YRANFREDAGEN/NORDIC ROCK

Yranfredagen 29/5


Stora Scenen

00.30-02.00 Björn Rosentröm (SKA LYSSNA PÅ!)

22.30-23.45 Alcazar

21.00-21.45 Revolver Dog

20.00-20.30 The Koo-koo´s

19.00-19.30 Industri Royal

18.00-18.30 Fristad

Klubb-tältet

Disco hela kvällen. Start från ca 19.00

Players Club + DJ

Red Sledge

Cover Club-tent

Stort restaurangtält med den rätta rockmusiken från stans bästa klubb. 40 meter bar!


Lördagen 30/5

Stora Scenen

00.45-02.00 Heat

22.00-23.40 Whitesnake

20.00-21.15 Jorn

19.00-19.30 Corroded

Någongång under kvällen ska även vinnare av BrännbollsCupen presenteras från stora scenen.


2 veckor + 3 dgr.


Rubriken säger hur många dagar det är kvar innan jag super bort alla mina minnen från det här stället (lse). Haha ne men nu ska vi inte vara såna! Jag tar studenten snart. Jag kan inte riktigt förstå de. Det känns helt underbart lovely! Btw så vill jag att vi ska ha SOL(!!!!!!!) på den lyckligaste dagen i mitt liv. Äntligen slippa skolan.
12 år av mitt liv åt studier.. det tär på en.

I helgen är det Brännbollsyran, Nordic rock OCH 20+ grader!? Kan ni förstå suphelgen??! Oj nej jag menar supERhelgen...*host*. Nej nu var jag löjlig. Inge sånt. Ska till Thomas i helgen, igen. Stackarn måste vara less på mig snart. Haha. Men ska bli mysigt, saknar honom.
Idag så var det dags för uppkörning med traktor. Då skulle man koppla på och av 2 st olika skopor under 15 minuter, klarade det på 6 min. Sen var det dags att koppla på och av en harv och ett släp på under 15 min, klarade mig på 11 min. Så det klarade jag bara finngemang! Förutom att jag fick motorstopp ena gången, haha så de kan gå under stressiga stunder..host.Puss /A

irriterande irritation.

Jag låter rubriken tala för sig själv. Idag är ingen bra dag. Och pricken över i:et är att det lär bli jävla skit väder idag. FY FAN. Igår så for jag Thomas, Idah och Jonas på bio och såg natt på museét 2. Den var så jävla rolig, jag skrattade nästan hela tiden, en sån film skulle jag ha sett med Linni!! Hihi fassiken vad vi skulle ha eggat varann! Sen när vi kom hem så kollade jag och T på Twilight, och den här gången såg han faktiskt hela! Finally! ;) Men hans kommentar var: "förstår inte varför jag alltid blir så trött när jag ser den här"..... Men JAG hade det super. Lovley Edward, han är så jävla perfekt!

Somnade sent igår, och det hjälpte inte med att T skulle föra ett sånt jävla oväsen med Franz. Kanske därför jag vaknade på detta cp humör. Och nu blir jag arg och irriterad på varenda liten sak. ÅH! jävla pms humör ju, och det är inte ens rätt vecka för de. Men jag hoppas det går över.

Ikväll kmr det folk till T och det blir festande och sen ner på centrum för kulturnatta. Hoppas man träffar vänner man inte sett på ett tag. Men vi lär se.


Ses i dimman.
Puss /A

4 veckor kvar!

Jag är tbx i Lycksele nu. Det känns jobbigt men okej. Har längtat efter alla mina underbara brudar här borta! Dom är så fina! Det är så jäkla nära tills jag slipper den här hålan, jag kan inte förstå de! Det bara pirrar i hela kroppen när jag tänker på det! Ne men mkt har hänt sen sist jag skrev.. jag är ju världen bästa uppdaterare. Nej men sorry, ska bättra mig. Har varit i Tallin ju..men orkar fassiken inte he in bilder. Gå in på min kära systers blogg, eller kompis för att både se och läsa om vilken underbar resa! Jag kan säga att den var helt wünderbar!

Min dator i mitt rum har regnbågens alla färger, kan inte ladda hem msn, kan inte spela musik och har inget internet. Så just nu sitter jag på Emmas dator (tack kära vän!) hon vet hur beroende jag är utav den! haha Jag har massor med läxa att göra innan skolan slutar..gaaah! Och alla mina pengar börjar ta slut. Får ju inte jobba mkt i sommar, STOR BESVIKELSE!

Ne nu ska jag träna, kan inte sitta här och dega hela dagen. Och jag ska säga en sak. JAG SAKNAR THOMAS!

Puss /A

RSS 2.0