Mage

Den växer så det knakar! Är i vecka 20 nu (19+3).. Kan de stämma? Haha har som inget kläm att skriva ut på de där med veckor + dagar, så jag kör på det enkla veckoviset ;) och bäbisen rör på sig mer och mer för varje dag! Men inga sparkar ännu. Här är ialf 2 bilder från ikväll!

 


Updt

I helgen har jag umgåtts med vänner, kollat på hockey och hälsat på mamma och pappa i Bygdeå. Så har varit mkt flängande fram och tillbaka. Idag har jag varit ledig. Även imorron är jag det. Träffade Nicole på stan en snabbis också, det var mys. Har börjat kolla på lite nya serier. En av dom heter The River. Haha, den är fassiken läskig! Så jag har bestämt mig att det är en serie som jag inte ska se ensam ialf. Ska börja se en nu serie nu - Ringer. Den verkar lovande! Annars har jag inte så mkt mer att säga faktiskt, händer inte så mkt här.


Franseman

Igår var det ju så himla fint väder.. Solen strålade och fåglarna kvittrade. Och vad händer idag när jag vaknar, på min lediga dag? Jo det är fukking skit piss äckel väder... kul. I alla fall. Blev väckt vid ca 05.00 imorse av att Frans skrek/morrade och jamade som om att han skulle lägga sig ner och dö vilken sekund som helst. Han slickade sig frenetiskt mellan benen och skrek imellanåt. Men jag klämde på magen (trodde på förstoppning), försökte se vart i lillskruven han hade ont och att han kanske fått urinvägsinfektion eller urinsten. Men han kurrade då på som vanligt när jag tryckte och klämde på tjockismagen hans och han började bara små morra lite när jag försökte se ifall de va nå fel på skruven. Kunde då inte se ngt fel.. I alla fulla fall så lät jag honom vara och gick och la mig igen. Och när jag vaknade till vid halv 12 så gick jag och kollade till honom, klämde och kände, vred och kollade. Men han var sitt vanliga tjocka nöjda och glada jag. Så han måste ju ha fått nån magnkip/gaser i magen eller liknande? För han har då varit nöjd hela dagen, lekt, myst och fått en skinkbit. Stackars lilla älsklingen ♥

Puss /A

Big mama

Haha helt serriöst. Min mage har typ 3 dubblas på 2-3 veckor. Jag ser ut som en tjockis.. Och det kommer ju inte sluta här. Ialf så kan ni få se en bild på när jag skulle ta kort på Ludde igår när han myser med magen. Har jag sagt att jag ÄLSKAR den katten? För det gör jag!

 


Nu är väntan över.

Det jag har velat berätta här i bloggen nu i ca 5 månader är att jag och T ska bli föräldrar i Juli! Och att vi tidigare i veckan var på vårat första ultraljud och fick se det lilla miraklet! Det var riktigt spännande och mysigt! Det sparkade och viftade med både ben och armar, ville inte ligga still ^^ Men ska dock dit en till gång på ultraljud för det var nån komplikation ang barnet. Jag kmr dock inte svara på ngr frågor ang det.

Så nu har jag även gjort en ny kategori "Graviditet" som jag kmr att skriva om allt som har med mig och bebisen att göra! Här är 2 st ultraljudsbilder ialf! Och nej, dom kunde tyvärr inte se könet! Men då blir det ju en överraskning, får se de positiva med de :)

Puss /A

Feb. 13, 2012

Imorgon är det alla hjärtans dag. Den enda dagen på hela året som man ska tillägna till sin partner, till den man älskar. En dag då man ska visa varandra kärlek och inget annat. Jag älskar blommor, även om dom inte alltid håller länge, så är det ett tecken på att han tänker på mig, han älskar mig. Jag är en sucker för kärleken, har jag alltid varit och kommer alltid att vara. Jag är kär i kärleken, även om den kan såra mig lika mycket som den kan göra mig helt komplett.

Imorgon är det alla hjärtans dag. Och jag kommer att uppleva och spendera den på ett sätt som jag troligtvis aldrig någonsin kommer att göra igen. Imorgon kommer den dagen att ha en speciell plats i mitt hjärta. Imorgon får jag se dig för första gången.Puss /A


- 40 grader, eldstad, utedass och stuga utan el.

Så spenderades förra helgen uppe i lappland med pappa, lillasyster Isabel, storasyster Mia och T. Var nämnligen i Jokkmokk för att gå (läs springa) på marknad och träffa släktingar! Men jag ä inte bitter, eller jo.. På vägen upp så får jag nackspärr, av att försöka sätta upp håret. Väldigt onödigt enlig mig. Så gick runt med ett snett huvud och mina älskade systrar hjälpte mig med att försöka få på och av alla lager tröjor, jackor, halsduk och mössa som jag hade på mig. Och när jag skulle lägga mig ner eller gå ur sängen fick man lov att hålla i mitt huvud så att mina nackmuskler slapp å ansträna sig.. Fy fan vad ont jag hade...!! Men hade det himla mysigt också! Mös framför eldstaden, grillade korv och hade det bara super mys! Men på morgonen när vi skulle starta bilarna så tog det 4 h innan vi fick igång dom... ingen el och -40 är ingen hitt för dom. Hade som tur ett elverk och släktingar som kom och hjälpte till. Det lilla jag fick med mig från marknaden var tofflor, sockar, torkat renkött och renkorv! :)
Puss /A

RSS 2.0