new years eve

Idag blire partaj! Kmr komma massa folk till oss idag för å käka middag och sedan blire fest! Kmr bli väldigt skoj! Har nyss duschat i ca 40 min och går runt i min pyjamas nu. Väntar på Linn som ska komma vid 3 så ska vi välja vilka kläder vi ska ha för kvällens bravader! Vi blir ca 15 pers skulle jag tro? Men det var inte säkert att alla skulle komma osv. Men jag jobbar ju imorgon och på söndag så blir ju inget värsta värsta. Tyvärr! Men he bli bra! :)

Ne nu ska jag käka något och försöka slita bort T från de där jävla wii spelet som han sitter och spelar sönder! Ha en underbar nyårsafton allesammans! Ska försöka ta många bilder!



Puss /A

glömt


här är tröja nr 2 från Gina!

bättre sent än aldrig


Stickad rea-tröja från GinaTricot


Oversize skjorta, från Rut m.fl.


Oversize skjorta, från Rut m.fl.


Leggings, från Rut m.fl.

Puss /A

Mellandagarna

förlåt förlåt förlåt för ingen updt. Har inte haft ork till de.. Men ialf. Jag har fyndat ngr grejer nu i veckan, dessvärre inget på rean, eller jo, en stickad tröja från gina! Men fyndade en kylplatta till min bärbaradator på MediaMarks 20%. Och en sak ska jag säga er, det var huuur värt som helst! Min dator har slutat att låta/surra och den går inte lika segt längre! Men det jag har fyndat nu efter jul är: smink tillbehör som penslar och vässare, 2 skjortor och ett par leggings från Rut m.fl., 1 stickad tröja och en grå längre tröja från ginatricot, strumpbyxor och ett Wii spel - New super mario bros.wii där man kan vara uppemot 4 spelare. Och det är så jäääävla roligt! :D Haha jisses vad jag och T har suttit och eggat de! Satt sammanlagt i 3h igår innan jag blev för arg för att han sumpar allt (eller jag själv gör det..hehe) och jag blir frustrerad. Har så himla ont i min vä tumme! Så idag är jag ledig så min plan är att sitta i min rosa nya pyjamas hela dagen i soffan och spela mario! :D

Idag ska vi tvätta mellan 14 - 22. Var och handlade igår med, det kallar jag stor handling! Men nu kmr vi ialf inte å svälta! Bilder kommer nu lite senare på mina nya fynd! Nu ska jag käka frukost!

Puss /A

Bilder från juuulen

Nu får ni massa egobilder och annat på mig och mina nära å kära, men mest mig. hehehe


Här försöker jag visa hur lockigt och fint mitt hår är.
...i dom första 15 minuterna.


Egotime i bilen på väg till Hemmesmark.
Ser ni mina fiina klämmor i håret?? :D


Här är en bild på T ^^
för han var ju också med.. hehe

Och här kmr lite bilder från julmys i Bygdeå




och hrär en juklapp som pappa fck av mig, linn, mia, martina och bella.

Puss /A

Julklappar

Gårdagen var underbar! Jag steg upp vid halv 9 för attt hinna duscha, sminka mig och locka håret. For iväg till gravmark vid halv 12. Satt och pratade å drack kaffe å öppnade julklappar! Jag fick en tvål och 100:- av T´s föräldrar. Vi for kring 14.

Väl hemma i Bygdeå så kollade vi på Kalle Anka och efter de så käkade vi mammas supergoda julbord ♥ Efter julbordet satt vi å pratade och myste. Efter ett tag kom tomten på besök och jag fick öppna mina klappar! Vilka fina saker jag har fått, är så himla himla glad! :D Efter tomten så blev det mycket skratt och prat. Vi for hem kring 21 och väl hemma blev det mer petande och tittande på alla klappar.

Just det.. jag och T öppnade varandras klappar på morgonen. Han fick en Whiskey av mig och ett halsband. Jag fick en bok som heter "En kärleksförklaring" där man skriver in massa romantiska grejer som ex, vad han kände när vi träffades, hur vi träffades o.s.v. Och det bästa av allt(!), jag fick ett halsband och örhängen av Laila Bagges kollektion Rock by sweden! ÅÅÅHH SÅ JÄVLA GLAD JAG BLEEEEV! Har fan VÄRLDENS bästa kille!

De klappar jag fick var: En kärleksbok, smycken, pyjamas, ljuslykta med text, koppar, body butter, kökshanddukar, underställ, tjocksockar, en tvål, parfym - naomi campbell, ögonskuggsset - 48 st, en dumle påse, en mugg, pengar presentkort - stadium, D&D, GinaTricot, Bio, och en duschcreme av mia, martina och johan!

↓ Här är bilder ↓




Boken jag fick av T


Mina smycken


Pyjamas, ljuslykta, muggar


Pengar + presentkort, ögonskuggor, mugg

T's julklappar var ett halsband, en whiskey, en sodastreamer, espresso machine och en citrus press alla i obh nordicas chilli serie, pengar, ett ölsett med 2 ölglas, 2 ölkorvar, en påse nötter och en kapsylöppnare och ett pesentkort på Expo.
↓ Här är bilder ↓


Sodastream


Citrus press


espresso machine


Ölsettet


Halsbandet han fick av mig


Whiskeyn han fick av mig

Tack tack tack tack!! Alla för alla fina presenter! :)

Julafton

Jag är sååå trött och orkar ej blogga. Men ni ska få en bild på mina klappar ialf. Lägger in bilder och annat imorron!



Puss /A

underbart!


I still run this thing like a dancehall queen.

Dååååååålig uppdatering! Jag har inte haft någon blogglust och just nu hinner jag inte...! Blir kanske lite senare idag eller nu nån gång innan jul!

Ni får spana lite på hur man såg ut för 5 år sedan medans ni väntar på fler uppdateringar. Då var man korthårig med snelugg.










julen - 05.
Puss /A

Grattis!

Idag fyller min pappa 50 år.
Grattis älskade du!
Jag hoppas du lever minst 50 friska och glada år till!



Älskar dig!
Puss /A

Grattis!

Det är ingen vanlig dag för det är Isabels födelsedag!
HURRA HURRA HURRAAAAAAA

love u long time lillsis!
Puss /A

you you you

Åh shiiit vad jag har tråkigt! Har absolut nada å göra när inte min T är här! Jag blir fan i mig gaaaaaaaalen. Är så sysslolös och orkeslös... Vill inte ringa T å fråga om förslag vad jag ska göra för svaret kmr bli: "Du kan vika tvätt och lägga in i skåpen, bädda sängen, dammsuga å blastädablatråååkblaaablaabla". Så istället skriver jag ett blogginlägg, lyssnar på spotify och tittar runt i rummet medans jag filosoferar. Funderar på att hoppa in i duschen och trimma all vinterpäls jag har börjat odla på alla ställen. Eller kanske försöka tvätta bort mitt smörpaket i håret. .......Jag insåg just hur äcklig jag blev.

I veckan har jag jobbat må - ti 15-23 och ons - tor 7-15. Jag är ledig imorgon. Min lillasyster Isabel fyller 15 imorron. Då blir hon byxmyndig.. jisses! Vet ej om de blir hem till Bygdeå för å fira henne eller om vi istl far på lördag å firar eftersom min pappa fyller 50 år då. Han har då funnits i ett halvt sekel. Haha. Där fick jag till de!

halv seklet och den byxmyndiga



Jag stänger av mig själv och ska spela lite Sims 3 nu ^^

Puss /A

well, well, well!

Tänkte lägga ut lite bilder på hur min lägenhet ser ut nu såhär i juletid!

Vi börjar med vardagsrummet:



Dessa hänger i "dörröppningen"


Jag kör på lite "american stile" :D


Fönstret


Ovanpå vitrinskåp, vä om tv-bänk, hylla ovanför tv-bänk

Hallen:

Spegeln


Byrån

Sovrummet:




Ville bara att ni skulle se hur gardinerna ser ut, snö-vita!



Datarum:


Köket:



Den lilla hyllan, våra adventsljus och dekorationer i.

Det var nog allt, sorry för vissa dåliga bilder, orakde inte ta om :P
Puss /A

Julbord

Nu blire åka till Bygdeå för att käka julbord med familjen. Ska jag rulla hem? Svar ja!


Puss /A

lilla lady, hey, lilla lady!

Kanske ska göra ett försök till ett blogginlägg? I söndags så for vi kringa ca 9.30 detination - Haparanta! For en sväng in till Bygdeå å släppte av bella men även för å säga hej till mamma å pappa. Sen for vi vidare. Gjorde ett stopp i Luleå för å käka sen raka vägen till Hockeyn. Löven förlorade, sorry T, och sen for vi till Hotellet. Var Huuuur mysigt som helst! Sängen var HELT   U N D E R B A R! ! ! Fluffigt å mjukt! Vi badade Jacuzzi 2 ggr, tittade lite på tv, drack champange och åt olika ostar, frukter å choklader. Men innan allt de så for vi en sväng förbi ica maxi å löpte dricka, chips-skruvar å ölkorv! Vi mös ner oss i sängen och hade med oss min bärbara dator och kollade på ngr avsnitt av The Big Bang Theory! Dagen efter så vaknade vi och åt en helt otrolig frukost buffé! Sen gick vi på Ikea, tog bara 2h! Sen for vi över till Torneo för å gå på ALKO, men dom hade ngn spec dag i Finland så de va stängt. Då började vi våran hemresa, stannade i Luleå för å käka sen raka vägen till Bygdeå för å käka middag sen hem till lght för å bygga ihop och sätta ihop de saker vi köpt.


Bild på TRÖTTA jag och mys i bilen


Vi käkade kvällsmiddag på frasses i Happa,
det är nog det snyggaste frasses jag sett!
Hur mysigt som helst!


Vi bodde ensam i det där huset!
Var bara vårat hotellrum sen fanns det även konferans rum.



Tog bild på hur det såg ut när rummet var mörkt/ljust!


Tilltugget och utsikten (dålig bild!)



Jacuzzin, och nedre är med T, men han ville ej va me på bild.


Det lilla av frukostbuffén! ;)




Köpte byrån och bordslampan. tahlampan, och en massa ljus!


Köpte en huuuuur snygg tårtkupa som helst!


Även ett kakfat! En närmare bild på bordslampan!

Puss /A

'Cause baby you're a firework, Come on, show 'em what you're worth!

Hade tänkt hinna blogga om helgen i happa innan jag skulle iväg, men hinner ej! For å handlade lite hyacinter! Så det får bli antingen ikväll eller troligast imorron efter jobbet! Lägger istället in en underbar och vacker låt av Katy Perry! Ska på julbord med jobbet i Brännland! MUMS!


Katy Perry - Firework
Puss /A

glitter in the air.

Det blev en väldigt ensam och extremt tråkig lördag. Är inte ett dugg sugen på att fara iväg till haparanda imorgon. Det känns mest drygt och jag är inte på humör! Är arg å grinig. Perfa. Hade planer inför dagen men som sagt gick allt i skiten.. faaaaaan. Aja.

Man lever bara en gång. Jag är bara 20 en gång. För varje dag så slösar jag bort mitt liv på värdelösa ting. Oftast genom att inte göra ett skit. Åh, önska att livet blev något bättre. Men det blir vad man gör det till. Synd bara att man blev som man blev.

stjärnorna faller i natten nu.

Har ju som sagt varit i Stockholm onsdag - torsdag med jobbet. Och självklart var planet sent igår, med 1 ½ h. Drygt. Så var hemma lite före 00. Idag så skulle jag egentligen till lse, men eftersom jag kom hem så sent igår och det har variit tidiga mornar och sena kvällar så var jag sjukt sliten och orkade inte. Så det får bli en annan helg! Så idag händer det inte mkt. Har plockat till lite här hemma. Ska nog till linnie och spendera kvällen där medans T jobbar. Sen ikväll ska vi till pappas jobb och frosta av/tvätta bilen...



Puss /A

RSS 2.0