Dagens köp

Jag har vart på stan idag och sprungit omkring tills jag svettats sönder, kännt mej så äcklig hela dagen..! Men som sagt, fyndade ganska mkt grejooor faktiskt! Och allt ska förstårs vara till Krofu-resan! ^^
Jag köpte:
- Klänning
- En lång tröja
- 1 bikini över + underdel, 1 bikiniöverdel
- Strandväska
- Skor
- Maskara och puder





Puss /A

Go maten

När jag, Linn och Kornelia kom hem från en låååååååång dag på stan var vi alla lyckliga över våra fynd! (ska lägga in bilder från mina lyckade köp!) Gick även med Jasmin och Elin på stan. En lyckad dag! Ialf, vi gjorde mat när vi kom hem, var så satans hungriga..! Det som stod på menyn var fläskfilé, ris, jättegod sallad och såklart halloumi ost! SÅ JÄVLA GOTT!

 
Maten!                                     Kornelia!



 

Puss /A


MOSTER

JAG HAR BLIVIT MOSTER!

Ikväll vid 19 tiden fick jag ett mms där det var en liten bäbis som sög på sin mammas bröst, bäbisens namn är Ängla. HELT UNDERBART! GRATTIS TIZA! :D Jag är så glad så glad så JÄTTESUPER DUPER GLAD!


Patricia, stolt storasyster och nu en stolt mamma!


Puss /A

Stranden.

Japp, där har jag spenderat min lediga tid. Vaknade vid halv 11 av att min mobil busvisslade till mej och där stod de "Hejsan vad gör du? Vi tänkte fara till långviksand idag vill du följa med? :) Puss // Idah" Jag kliar mig i ögonen, tänker en liten stund..tittar ut genom den öppna fönsterspringan och ser solen skina.."Jag ligger i sängen :P Jaaa de vill jag! :D vilken tid?" Jonas, Idah och Elin kom vid 12 och vi for mot stranden där vi solade badade och pratade. Men jag solade och lyssnade på musik för det mesta, och satt och tänkte på underbara korfu, såklart! For hem vid 3 och gosade med den nya kissen. Sen har jag varierat mellan tv:n och datorn och sitta ute på altan. Även skrivit lite mera på min packlista. Ska till stan imorron med Elin och Linn och köpa en massa nödvändigt stuff.


btw, JAG VILL TILL KORFU!


Puss /A

can u hear me?


ENRIQUE IGLESIAS! Serriös, vem måste inte få en iskall dusch när man ser/hör honom? sexy babe! Jag blir helt till mej när jag hör honom, han är så SNYGG! Men tillbaka till verkligheten.. min dag har varit ohändelserik, jag har solat, suttit här, sett på tv, käkat, målat naglarna, noppat ögonbrynen, skrivit på min packlista inför korfu, skrivit upp partylåtar och vilat. Men det har varit skönt, faktiskt. Men det ända jag tänker på är utomlands, snygga killar och värmen. JAG LÄNGTAR SÅ IN I NORDEN! Tiden går inte tillräckligt snabbt. Men längtar man efter ngt gott längtar man aldrig för länge. Men jag känner att jag har brist på socialt umgänge, vill hitta på ngt. Ngn som är med på att ta ett kvällsdopp? Jaja ser hur de blir med de! Ska se ifall tv:n har skärpt til sig nu, det bara knastrar om den och bilden stannar upp hela tiden och försvinner. Satans irriterande!


Puss /A

hej hej hallå!

Jag har haft en sån ångest att jag jobbat idag och inte kunnat vara ute och sola i detta underbara väder! Men vad gör man inte för pengar? Imorgon ska jag till stan ialf, eller kanske inte. jisses jag vet ej än. Men jag tror de, vill igentligen bara ligga hemma och sola. Ska nog ta en senare buss imorron så att jag kan vara ute och sola ett tag. Hoppas detta vacker väder håller sig länge länge! Är ju ledig ända till på måndag, sköönt! Har suttit minst en timma framför datan idag och laddat ner musik och lagt till musik på min ipod, men måste ha mer! Har bara 157 låtar på den, och måste ha mer om jag ska vara borta i två veckor på beachen och förfesterna, + flygplansresorna! Men det ordnar sig! Btw, någon som vet någon/några riktigt bra partylåtar så att man kommer in the right mood? Imorgon ska jag försöka shoppa lite grejjer, har skrivit en lista över vad jag behöver, men kmr nog inte handla allt imorron! Nu ska jag nog kila i säng eller se på south park! Men ni får hare göttans i sommarvärmen! Och ni brudar som är ute och vimmlar i dimman ikväll, festa åt mig med, snälla?

Puss /A

Bokat och klart!

Just det, nu är resan till Korfu (Gouvia) 2008 bokat och betald, gäller bara att passa flygplanstider, packa och ha massor med pengar med sig! OCH BILJETTERNA! ^^ Det är jag och min storasyster Martina som far, btw pratade nyss med henne.. i 47 min!, inte illa. Har snackat om vad som händer där borta i korfu (eftersom hon har vart där flera gånger, på samma ställe oxo) vi kmr ha så jävla skojj! Jag längtar så himlans mkt! Vi far den 15/8 och kmr hem 29/8, två underbara veckor i den varma solen med en massa snygga killar! Just nu sitter jag och tänker igenom vilka låtar jag ska ha med mig på min ipod, vad jag ska packa och vad jag måste köpa till resan. Hur mkt fickpengar ska jag ha med mig? jisses de är så mkt att tänka p´å nu.. fasst det är 3 veckor och 1 dag kvar!

På lördag ska jag in till stan för att handla nödvändiga grejjer till korfu. B.la en bikini! Nej ska sova nu strax, är ganska så trött. Jobbar 7 - 16 imorron. gäspar...!


Puss /A


Planer inför sommaren!

Det här har lätt varit den bästa sommaren någonsin! Jag är 18, jag har fri vilja, jag jobbar och tjänar pengar och är med kompisar, ska alldelens snart blir moster, träffar mina syskon från småland och fara utomlands(?) !!! Det som toppar är utomlands med min storasyster Martina! Vi hade tänkt oss Grekland - Korfu - Gouvia i 2 hela veckor! SÅ UNDERBART! Men vi har ej bokat ngt eller så. men det som är tänkt är så mkt som ->
Jag ska fara ner till Martina i småland och vara där ngr dagar, sen vidare till gbg där vi ska flyga ifrån och till Gouvia där vi ska vara två veckor. Dessutom i slutet av våran första vecka i Gouvia så kmr Linn att komma till Korfu oxo (+hennes pojkvän, Idah och Jonas), fast till ett ställe som heter Moraitika (tror vi det heter) Och de ligger ej så lång ifrån oss, bara några mil! :) och då kan jag och Martina hyra bil och fara till dom! De ska bli väldigt mkt solande, festande och grekiska boys! mums! MEN inget är bestämt än, har bara checkat lite och så. Ser så ut som att jag kmr vara borta från skolan den första veckan..!

Nog med utomlandssnack! Nu till ngt som jag är överlycklig över, Linn har hittat bok nr 11 av Janet Evanovich - explosivt byte! YESYESYESYEES!!! Har börjat läsa idag och det första jag gör är att asg, DEN ÄR SÅ ROLIG OCH BRA! tihi. Är supertrött så ska strax gå och lägga mig och läsa bok sen sova. Börjar 14.30 imorron.. skönt! Ska lägga in ngr bilder nu sen vidare till sängen!

  
Martina ^                   Gouvia ^                   Boken ^


                                                                                                        Puss /A

Peppa!

Vännäsdagarna i helgen då! Men hur jag tar mig dit har jag ingen aning, lr det beror på om länstrafiken har strejk eller inte, men de ser vi juu! Ska på stan på lördag och shoppa och köpa present åt Idah, min älsk fyller ju år på söndag! 18 ÅR! ;) Sen vidare till Vännäs! Nej nu ska jag fortsätta jobba. Jobbar till 21 ikväll igen.

Puss /A

Lövlunden

Just nu har vi en liten fika paus, jisses vad vi har jobbat och stressat idag. Jag är alldelens slut! Jag slutar vid 16.30 och efter det ska jag vidare och städa på polisstationen. Drygare än drygast. Men som sagt så är det bara 4 veckor kvar. Jaja ska vidare och ta fram inför middagen. Vi hörs senare!

Puss /A

oh no, not again!

Nu händer igen, jag fassnar för en serie! Men den här gången är det Heroes säsong 2. Som jag har längtat efter i 1 år typ. Började se igår kväll men hann bara med 2 avsnitt eftersom jag ser med pappa, och han säger att det är mkt roligare att följa en serie om man är två som ser... så snäll som jag är så väntar jag på han! Men egentligen tror jag bara att han vill se med mig för att han inte vet hur man sätter igång en film här på datorn ;) Men pappa har rätt, det är roligare att se två, för då kan man diskutera en massa saker med varann och säga :han kommer göra så, eller det där kmr hända nu..!" hihi! Jag bara väntar på att han ska komma hem ngn gång! Idag har min dag sett ut så mkt som -> vaknade kl halv 13, gick upp och  gjorde lunch åt jag och mig och Isabel, solade i 1 sek för att bevisa att jag varit ute idag sen gick jag in på mitt rum (lr Linns egentligen som jag har tagit över eftersom hon inte är hemma, och mitt är fortfarande ett bombnedslag sen jag kom hem från lse för att jag ej orkat packar upp. SÅ jag ser hennes rum som mitt!) drog igen för fönstrena, styrde sängen närmare dator och slängde på en film, FUNNY GAMES hette den. Den var inte så bra faktiskt, man blev ju typ sinnessjuk utav den. Sen kom mamma hem från stan och jag gick ut på altan och chillade, sköönt! Sitter och äter go och glá kex choklad just nu, så jäkla gott!

Det här med att jobba schema mässigt tkr jag är skit! Jag skulle hellre jobba må - fre och bara vara ledig 2 dagar. Än att exempelvist jobba må - on, ledig to, jobba fre, ledig lör - sön ...blablablablaaaaa... Man uppfattar aldrig vad det är för dag! Ni som inte vet så jobbar jag på ett sjukhem i Robertsfors, men det är ganska roligt där. men skulle aldriga kunna jobba med de. Jag får lov att kämpa igen dessa 5 veckor som är kvar, lr äre 4 ..? Jaja får se!


Ska hjälpa min mami lite nu, hon verkar grinig. :)  
Puss /A

dålig uppdatering.

Har bara inte orkat skriva något på ett tag. Kanske för att jag jobbar och sover inget. My bad! Men som sagt har sommarlovet tagit sig en sakta början, solen + värmen lika så. Och det känns underbart! Jag har börjat jobba på riktigt och tjänar stor cashen, känns underbart! Att äntligen ha egna pengar och inte krypa efter mam å pap, hihi!

Har som sagt börjar jobba på ett sjukhem i Robertsfors och för att man ska göra de så fick jag lov att fara och ta en spruta för att se ifall jag måste vaccineras mot TBC (tuberkulos) i tisdags, for tillbaka dit idag där dom skulle se ifall det behövdes men dom vet inte ännu eftersom att när jag var 5 - 6 år fick jag en annan typ av TBC (som man ofta får av jord och sand) som angrep mina köttlar i halsen och jag fick en jätte bula så att jag uinte kunde vrida på nacken så jag operera bort den men dom vet icket ifall jag är vaccinerad mot de, helt sjukt? Man tkr ju att jag skulle ha fått mej en spruta där. Så jag ska även invänta svar ifall jag ska fara till lungmottagningen och lungröntga mej, ännu drygare. Får hoppas på det bästa säg. Vill mest av allt INTE HA SPRUTA OCH VARA FRISK! Håll tummarna.

Sommarlovet börjar lovande med att jag är med kompisar 24/7 och sitter uppe till tidiga mornar, satt uppe till 6 på morron igår (Torsdag) sen när jag kom hem vid 16 gick jag och la mig vid halv 18 och sov till kl 21, klev upp och nu sitter jag här. Ska försöka dra mig i säng snart! Har inte lagt mej före 3 på morron nu den senaste veckan, även om jag har gått upp och börjat jobba kl 7- 16.30. Är man en krigare så är man. Men imorron börjar jag 15 - 21 så de känns skönt!

Veckan började med att jag var trött efter allt festande helgen före med Linn och andra! For på sommardroskan och festade lös och slösade pengar! Sen på lördagen så blev de sittandes med Elin och dricka sen vidare på Rött. Helt underbart! Efter de så var jag med min älskade Kornelia, som btw far till gbg idag och ska se bruce springsteen (stavas de så?) Vi har bara slappat och vart me kompisar. For även på en båt där hennes pappa skulle spela där vi fick käka räkor och fara på en 3h lång tur runt Umeälven, HUR MYSIGT SOM HELST! Sen så har jag vart med Elin och vi chillade med att se film, sola, spinga runt och ge hästar morötter,  leta efter maskrosbollar, göra rabarberpaj och vara med kompisar! Träffade min söta Idah igår med, ser aldrig den tösen för hon jobbar och är överalltannars förutom med mej! ;) hihi, men snart styr vi upp ngt eftersom mina två älsklings flickor fyller år om inte alls länge! DÅ JÄVLAR TJEJOR! ;) 

Färgade och toppade mitt hår förra veckan, är inte så nöjd för just nu är det alldelens för risigt och alldelens för kort! Men här är en före och en efter bild ialf! (BILDERNA ÄR BLÄÄÄ!!!) =P

FÖRE  ↓                             EFTER      ↓
             


Nu ska jag alldelens strax kila i säng och mysa! Är ej så trött men måste ju ta mig upp ngn gång imorron!
ska lägga in lite pics nu med! Men hare bra!

Puss /A


   

RSS 2.0