Mys

Ska slänga på en film nu och ha en riktig myskväll med babe! Han är för fin ibland!! Se bara vad han for omkring å letade efter nu ikväll - frukt, ölkorv och brieost! Jag ska gotta ikväll ;) Puss!!


Jan. 28, 2012

Igår så hade Linn förferre här med en massa sköna msk! Bla. ngr boys från Bygdeå! Det är fan alltid lika roligt att träffa dom! Höjer alltid stämningen på festerna :) Kornelia och sov över så nu på morronen har hon, jag å Linn suttit och snackat och kolla på tv. Dom for för en stund sedan, så nu är jag ensam. Babe jobbar och när han kmr hem ska vi fara iväg och käka och sen se på hockey! Möjligtvis gå på bio? Jaja ngt mys ska vi väl hitta på :) Känner att jag är extremt puss och kramsugen idag, så älskling får det inte enkelt. Men det är priset han får ta för att jag ska ha de så roligt jag bara kan på hockeyn.. Inte mer än rätt ^^

Imorgon så ska jag och Linn fara och se på Roberts revy uppträdande (tror de heter så?), blir super =) Innan det ska väl jag å babe hinna fara iväg och kika på täckbyxor till mig eftersom vi ska iväg till Jokkmokk nästa helg på vintermarknaden - myyyyyyyyys!! Ska bo i våran stuga som inte har ngn el och har ett utedass.. Dock så far vi ju inte ensam, hähä! Ska åka med pappa, Bella och min storasyster Mia som kommer upp! :)  Det blir super! Jag ska grilla mycket korv och hamburgare, köpa ett lager med torkat renkött och renkorv!! MUMS!

Nä nu ska jag fortsätta att sminka mig!



Puss /A

Tips!

Tänkte bara ge er ett nördigt tips här! Ni som är ensamma och har tråkigt borde ladda ner appen "hänga gubbe". Spelade det igår, mkt bra tidsfördriv må jag säga ;) Hähä


Helgen

Jag sitter här och ska komma på vad fan jag har gjort i helgen. Men jag kommer inte på. Jag har fan serri minne som en liten guldis. Men det som är värt att veta och det jag kommer ihåg är att jag å älsklingen har kutat omkring och fixat och trixat och tittat på en masssa nödvändigt som behövs längre fram. Annars så har det varit en lugn helg, har varit och hälsat på T's föräldrar och igår så var jag, babe, Linn, Elin och Klas å käkade på O'learys medans vi kollade på löven matchen. Det var mysigt :) Och själv är jag ledig fram till på torsdag kväll! Mkt gött!

Ska strax hoppa in i duschen tror jag och sen bädda sängen och plocka till lite här hemma.


Puss /A

Jag saknar mina fina systrar i söder! ♥










Puss /A

Blääää

Jobbat 07.30-14.30 idag. Och jag var såå trött. Skönt med bara kort dag. Imorgon blir det 8-21, huvvaligen. Till middag blir det att käka kina med älsklingen, Linn är ju i lse tills på fredag. Och till matlådor ska jag göra lax m tagliatelle och vitlök - mums! Kmr bli gräddigt och gott. Sen så blir det nog en tidig kväll. Blir nog bara att mysa i sängen framför tv med babe, om jag nu orkar hålla ögonen öppna tills dess. Jag har serriöst nyst 40 miljoner ggr idag!!! Är så jävla less på min täppta/snoriga näsa som alltid ska nysa... Åååh.

Vad händer i helgen då?



Puss /A

Tisdag

Idag så kom Linni och väckte mig kl 9.30. Klev upp och fikade. Sedan så började jag lägga upp alla "sommar saker" och ner med julgrejorna. Sedan så städade vi här hemma. Så nu är jag redo för sommaren! Bort snön. Ska iväg och fixa ngr ärenden nu. Ikväll blir det ialf film och soffmys.


You can get addicted to a certain kind of sadness.

Idag är jag ledig. Blev först bjuden på lunch av mamma och pappa! Efter det har jag dammsugat, städat köket, fixat disken, bäddat sängen och plockat till i lägenheten. Sen har jag lagat middag och kollat på en massa serier. Var och rotade bland mina dagböcker jag hade under åren 2003-2005. Läste sånt som jag idag helt hade glömt bort! Alla dessa minnen kom som en bomb med bilder framför mina ögon. Det var nostalgi, underbart. Saknar den tiden. Hade så himla roligt i mina tidiga tonår. Men läste även om olycklig kärlek, svek och pinsamheter. Läste även ett av alla brev jag sparat, som varken är skrivet till eller av mig. Jag hittade det av en ren slump faktiskt. Jag kan inte låta bli att låta tårarna rinna, det är så ledsamt. Jag konfronterade aldrig personen i fråga om det, jag hade inte mod nog att hantera situationen då. Kan inte låta bli att tänka om denne är lyckig idag. Jag hoppas det.

Har för övrigt lyckas trycka i mig marängsviss och en chipspåse. Det ångrar min mage nu. Men det var såååå värt det. Linni är i Malå och jobbar, kmr hem på fredag. T jobbar till 12. Imorgon jobbar jag 15-21 och lördag 10-01 och söndag 11-22.

Puss /A


Januari

Nu är vi inne på år 2012. Och det här året kommer att ändra mitt liv drastiskt. Jag kommer att bli vuxen på riktigt och vad jag har längtat efter detta ögonblicket länge länge. Men jag tänker ännu inte avslöja på bloggen vad det är, även om många av mina vänner, bekanta och familjen vet om det. Men inom sinom tid kmr jag att berätta, vänta bara!

Det har varit nyår och det var riktigt mysigt! Först var det middag hemma hos mig, T och Linni! Då kom Idah, Jonas och Elin. Vi käkade rätt sent och sen kom det folk. Linn for till Robert och Elin for till Lisa. Jag hade en riktigt trevlig kväll och la mig inte förrns kl 4 på morron! Tack alla för att ni var med att sparka in det nya året. Om ni vill se lite bilder från början av kvällen så finns dom här.

Det som stod på menyn var:


Förrätt:
Rostad macka med majonäs, dill & kräftstjärtar.


Huvudrätt:
Oxfilé m. potatisgratäng, beasås och en supergod sallad + vitlöksbröd.

Puss /A

RSS 2.0