Så typsikt.

Det har varit strålande väder nu hur länge som helst, vi har det till och med lika varmt som i Spanien, om inte varmare! Men såklart så har Freja fått sin första släng utav magsjuka... Hon började spy igår och sen har det fortsatt. Välling funkar absolut inte, det kmr upp lika fort som de åkte ner. Så hon har inte ätit ngt riktigt på 24h nu. Lite kräm, yoghurt och vatten! Sist hon spydde var 5 imorse. Så vi ser ser väl. Min lilla snutta. Hon som redan är så liten, hon behöver inte förlora i vikt.. suck.
 
Det som är så synd är att det är så jävla fint väder och vi kan inte vara ute och njuta utav det!
 

strålande väder

Kan inget annat än tacka de högre makterna för det oklanderiga vädret som Umeå får njuta av. Har idag varit ute från 12-16 med Jessica och Lycka i sf parken och njutit. Har dock bränt mig i pannan så är alldeles röd.. Men den färgen är bättre än vit ialf! imorron ska jag jobba 15-21 och sedan lördag 10-01 medans T ska på klassåterträff på lördagen. Så Freja ska spendera ytterligare en helg hos sin mormor och morfar. Det märks att hon älskar att vara där! Hon sover så bra när hon väl kmr hem, verkar vara fullt upp med lek och roligheter mest hela dagarna. Jag är så himla tacksam för att mina föräldrar ställer upp en hel helg med att ta hand om våran lilla Freja. Vad skulle man göra utan familjen? ♡ Dom är bäst helt enkelt! Nu ska jag göra som mannen min här bredvid och sova för att se vad morgondagen bjuder på.
hoho, äre nån där?

Jahaadå, men jag har inte haft ngn större blogglust. Har väl inte hänt så mkt heller förutom att nu är sommaren här. Sa till T i fredags: "efter helgen kmr träden vara gröna" sagt och gjort! Det har varit strålande väder, uppemot +25º här i fina Umeå. Jag och Freja njuter ute på gräsmattan för det mesta av dagarna. Var på Bvc förra veckan och Freja väger ngt över 8kg och är på pricken 70cm, min lilla, lilla nyponros. När ska intresset för riktig mat komma? Jag ger henne det vi äter, men sked funkar inte ofta utan det ska vara 'kan själv' lr ingenting alls.. En bestämd liten dam. Men som grodan säger, hoppet är det sista som lämnar en :)
fifty shades of Grey..

Jag. Är. Fast. Mr.Grey, yes please. Haha skämtosido, men det är som dom säger, 90% av tiden är man fnittrig, sen blire en helomvändning och man blir bara skenerad. Och jag kan inte låta bli och tänka - vad har den här författaten för fantasier egentligen? hjälp.
red

jag blev kvinna idag igen. Lingonveckan is back..inte konstigt att jag har haft ovanligt jävla ont i svanken idag.. haha. Men att den endå kom bara 1 månad efter att jag slutat amma.. det var snabba puckar. Blääääääääää...
Skalkläder!

Vi har nu äntligen införskaffat riktiga vår/höstkläder till Freja. Eller ja, ytterkläder så att säga. Blev något från P.o P som heter skalkläder → Vind- och vattentät skalplagg med helt tejpade sömmar, slitstarkt material som andas (och avtagbar huva som går att justera bak för en bättre passform för jackan). Så vi köpte en jacka, byxor, stövlar och gallonhandskar. Det är 20% där just nu (för köp över 500:-) Så skynda er dit och fynda :)
 
Så väder och vind, nu är Freja redo!
 

back to reality..

På måndag börjas det, det oundvikliga. Livet som mammaledig byts ut till arbete. Det som jag blir mest ledsen över är att jag kmr säkert missa så mkt med Freja i hennes utveckling. Gå, lära sig fler ord och ramsor. Jag och T kmr gå om varann fram till hans semester och sedan är han pappaledig fram till oktober. Jag hoppas vi kmr få in någon sorts hållbar rutin innan semestern. Jag undrar hur det kmr bli med sömnen framförallt. Jaja den som lever får se.Jag måste också ta tag i de där satans körkortet.. fy faaaaaaaan så drygt och jobbig. Jag ångrar bittert att jag inte tagit tag i det tidigare. Men jag har ialf 4 ynka månader på mig innan. Dessutom har Freja fått plats hos en dagmamma i Sävar nu! Så hon kmr börja inskolas där i september. Vi har fortfarande inte hört ngt om hur det går med huset. Det är fortfarande hos kommunen och bygglovet.

9 månader

Vad händer hemma hos oss nu för tiden då..? Vi börjar med Freja: Hon är nu idag 9 hela stora månader! Vad hon har blivit stor, mina fina vackra unge! Freja säger titta mest hela tiden. Om det inte är det ordet så kan pappa sägas, men mamma då? Nepp.. Det närmaste hon sagt är vava, pa...... Men hon är så söt när hon säger titta! Annars så sprutar det bara tänder på ungen.. Hon har fått sina båda framtänder för ett tag sedan och tänderna bredvid dom är inte långt efter.  Hon klappar händerna och vinkar hej/hej då. Hon har börjat ställa sig upp i matstolen, så nu spänner jag fast henne! Farligt.
 
Jag har börjat med viktväktarna, det går helt okej. Dock så har jag noll fantasi så maten blir enformig och jag blir snabbt hungrig vissa gånger.. men jag lär mig. Jag och T firade 4 år tsm den 1:a och på valborg så var Freja hos mormor och morfar så vi fetade till det lite med en massa folk här hemma och alkohol. Det var sååå roligt! :D Det blir så speciellt och roligt nu för tiden när man bara gör det vid vissa tillfällen och inte var och varannan helg som innan Freja tillverkades.
 
Annars så börjar jag jobba nu den 13:e och ska jobba hela sommaren.. Men har hört att jag ska ha rätt till semester, en liten del ialf. Så om så är fallet så vill jag ta ut den när vi har fått huset och ska fixa där. Men nu får ni lite bilder på Freja, nya saker till henne och hur min frukost ser ut på mornarna!
 

4 år med kärleken.

Jag och T har varit tsm i 4 år idag. Det känns underbart, puss på oss!Och det underbara är att vi har skapat det bästa, finaste och dyrbaraste i våra liv - Freja ♥

RSS 2.0