Gott Nytt År!

Vet ni hur min nyår skulle se ut? Jag skulle åka in til stan till mina vänner, ha på mig en skit snygg nyårsklänning och äta god mat och festa, sen skulle jag ner på centrum och se fyverkerier. Nu ser min nyår ut: Jag somnade kl 05.30 i morse, har legat och snorat och haft verk i hela kroppen hela natten. Imorse så tog jag super alvedon (det som linn fick när hon hade ont i knät, WOW!) Så nu är det lite bättre.. Men jag är sjuk.. Så min nyår blir att tillbringa med mamma, pappa, lillasyster och hundar! Men mysigt är det faktiskt, att bara ta det lungt.

Jag älskar min pappa. Han for in till stan och hämtade boken om jag kunde drömma hemma hos L&M Sen fick jagen slant i nyårspresent (som nu läggs undan till min utlandsresa! Har nu 10 000 där, men det ska bli så mkt mera =D), Isabel fick en systemkamera (som HELA familjen ska dela på!)  Och mamma fick en utlandsresa för hon, lillasyster och pappa..OM han nu vill fara. Min kära far tkr nämnligen inte om att fara utomlands..jag vet..stackars honom!

2008's resumé.

Det bästa med 08 har varit:
- Fyllt 18
- Jobbat och tjänat egna pengar
- Varit utomlands med min storasyster
- Blev moster
- Twilight på bio!!
- Twilight böckerna!!
- Robert Pattinson blev känd!
- Fick underbara presenter på julafton
- Fick pengar av pappa (som nu lagts undan till 09's utlandsresa!)

Det sämsta med 08 har varit:
- Ingen träning
- Inget körkort
- Inte tagit vara på särskilda stunder

Hej då 08, välkommen 09!

 



Puss /A

Ögonorgasm


I'll wrap you in my arms if only you say

let me sign..
--

oh my gaaard! Jag har just sträck-läst när jag hör din röst och ljudet av ditt hjärta. I tre och ½ dagar har jag: suttit i min säng med pyjamas på mig och läst bok. Jag har släppt boken ur mina händer bara när jag gått på toa eller ätit något. Och det har varit helt jävla underbart! JAG ÄLSKAR DEN TREDJE BOKEN! Fy fan vad underbart. Nu väntar jag bara på att Linn ska läsa ut den första, om jag kunde drömma, så att man får läsa den med. Jag kommer inte kunna vänta på att filmerna ska komma ut.. gaah jag blir helt galen! Eller tills 4:e boken kommer.. Ne jisses vad frustrerande! Jag är så lycklig så att det bara sprutar gläjde genom min kropp! ♥



You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh love
So call me by my name..


Puss /A

GOD JUL!

God Jul alla!
Hoppas ni får en super julafton, och att ni varit snälla! :D

(För det km nämnligen jag att ha, hihi!)



Puss /A

The store is not over.

Dan före dan före dopparedan! Snaart är det julafton, jippi! Imorron ska jag färga och slinga mitt hår! ÄNTLIGEN! Det är grönt just nu, irriterande. Just nu lyssnar jag på lite "The store is not open, trees have fallen but you still giving light, to me"..ngn som känner igen den? Braa Braa låten! och nu lyssnar jag på lite "Let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick"..Jihoo bra bra bruden är de!

Idag har jag städat mitt rum.. usch vad stökigt och hårigt och alldelens äckligt det har varit. Vill bara grina när jag tänker på de.. uäh! Så jag tog lite före/efter bilder... haha. Jag vet.. är en snuskig msk som låter mitt rum bli så.

FÖRE
   
EFTER
    


Puss /A

Jullov

Jullovet har inte varit speciellt händelsserrikt direkt. Lungröntgen gick helt okej, jag var frisk som en nötkärna! Jag har handlat alla julklappar nu, härligt! Så nu sitter jag bara och väntar ihärdigt på att den 24:e ska komma! 3dgr kvar bara, jihooo! Och den 23:e ska jag blonda håret och göra slingor, mitt hår är grönt just nu. Just det, jag har köpt en nyårsklänning! Den är ganska så häftig faktiskt! Sen fyndade jag två par skor, ett bar stövletter och ett par låga med klack. Suuuper nöjd! Men nu måste det bara hända ngt så att man får använda dom ;) Just nu är jag trött, har ont i huvudet och lyssnar på musik...och irriterad på att jag inte har gjort ngt vettigt idag, som att städa mitt rum. Nej istl har jag börjar spela the sims två - herrgård och trädgård prylpaket (Pappa köpte det för två dgr sen..). Jag längtar till julafton, den kmr bli super, det känner jag! :) Min kära tvillingsyster bara sviker mej hela tiden.. just nu är hon med sin pojkvän istl för mig, vad är det för stil? Dumma hon. Men jag börjar vänja mig.

Puss /A

 


The sims ^

Min Nyårsklänning, Fram/Bak^


Mina nysa skor^


OCH jag köpte ju ett par nya skor i Sundsvall (jag berättade om dem för ett tag sen) när jag var på Birsta City. Och tyvärr kan jag inte gå i dem, dom är alldelens för höga. Jag var dumstridig nog och föll för dess vackra utseénde att jag trodde jag kunde LÄRA mig gå i dem, men tyvärr..dom drömmarna försvann efter 30 mins gående. Sen dess har dom inte gåtts i. Och det var i mitten av November. Så är det ngn som vill köpa dem?
Dom kostade 399:- Är storlek 40 och har ca 8cm klack. Här är dom:


SNÄLLA! Hör av er. Vill ni veta ngt mer äre bara att skriva.

 


i think i know.

Helgen. Den har varit härligt faktiskt, lite rastlös ibland, men helt okey. I Fredags så var jag med Kornelia och Elin. Vi for till R-fors och var på en fest. Träffade härligt folk och bara snackade skit. Sen så for jag och Kornelia å skjutsade hem hennes kusin och kompisar. Sen efter de så körde hon hem oss.  Kom hem kring tre och slocknade direkt. På Lördag så drog jag mej upp vid 10 halv 11 och for in till stan med lillasyster. Var meningen att vi skulle handla julklappar vilket slutade med att vi köpte nyårs/julaftonskläder till henne! + skor...Och as usual så hittade jag inte ett skit, eller jo, smycken. Haha. Men lika bra är väl de^^. Sen på kvällen så skrev jag ut massa recept åt mamma och kollade på filmen Honey. Söndag, idag. Gick upp vid 12....inte så mkt mera. Ska tbx till lse ikväll, usch fy och blä. Men antar att min Malle har saker att berätta.

Får jullov på Onsdag. Eftersom jag har fått brev från sjukhuset.
Och i det stod de:
"Välkommen till Lungmottagningen Umeå vid Norrlands universitetssjukhus.
Vi har bokat tid för dig torsdag 18/12 kl 09.00 hos ------.
Lungröntgen 18/12 08.30
."

Orkar inte fara tbx till lse för att vara där en dag. SKÖNT!

Nu ska jag ut och gå med voffsingarna och sen hjälpa mamma baka!

Puss /A


Kan ni gissa vad jag ska göra idag?

Jo kl 19.00 ska jag på MB och se .... TWILIGHT! Jepp jag ska se den för 2:a gången (lr egentligen för 3:e, men den hemladdade filmen hade så dålig kvalla så jag räknar ej med den) Ska gå med min kompis Malle.

Btw, jag har fått virus på pappas dator. Jag hatar mig själv. Hur lyckas jag??????! Men det är dåligt virusskydd på datan måste jag påpeka och jag som aldrig har haft virusskydd förr visste ej hlr att man behövde uppdatera sådant. Men Malins pojkvän Nermin ska typ komma och hjälpa mig ikväll eller imorron! Så vi får se vad som händer.

Sitter just nu och lyssnar sönder alla låtar från Twilight filmen. Så underbara!

Detta har jag hatt göra innan jullovet nästa vecka:
- Prov i projekt och företagande
- Sv-talet
- APU - rapporter
- Inlämningsuppgift annons
- Matte prov
- Uppgift i religion

Hoppas det var allt nu. Är sönderstressad inför sv-talet..har ej börjat!!!!!!!!!!!!! Åh jag får magsår snart.





jobba som om du inte behövde pengar.
älska som om du aldrig blivit sårad.
dansa som om ingen såg dig.

Puss /A

Snart fara..igen.

Snart far jag tbx till lse.. eller ikväll då. Om 3h & 15 min för att vara exakt.

When you can live forever - what do you live for?


I should never think
What's in your heart
What's in our  home
So I won't

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before your to far gone
Before nothing can be done


I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
So hold off
She should hold off
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I coming out in this all wrong
She standing outside holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love

Girl save your soul
Go on save your soul
Before it's to far gone
And before nothing can be done.

Puss /A

Jag är ta mig fan besatt.

Jag älskar TWILIGHT! Jag älskar Robert Pattinson! Låter never think är ju så himla underbart skön. Jag ska berätta en liten underbar nyhet till alla andra Twilight älskare.

FORTSÄTTNING PÅ TWILIGHT:
Efter Twilight-succén är det nu bekräftat att New Moon kommer att bli film.
Inspelningen börjar i mars 2009 och filmen beräknas komma ut på bio i början av 2010.

Är det inte helt jävla underbart? =D <3<3<3<3<3<3<3<3<3
Men två år, kmr jag klara mig? Får göra det, måste köpa filmen så fort den kmr! tihi!







Puss /A

drömmar skrämmer mig ibland.

Jag kom nyss att tänka på min sjukt läskiga dröm jag hade inatt. Jag har dessutom ett svagt minne att jag drömt den drömmen förut. Ialf så handlade de om att jag kunde springa super snabbt (lika snabbt som daphny i heroes). Sen fanns det en tjej + hennes föräldrar. Dom bodde där jag bor nu, i Bygdeå men i huset bredvid. Tjejens pappa var i krig och skulle troligtvis inte komma tillbaka, mamman var sjukt överbeskyddande och tillbaka dragen. Hon hade inga vänner och alla andra i kvarteret tyckte att hon var konstig. Jag hjälpte den här tjejen för att hon hade hamnat i trubbel. Tjejen berättar för mig hur jobbigt hon har med att hennes pappa var borta, och hennes mammas överbeskyddande behandling, inget blev bättre med att hennes pappa åkte iväg. Tjejen verkade veta vem jag var.. eller hon kände mig på ett konstigt sätt.. Jag börjar fråga henne varför hennes mamma var som hon var. Och tjejen bara suckade och sa åt mig att jag måste gå dit jag kom ifrån. Men jag lyssnade inte och ville hjälpa henne. Sen berättar hon för mig att hennes mamma, det var jag. Och flickan var min dotter. Jag hade tydligen tappat mina krafter senare i livet, och efter allt jag sett runt om i världen så visste jag vilken otrolig grym värld vi levde i. Hur hemska männsikor kunde vara och att ingenting kunde bli bättre. Att jag sedan träffade flickans pappa och blev med barn, en dotter. Och att jag för allt i världen ville skydda min lilla dotter från allt hemskt i världen.

Ne fy fassiken.. den drömmen var inte rolig. Det ligger en viss sanning, men även mycket förvrängt i den. Och grejen med att jag har drömt den förr var inte heller det roligaste.

Puss /A


simmning

Jag har börjat att simma nu, som motion. Simmade i måndags och nu ikväll. Jag vet inte riktigt om jag tror att de kmr att funka för mig. Ska börja äta mindre och bara äta godis på helger, ej äta så mkt godis för den delen! Så nu får vi se ifall jag kmr tappa kilon eller inte. Jag har laddat hem lite filmer nu under dagarna The other boleyn girl (den andra systern boleyn), Death race, step brothers och Eagle eye (som jag ej har sett än). Och ikväll är det The Tudors på 1:an, kl 22! Jag måste öva på kolmården provet..så j-vla boooring. Och på fredag åker jag hem! Sen på lördag blir det att jobba för första gången sen i sommras, så nu kmr man tjäna lite penning! Fy fassiken vad jag vill hem, jag vill ha jullov och umgås med mina kompisar, måste även köpa klart alla julklappar. Jag vill hem till min sjuka syster och bara rå om henne, hon mår icket bra nu. Sen håller jag alla tummar och tår i hela världen att min älskade systerdotter Ängla repar sig snart och att hennes hjärtoperation går som den ska!

Nu ska jag träna på prov, vill bara ha slut på all denna skit.

Puss /A

RSS 2.0