Avril Lavigne - keep holding on.

Jag har nu gjort 3½ läxor av 7 stycken. Fasst då är 3 av de prov, usch. Idag hade jag matte på morgonen, sen började nästa lektion halv 1. Så duktig som jag var så stack jag tbx till elevhemmet och gjorde klart en APU-Rapport, stallet. Så nu har jag bara Lantbrket kvar! Måste bara skaffa till mej bilder därifrån, dum som jag var så lämnade jag alla hemma.

Min helg ser väldigt social och rolig ut! För det första så ska kanske min kusin Jasmin komma hit! Första gången hon kommer upp hit till lse och hälsar på, eller ialf på mej. ^^ Sen blir det att de kommer massor med kompisar och vi ska iväg en bit bort och grilla sen kanske det blir lite bärnnboll. Men det blir inget fint väder på lördag! ;/ Men hoppas alltid på det bästa!

Ska forstätta med mitt läxläsande och skrivande! Hare bra allihopa!


Puss /A

Grattis på namnsdagen!

Glömde nästan säga det, idag har namnet Linn namnsdag!

Grattis på namnsdagen kära tvillingsyster!
http://linnorlin.blogg.se


chase!

Vad det är kallt ute! Tror jag höll på att frysa ihjäl, när kommer solen och värmen tbx till norrland? Det började hagla idag, det är ju toppen på isberget..inte nog med att det varit regn, molning och blåst svinkallt.. utan då ska det börja hagla också! Får hoppas på bättre väder tills helgen, men ser inte så lyckat ut. Hade ju nämnligen tänkt stanna kvar en helg till här i Lycksele och grilla + spela lite brännboll och bara umgå med vänner. Men ja, får hoppas det blir bättre!
Håller på med ett sh arbete, handlar om varför basmaten har blivit dyrare, vilken basmat som blivit det och vilka är det som svälter i världen. Om någon av er vet så snälla, skriv eller skicka en sidan man kan gå in och läsa på.. hittar verkligen ingenting om det. Ska vila ens tund sen fortsätta. BTW så hittade jag den här bilden på en sida.. den är ruskigt frän! Titta och förundras!

Puss /A

image100

onyttigheter.

Jag, Malle, Emil och Mella bestämde oss för at baka kladdkaka, så fort som attan betalade vi tant (vi kallar alla som jobbar här på elevhem för tant, mkt enklare så) drygt 20 kr sen satte vi igång. Så nu väntar vi bara på att den ska bli klar. Har gjort två läxor idag! Rättade till rapporten som jag fick igen av Lennart (våran lärare) och nu håller jag på med APU-rapporten → en sorts dagslig "dagbok" över hur vi hade de på praoplatsen vi vart på. Är alldelens strax klar med den från djurparken, ska bara skriva utvärderingen och lägga in lite pics från stället. Efter de så har jag dom här sakerna att göra innan skolan är slut:

♣ APU rapport om stallet och lantbruket.
♣ Sh uppgift
♣ ett helt kapitel kvar i matte B!
♣ matteprov?
♣ prov i djursjukdomar?

Ja de var nog allt för denna gång. Får se om lärarna packar på oss mer skit så vi blir sönderstressade. Btw så ska vi ha en hund dag → en eftermiddag på onsdag v.22 och då kanske jag skulle ta och ta med mej Stina, våran sankt bernhard! Skulle vara himla skojj! Men pappa är skeptisk, as usual.. Men ska övertala han, hihi! Ska springa och se hur de går för kakan! Hare bra mina söta.

Puss /A

var är sommaren?

Inte ens delar av snön är borta, träden är kala och det blåser iskallt. Ingen sol, bara moln och regn. DUMMA LYCKSELE! Vill hem till kära Umeå >_< ..! Men som sagt, strax sommarlov, härligt härligt. Sitter här med några av klasskompisarna och väntar på att sh ska börja, booring. Har mkt läxa/prov och större arbeten kvar nu.. känns inte så pepp. Fick en kulig liten låt av Hanna i min klass, den är så himla perfekt och rätt! Sjung och njut!

Ny text på psalm 199 - Den blomstertid.
Den baddräktstid nu kommer,
när magen är för stor.
Då valkar bara sväller,
och celluliter gror.
Generande behåring,
lyfts fram i solens ljus.
Nej stranden verkar boring,
vi stannar inomhus.  

De krav som sommarn ställer,
förstör vår ledighet.
Vi sitter där å gnäller,
fy fan vad jag e fet.
Fast vem vill motionera,
när man kan sitta still.
Nej låt oss revoltera,
vi tar en kaka till!

Puss /A

lång dag.

Nu har man äntligen fått i sig lite mat i magen, gott! Det var lärorikt på mentalbeskrivningen. Var så fina hundar. För varje hund tog det minst 40 - 50 min att göra mentabeskrivning. Lite smått drygt.. Deras peronlighet var verkligen olika, en kunde vara neutral, en annan rädd och en annan superglad. Hihi. Vart så himla sugen att gå mentalbeskrivning med Stina (våran sankt bernhard)! Men jag tror hon skulle vara lite trög, inte vilja leka och bara springa och träffa publiken! Jaja får se vad som händer med de. Ska se en film nu strax, teeth heter den. Orka ej förklara vad den handlar om men verkar bra! Fick tyvärr ej få ngr bilder idag, fick lov att stå knäpp tyst och blixt stilla. Men men.. ska ialf vidare nu. Hare bra!


Våran Stina↑

Puss /A

mentalbeskrivning.

Alldelens strax ska vi fara iväg och se hur man gör mentalbeskrivning utav hundar. Det ska bli skojj, men vi blir antagligen där enda tills 16 idag. Drygat, har 3 st tunna mackor och 1/3 dels trocadero med mej. Haha jag är värdelös. Jaja får hoppas att man inte blir hungrig där borta! ;)

Nu ska jag vidare, ska försöka få några pics när jag är där! hare bra!

Puss /A


singing in the sunshine.

Har nyss ätit och sett på Enchanted (igen). Åt köttbullepanna. Helt underbart! Ringe Malin angående våran tripp ner till "lse centum" och sitta vid kulan och äta mjukglass och bara snacka skit. Men visade sig att hon hade jobbat från 9 - 15 och nu är hon hos sin lilla häst och rider. Hon undrade om jag skulle med ut ikväll igen med hon och hennes kompis Amanda. Jag får se om det. Känner mej inte så taggad. Blir en nykter kväll då isfl. Klarar inte av tvådagars, sorry. + att det är en massa slöseri på pengar, and i need money! Nu ska jag ta och göra annat. 

Två låtar jag har fått på hjärnan;
Kobojsarna ↔ jag vet du vill ha mig
RMK ↔ I väntan på bussen

Puss /A

good morning sunshines!

Vaknade för ett tag sen och har legat och dragit mig i sängen ett tag nu. Har känning av huvudvärk komma smygande, blir att dricka en massa vatten. Vädret här är sol/molningt, fasst mest molningt tkr jag. Ska upp och fika nu och duscha. hare bra!

Puss /A

Polisen!

Idag så bestämde jag och Malin att vi skulle ta och dricka lite! Så vi gjorde de, med Sandra och Annika. Sen när vi var på väg till lse centrum så stoppade polisen oss för att vi drack på allmän plats. Och så klart så tog jag "bötern" snarare en rapport (eftersom jag var 18 och myndig). Polisen skrev allas rapporter på samma lapp och dom skrev "Anna går och dricker ur en burk cider. Anna har mer cider/öl på sig som hon och hennes vänner tänkte dricka." Inte så skojj kan jag lova, men tur att jag är 18 ialf och myndig. Men aldrig mer. Sen for ialf jag, Malin, Sandra, Malins kille och ngr kompisar till hennes kille till hotellet. Det var ej så mkt drag där + att det hände en olycka som jag ej ska nämna. Men det gick bra till slut hoppas jag. Ne nu ska jag sova! hare så bra!

Puss /A

Rävungen Riva.

Idag tar malle hand om Riva, den uphittade rävungen. Hon är så bedårande underbart söt! Hon kröp upp och la sig nästan på mitt ansikte, hihi sötunge! Och hon bajsade/kissade inne i mitt rum, luktade inte så nice ;P Men hon är så söt så de gör inget! Malin är påväg hit ialf, blir en liten tjejkväll och sådant, får se vad som händer! Kanske lägger in bilder senare ikväll, får se. Nu ska jag fortsätta städa mitt rum tills Malin kommer. Herrå!

Jag och Riva!
(såg konstig ut i fejjan!)
Puss /A

Skolan.

Just nu sitter jag och Malin vid datorn och väntar på att svenskan ska börja. Hade ju prov nu på morgonen, gick sådär, var så himla mkt frågor som man måste förklara på och det som jag är så sjukt dåligt på. Men jag hoppas på ett G ialf. På lunchen fick vi pakpotatis, currykyckling och tonfisksallad + sallad! Så himla gott! Idag ska jag ner och handla, men vad ska jag äta i helgen? Jaja får se senare idag.

Btw, var det någon som såg på uppdrag granskning igår? Om inte så handlade de om att när dom har gravsättning (detta hände i vännäs) så förstör dom förs kistorna, alltså som drycker sönder kistlocket så att man kan se den avlidne och sen fyller på med en massa jord. SÅ FRUKTANSVÄRT OVÄRDIGT! Jag tänkte då på mina morföräldrar som är begravda där. Hur värt är de då att lägga ut en massa pengar på en hel och fin kista om dom endå bara her sönder locket? Jag mår illa av att tänka på hur korkade personer kan vara.
Här kan ni läsa om de↓
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=2232

Nu ska jag vidare, ha de super i sommarvädret (förutom här då.. ;P)

Puss/A

Fredag.

Älskar fredagar, betyder att det är helg! Hade en lång sovmorron idag, men vaknade ändå 1h för tidigt -suckar-.. Duschade, klädde på mig och sminkade mej till musik! Nu har solen farit i moln, men kommer säkert fram senare idag! På Avatar har de laddats ner 46.6% sen igår, hoppas de har hunnit ialf till 60% när jag kommer hem från skolan idag. Måste plugga lite till provet nu och sen iväg till skolan (5 minuter att gå) härligt! Önska mig lycka till!

Puss /A


happy!!

Jag är så lycklig! Malle som bor bredvid mej skulle ladda ner Avatar avsnitt och hittade season 1 - 5!!! :D :D :D UNDERBART! Så håller just nu på att ladda ner de! hihi! Men det kommer ta väldigt lång tid. Älskar Avatar, är så himla roligt, skrattar varje gång jag ser de! Men det går så jävla seegt! det har gått.. 2h och bara laddats ner 0.8% .. :S lär ta forever!

jaja lycklig är då jag! ♥


updt.

Har nyss sett film med dom andra, såg cheetah girls 2. Den var bra faktiskt! Nästan lite lik high school musical. Jaja ska träna prov lite sen sova!



Puss/A

keep moving forward.

Skrev gympaprovet imorse, skrattretande. När jag kom fram och lämade provet till min lärare sa han "det var väldigt mkt suckande där nere" kankse för att jag bara hade hunnit träna på provet 2 dagar? Jaja förbereder mej för prov nummer två, reptilprovet imorgon. Så jag har alltså bara en dag att träna, men det är mestadels bara logiska frågot tycker man. Men jag har inget logiskt tänkande gott folk. Men hoppas på det bästa. Imorgon blir det sol och 13°C varmt. Men jag har typ inga kläder så vi ser ju hur det blir med sommarfeelingen. Jag är så himla trött och vill bara springa i säng och sova, men måste träna på provet tills imorron. Har ialf sovmorron, skönt!



Såg ialf dom två avsnitten av Avatar the last airbender som jag laddat ner idag, haha I know, jag är en fjant som kollar på barnserier, but i love it! Tkr den är så himla rolig! Får se om jag skriver mera sen, ska ialf tillbaka pluggandet.

Puss /A

stress.

Hade ingen matte idag.. undra om jag har nationella matte b imorron. Usch hoppas verkligen verkligen VERKLIGEN inte de. Då kommer jag få ig i hela kursen.. som jag kämpat med i ett helt år! Jaja får se vad som händer, har även prov i gympa imorgon och det ser jag verkligen inte fram emot. Kan inte ett dugg typ -lesseniögat-.. just nu sitter dom där ute och ser en film, vill att jag ska komma och vara social, men jag har prov att göra.. + att jag redan sett filmen en gång. The reaping heter den, inte så bra enligt mej. Såg ialf lite av A walk to remember idag. En till lipfilm! Den är så sjukt bra! Och ledsam!


Var nyss inne på H&Ms hemsida och hittade en sån underbart söt klänning som jag vill ha! Måste se ifall jag kan få den av mamma.. ♥ Här är den ialf ↓

image89


Nu ska jag plugga lite mera sen blir jag nog trött och somnar tidigt om jag ej fassnar framför tv:n.
Puss hej!

migrän?

Jag är så sjukt dålig på att uppdatera min blogg, men det är nog för att jag vet att det nästa inte är ngn som läser den, då är de ju inge roligt att skriva :P haha.


Jag får alltid en sån fruktansvärd huvudvärk på kvällarna. Eller alltid å alltid, igår kväll fick jag det ialf. Det dunkade i hela huvudet och jag trodde jag skulle spy. Hade så fruktansvärt ont, är det ett symtom på migrän? Har aldrig haft det så jag vet icket. Känner redan nu hur det börjar brinna uppe i spånet. Nog med självömkan! Jag är stressad, känns som att jag har 1948972 st saker att göra innan examen. Måste skriva en lista på allt jag ska göra.

- Nationella i matte B? (Torsdag)
- Idrottsprov (Torsdag)
- Reptil/terrariedjurs prov (Fredag)
- Samhälls inlämning (ngn)


ska försöka hinna med detta denna vecka^

Btw, jag har sett filmen P.S I LOVE YOU ikväll, SÅ ROMANTISK OCH BRA!!!!! Började nästan lipa där ett x antal ggr. Men kunde inte, Emil, mella, malle, Emma, Marielle och Frida satt och stirrade på mej och då vill man inte sitta där och tjuta som en annan liten bäbis. Ångrade att jag inte gjorde de, ville nästan få utt all min frustration jag har i kroppen. Och innan filmen så visade malle mig manga porr...suckar. Helt sjukt! Först fick man se två tjejer som slogs med varandra och sen helt plötsligt så kunde dom dra fram en k*k just ovanför fi***n och dom började sätta på varandra!? WTF!?? helsjukt, aldrig mer. Ajja fick bara lov att berätta vilka "normala" personer jag bor med här på elevhemmet.

Nu ska jag sova, over and out!

Valborg och dagen efter.

Valborg var helt okej, bättre än vad jag hade förväntat mig! Onsdagen började med att jag for in till Robertsfors med mamma (vid halv 8!!) för att få en liten inlärning hur jag ska städa på polisstationen, har ju nämnligen fått städjobb där! Sen efter det vid nio tiden så for jag till det nya sjukhemmet på en sommarjobbsintervju och troligtvis så får jag jobbet. Sedan så väckte jag upp min söta Kornelia vid 10/11 tiden och charmade så hon kom ner till robban så hon kunde hålla mej sällskap + handla inför kvällen. Efter allt de så for vi hem till henne och käkade lunch + plockade till i hennes hus. Vid 4/5 tiden ringde Idah och jag for hem till henne och duschade/gjorde mig i ordning för kvällen! Efter ett litet tag dök Elin samt Jonas upp. Medan jag var i full schå att locka mitt hår var dom så snälla och började med maten! Det blev grillning, spelande och lite drickande! Vi for ut vid.. 22  kanske? Jaja, vi hämtade Korny och for ner till pärlan där man träffade folk man kände! Det var skojj, men lite kyligt! Kvällen slutade med att jag for hem till Kornelia och sov. Dagen efter så slappade vi mest, jag och Kornelia for ner till Robban, köpte glass och bara chillade. Träffade några slitna krigare från dagen före och sen kom Idah och Jonas å höll oss sällskap. Efter ett tag for jag och Kornelia hem till henne och hamnade i hennes sjukt mjuka, fluffiga och sköna säng och kollade på youtube klipp och bruce springsteen (stavas de så?). Jag for hem vid 20 tiden och kom hem till ett tomt hus, käkade lite, kollade på tv och gick sedan och la mej. Idag så vaknade jag vid 11, kollade på tv och familjen kom hem, suck..det blev genast en massa buller och brak, så min ensamma och tysta helg blev det inget av. Men mamma gjorde lunch och nu sitter jag här och gör ingen nytta alls. Kanske ska städa rummet? ajja ser vad jag vill göra! På lördag blir det kanske att fara till robban igen och vara med mina älsklings flickor? vet inte än, få snacka med dom idag eller ngt! ^^

nu drar jag!


RSS 2.0