2000 kr lyckligare.


Idag smyckas mina öron utav gråa och rosa fjädrar från Glitter.
Idag köpte jag 2 nya skor från Team Sportia.
1 par vardagsskor och 1 par sköna spring/gym skor.

Var även på ÖB och handlade tvål, topps, tvättmedel, plastmuggar, rengörningsmedel, tandpetare m.m. Sådant som är nödvändigt och behövligt.
Idag blire jobb 15 - 23.

Puss /A

H&M


Puss /A

vad har du gjort, Anna, med dig själv.


Puss /A

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller.

Jag är en sån där enäggstvilling. Och de vanligaste frågorna jag får är; Vem är äldst och med hur länge, Är ni lika, Står ni varann nära, Känns det annorlunda än med att ha vanliga syskon, har ni samma smak på killar m.m. Men en fråga som aldrig bruka utlämnas är "Har ni någon sån där förmåga"? Jag måste få säga en sak, jag tror inte på övernaturliga förmågor så som telepati, läsa tankar, flytta grejer med hjälp av tanken å bla bla. Men. Det har hänt ett par gånger saker som jag inte kan förklara. Är det bara slumpen eller något annat?

exempel 1:
Jag och Linn städade huset hemma i Bygdeå. Jag tänkte på en låt (som ingen utav oss hört på väldigt, väldigt länge) och sen från ingenstans så börjar hon sjunga precis den låten. Hennes svar var att den bara poppade upp i hennes huvud.

exempel 2:

Jag är i Lse och helt plötsligt på en lektion så får jag en sådan fruktansvärd värk i mitt ena knä. Väldigt konstigt eftersom jag varken vridit det eller gått snett för jag sitter ju ner i bänken. Smärtan håller sig i några timmar och senare på kvällen när jag ringer och pratar med Linn får jag veta att hon opererade knät den morgonen, som ingen har berättat för mig.

exempel 3:
Som hände idag faktiskt. Igår så började jag tänka på hur den där Bamseramsan går, när han dricker sin honung och blir stark. Jag har inte hört Bamse, eller sett någon figur ur den serien sen jag var mindre och igår poppade den låten i mitt huvud. Sen när jag pratade med Linn idag så sa hon att hon varit med Ängla och att dom igår lyssnade och sjöng till Bamse.

Har ju hänt fler än dessa 3 exempel men dessa är de vanligaste som kan hända oss.

Men det finns säkert någon logisk förklaring till alla dessa exempel som hänt. Att kanske i vårat undermedvetna hört/sett eller utsatt oss för dessa saker under vardagen. Me ja, ibland kan man inte sluta tänka på möjligheterna med ett sjätte sinne. Eller helt enkelt att vi står varann så nära så vi har någon typ "kontakt".


all for u, sis.
Puss /A

Festen i skogen

Den orkar jag inte skriva om, men gå in på min kära systersblogg HÄR och läs om lördagen och söndagen! Och bilder från helgen kommer in troligast imorgon!


Nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad och invänta på att T ska komma hem! Då ska jag tända massa ljus å doftljus å sen ska vi ta fram massageoljan och massera varandra! Eftersom vi har en sån j-vla träningsvärk efter gårdagens träning! MYYYS


Puss /A

Iphone

Sitter just nu i bilen med Linn på väg hem från Bygdeå. T och Marcus for vid ca 14 för att fara å se hockey. Jag och Linn stanna kvar i Bygdeå. Vi städade till lite hemma å sen lagade vi tacos, mums! Annars har vi bara skrattat och umgåtts med mamma å pappa. Jisses vad jag saknar att bo hemma ibland. Sov som en Gud i min säng inatt! Nä får berätta mer en annan dag om hur helgen och gårdagen var! Hade ialf sjukt skoj! :) Puss /A

NÅGON SOM VET!?

Hur faan mobilbloggar man!!!!!??? Min dumma jävla iphone kan ju för faan inte de! Blir så irriterad!!!

18 feb

I veckan har jag varit ledig eftersom min brukare varit sjuk och inte varit här i umeå. Har slängt in 3 tvättmaskiner och sen är det städning som står på schemat idag. Imorgon blir det att fara hem till Bygdeå, sen vidare till Sjulsmark och va på kalas hos Kornelia! Sen efter kalaset blire hem, käka, fixa till sig för partaj för sen blire tbx till kornelia och festa fram trollen ur skogen! wihoo! kmr bli azm!
Efter all städ och tvätt blire mys med T ikväll.


Puss /A

Snabb updt.

Varför jag inte har updt ngt på ca 1000 år är för at jag inte haft ett skit å skriva om! Jag har jobbat eller bara legat hemma å slökolla på tv. Men har varit sjuki 2 dgr med. Men i helgen hare hänt grejer!

Fredag
Vi hade kalas här på dagen eftersom T fyllde år i torsdags! Det bjöds på tårta, cheescake, kladdkaka, glass å småkakor. Det kom vänner till T och ngr från min familj kom. Senare på kvällen vid ca 19 - 20 började det ränna in folk häe eftersom vi hade en födelsedags fest! Å jisses vad mkr folk de kom! Ojojoj vad jag hade roligt! Träffade flera av mina älskade vänner som jag inte sett på evigheter! Det var en massa skratt, prat och fylla! Och alla var goá å glada! =) Senare for vi ut på All Star å dansade och sedan blev de fyllekäk på MAX.

Lördag
T's föäldrar kom å hade med sig en smörgårdstårta! Hans mamma kollade in lght eftersom hon ej har varit här ännu! Sen lev det fika å prat å efter en stund kom hans brorsa. Där vid 15 tiden kom Linn och alla andra for. T for iväg för å se hockey. Så jag å Linn hängde här hemma å kollade på tv, satt vi datorn å lyssna på musik å pratade å Linn somnade även där en stund ^^ Sen kom T hem, vi mkäkade middag sen for vi till coop å köpte blommor! Sen därefter skjutsade vi hem Linn och vi for hem å kollade på Melodifestivalen.

Söndag
Klev upp, duschade och satte mig vid datorn. T for på hockey och jag följde med pappa å Linn på Media Markt för pappa skulle ha en kyl/frys till stugan. Sen efter det for vi å käkade å sen släppte pappa av mig här hemma. det var en mysig söndag. längesedan jag träffade min knäppa lilla pappa ♥ Han ä så söt! Efter halv 19 kom T hem å han bjöd mig på käka på O´learys! Vi är nästan nyss hemkommen! Vi firar alla ♥-dag idag eftersom han jobbar dag imorron och jag jobbar kväll. Nu ska vi släga på en film och jag ska ge honom min alla ♥-dag present som jag har pysslat med ett tag nu!

INGA BILDER TOG JAG I HELGEN! Jag glömde HELT bort att jag har en kamera ibland..sjukt trist! :(


Puss /A

va, blogg? vad är det?

ajjabajja annapanna! Bloggen har legat i error i över en vecka! Men imorgon så är den igång igen! ;)

så, brb readers!


Puss /A

Grattis!

Idag fyller mitt hjärta 24 år!
Grattis gubben! Hoppas din dag blir super!
Men det är imorgon allt skojj händer!Puss /A

easy


onsdag

Var ledig i måndags. Gjorde inget särskilt då utan var hemma å slappade. Vid 13 så hoppade jag in i duschen och sen sminkade ja till mig å drog på mig kläder och promenixade till teg för å fara hem till Nicole. Där var även T å väntade på mig. Vi drack kaffe å snackade. Sen for vi ner på stan å shoppade lite och efter det skjutsade vi hem Nicole å vi for hem till oss. Igår var jag också ledig. Sov till 11, käkade frukost å satt vid datorn. Städade till hemma å dammsugade. T kom hem å lite senare blev det middag. Sen kring 19 for vi iväg till gymmet å mötte även upp Linni. Var väl där ca 1 ½ h. Väl hemma duschade ja å myste ner mig i sängen.

Idag jobbar jag 7-15, även imorron och fredag likaså. I eftermiddag blire gymmet med Linn.

Puss /A

RSS 2.0