Korfu dag 3

Idag ar forsta gangen jag sitter vid en dator. Det har redan gatt 3 soliga och stekheta dagar. Och det har varit underbart! Men pengarna rinner ur mina hander, fy fassiken vad det har farit! :S Sa jag maste lugna ner mej nu och halla koll pa dom. Vad har jag hunnit med? Vi kan ta dagarna i ordningen som snabbast:

Fredag:
Kom till lagenheten vid halv 13 och bytte snabbt om till bikini och rusade ner till stranden for att sola och bada. Senare pa eftermiddagen gick vi tillbaka och la oss och sov ngn timmer eller tva, duschade och bytte om for att ata pa en resturang. Tog en spagetti carbonara, mumma! Sen tbx till rummet for att sminka sig och sen utgang. Skulle ta det lungt, men so alltid sa blir det aldrig sa har. Spec inte nar man blir bjuden pa en massa drikar. Det ar ju oartigt att tacka nej..hehe. Kom hem vid 5 pa morronen och gick sedan coh la oss.

Lordag:
Vaknade vid 10, gick och kopte frukost och sedan ner till stranden. Solade, badade och "sov" . Sen tbx till rummet for att sova, byta om och sen ut och ata. At en grekisk sallad, sa underbart gott! Gick sedan och bokade en hyrbil, liten och smidig. Sedan sa gick vi och handlade lite alkohol och sen in pa rummet for att byta om och borja festa. Vid halv 2 gick vi till Whisperz och tog ngr drinkar, traffade aven folk som man traffade forra aret. Jag, Linn, Mia och Martina foljde sedan med en kompis till M & M + hans kusin in till ipsos och in pa en klubb dar. Dansade loss som fassiken, MEN.. det var italienare OVERALLT! Sjuukt jobbiga. Ordet nej existerar inte i deras huvuden. Men forutom det sa var det himla skojj! For pa ett tag tbx till Gouvia och sa hej da till killarna sen kilade vi i sang kl 5 igen.

Sondag (idag):
Gick upp vid 10, sliten as hell! Tog pa sig bikini och packade med diverse saker till stranden for vi skulle namnligen till Glyfada idag, en strand med SAND! Sa javla underbart, jag och Linnie har simmat en massa idag och skrattat super mkt! For hem vid 17 och kom hem vid 17.30 gick direkt ut och at. Delade pa en grekisk sallad och at sedan en pita med kyckling! SUPERB! Och nu sitter jag har. Ikvall sa blir det en lung kvall. Ska bara ga runt och kika lite. Vantar pa att T ska komma till datorn.. Men icke sa nicke. Ne nu ska jag vidare. Far se nar jag kmr ngn annan gang.

Puss /A

2 dgr kvar.

Jag har packat nästan allt. Sitter nu och väntar på tvätten som ska torka och sen ska jag packa ner det sista. Sen på Torsdag kväll far jag och Linn till sthlm där Mia, Martina och Johan ska hämta oss sen far vi vidare till Uppsala för att övernatta där. Sen på fredag vid 06 så åker vi med flyget till Korfu. Ska vara borta 2 veckor. Kan fortfarande inte förstå det! Igår så shoppade jag så in i h-vetes mkt! jag shoppade för ca 1800:-. Det var allt från hudprodukter till kläder och underkläder!
Men ikväll ska jag och babe:

- He in musik på ipoden
- Packa det sista som ska i (samt väga resväskan!!)
- Laga kyckling och pommes
- Mysa + se på film

Just nu ligger Fränz och Lucifer här bredvid mig på filten och sover tsm!! Dom är så söta! En stor ovh tjock kisse + en liten tunn kisse. Vackra små varelser! Och nästa Onsdag får T smått börja flytta in i våran 2:a! Så när jag kmr hem är "allt" förhoppningsvist klart. Förutom mina grejer + IKEA handlandet. Nu vill T ha datorn.. Får skriva mera imorron.

Puss /A

Tillskott.

Jag och T har skaffat oss en bäbis. Vi har döpt honom till Whiskey. Och fräns är väldans förtjust. Det här kmr att bli bra. Och jag tror att Whiskey kmr att trivas super i vår nya 2:a också, inte länge kvar tills vi flyttar in. Mysigt!

btw, jag far tilll korfu om 5 dgr. 5 fjuttiga dgr!? Ska vara borta i 2 hela veckor.
Jag kmr sakna T..

Puss /A

underbart underbart UNDERBART!

Gårdagen var helt fantastisk! Allt var perfekt! Även regnet! Det var kräftskiva, dircka, vänner, dans, värme, kärlek och kyssar! Stämmningen var på topp. Jag är lycklig, igen. Känslan säger mig att ingenting kan bli dåligt nu, det är bara ljusare tider. Jag är glad. Så himla glad! Jag är så otroligt tacksam över mina helt underbara vänner! Tack brudar för en underbart rolig kväll! Och mina älskade Thomas. Underbara pojk! Du gjorde min kväll. Jag älskar när du kommer och omfamnar mig! Att stå där och bara hålla om dig i regnet var såå mysigt! Du är fan i mig bäst. Idag har i varit tsm i 3 månader. Hihi! Det är bara början.

bilder från gårkvällen kommer från min syster och mina kompisar så snart dom skickat till mig! Ska fara och jobba nu strax, slutar 21.

Puss /A

RSS 2.0