gott nytt 2012

Kvällen spenderas med Idah, Jonas, Elin, Linn och Thomas! Käka lyxmiddag och bara trevlig! Senare så både kommer det folk och far! Jag är positiv till detta nyår, även om det är en stor förändring! Jag längtar som in i norden till sommaren 2012! Imorron kmr det nog mer updt!


Förra nyår!

Puss /A

Julafton

Ställde väckaren på 8.30, klev upp, sminkade mig och valde kläder. Var hos T's föräldrar vid ca 11 och käkade jullunch! Fick trisslotter och presentkort på bio. For därifrån innan kl 14 och for genom sävar, sa god jul till Nicole och Ante och sedan just innan 15 var vi i Bygedå hos mina föräldrar. Hjälpte mamma med det sista av julmaten och sedan vid ca 16 var det julbord! ÄLSKAR mammas julmat, mums! Det var mamma, pappa, Isabel, Linn, Tommy, Liam, jag och T. Och vid ca 18 kom tomten och då var det dags för julklappsöppning! Jag fick så himla mycket fint, är så nöjd över allt :) Sen blev det tv tittande och en massa mys och prat med familjen. Pussade och gosade med vovvarna en massa också! Av T fick jag en superfin tavelram, parfym och en body shop julkalender! Av mamma och pappa fick jag presentkort - bio, miaslustgård, lindex och boom, pyjamas, morronrock, parfym, hårklämma, och en superfin jul/nyårs-kokbok!


Julgranen + alla klapparna!


tavelram, ljuslykta, pengar, parfym, presentkort och kokbok!


två halsband av Linni!


hårklämma


nattlinne + morronrocken


alla body shop produkter från kalendern!


Ni kan se lite mer kort från julen och familjen hör inne på Linns blogg!

Puss /A

Dan före doppardan aka uppesittar kväll med Bingolotto!

Vaknade vid åtta och låg och drog mig till tio. Klev upp och gjorde mig i ordning och vid 13 kom Nicole och Isabelle. Efter 1h kom T och ytterligare 1h kom Ante. Har även fixat tvätten och hunnit på strömpilen. Och vid 19.30 kom vi till Nicole och Ante för uppesittar kväll med massa godis och dricka och prat! Väldigt mysigt! Och imorgon är det julafton, längtar till mammas julmat!! Puss


Sämst

Blogg torka på hög nivå!! Förra veckan hände inte mkt. Jobbade mest hela tiden, var bara ledig onsdag och fredag. På onsdagen så var jag hos tandläkaren och på fredagen for jag å T och kollade på Sherlock Holmes 2! Jobbade även helgen och då fyllde min lillasyster Isabel 16 på lördagen och min pappa 51. I måndags så tillbringade jag stor del av dagen med att vara med Kornelia och Nicole, sen for jag å T å gjorde bort ngr ärenden. Igår så lunchade jag med Idah och Elin och sen kikade vi runt på stan - mkt mysigt!! Saknat dom :) idag jobbar 7.30-14.30 och ikväll vid 18 är det julbord med jobbet :) jobbar 8-21 imorron och sen är jag ledig fram till torsdag tror jag? Sweet! Nu ska jag fortsätta jobba.


Helgen

I fredags så var jag barnvakt åt Ängla mellan 16.30-20.30! Vid 20 kom Tiza och vid ca 21.30 kom T och hämtade mig. Det gick bara fin fint! Vi käkade korv och potatis. Änglar fick även danonino, glass och godis! Vi kollade på bio (monsters inc, inne i sovrummet) och lekte med lego samt var ute på stan en sväng (läs köket). När Tiza kom blev det idolmys, ostkrokar och en trotsig Ängla :) Efter att ha myst med pängel hela eftermiddagen ägnade jag resten kvällen med att mysa i sängen med en godispåse framför serier. T for hem till sina föräldrar och hjälpte dom med veden.

Lördagen bestod av kalas för Tiza vid 14 och sen så bjöd T mig på middag på Olles och bio! Kollade på Real Steel - såååå jävla bra! :D

Söndagen var det slappt. Kollade runt på affärer och sen vid 15 bar det iväg till Ratan där det var julbord! Mums! Efter det följde vi med en snabbis hem till Bygdeå den hem till Umeå igen. Lagade matlådor och kröp ner i säng och kollade på två avsnitt av SoA!

Idag jobbar jag 8-21.30. Är väldigt trött och väldigt less på vädret.


nothing to say.

Jag har inte haft ngt skriv lust alls hela förra veckan. Och har det typ fortf. inte. Det har snöat inatt så nu är det vitt på marken, mys! Annars så jobbar jag endast ons och tors förmidag denna vecka. Ska på gymmet senare idag med Linn.

Puss /A

RSS 2.0