Halloween!


Seriöst, det är den BÄSTA årstiden. JAG ÄLSKAR HALLOWEEN!
Jag vet inte varför? Det bara ngt med den här mörka årstiden, alla löven faller, allt blir orange, rött, gult! Pumpor! Åh, jag är förälskad i denna "rysligt" festliga årstid. Min morron börjar ialf med att Kornelia ringer och väcker mig, så jag kliver upp och sätter mig framför datorn. Jag går in på DeviantART där det finns skit snygga bilder(!!!) som jag sparar! Igår kväll såg jag på en film, The night before christmas! Den var faktiskt ganska bra! Nu strax ska jag hoppa in i duschen för snart kmr marcus sen ska vi vidare till stan för att hämta upp linn och vi ska hitta en Halloweenaffär och köpa lite kusligheter, sen ska vi även på stan och hitta lite annat roligt. Sen på OBS för att köpa all mat och dyligt till imorgon. Sen kanske lilla Jasmin ska med hem! Och då får hon hjälpa jag och linni med att pyssla! hihi ne nu måste jag duscha!
Två av bilderna jag hittade imorse.

   

Puss /A

Shoppa dig luspank!

Igår kväll följde jag med Kornelia hem och vi satte oss framför tv. Efter ett litet tag gav jag upp och la mig i sängen och korny kom inte långt efter. Kl ringde halv 7 på morgonen och vi gick upp och fikade, vid 7 begav vi oss till stan eftersom hennes syster kom med tåget och skulle vara framme kl 8. När vi väl va i stan så släppte hon av mig hos Jasmin. Jassa gick och fikade, duschade sen började hon må illa så vi la oss i sängen och somnade ett tag. Patricia ringde och hon å pängeln var i stan. Jasmin mådde fortf. illa så hon kunde icket följa med mig. Så jag har spenderat hela dagen på stan idag med min storasyster och lilla Ängla. Jag fyndade ngr nödvändiga saker faktiskt som: Ny vinterjacka, ny Bh, Ny mascara + ögonskugga, lösnagla till Halloween (för skojj skull..), en ny tröja (äntligen!). Krom-tabletter (minska socker sug), och ett par nya boxert trosor.

Har även pratat med Linn om vad vi ska göra på Halloween, eller på lördag, och hoppas det går som vi vill! Skulle bli superskoj!





Puss /A


IQ

När vinet glöder i dom fyllda glasen och vi börjar bli i gasen då lossar tungans band.
Vi som gått omkring och vart så blyga vi slutar upp att smyga modet kommer efter hand.
Hej tjoa klackarna i taket nu visar vi helt naket hur modiga vi e!
Inga ord kan bli för stora vad har jag att förlora? så är det med de.
Alla ryms i stora famnen å skeppet söker hamnen å vänskapen är varm.
Livets gåtor blir så uppenbara och dom kan jag förklara när du vilar på min arm.
Senare när berusningen har lagt sig, och det som jag har sagt dig verkar ganska meningslöst.
Då undrar jag över hur du ser mig, man får se upp hur man beter sig och då skrattar jag nervöst.
Mitt hjärta har en frusen inneboende med pajjat självförtroende som inte mår så bra.
Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns allt det jag glömmer och säger att hon är jag.



Lill Lindfors - Rus


    
    
Eller vad säger ni mina kära vänner..?

Kissies Tävling.


Jag är med och tävlar om Kissies ( http://kissies.se ) Goodiebag!


Puss /A

Tråkigt.

Jag har mina konstiga svackor. Men nu varför.. Jag har nämnligen vart på prao i 10 dgr, på ett hundhotell, före de var det en veterinärstation. Det har varit både roligt och lärorikt som jobbigt och krävande. Men nu är det lov, och det känns underbart. Men är fortfarande inte lugn för de..måste träna på sv nationella B. Var i stan igår och köpte underkläder.. hittade ej ngt annat. Blir så förbannad på mej själv. Men ska börja träna nu, så att jag kan köpa kläder. Fått 2 låtar på hividet nu, Beyonce - If i were a boy och Kate Perry - Hot ´N Cold! Suuuuper! Skulle kankse ha farit på bio ikväll, men fanns ingen bra att se. Så jag laddade hem ngr filmer: Lilla sjöjungfrun, Anastasia, Honey, Death race, Alvin och gänget, Sex and the city movie. Sen vare nog ej ngr fler. Ska kanske vara med Kornelia ikväll, om inte så blire imorron!


Jag ÄLSKAR underkläder, finns nog inget bättre att handla än de,
så de tre första bilderna är de jag köpte igår och de tre andra köpte jag tidigare.




Fick lite tråkigt så jag fotograferade vad min familj gör just nu.


Mamma, Anja och Fia ligger i sängen.
Stina ligger i bädden.
Pillan ligger i soffan och slöar.
Pappa gör lika, men ser även på tv.
Linn kollar på Gossip Girl på datan.
Och moi, går fortf. runt i min slitna mjuka gammla pyjamas!
(Isabel är ej med, eftersom hon är på ridning).

Vill även visa hur våran fina kisse Anja ser ut efter att vi vart hos veterinären och rakat bort hennes toviga päls.
Jag tycker att hon är förträffligt vacker!


tack för mig!
Puss /A

Sammanfattning av fre-lö-sö-må-ti-onsdag.

Fredag:
Kommer till umeå vid 18 och där möts jag av min söta kusin Jasmin som skulle hämta hennes 13 par sockar för 100 kr som jag köpte åt henne på marknaden som var för ngn vecka sen. Vi gick vidare ner till stan och träffade min kusin, J's storasyster Cecilia. Vi "hjälpte" henne att försöka hitta en present till ennes pojkvän, sen öljde vi med henne och handla. Sen fick jag lov att gå tillbaka till bstn. Kmr hem vid 20 på kvällen och strax där efter så kommer Kornelia hem till mig. Vi sitter och snackar sen så bestämmer vi oss för att ta en sväng in till robban. När vi väl var där så for vi omkring och gluttadelite här och var, hämtade sedan upp Mattias, Linus och Markus. Vi snackade, lyssnade på musik och körde omkring i "stora" R-fors. Sen for vi en sväng till pärlan och kikade, hände ej så mkt så vi lämnade av pojkarna hema hos Mattias, jag och kornelia for hem, hon till Robert och jag till min säng, somnade på studs!

Lördag:
Vaknar vid halv 12? Gick och fikade sen såg min halva dag ut - tv, dator, film. Efter halva dagen gick jag och duschade och klädde på och sminkade mig. Min brorson Liam hade då kommit för att sova över. Sen så skiftade jag mellan tv och dator hela kvällen. Senare kom Linn och Marcus hem och vi pratade. Sen var det tid för sängen.

Söndag:
Lata mig i pyjamas hela dagen tills jag skulle med bussen tbx till lse. Såg två filmer: Mamma Mia! och Babylon A.D (med vin diezel).

Måndag/Tisdag:
Paroat på veterinär stationen, hjälpt till med en massa olika saker. Hände inget spec.

Onsdag:
Imorse hände en ganska "rolig" sak..När jag cyklar i min lungan ro så känner jag att den vänstra cykelpedalen börjar vingla, kollar ner, sen upp, sen TJONG! .. Den ramlar av... Jag började svära skrika och halv grina eftersom jag även var sen till veterinärstationen.. så i ca 10 min försökte jag cykla med en cykelpedal, slutar med att jag halkar av med foten på den s.k pinnen, det ända som är kvar efter att pedalen ramlat av, och foten far UNDER backdäcket så den fastnar och jag far ner i diket och ramlar. FY FAN VA SUR JAG VAR! Jag bara skrek och svor och det var kallt och inget var bra. Men jag kom fram tillslut. Hade lugnat ner mej efter vredesutbrottet. Så på lunchen idag så fick jag lov att ta fram verktyg och skruva fasst den j-vla skiten, så nu funkar allt som de ska..Hände inget märkvärdigt idag på stationen..Var ngr vaccinationer, kloklippning, tandstens borttagning o.s.v. Så idag var jag på stan och köpte; Fransk manikyr nagelack, en stickad grå "klänning", lila strumpbyxor och en dop-present till Ängla som döps på lördag.

Hoppas ni haft en bättre start på morgonen än jag.

Min Klänning

Fram                  Bak    


Nackelack/strumbyxor


Dessa köpte jag för ett tag sedan,
ett par turkosa och vinröda/lila.


Puss /A

Apu, veterinären 2

Idag så fick jag följa med en annan veterinär, Mia, och vi for iväg till ett lantbruk där vi skulle ta blodprov på en ko som inte mådde så bra. Efter det for vi tbx till vt-stationen där jag fick vara med om; en liten hund som hade ont i nedre delen av ryggen, hundar som vaccinerades (valpar som vuxna), hundar som skulle tömma analsäckarna, knipsa av svanstopp på en hund, och det värsta av allt..en avlivning. Det var inte så hemskt, eller jo till viss del, att vi skulle avliva den..då kände jag inge gråt eller lessamhet alls.. Men när djurägaren började pratamed hunden som ex - "du kommer ha det så bra i hundhimlen och springa omkring med en massa andra hundar, jag ska alltid minnas alla fina stunder vi haft tillsammans, du kommer alltid finnas i mina tankar och nu tar ditt lidande slut. Ha det så underbart nu och njut." ect. DÅ kom tårarna i ögonen och ville fara ut som vattenfall! Jag fick lov att titta bort och tänka på ngt annat, för man började ju tänka på när man själv har tagit bort sina djur.. och hur man själv kände. Ne usch, sådant vill jag faktiskt inte vara med om. Fick lov att sakta och ouppmärksamt smyga ut ur rummet. Annars hade jag serriöst börja stor tjuta bredvid hundägaren och sagt "jag vet p-p-p-precis  h-hur d-du känner dej! UÄÄÄHHHH!!!! " .... Shit, hur pinsamt och oproffisionellt hade inte DET sett ut och varit? Dom hade ju seriöst trott att jag var störd och veterinärerna hade inte låtit mig vara med och titta på ngr fler avlivningar eller liknande. haha. Ne..Back to reality! Det kom in en sån underbart vacker och söt hund idag! Den var en blandning (I MINA ÖGON) mellan en -schnauzer(huvud) -pudel(pälsen) -irländskvarghund(pälsfärgen) -sankt bernhard/berner sennen(storleken). SÅ FIN! Ni skulle ha sett ögonen..den såg så liten/rädd och oskyldig ut.. Precis som darwin ögon (en underbar hund vi haft!).

Idag var en rolig och händelserik dag! Imorron ska jag upp tidigt för kl 07.15 ska jag följa med Mia till ett lantbruk (där jag har varit och praoat dessutom!) där ska vi kolla på en ko som har ngt fel i sitt spjuver. (om jag inte hade helt fel?)

btw så har jag blivit kär i en ny hundras Spinone heter den. Det kom in en sån valp igår som skulle vaccineras. HUR UNDERBAR OCH SÖT SOM HELST! hihi, så en sån vill jag ha! (bild nedan)

  
Serriöst, vem blir inte kär i det här ruffsiga lilla keldjuret?!


Puss /A

RSS 2.0