Mage

Vecka 29 (28+0) idag. 11 veckor kvar innan beräknad bf!!! Jag som nyss fick reda på att jag hade en liten i magen! Eller känns då som det ^^ tiden rusar förbi när man är lycklig.


Birsta

Här är det jag köpte när jag var inne på Birsta!


En ny vårjacka.




Två klänningar.


Och en spagris.

Puss /A

Onsdag

Ligger just nu i sängen. Har typ varit ngr milsekunder ifrån att ha somnat på jobbet idag - as drygt. Så nu sk jag äntligen få komma in i John blunds rike.

Men har ialf inte gjort många lyft idag. Min foglossning gör sig påmind mer för varje dag. Samma sak gäller min rygg=svanken. Att lägga sig i sängen på kvällarna och känna hur det strålar från bäckenet är inte så himla skönt..

Jag längtar tills på fredag. Varför? Jo vi ska ÄNTLIGEN få flytta upp till våran helt nyrenoverade lägenhet!!! Nya golv, lister, tapeter, hel renoverade badrum med dusch (inget badkar)!!, hel renoverade kök med fullstor kyl och frys och diskmaskin. För att inte tala om en rostfri fläkt - som faktiskt fungerar! Åh. Det kmr bli så vackert! :)

Nä nu ska jag sova, puss!
(muggen är från min syster Patricia (m. Familj) som jag fick i födelsedagspresent!)


Dagarna i Sundsvall.

Vid kl 8 på lördagsmorgonen så började jag, älskling, Sofie och Viktor att rulla till Sundsvall - Ikea och Birsta! Kom fram vid ca 12. Började med en runda på Ikea för att kolla igenom allt vi skulle ha. Sedan blev det Birsta fram till ca 17 för att sedan checka in på Elite Hotel Knaust som ligger mitt i centrala sundsvall! Det var ett jätte fint hotell med den BÄSTA hotell frukosten ever!!!! Var mysiga rum och skööna sängar! Dock dålig dusch (läs pluttigt badkar med dålig duschmunstycke där det tog 80 år för vattnet att komma ur). Vi vilade en stund innan vi träfades nere i lobbyn för att gå och käka middag! Vi gick så långt som över vägen till ngt som hette källar krogen. MKT prisvärd och god mat med trevliga servitörer. :) Efter middagen gick vi på bio och kollade på Battleship - braaa film! Sen hem till hotellet och somnade vid ca 01.

Gick upp vid 8.30 för att käka frukost och vid 10 var vi på Ikea igen! Där gick vi runt ett långt tag och hittade mkt bra saker hem :) Gick även in på Birsta igen en snabbis ^^ Var på väg till Umeå igen vid ca 16 och stannade i övik för att käka middag.

Jag har haft 2 roliga och härliga dagar där borta! Skönt med att bo på hotell å även umgås med vänner! :) Här får ni dom få bilder jag tog på resans gång... haha.


Under middagen


Hotellmys + min frukost!




Hotellet + rummen.

Puss /A

Updt om mitt födelsedagsfirande!

Förra veckan (tisdag 10 april) så blev jag 22 år. Så på kvällen kom det ngr kompisar + Patricia, Ängla och Jasmin som jag å Linn bjöd på fika Hade en supermysig kväll med mycket prat, fika och även presenter! Och på lördagen så kom min famlij hit å då blev det tårta och presenter även där! :) Det jag har fått är: Pengar, presentkort på Mias lustgård, en liten rosa barbapappa ryggsäck (barnstorlek), örhänge, doftljus, halsband, parfym, gossedjur och blommor. Och på kvällen for jag, T, Linn, Robert, Jasmin och Jonathan iväg på Taj Mahal för å käka 3 rätters indisk mat - supergott och väldigt trevligt hade vi! :D Sen blev det hem och mysa med min älskling framför en film ♥ Nu blir det lite bilder från dessa dagar sen ska jag plocka till lite här hemma!








Puss /A

Kort sammanfattning

Min dag har varit underbar! Men mer om det imorgon, nu blir det film!


PUSS ♥

mage

Var på den andra föräldraträffen idag och då pratade vi om amning samt kollade på en filmsnutt. Hela jag log. Vad jag LÄNGTAR tills jag själv får mysa med min bebis och amma. Var mkt jag redan visste men alltid bra att bli påmind en extra gång. Veckorna går med stormsteg och det är bara 98 dgr kvar tills beräknad BF (barnfödsel).

Har nu ikväll suttit och skrivit in vilken vecka jag var i när jag tagit kort på magens växande. Tänkte att ni ska få se hur jag såg ut för exakt 70 dgr sedan.


Den 2/2-2012
V16 (15+6)


Den 12/4-2012 (IDAG)
V26 (25+6)

Puss /A

Glad Påsk!

Vart ganska dött här ett par dagar. Men i veckan har jag jobbat alla dagar förutom fre och ons och dom dagarna gjorde jag inte mkt. Eller i fredags så for jag hem till mamma och pappa där det var påskmiddag - mums! Och då bestämde sig Linn att vi skulle måla min mage som ett påskägg, sagt och gjort! Så Linn, Isabel och Liam (min brorson) målade min mage så vackert ^^ Det var mysigt, tänkte att jag måste ju passa på, kanske inte får nån mer "påskmage" som jag kan dekorera så fint (men mer bebismagar kmr det i framtiden ialf!)! Maten var himmelskt god, som alltid!! Det var ägg m räkor, paj, grillad kyckling, sallad, lax, potatisklyftor och sill m potatis.




Ser ni på vilken sida hon ligger btw? Min mage är lite sne ser jag! :)

Idag så blir det att rensa i förrådet och till middag blir det grillat! Sofie och Viktor kmr hit å äte rmed, mys. Jag har längtat Såååååå efter att grilla, kmr bli göttans!

Puss /A

1 april

Igår (kl är ju över 12..) så har jag och T varit tsm i 2 år och 11 månader. Så han köpte en superfin bukett till mig. Blev väldigt glad! Tack älskling ❤

Annars idag så har man dolat lite med att flytta om kartonger och kollat igenom alla bebis grejor. Vill bara flytta upp i lght igen så man kan börja ställa i ordning barnrummet! Är lättare att se vad man behöver och vad som ryms då. Men dessa saker ska jag inhandla snarast - babysitter, bröstpump och ev en amningskudde. Måste även börja läsa in mig lite mer om amningsinlägg + bh. Vill ju inte skvätta en massa mjölk omkring mig när se väl börjar bli dags. Nu ska jag sova. Jobbar 8-21.30 måndag, 9-19 tisdag, 15-21 torsdag, 10-01 lördag och 11-22 söndag. Huvva.. Mördarvecka. god natt.

 


RSS 2.0