music

Vill att ALLA ska checka in Mike Posner på spotify! Han är vääääldans bra! Finns flera sköna låtar och några partylåtar! Så ni som har spotify, check him out! :D

Puss /A


nattblogg

Sitter och småhuttrar för mig själv i höstnatten. Ska strax dra i säng. Jag sitter här med 1000 tankar i mitt huvud och snart slits jag itu av allt. Jag vet inte vad jag ska göra. Varför känner jag som jag gör? Den bästa ha flytt landet, så kan inte prata med henne. Sola åt mig, my sunshine!

Ena stunden skrattar jag av lycka och den andra stunden så sluter sig ett oändligt mörker kring mig och jag kan inte sluta gråta. Jag mår bra. Det är bara det att jag kämpar med mina inre maror. Och Du gör det inte lättare för mig.. sommaren är slut, hösten är här och den har med sig sin bästa vän, regnet.

jag vill inte vara ledsen längre, varför hjälper Du inte till? Du vet hur jag är, Du vet vad jag vill ha, och Du vet mycket väl vad jag behöver. Eller är jag så otydlig?
förbannade tid, dra vidare.

jag ger dig en hint.

förstår du nu?


Fredag, fest och kräftor!

Hejsan alla solstrålar! Nej.. tar om det där. JAG HATAR MENS! HAR ONT I SVANKEN OCH MAGEN! FY FAN VAD JAG ÄR LESS PÅ DET! JAG HATAR DET SVENSKA VÄDRET! OCH DET ÄR KALLT I LÄGENHETEN! Sååå.. vart var jag nu? Jo! Dom håller just nu på att fixa det sista på fönsterna → sätta in lister runt om dom. Annars så ska jag förbi systemet idag. Fara å handla, baka paj, putsa fönster?, duscha, och fixa mig i ordning. Ikväll är det ju nämnligen kräftskiva! Så det hålls på sandbacka i L&M's lght lokal! T kmr hem vid halv 2... så nu ska jag bara vänta ett tag till sen så ska väl dom här byggubbarna fara iväg snart..hoppas jag..

Kräftan i mitt hjärta
för dig vill jag skåla ännu
Kokad till rödaktig fägnad
flodernas kung är du

Av skaldjur jag känner i världen
är du det djur som fått allt
Genom kräftstjärtens kärlek till spadet
en blandning av dill och salt


Puss /A

shit

Är det samma lilla kicka som kämpade för sitt liv för 2 år sedan?








Nu

den lilla självkänslan..

VARNING!
Ni som INTE vill läsa om mig och mitt gnäll om VIKT, SLUTA läs nu.



Kom nyss hem från ett möte med xtravaganza - viktminskningscenter. Yes, Linn u got me. Just nu har dom en testgrupp för ca 15 personer om att gå ner i vikt gratis för ett helt år. Annars kostar det ca 10 000. Så jag anmälde mig, gratis är gott och nu är jag less på att gå runt och tänka en massa osunda tankar om mig själv, mitt usteénde och mitt liv. Så nu tänker jag ta tag i mig själv och börja leva igen. Jag orkar verkligen inte och är så sjukt less på att gå runt och hata mig själv. Det är otroligt tröttsamt att hela tiden brottas med mina tankar om vad jag äter och vad jag gör. Så nästa vecka avgörs det om jag kmr med. Så håll tummarna för mig, please?

Men jag tänkte på en sak. Jag är en otroligt klen människa. Jag vet att jag kan klara av att ta tag i min viktminskning själv, men jag saknar motivation och mål. Jag ger upp väldigt lätt. Jag faller för alla möjliga frestelser som mat och att hellre sitta inne en dag och bara lata sig.

Men jag fattar inte? För ca 1 år sedan så gick jag ner 10 kg på 8 veckor på egenhand. Och vad jag minns av tankarna jag hade då var: "hur kan jag ha väntat 3 år med att förändra mig själv? Det är är ju busenkelt!" MEN, the big but, var ORKEN att ta på sig träningskläder och sen även ta sig ut ut huset och gå ut å gå. Men när man väl är ute så äre ju a pice of cake! Man är ju så stolt och man har en sån otroligt skön känsla i kroppen. Men de bästa av allt, jag var nöjd med mig själv, jag kände mig vacker och kunde uppskatta mig själv för första gången på 3 år. varför ska jag behöva gå med i ett program med en massa okända människor för att förändra mig själv? När jag lika gärna kan göra det själv?

Så idag har jag bestämt mig. OM jag inte kmr med, så ska jag fan i mig ta tag i mitt liv och göra något utav det. Jag ska bli glad, lycklig och älska igen. Jag ska bli MIG igen! Jisses vad skönt det låter.. jag har saknat dig, Anna.


Jag i april 09. ↑


Jag nu. ↑

okej.. det som är, är då att jag HAR en midja på bild nr 1 och inte på vild nr 2/3. Men jag har fakiskt inga kroppsbilder på mig själv ser jag nu... jag undviker det. Och jaa.. resten ser ni ju. Ansiktet framförallt..och armar.. Och ni som känner mig ser en stor skillnad på DÅ och NU bild. Big difference. Jaja. But, soon it will all be gone!

Puss /A


I need to belive.



låt regnet droppa, dripp, dropp.

Har sagt det förr men måste säga det igen. Jag älskar Melissa Horn och hennes musik. Jag tackar henne djupt för hennes underbara texter! Det är sjukt hur en låttext kan påverka en något så kopiöst. Skulle inte kunna leva ett liv utan musiken.

Just nu så dansar Melissa i mina högtalare. Varje gång jag är arg/lessen eller deppig på något sätt så är det hennes skivor som lyssnas på. Jag kan relatera mig i så många av hennes texter på ett eller annat sätt. Och musiken får mig alltid starkare och på bättre humör . Men dessvärre äre bara när jag har några av dessa "bad feelings" som hennes musik åker på. Tråkigt men sant. Men den hjälper som bäst då.


Puss /A

sensommar.

Idag har tvättning stått på listan. Sen även lite serietittande. Snart är hösten här och jag välkommnar den. Ikväll blire att se hockey med T. Det blir säkert bra.



Puss /A

Te amo, te amo, she says to me.

Igår for jag hem till Bygdeå. Haha ojoj, vilka härliga minnen jag har från den byn alltså. Jag sveptes runt bland alla minnesbilder i mitt huvud och jag fylldes av en sån lycklig känsla! Hur kunde jag flytta därifrån? Åh mina söta små hundar som jag fick klappa och pussa sönder på igår, dom bara tacka och tog emot! hihi snuttisar! Ialf så for jag Mia och Johan ut och fiskade i ca 2h med båten i dalkarså. Vi fick 1 aborre, sen var det dött resten av fisketuren, inte så mkt som ett napp till fick vi. Sen när vi kom hem så tog jag lite av de nyplockade kantarellerna som fanns och smörstekte dom! Och till så hade jag macka och oboy, gött! Sov även som en ängel i mitt gamla rum i min älskade underbara säng! När jag låg där ensam så började jag tänka på första gångerna som T var hos mig och sov över. underbart. Just det, jag glömde kameran hemma.. så inga bilder as usual..

Nu sitter jag nyduschad, nysminkad och tillfixad i håret med en klänning som pryder min bleka kropp. Väntar på T sen ska vi ner på byn, varför? Ja säg mig de, den killen hittar alltid på saker å göra..

IMORGON! Då händer det grejer! Det är nämnligen kräftskiva i mamma å pappas stuga i Hertsånger! Så det kmr bli mkt mat, mkt skratt och mkt mys! Det kmr bli pajer, kött, sallader och det bästa av allt.. KRÄFTOR! :D Så imorgon blire en till tripp mot hemtrakterna. Nu kom T, så hej då!


Mitt kvällsfika igår!
Puss /A

känslan.

Min "sommar känsla" kom just imorse! Helt sjukt eftersom sommaren snart är över! Men som sagt, den kom imorse och det kändes underbart! Så det blir att njuta av den in i det sista. Idag kl 14.40 fick jag helg, skönt! Så jag hade tänkt eftersom Mia och Johan är här så ska jag hem till Bygdeå ikväll och umgås med dom, kmr tbx till umeå imorron. Jag saknar alla djuren OCH mitt barndomshem. + Mamma å pappa. Har inte varit hemma på ngn månad eller så.. Jag planerar att vi ska fiska ikväll, eller kolla efter svamp >:} Ska passa på att ta med mig fiskespö + draglåda och mina stövlar från Bygdeå så ajg hare hemma i Umeå :) Ska ta med mig kameran ikväll så jag kan ta bilder! Det MÅSTE jag göra!

Just nu sitter jag i soffan utan byxor. Hade på mig mjukisar idag eftersom jag trodde de skulle vara dåligt väder men icket. Så när jag kom hem så slet jag av mig skiten snabbt som attan. Mer än såhär var det inte.



Puss /A

tankar

Ska strax hoppa i säng. Känns som att jag har hamnat i klimakteriet, allvarligt! Antingen svettas jag och hyperventilerar eller så är jag trött och seg / arg lr derprimerar. Hmm.. äre de som kmr hända i äldre dar? Ialf i min verson, hehe. Nä men det är vädret som gör mig så. Det är så jäkla sjukt! Det är skitväder med regn och sol vartannat + supervarmt?! what the big F alltså.. jaja. Man hoppas på bättre tider. Jag är sjuuuukt sugen på kräftor! Så mina favvotjejer, när blire kräftskiva, slutet av denna månad? (när jag fått pengar!) =) MUMS!

Ne nu ska jag hopp i säng, innan ska jag lista upp veckan!

Måndag (igår) - Jobba 15 - 23 + Mia och Johan kom till Umeå!
Tisdag - Jobba 15 - 23, annars slöa på dagen + kolla på serier?
Onsdag - Jobba 7 - 15.
Torsdag - Jobba 7 - 15.
Fredag - Ledig, fest?
Lördag - Ledig, fest?
Söndag - Ledig, slööööööa!


Saknar den här jycken!
forever in my ♥, dussewin!
Puss /A

Göteborg, i bilder.

Feskekôrka - där kunde man köpa färsk fisk


Vi gick även till slottsskogen och kollade på djuren och utsikten.


Sen hittade vi väldigt underliga ksyltar i skogen...






Vi tog även fika den dagen på ecpresso house och jag åt världens godaste chockladboll och har fått ett nytt favoritkaffe - caffe mocha som innehåller kaffe, chocklad, varmskummad mjölk med antingen grädde eller marsmallows som topping. MMMMMM!


Sen på lördagen for vi på en grillfest med hans vänner uppe på ett tak där man kunde se båda ullevi.




TACK EMIL FÖR TVÅ ROLIGA DAGAR!

Har saknat dig, min vän.
Kmr alltig minnas tiden med dig på elevhemmet, gosch vilka underbara tider ♥

Puss /A

IKEA + annat inköp.

IKEA

Lång svart hylla, kastrullset, ljuslykta + x-antal doftljus.


Byrå, 2 kuddar, vita långa gardiner.


2 st små lampor, bäddset, toapappers hållare.


kökslampa, kniv"hållare".


gardiner, ljushållare(?), vas.


hatthylla, golvlampa, x-antal rollers(?).


ANDRA INKÖP


tavlor och nysoffan - expo.


laserpekare + duschdraperi - hobbex.


spegel - rusta.


Katträd - tradera.

Puss /A

kungsgatan 23.

Där håller jag till nu för tiden. Och jag stormtrivs! Saknar inte kvarnv. faktiskt! Men det tar en väldans tid att få till det här. Det finns fortfarande 3 - 4 lådor med krimskarms att ställa upp. Har även hunnit en sväng till IKEA. Ska ta bilder på det som har inhandlats och lägga upp här på bloggen, och bilderna från Gbg ska också upp. Våra fina kissar stormtrivs här, och jisses vad dom gillar katträdet ^^

T's semester är slut nu så nu har han börjat jobba igen. Just nu väntar jag på att Tiza och Ängla ska komma förbi! Men dom kommer ju aldrig! jaja. nu sk ajag ta kort på allt från IKEA!

Puss /A

RSS 2.0