Bilder: Grunden snart klar!

Nu har dom hållit på och grävt och flyttat sten i veckan och på måndag blir dom nog helt klara med grunden. Tänkte visa lite bilder, men dom säger nog inte så mkt.. Huset kmr btw på onsdag kl 07.00 om allt går som de ska med vädret :)
Grunden rakt framifrån ↓
 
Grunden snett framifrån åt höger ↓
 
Grunden snett framifrån åt vänster ↓
 
Grunden just bakom vinkeldelen på baksidan ↓
 
Där kommer garaget så småning om att stå ↓
 
Grunden/garageplatsen snett framifrån vid vägen åt höger↓
 

Hemnes möbler <3

Jag har ju som sagt fyndat mkt nu på säljsidor. Och i helgen så kom det ut en helt ny, endast uppackad och ihopskruvad hemnesbyrå, den stora. Gissa om jag blev lycklig när jag ringde på den och den var kvar!? Helt otroligt. Så sagt och gjort så köptes den, 1900 ville dom ha fö den, 2300 kostar den på ikea. Mwihihih! Och imorgon ska vi fara och kolla på 2 st vitrinskåp från Liatorpserien (även den från ikeas sortiment).
 
Så dessa har jag nu i mina ägor än så länge:
 
Och detta ska vi fara å kolla på imorron:
 
 
 
Och sedan ska vi få köpa linn och roberts sideboard från Liatorp
 
Så det enda som fattas är denna byrå från Hemnesserien:
 
Sen är möblerna i huset komplett! ♥
 

Nu har dom börjat gräva på tomten!

I tisdags satte dom igång med att gräva grunden. Så det känns skönt att dom ialf har börjat med något! Tror att jag ska iväg till Sävar på fredag efter 15 (när jag slutat jobba) och fara å kika vad som händer, är bara T som varit där borta och pratat med dom (och då menar jag ju självklart att T ska skjutsa mig, hehe).
 
Dock så har vi fått ett nytt datum för slutbesiktningen..20 november istl för 12 november. För att bosyn hade redan så många hus den veckan (vid den 12:e) att slutbesikta. ÅHHH!! SÅ huset kmr stå tomt och orört en hel vecka innan vi får börja med vårat.Men om vi har "tur" så kanske det kmr ngn tid tidigare än den 20:e, säger dom. Men jag blir såhär, vå har ju haft det här datumet när huset ska vara klart nu i ngr veckor, varför vänta tills NU å sätta en tid för slutbesikting? Blir så irriterad, vill bara flytta in nu. Det har skjutits på det här enda sedan augusti.. Men från den ljusa sidan → Dom har börjat gräva :)
 
 

RSS 2.0