Söndagen

Vaknade upp till strålande väder igår. Hittade förvånansvärt kläder att ta på mig och sedan så for jag och hjärtat till Sävar för att gå på marknad. Köpte godis och 5 l jordgubbar. Sedan fortsatte vi vidare till Hemmesmark och hälsade på T's föräldrar och T hade med sig en radiostyrd bil som han äntligen fick köra med. Det gick snabbt och det flög både gräs och grus när den svichade förbi. Var soligt ocg varmt och härligt att vara ute i vacker vädret. Gick även över till Magnus och Maria en stund och snuttade på kissebebisar som bara var ngr få dgr gammla ^^

Väl inne i stan hälsade vi på Ängla m. familj och jag snuttade även på den lilla trollungen ett tag :) Sen blev det middag på Sjöbris med Tobbe och Vera, sjukt gott! Sen på kvällen så blev det film m jordgubbar, grädde och glass! Det var en härlig dag! Älskar att sommaren har kommit!

Nu på förmiddagen har vi varit och letat efter blommor. Nu ska jag väl plocka lite här hemma, käka lite marknadsgodis och jordgubbar!



Puss /A

how cute isn't this!?

Mamma har en jobbarkompis (Josefin) som är en riktig  allt-i-allo-tjej. Hon tar sig an mycket "piller göra" grejer! Tror i alla fall att det var förra veckan mamma kom förbi en snabbis och gav mig ngt som Josefin hade gjort till min lilla tös i magen! Det var en stickad klänning och ett par converse skor i gammel rosa. DET VAR HUR FINT SOM HELST!!! Jag dör lite grann varje gång jag kollar på kläder, så fina. Jag blev hur glad som helst. Kan kappt bärga mig tills jag får klä henne i det, hihi!

Puss /A


Sommaren

Den verkar vara här nu! Dock har inte bladen slagit ut fullt ännu på alla träd och buskar... men marken är grön och solenlyser och det är värme! Igår så blev det grillning med vänner! Efter det så blev det en sväng på olles och träffade faktiskt ganska många bekanta ansikten. Det känns lite sisådär att fara ut på krogen när man har en jättemage, kan inte låta bli att tänka på vad folk måste tänka.. Men jag orkar igentligen inte bry mig, jag har väl också ett socialt liv kvar även om jag inte dricker alkohol? Men hade ialf trevligt!



Idag så har jag, T och Viktor varit nere på mariehemsängarna och kollat in lite på brännbollsyran. Träffade ngr kompisar och kollade lite brännboll. Ikväll blir det också grillning med en massa vänner! Sen ser vi vart strömmen leder oss! Blir säkert på en båt lr liknande.



Puss /A

Mage

Kom in i v33 (32+1) igår. Kan min mage ens bli större börjar jag undra...? Men jag har var skit kass på att updt! Men har fått igenom min graviditets penning nu, så jobbade min sista dag igår. Så nu är jag ledig fram till att lillan väljer att titta ut! Sen blir jag ju mamma ledig :) ska ialf ta å visa er bilder och annat skoj!! Ska bli bättre :)


Mage

Nu är jag inne i v32 (31+0).


Vagn

Det börjar närma sig nu. På fredag går jag in i vecka 31 och då är det bara ca 9 veckor kvar till beräknad bf! Hjäääääälp! Tiden bokstavligen rusar fram! Jag känner inte att jag hinner njuta av magen tillräckligt innan lilla tösen tittar ut! Men det är väl så de ska vara antar jag ^^

Men i alla fulla fall..! Märkt att jag ej skrivit så mycket om bebisens "behövligheter" här på bloggen.. mer bara bilder på magen! :p Så jag tänkte he ut en bild på vilken vagn vi har beställt hem! Gjorde det redan i mars eftersom man fick en fotsack + skötväska med :) Vi bestämde oss för en Emmaljunga Edge Duo Combi med sportchassi med både ligg och sittdel. Men köpte med en quadrolift också, eftersom vi bor på andra våningen utan hiss.. Blir lättare att ta upp å ner ungen för trapporna då med! ;) Och i samma veva så beställde vi även ett babyskydd - Britax BABY-SAFE plus SHR II med isofix bas (där man sätter fast babyskyddet i bilen) och även en adapter som man kan fästa babyskyddet på barnvagnen med!


Så här ser den ut ialf! Ni kan ju läsa lite mer om den själva här om ni vill.


Här är quadroliften till.


Skötväskan.


Och detta babyskydd!

Puss /A

Ååh!

Den lilla dunbollen ser ju inte ens riktig ut! SÅ SÖT SÅ JAG DÖR!



Titta bara så den njuuuter! :D

Torsdag

Jobbar 15-21 just nu. Är ledig imorgon och jobbar lördag 10-01 och söndag 11-22. Vill vara ledig och kunna fixa i lägenheten! Det som är kvar är att sätta upp hyllor, tavlor och andra prydnader som ska upp på väggarna. Har bara ingen aning hur/vart vi (läs jag) vill ha allt. Sedan ska gardiner upp och prydnader ställas ut. Och sedan ska barnrummet fixas. Jag hoppas verkligen att jag får beviljad grav.penning nu den 20 maj. Det skulle vara guldvärt på alla sätt - främst för min svank. Men en sak är säker ialf - jag är hemma! Älskar den där lägenheten!! Trivdes aldrig riktigt i 4:an.. Men denna, oja! :)

Ska fortsätta jobba nu. Ville bara säga att jag saknar min Luddelicious så så sååå himla mkt!! MÅSTE hälsa på honom imorron. Han bor nämligen hos min tvillingsyster Linn just nu, dock bara ngr 100 m ifrån mig ^^


Renoverad vs orenoverad lägenhet!

Nu tänkte jag ialf he in bilder på hur lägenheten ser ut nu! Men det blir i omöblerade bilder eftersom vi håller på med all inredning och dyligt fortfarande :)

Det som gjorts i lägenheten är följande: Nya golv överallt, nya tapeter överallt (fick välja tapeter själva), nya lister, helrenoverat kök med helstor kyl, frys och diskmaskin samt rostfri fläkt (man har även byggt igen en dörr som gick från kök till barnrum och tagit bort skåp så det blev ett större kök), helrenoverat kaklat badrum från golv till tak med ny toalett, handfat och spegel + skåp och en dusch!, byggt igen en dörr i Tv-rum som gick till sovrum och tagit bort garderober i barnrummet.

HALL
Före


Efter


TV-RUM
Före


Efter
(
ser gult ut, men är vitt!!)



KÖK
Före


Efter


SOVRUM
Före


Efter



BARNRUM
Före


Efter
(
glömde ta kort innan vi flyttade in allt..)


TOALETT
Före


Efter


Puss /A

Årsdag

Firar 3 år med älsklingen idag. Det firade vi med att äta grillat till middag efter att jag slutade jobba. Sedan så vart det att fortsätta pilla med lägenheten efter flytten och nu ska vi lägga oss i sängen för att se film och mysa! :)

Kan inte fatta att det bara gått 3 år. Känns som att det gått minst 5! Och om 2 månader kmr det ett nytt tillskott i familjen. Då är vi föräldrar åt troligtvis den finaste lilla flickan i hela världen! Jag har nog aldrig längtat efter någon så mycket! Att man faktiskt kan älska någon så oerhört mycket redan som "inte finns" ännu? Det är fantastiskt! :)

Nu ska jag fortsätta att mysa med min T!

 


RSS 2.0