ECLIPSE

Ikväll blir det att mysa ner sig i en skön biofotölj med en stor dricka och varma chips i handen och kolla in 3:e filmen ur the twilight saga - Eclipse! Och jag känner taggen!!Puss /A

midsommar

Min midsommar var underbar! Gå in på kära systerysters blogg och läs om det här!
Men allt gott för ngt ont med sig och kvällen sluta i  ett helvette.
Men men.. glömma och förlåta var det. But never ever again!

Puss /A

nostalgi 1This is just the beginning!
Det kommer mera, jag lovar! :D

Puss /A

I'm only human, and that's my saving grace.

Jag är INTE flitig här. Men jag har inte tid att sitta här och skriva om min ointressanta vardag som handlar om -> kolla på serier, äta och jobba. Så ursäkta om jag inte updt om det varje dag. Men nu är det så här, idag har jag lite variation! Jag ska ner på stan om ett tag och köpa en 18 års present till min grymt snygga kusin! Sen kanske, bara kanske, kolla efter vita underkläder som jag ska ha till min snygga klänning på midsommar! Men det blir nog på torsdag jag ska kolla om det. Annars så jobbar jag 15 - 23 idag.

Midsommar blir att spendera hemma i Bygdeå med familjen. Jag och T planerar att om det inte regnar på midsommar ska vi ta och åka ut med båten och fiska på kvällen, så jag hoppas så innerligt att det blir soligt, varmt och mysigt!


En gammal going!
Puss /A

ointressant

Allt är som vanligt. Jag jobbar på dagarna eller kvällarna. Och resterande så pussas jag med min pojkvän, äter mat eller kollar på serier! Brukar även hinna med en sväng ner på stan. Ska köpa en kalender, min tar slut i början av augusti. Så det blir i helgen. Ska även städa pappas jobb. Det ska bli en lugn och mysig helg i helgen, skönt! Ska lägga in lite bilder nu med, eftersom dett inlägg var slöseri med tid för dig, kära läsare!some new, some old and something in between.
Puss /A

zZzZzzz..

Uppdaterar imorgon! Cya!


Puss /A

Droskan!

Ikväll blire fest!


Puss /A

Vännäs

Som sagt så jobbade jag hela förra veckan, gjorde inget speciellt. Och den här veckan har jag varit ledig. Igår så var jag på min underbara Kornelias student. Jisses vilken vacker tös! Hon var så sjuuukt jäkla fin! Hoppas hon hade en sjukt bra dag igår, för jag minns att min student var underbar, men sorlig.

Idag är jag i Vännäs för att vara barnvakt åt min brorson Liam, han är sjuk och Tommy jobbar. Vi ska strax käka lite frulle och hoppas på att det blir fint väder så kanske man kan sola lite.

Hittade några gamla facebilder på mig m.fl. Det är väl från ca 1 - 3 år tbx, om inte mer.


Liam, mamma och jag


Jag, Idah, Linn, Isabel och Liam


Linn, Markus, Liam och Isabel.

Haha, sötnosar!
Puss /A

det kommer mera

Jag har jobbat hela veckan och det har inte hänt ngt spec faktiskt. Därför ingen uppdatering. Jobbar 15 - 23 imorgon sen är jag ledig resten av veckan! Men måste göra lite ärenden och så, men även kunna slappa och vila ut mig!btw, Jag har just läst ut boken "genom dina ögon" och fy fan vilken bra bok! Den var lika fängslande och spännande som The Twilight Saga, men på ett helt annat vis. UNDERBAR BOK!!! ♥


Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.
Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.


Puss /A

Tävla hos Bakfnatt!

Ååh, var med och tävla hos Bakfnatt, hon firar
20.000 besökare med denna lilla tävling :)


Jag skulle vilja se många bärgodsaker i hennes blogg nu i sommar ♥ mm!


Jag tävlar om formar hos Bakfnatt i samarbete med Siluett!
Ta chansen du också - tävlingen pågår till och med den 11 juni!


RSS 2.0