mysigt.

Idag har jag varit på stan eftersom vid kl 13 så skulle jag till Af. Så då tänkte jag gå på stan en snabbis bara för att kika. Köpte ialf en sån där "äppelkärnskalare" lr vad det heter på Åhléns, 2 st slevar på Lagerhouse, 3 st svartdimmiga ljuslyktor m. grenar som dekoration och 3 st lila ljuslyktor på Village. På AF för så var det någon sorts informationsträff. Det var inte något som man inte redan visste, så man slösade bort en hel timma där. Kändes precis som att man var tbx i skolbänken vilket var.... FRUKTANSVÄRT! Men när jag väl kom in i lokal källan så såg jag lilla söta Elin, det var en rolig suprise! :) Så efter info träffen gick vi in i kungspassagen och sen ringde T. Då hämtade han upp mej och vi for vidare till pappa för att hämta datan jag skulle få låna. Efter det for vi vidare till BOOM och där köpte vi 3 st stearinljus - Ett lång svart, ett mellan långt mörkbrunt och ett litet brun/rött + en rund stenplatta att ställa dom på.

Ikväll så har jag och T tänt alla ljusen i lgh, mysigt! Och nu sitter jag i soffan och kikar på Idol. T gjorde en fantastisk god middag - fläskfilé m. ädelostsås, MUMMA!!! Och senare blir det chips o dipp + film. T's bror Tobias har hela dvd:n med A nightmare on Elm Street.. Fred Krueger! Så jag å T har börjat titta på den nu, hitills har vi bara sett 1:a filmen. Den ä fan läbbig ändå! Haha.

Igår så gjorde vi äppelkakan, använde receptet jag fick av mami! (Den var supergoood mamma!) Så imorron ska vi nog göra äppelkräm! Har ju några finfina äpplen kvar! Nu ska jag pussas, hej svejs!

Puss /A


Eminem.

Sitter just nu på mitt kära spotify och lyssnar på Eminem albumet The real Marshall Mathers LP från år 2000. Och det är minnen x 1000 som far runt i mitt huvud. Vet ni vad det FÖRSTA minnet som ploppar upp framför mig när jag hör Eminem? Det är ett rum, i skogen (aka Sjulsmark), med min tvillingsyster Linn och En blondhårig, lockig, busig liten brud vid namn Kornelia. Hon var den som fick mig att lyssna och gilla Eminem. Jisses vad allt var roligare och  lättare på den tiden. Saknar det ibland.



Puss /A

Mycket mysigt.

Har varit i Bygdeå i helgen eftersom jag jobbade på Lövlunden i Lördags. Skönt att tjäna lite casch. Har bara myst med T hela helgen. Men vi har inte gjort ngt vettigt.. ätit onyttigt, sett på tv, skjutsat Isabel till sävar, handlat mat. Och sen har jag tagit lite hand om mamma som inte mår så bra.

Idg jobbar jag till kl 17.10. Då blir det sen att äta mat sen beger jag och T oss hem till lägenheten och katterna! Ska på möte på onsdag. Sen ska jag och T äntligen börja fixa det nya skrivbordet vi har tänkt oss! Har lunch vid kl 11.30 så då ska jag hem och väcka älsk och sen göra lunch^^

Puss /A

Vaknade upp på bättre humör.

Ja, idag så är jag så mkt gladare än igår. Fick ngt som jag brukar kalla "tillfällig sinnesförvirring med en snäpp av frustration". Men nu mår jag bättre, efter att man gick och la sig vid kl 21.00 och somnade som en stock! Det kändes underbart att sova ut! Vaknade t.o.m 15 min före kl ringde..!

Läste i tidningen imorse att dom har 2 st falukorvar för 40:- på Ica Maxi.. det tyckte jag lät som ett fynd så jag skickade T till Ica för att köpa^^ Korv är alltid bra att ha, göttans!

Puss /A

ååååååååh

att det egentligen ska vara så j-vla svårt för folk att lyssna och respektera vissa saker. Blir så j-vla förbannad ibland!!!! ÅH!

Ändrade planer.

Jag ska visst hem ikväll. Kornelia ska låna lite kläder utav mig, så då ska jag åka med henne hem till lgh. Då tänkte jag passa på att ta kort på fotoramarna så ni får se på korten. Så jag kmr att ta bussen imorron igen, det var drygt as hell men skönt att få vara i lägenheten!

Puss /A

Jag har en underbar pojkvän!

Igår när jag kom hem så låg T framför tv:n och kollade på hockey. Som min vanliga ritual jag gör när jag ser honom så går jag fram och pussar sönder han. När han väl lyckas få stopp på mig så säger han med ett snett leénde: "ser du vad jag har gjort?". Jag som älskar överraskning skiner såklart upp och börjar genast att söka igenom rummet... letar, tittar....söker.. Och där, ovanför tv:n så tittar jag på fotoramarna.. Och han har bytt bilder. 2 bilder på mig, 2 bilder på honom och en bild på oss tsm! MIN UNDEBARA KILLE HAR BESTÄLLT HEM BILDER OCH SATT DE I FOTORAMAR ♥ Han kan verkligen få mitt hjärta att smälta. Ska he in bilder på det senare i veckan. Men ska vara kvar i Bygdeå t.o.m fredag eftersom jag ska jobba hela veckan.

Har lunch om 30 min..

Puss /A

Kommentarer!

Tack för att fina kommentarer om lägenheten, blir riktigt glad att ni tkr om den! :D Och Ankan, OF COURSE får du komma ngn dag fram över! :D Skulle bli supergla! :D

Puss /A

promises

Som sagt så har jag ju inga bilder ifrån min och T's inflyttningsfest i fredags. Men min käyra syster Linn har ju det, så klart! Så nu länkar jag till hennes sida så in på den och kika på festligheterna!
Puss /A

Lite efter..

Ja nu kmr det bilder i mängder här!
Lika bra att passa på när man ändå håller på!
Så nu äre bilder från i sommras fram till nu i höst.




Jag färgade ju håret tidigare i veckan, här är resultatet ↓

Jag var blond förut och nu är jag brunett.

Puss /A

Lite av min och T's vardag.

I Bilder!


Vi fikar på Caféstation.


Vi solar/myser nere vid kajen.


Vi äter pannkakor.
Den första är T's, den andra är T's och den tredje är min!


Myser med kissarna.


Hejar på Isabel när hon tävlar i hoppning.


Träffar Pängel så ofta vi kan.

Puss /A


Lägenheten!

Nu kommer (äntligen) dom efterlängtade bilderna!



Hallen



Toaletten


Köket



Tv rummet



Sovrummet



Balkong + utsikten

Puss /A




ekooo?

Här sitter jag i min ensamhet och spelar Spindelharpan. Kan man få en bättre eftermiddag?

Puss /A

Just de!

Jag är brunett nu! Färgade håret i..onsdags? Tror de var då. Pratade med T nyss under rasten och då så hade Linni vart förbi med USB-kabeln. Så imorron blir det att lägga in bilder på lägenheten! Och min nya hårfärg! Tyvärr så blev det inga bilder från festen igår, men flera av mina kära vänner tog så jag kmr länka deras bilder! :)

Puss /A

Inflyttningsfest nr uno!

Jag bad mina nära och kära vänner att komma omkring kl 18, tur det för dom flesta kom kring 19 - 20. Det kom massor med folk, folk som jag inte visste vilka det var. Men det var skojj, verkligen! Jag hoppas bara att alla hade det lika trevligt som jag! Men det ända negativa var att ngn slog sönder en plaststol och sedan slängde den utför balkongen och ner på gräsmattan.. mkt dålig stil tkr jag. Jag menar.. hey, vad kan en sån kosta nu? 50:-? Är det för mkt begärt att vara man/kvinna nog och be om ursäkt. Tror inte att man her sönder andras grejer med flit. Och sen så snodde ngn ett metallciggpack + tändare av T. Det är de negativa med att man vill bjuda folk som man inte känner, dom kan vara duktiga på att ta för sig lite väl mkt sometimes.......

Annars så röjde vi till (tyvärr) ynka kl 24 ungefär. För sen fick jag lov att fara hem till Bygdeå eftersom jag skulle upp och jobba idag. Slutade med att Securitas kom för att vi tydligen hade fört ett sånt oväsen? Men det var i slutet av det roliga. Själv så höll jag mej rätt så nyktert igår, blev ngr cider men inget mer. Känns bra!

Btw så fick vi inflyttningspresenter igår! Det var mej en överraskning! Fick 1 rosa slaskrensare (heter det så?) + Klädnypor och 6 st whiskey/snapsglas! Mkt glad blev jag! :D Sen idag när jag kom hem på lunchen så fick jag ett strykjärn av Mamma och Pappa! Gissa vem som blev överlycklig? Just precis, lilla Anna! :D Det var ngt jag behövde!

Ikväll är det T's tur att hålla i det roliga eftersom då ska alla hans kompisar komma. (Vi hade det inte tsm eftersom då skulle det bli alldelens för mkt folk.) Men jag får se ifall jag ska dricka ngt. Är ej så sugen nu som sagt. Jag och 2 dagars i kära Sverige är ej ngt jag tkr om.

Puss /A

Jobbar!

Jobbar 9 - 18 idag, har lunch om ca 5 minuter! Hade inflyttningsfest igår, blev lyckat förutom att det tyvärr gick sönder en stol. Men ska berätta mer om gårdagen senare! SKa tbx till Umeå ikväll vid 19 tiden. T har sin inflyttningsfest ikväll, där han bjuder sina kompisar! SÅ får se hur de blir, nådit lugnare än vad min var kan jag tro! Ska på lunch nu strax, är hungrig!

Puss /A

Förbannelse!

Nu när jag väl har tagit kort på hela lgh, vad händer då? Jo jag har tagit med mej fel jävla USB-kabel till kameran! Så måste be Linni ta med sig den rätta! + platt/lock-tång och hårfön!

Just nu är storebror och brorson här och checkar in lyan, trevligt att dom kunde komma! Ska strax börja göra i ordning mat, blåbärspannkakor + grädde + sylt.. MUMMA!

Puss /A

Vad har jag för en syster?

"anna ska hem hem hem.. bara hem hem hem och stanna här.. hem hem hem... (8)"

Är jag verkligen borta så mkt?

Puss /A

8 - 17.

Det ringer hela tiden idag. Men det är måndag, vad kan man förvänta sig? Jag har börjat lära mig nu, men är fortfarande lite vilsen i vissa situationer. Men har Linn, Rasmus och Olov som hjälper mig ^^ Känns som att mina inlägg är inget annat än tråkiga. Inga bilder, skriver inget intressant... Ska nog ta bilder av lägenheten ikväll. Så ni får se hur fin den är!

Jobbar bara idag och på lördag. Så är ledig hela veckan. Blir skönt. Ska passa på och städa till i lägenheten då och även göra lite ärenden. Sitter på blogglovin och läser om olika Twilight bloggar, eller nu är det New Moon som är i centrum! Nu har en exklusiv trailer kommit ut! Men kan ej se den på jobbet eftersom det inte är ngt ljud. Så får vänta tills jag kommer hem. Har lunch kl 12 - 13 idag.. undrar vad jag ska äta..

Puss /A

Bygdeå.

Japp hemma i Bygdeå igen, jobbar 8 - 17 imorron. Men ska hem till lgh sen efter jobbet, skönt. I helgen har jag och T haft sååååååå mysigt! Jag älskar den killen alltså. Vi har sett Sagan Om Ringen 1 och 2. Ska se 3:e filmen imorron efter jag kommit hem från jobbet. I lördags så var vi och kollade när min lillasyster Isabel tävlade med sin häst i Stöcke. Hon var så duktig ♥ Ne ska ta och hoppa in i duschen nu, sen ner i sängen sen ringa till T och säga god natt sen sova.

btw, sorry för att jag ej lagt in kort på lgh än.. men det kmr!!

Puss /A


Fredagsmys!

Japp det blir det för hela slanten! Ska nämnligen hem till lgh idag. Ska bli så mysigt att få träffa T och missarna igen! Btw, T har upptäckt att våran lilla Lucifer inte längre är en pojke utan en flicka. Och då måste vi döpa om henne. Vad tkr ni om Teuqila? Själv tkr jag det är wünderbart!

Om 2 h slutar jag! sweet!
Saknar T ♥

Puss /A

Varm i kläderna.

Eller inte riktigt, är fortfarande lite små svårt med vissa grejer. Men det ska nog gå över. Har ju så himla goá jobbar kompisar som hjälper mig! Vilken tur säg! =) Idag kanske T kommer, men var inte riktigt säker. Får se med honom när jag ringer på lunchen. Har bytt lunch med Linn idag. Har lunch 12.30 istl för kl 12. Men de ska nog gå bra!

Saknar T ♥

Puss /A

Sitta själv.

Idag fick jag sitta själv och svara i tel. Jag var nådigt nervös kan jag säga!! Jisses, dete är inte världens enklaste att svara i tel, massor med saker man måste tänka på. Men jag lär mig. Sakta men säkert. Så imorron ska jag fortsätta öva. Men ska sitta med dom andra, dom i min ålder. (Har annars suttit med dom som är ngr år äldre än mig). Så vi får se hur det blir. Pirrit as hell kan jag meddela.

Jag saknar T fortfarande, och jag saknar lägenheten och kissemissarna! Men på fredag får jag fara hem. T.. du kmr aldrig bli av med mig. Du har en "jobbig" fredag framför dig. ♥ Eller?

Puss /A


Jobb, lägenhet och framtid.

Jag har flytt från nästet, almost. Har flyttat ihop med T i en 2:a väst på stan med utsikt över älven, med 2 katter. Så nu är jag Umebo. Men vad händer när jag flyttar från Bygdeå? Jo jag får ett jobb, av alla ställen så får jag ett jobb i Bygdeå. Ja ironin är ett underverk. Så nu ska jag alltså börja pendla från Umeå till Bygdeå varje gång jag ska jobba. Men hur länge eller hur mkt det blir har jag ingen aning om.

Jag blir mer och mer påmind om vuxenlivet. Nu så ska jag börja betala räkningar, jag har adressändrat och nu har jag ett riktigt jobb. Jag har 2 katter att ta hand om och en sambo att vara med 24/7, jag klagar inte. Jag ler, hela jag, ända in till hjärtat! Livet kan inte bli bättre!

Förra veckan var jag, T, viktor och Kornelia på IKEA. Där handlade jag och T tsm för lite mer än 9000 kr. Det var allt ifrån möbler till prydnader till textiler och tavlor. Och bara nödvändiga saker också. Vi kan säga att Idag är vi helt klara med lägenheten! T köpte en klocka idag. Så vi är fullbordade. Jisses vilken fin lägenhet vi har, jag är så glad! Måste ta kort på den!

ska ut och gå med Linn nu. Hon bara gnäller.
Saknar Thomas! ♥

Puss /A


ikea

var på ikea idag. när jag kom hem gick jag runt och tänkte på alla saker vi köpt, och var så glad. innan jag fick reda på att allt bara var onödigt skit. att det var dyrt och att allt bara var slöseri. nu vill jag inte ha "skiten" nå mer, ngn som vill köpa?

RSS 2.0