Annas personlighetstyp...?

Annas personlighetstyp:
Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa Anna:
Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.










Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttrevärldens msk och ting.
Introversion: Uppmärksamhet främst riktad mot den egna inre världens ideér och intryck.
Sinnesförnimmelse: Tar in information via de fem sinnena och ser det befintliga.
Intution: Tar in information via det "sjätte sinnena" och ser det möjliga.
Tanke: Fattar beslut grundande på logik och objektivitet.
Känsla: Fattar beslut grundande på personlig värdeskala.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt.

Perception:Föredrar att leva på ett flexibelt och spontant sätt.


Annas egna bedömning:
Vet inte riktigt om jag håller med om mina karriärer...jag är inte troende (eller inte till viss del). Och eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter..ursäkta? Lixom jag vet inte ens vad hälften vad dom här s.k. "karriärerna" betyder och innebär, haha! Som sagt så är jag en väldigt osmart person. Det ända som stämmer in på mej var "Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget" och "Tycker i allmänhet inte om att vara ensam(ma)".

Puss /A

Prao, veterinären

Idag var min andra dag hos veterinären. Jag har inte hunnit göra så mkt förutom att titta på. Igår svarade jag i telefonen och tittade på när djurägare kom med sina husdjur. Det ända intressanta som hände igår var när Agoston (veterinären) sydde ihop ett stor och djupt sår på en hund, det satt under vä framben tror jag. Sen var det bara vaccinationer och dyligt. Idag så Hjälpte jag till lite grann, det kom in en lite chiuaua som hade tandsten så jag fick hålla bort tungan så den inte skulle vara i vägen/kvävas av den. Sen kom det in en liten tax hane som kastrerades. Sen lite vaccinationer på en katt. Men vid 13 fick jag sluta för att han skulle åka iväg någonstans, skönt! Så jag cyklade hemmåt men kikade snabbt in på dollar store, konsum (köpte HTH), åhlens (köpte 2 par strumpbyxor, turkos/blåa + vin-/brun röda) och sen in på busstationen där jag fyllde på mitt busskort med 10 resor. Just nu sitter jag och väntar på att Greys-, Despr- och gossip avsnitt ska laddas klart så jag kan se på det.

Vill att malle ska komma hem nu, har inte ätit någt sen kl 7 imorse, så jag är vrål hungrig!

Puss /A

Godmorgon

Eller jag vaknade för  45 min kanske, har duschat och smörjt in mig i min goda coco body butter från The Body Shop, underbart! Ska nu strax klä på mig, fika en god frukost och sedan cykla iväg till veterinärstationen här i Lycksele. Idag börjar nämnligen min 4 veckors långa praktik = INGEN SKOLA! 2 veckor ska jag vara hos veterinären, sen 2 veckor på ett hundhotell. Sen så blir jag ledig i 4 dagar och sen börjar höst lovet, hihi! Så jag kommer vara hemma i ca 10 dagar då tror jag, fan va skönt!

Ne nu ska jag klä på mig och fika! Måste även göra mig lite lunch!


En bild på mig och Linn - >(http://linnorlin.blogg.se)!

Puss /A

Lite uppdatering.

Nu Idag har jag fixat till min blogg lite, vad tycks? Själv vart jag inte så nöjd, men de får duga tills vidare!


Helgen har vart super. Det har inte varit någon tanke alls till skolarbete eller annat jobbigt. Som sagt så har det varit marknad i Lycksele i helgen, men jag har inte fyndat så mkt, bara godis typ ^^ I lördags så kom min pappa, min storebror + hans tjej och barn. DET VAR MYSIGT! Jag blev glad :)  Det jag fyndade var en palestina sjal - svart, godis remmar, klubba, polkagris och torkat renkött, mums! Sen så köpte pappa hem 2 piercingar till linn, en tröja + en klubba till isabel och en lyckta till hallen. Efter att vi gått runt där så åt vi sedan på Ibbes pizza, mums! Sen for dom hem. Senare på kvällen så for jag hem till Linnea där hon hade en massa kompisar, jag sminkade till mig och klädde på mig, sedan for vi på förfest och sedan till hotellet, det var super skojj! Jag dansade och träffade folk.

Idag så vaknade jag kring halv 1, gick upp och tvättade sen så satte sig jag och Emma och tittade på film hela dagen, älskar söndagar! Nu sitter jag och pratar med Malle om allt möjligt, sånna stunder uppskattas! Ska göra annat nu, bye!


Puss /A

Sista veckan!

Idag har jag gjort matte prov, det gick sådär faktiskt. Hoppas så innerligt på att jag ska få G, annars börjar jag serriöst att grina. Men jag hoppas att dt kommer gå bra. Fick tillbaka svenska provet idag! Gissa vad jag fick..? VG! Jag fick VG på ett PROV!? Helt jä-la otroligt. Vart är världen på väg liksom. Imorgon har jag prov i mikrobiologi, kmr inte gå bra alls. Pratar med mamma i tele nu, hon peppar mig för provet imorgon, Tack mami! Hoppas jag kommer ihåg något ialf. Ikväll har jag haft en massa besök, Malin och Nermin - han har gjortmin dator lite snabbare ^^ Sen fick jag besök av Danne och hans kompis - men danne skulle bara hämta sin mössa så det var ej så länge.
Tog denna utanför mitt fönster igår. ÄLSKAR HÖSTEN!

Det är marknad här i Lycksele i helgen. Så det blir att gå på den och slösa pengar, sen blir dt nog att gå ut en kväll. Men ska mest av allt sova ut! Gu så skönt! :) Nästa vecka börjarmin 4 veckors långa praktik, ingen skola, inge läxa! HALLELULIJA!

ne nu ska jag he in lite random bilder som jag tagit idag. Sen plugga.

   
Anna                        Malle                        Emma
Puss /A

Trötter.

Idag är jag så jäkla trött! Kunde knappt koncentrera mig på matten i morse och sitter och gäspar för jämnan. Ikväll blir det en tidig kväll att sova, men måste plugga matte först. Sen har jag ju mikrobiologi på fredag också...Måste snacka mede min lärare om att jag inte hinner göra de provet. Han måste ha förståelse att vi har mer i skolan, aldrig att jag hinner plugga in ett prov på 2 dagar som handlar om mikiroorganismer?

Snart slutar vi med biologin, sen blir det lunch - pannkakor! :D

Puss /A

slapp lördag/söndag.

Igår kväll började jag och min lillasyster Isabel att kolla igenom hennes nya Weed - box. Men jag kan säga här och nu att Silver Fang är mkt bättre än filmerna om hans son Weed. Med Weed var bra på sitt sätt också, och mkt mkt hemskare, men det är klart, det är ju den oklippta versonen. Dom filmer vi har om Silver Fang är den klippta versonen. jaja nu ska jag sluta snacka nörd-talk och istället säga att min mamma bakar bullar(!), ja hör och häpna. Mamma bakar ej så ofta ^^ Bullarna är ialf SUPER GODA!
              

Ska tbx till lse ikväll, suck. Men jag går bara den här veckan sen har jag praktik i 4 veckor! Sen efter det kommer höstlov sen går vi bara ngr vecko till sen är det jullov!? Tiden kmr bara flyyyyyyyga iväg!

Nu ska jag packa och annat, hörs sen!
Puss /A

Fredag, X3M

Det var väldigt nice igår! Kornelia, du är underbar! Kvällen började med att vi for på förfest på ersboda och snackade med folk och hade det allmänt trevligt. Sen runt 10 tiden for vi till X3M där marcus, mattias och danne väntade. Det var inte så mkt folk där än så vi gick till baren och beställde drinkar, satte oss och bara tog de lungt. Sen helt bara sådär så var det smockat med folk, tiden går så snabbt när man far in i dimman. Ialf jag dansade så mkt så att mina ben värker och svetten bara rann. USCH! Men jag hade skojj, men roligast var nog när vi vart bjuden på "efterdojja"  av SpongeBob! haha en sån härligt rubbad kille alltså, HAHA. Han blev lite lessen när vi inte ville hänga med honom på efterdojja, inte ens när han försökte muta oss med lite SpongeBob. Stackarn, hans självförtroende slank ner där en aning. Men vi fick oss ett gott skratt.

Idag så har vi vart och ätit på KINA! mums! Det var supergott och jag blev så jäkla proppmätt som man kan bli.. jisses alltså. Men värt vare. Just nu håller mamma på med maten och jag ska hjälpa henne göra sallad. Ikväll blir det att slappa! Simma lungt firrar!

Puss /A

Hemma

I kära Bygdeå. Gud va skönt det är att koma hem. Jag ÄLSKAR Bygdeå så enormt mega mycket..Även om det inte finns så mkt att göra här. Imorgon blir det troligast att hjälpa mamma plocka till lite i huset, OM jag hinner. Ska sova så länge som möjligt sen packa för att fara till stan vid 14. Väl i stan ska jag och Linn (+ Kornelia..?) fara och hälsa på i Jasmins lägenhet..eller vad de nu kallas ;) Så får vi se hur hon bor! Kvällsplanerna blir att fara ut på X3M och partaja, just like last week. Ska bli skojjsit! Ska nog sitta på apberget ett litet tag innan kag dra mig vidare till min älskade säng! I LOVE MY BED! Finns fassiken inge skönare! Hihi

Btw! Mamma och pappa visste ej att jag skulle komma hem idag, så jag och Linn spelade mamma ett litet spratt! Linn stannade kvar ute i hallen och jag gick in till mamma..
(A - Jag, L-Linn, M-Mamma)

A (som låtsades vara L) - Heej mamma! (gav henne en puss på kinden)
M - Vad är det nu då?
A - Va? Nee ingenting...*ler stort och springer in i Linns rum*
M - Joo säg nu.
(Linn kommer fram till mamma..samtidigt som jag kmr ut från Linns rum)
M - NÄMEN! Det är ju Anna!
(A&L skrattar!)
A - Men mamma, märkte du inte att det var jaag?? *rådjursögon*
M - Jo jag tyckte det var ngt konstigt, för Linn brukar aldrig ge mej en puss på kinden.

Jag är det älskvärda och kärleksfulla barnet! Tihi!

Sen så for Linn och jobbade och efter ett tag så kom pappa hem. Jag sa inget, pappa trode jag var Linn.
A - Hej
P - Hejsan (sen går han ut i köket, jag tätt efter).
Pappa tar fram mat och jag bara står där och småpratar och han märker inget, tills han tittar på mej och börjar se fundersam ut. Jag bara ler.
P - Men..*haha* Det är ju Anna!
A - Jaaa hej pappa! (Går fram och kramar och pussar han på kinden)
P - Hahah, jag som trodde det var Linn.
Pappa blev genast glad för att jag, den glada av oss tvilllingar, var hemma och lyste upp hans dag! ^^


Mina egna föräldrar ser inte ens skillnad på mig och Linn. Serriöst, SÅ lika är vi inte varandra. Men vem vet, jag kan ju ha fel?

Puss /A


 


två inlägg?

Japp, vet inte varför men fick en sån blogg-känsla just nu. Tittade du på idol? Det gjorde ialf jag och jag ville gråta när jag såg den blinde mannen sjunga, stackarn! Just nu har jag, Malle och Emma suttit i ca 1h och bara snackat om allt..Det har varit nice. Ska sova nu strax, eller plugga lite på svenskan före, det provet kmr inte gå bra..Det är en massa årtal och annat shit som man ska minnas.. och jag och mitt minne, inget vidare. Jaja hare så bra!


Puss /A

Trött, stressad och magsår?

Ja, det är vad jag har just nu. Eller inte magsår kanske, men man kunde lika väl säga att jag har det. Lärarna slänger på en en massa arbeten, läxor och prov! Sen förväntar dom sig att allt ska vara klart den dagen, den veckan och den tiden. Dom kanske ska börja prata med andra lärare och se hur dom har planerat? Dumma j-vlar. Blir bara så satans förbannad på att dom är så dumma i huvudet. Puckon!

- Sv - prov, torsdag
- Jägarexamen läsa x antal sidor, måndag
- Soldatara, Låglandsgorilla (ett A4 var) klart på, tisdag
- Ma - prov nästa, torsdag
- Sv - läxa nästa, fredag

Ja sen tror jag inte dte var så mkt mer. Men det kommer..tro mig. Nu ska jag se på idol! HERRÅ!

Puss /A

just like every other day.

Nu är man tbx i lycksele, igen. Helgen hemma var helt underbar och den behövdes verkligen! Fredagen började med att jag gick skola från kl halv 9 till 20 i 4. Tog bussen hem till umeå 16.10 och var där vid 6 tiden. Skynade mig till vasaplan och efter ytterligare 15 min kom min buss som skulle ta mig till Ålidhem. Elin mötte mig vid hållplatsen och vi gick mot Amandas lägenhet. Vi åt kyckling, kroketter och beasås! MUMS! Sen så skulle jag sminka mig och stryka min klänning, det gick bara inte! Den jäklen ville inte bli skrynkelfri! Så då sket jag i den och tog en annan. Efter ett tag började det rulla in folk och vi hade en riktigt nice förfest! Vid 11 tiden tog vi bussen in till centrum sen vidare mot X3M. Där inne for jag snabbt in i dimman och jag hade förjäkla roligt! Haha, det var en väldigt underlig kväll.. mkt underhållande faktiskt. Och det behövdes ^^. Vid 2 tiden när allt stängde så följde jag med Marcus och Linn hem och vi somnade snabbt. På lördagen så sms:ade jag amanda som skulle ta med sig min väska till hennes jobb, frasses på ersboda, och jag cyklade bort och hämtade den. Sen ringde min älskade Kornelia som skulle lämna in sin data på lagning, men det var stäng..Så vi gick in en snabbis på popshop sen djur-magasinet. Men det var inga djur där, bara fiskar. Så vi satte oss i bilen och for vidare till Bygdeå. Vi hann bara komma hem till mig sen bytte vi till min och Linns lilla räserbil och körde vidare mot stugan där mamma, pappa och Isabel fanns. Jag och Kornelia hade nämnligen kommit överens att äta där. Det var super god mat och jätte mysigt. Saknade mammas goa mat och fick äntligen träffa pappa och Isabel. Vi får hem vid 9 - halv 10. Kornelia släppte av mig hemma och for vidare. Jag gick in till mina två kissar, kanin och råtta. Sen satte jag mig framför tv:n och satt där tills jag blev trött. Vaknade vid halv 12 på söndagen och spenderade dagen framför tv:n/datorn/mat/packa. Sen vid 19 tog jag bussen till umeå. Jag skippade 20.10 bussen och gick hem till Linn och Marcus istl. Sen följde Linn mig till bussen som gick 22.10 sen vidare till lse.

Nu idag har jag klippt mig. Eller toppat håret..det är så underbart! Men som alltid så tkr jag att det blev kort.. jag kmr ALDRIG få lång hår.. blir gaaalen..! Har sett step up 2 - the streets idag. SÅ JÄKLA BRA! <3 hihi, snygga killar är mitt liv. Ne nu ska jag vidare!

Puss /A

Elin, Linn och Amanda

Jag (red face ofc!!) och Elin

I wanted to believe u would win the war in your head that I did not understand..

that I did not understand..

Just nu sitter Malle här bredvid mig och har tvingat mig att boka körlektioner.. så min första körlektion är den 10/10 kl 17.00 - 17.40. yeah, 10 är mitt lyckotal, då kan det ju inte bli fel! ;) Idag har dagen flytit på.. gått sen halv nio till tio i fyra. Superdrygt! Så nu är jag trött. Ska börja packa nu för imorron ska jag hem! Sen blir det fara direkt till Elin och käka go mat sen fixa till oss sen blire PARTEEY! Förfest sen X3M! Det ska bli så jävla skojj att vara med tjejerna igen! Sen på lördag blir det slapp och söndag blire slapp. Måste verkligen få sova ut tills nästa skolvecka börjar..

Nu ska jag packa sen sova! Är dyng trött!

Puss /A

shine on, my shining stars!

Idag har jag varit mkt mkt mkt trött. Nästan inte kunnat hålla ögonen uppe. Men jag har ändå varit väldigt duktig och följt med Linnea på stan och fixade lite saker som var nödvändigt!

- Köpte örhängen
- Köpte en liten kalender (så att jag kan planera mina läxor och annat viktigt!)
- Gjorde ett nytt e-sparkonto
- Förde över pengar till det^ (för nästa års Korfu resa!)
- Fixade ett nytt visa bankkort
- Ordnade klipptid (Måndag redan!)


Sen var dt inte så mkt mera tror jag. Idag har jag ej gjort så mkt, tittat på lite Reaper avsnitt, målat naglarna och fixat med kalendern. Btw så ska jag hem i helgen! Så jäkla skööönt, saknar hemma! Har inte träffat pappa eller isabel på...snart en månad! Jisses.. det var länge ändå. Men jag ska hem och bara slöa, sova ut och bara tare lungt. Sitter och väntar på att kl ska bli 19.50 för då är det gó fika här på elevhemmet! Imorse när vi gick och fikade så möttes man av lukten utav nybakt sockerkaka! (jag vet att jag ska äta nyttigt... men kaka på onsdagar är ett måste!) Sen kl 20.00 är det idoool! Det är ganska så bra faktiskt. Jag funderar även om att jag ska göra om lite på min blogg.. men vill ha hjälp utav Linn! Hon orkar aldrig hjälpa mig...hon har inte tid med mig längre........

Puss /A

The secret life of words

Det hette filmen vi såg ikväll på bion. Carina, våran sv lärare, hade bestämt att vi skulle se den ikväll. Den var sådär, mest konstig. Men den gick att se, lite sorlig faktiskt. Idag så har dagen flytit på.. jag har haft religion, där vi snackar om moral och etik, sen efter det hade vi PA-arbete och senare matte B...Jag har redan läst matte B förra året, men blev aldrig klar med dom 2 sista kapitel proven.. Så den lärare jag har nu säger att jag antingen får välja att göra om varje kapitel prov ELLER satsa på att göra slutkursprovet som innehåller alla kapitlen. Och vad villjag få ut av det här jag skriver..? Jo..Jag måste göra om HELA matte B, på ett eller annat sätt eftersom jag inte kmr ihåg det jag räknat och måste dessutom göra prov på det. Jag är så arg, och så jävligt jävla less. JAG HATAR MATTE! Jag har inte ngt matte huvud, har aldrig haft dt och kmr aldrig få de. Det har tagit 1 år för mig att räkna en 50p kurs, och nu kmr det ta ytterligare ett halvår att göra den. JAG HATAR MIN LÄRARE! Fy fan för han.. JAG VILL INTE. men vad har jag för val? Inget alls. Så nu måste jag räkna om hela skiten en jävla gång till. Fy fan. Fy faaan.

SÅ nu har jag avreagerat mig lite grann. Malins pojkvän Nermin ska vara så snäll och omformatera min grymt sega och dumma dator! Så dne kmr bli som nyyyyyy, hihi! Så nu har jag lånat en grej av Olivia i min klass och hett över alla bilder, filmer och låtar jag vill ha kvar! Så nu är det bara fritt fram för Nermin att komma och fixa datan. Tänkte lägga in en bild från i helgen, om det går.. bloggen verkar inte vilja samarbeta ikväll.
Puss /A



 Längst upp: Jag
Sen kmr: Hanna, Malin, Olivia och Malle.

Festish!

Tack för alla söta kommentarer i tidigare inlägg, älskar er systrar! :*



Just nu sitter jag och försöker att få tiden och gå och väntar på Malin och Nermin som ska hämta lata mig och Malle! Vi ska fara till Hanna och göra oss i ordning för kvällen. Vi hade tänkt att dricka lite och bara umgås, vet icket vilka mer det blir. Så kameran kmr att åka med ^^ Så att ni får se kort på ngr av mina kompisar som jag umgås med här uppe i Lappland! Ne nu ska jag ta och packa det jag ska ta med mig! Men om jag känner Malin rätt så kmr dom inte komma förräns vid 6 tiden. Skriver kankse ett inlägg senare.

Puss /A

Uppdatering av den senaste månaden!

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera mig sen Korfu. Dels för att jag inte har haft något internet här i mitt rum (uppe i lse) och för att skolans nätverk har blockerat blogg.se hemsidan. Sjukt men sant. Jaja nu ska jag ialf uppdatera och lägga in bilder.

Jag börjar med Korfu resan:
Jag for till stockholm den 15/7 kl 09.45 och var framme vid 11. Väntade på min kära syster Martina i ca 3h. När hon kom kollade vi vart vi skulle checka in och när vårat plan skulle avgå, 18.30. Vi gick upp till resturangen och åt mat sen in på puben, där tog jag en cider och hon en öl.
  

Vi satt och snackade om en massa saker och vips var klockan så mkt så att vi skulle gå till våran gate och sedan lyfte planet. Resan tog en evighetsevighet! ca 3½ h om jag inte minns helt fel. På arlanda hade Martina träffat en gammal kompis (Kristos + hans flickvän) som skulle hem och hälsa på hans familj.
    

När vi väl kom ut ur planet möttes vi av varma vindar, äntligen var vi framme! Vi hämtade våra väskor sen tog vi en taxi till våran lägenhet där vi gick in, bytte om och gick genast ut för att kolla läget (då var kl omkring 12, 11 svensk tid). Det var inte så mkt folk ute ännu. Vi tog en drink sen gick vi hem och sov. Vi klev upp runt 8 och genast ut i solen, gick först och handlade frukost - ham&cheese paj! SÅ JÄVLA GOTT! Hallå sverige, gör som grekland.. fixa ham&cheese paj! Jaja alla dagar såg ungefär likadana ut: Vaknade tidigt, for till stranden. Solade till 4 - 5 sen hem och duscha, byta om för att fara och käka på ngn resturang. For till en affär och köpte cider/öl, hem bytte om och sminkade till oss sedan sitta och förfesta på våran älskade balkong med våran extremt snygga utsikt.. lyssna på musik. När klockan börja närma sig 12 halv 1 på natten så for vi ut och gick på våran krogrunda men slutade med att vi alltid var på älskade whispers! Ngr ggr så tog vi bussen in till Korfu stad och gick runt och kollade, eller så tog vi bussarna till Korfu stad, sedan bytte buss för att antingen fara till Glyfada / Paleokastritsa - två underbara stränder, men ÄLSKAR Glyfada! Mkt varmare vatten och mera folk och så har man en bar/resturang ovanför! Btw, jag brände mig som ett fanskap på ryggen och i ansiktet!!!! När vi hade vart där 1 v så kom Linn, Marcus, Idah och Jonas. Men dom bodde på hotell ngr mil bort från oss. Så vi träffade tyvärr bara 1 gång och det var i Korfu stad. Vi gick runt och kollade lite sen gick vi och åt på resturang. Träffade dom ej mera förrän hemresan så vi tog samma plan hem till sthlm. Där vi skildes åt, Martina tog buss hem och jag hade ett tidigare plan hem till Umeå. Men roligt som fan hade jag dom där 2 underbara varma veckorna, GRYMT VARMA veckorna.
                   

Ja det var nog allt. Eller, jag orkar inte berätta varenda detalj vi gjorde där, gjorde förstårs mer saker på dagarna, och vi festade ju inte varje kväll. Jag saknar det, jag saknar Grekland, Kofu - Gouvia! Jag saknar våra dagar tsm Martina, jag saknar dej. Allt var så enkelt där borta, vi tänkte inte..vi levde! Och det kändes så förbannat underbart att bara kunna leva utan att tänka. Vi bara var. Och jag tänker på våra dagar där borta, på alla härliga människor vi träffade där borta varje dag. Det är så jobbigt att aldrig kunna träffa dej och Mia så ofta som jag vill. Men nästa år, då jävlar ska jag, Linn, Mia, Martina och Ellie fara tsm! Och fy fan vad roligt vi ska ha! bara ett år kvar, och det kmr gå så fort.

   


Här i Lycksele så har jag träffat alla mina underbara kompisar. Jag har nog inte fattad hur mkt jag faktiskt saknat dom. Det var så roligt att ses, och det känns bara som att det här kmr bli ett fantastiskt sista år tsm! Vi ska ha så roligt! Imorgon så ska jag, Malle, Malin, Hanna och Olivia festa. Vi vet inte var än, eller om vi blir fler.. Eftersom dom inte är ngr "planerare" som JAG är.. så det känns fruktansvärt frustrerande att gå omkring i blindo.. att inte veta hur vi ska göra. men jag måste bli lite mera impulsiv som dom. Haha om det någonsin kmr att gå vet jag inte.. men vi är på den rätta vägen tror jag. Ikväll är det tydligen bara jag och Malle kvar på våran våning, så vi laddar ner filmer och som vi ska se ikväll. Så det kmr bli great! Ska även göra en liten sak på Malin ikväll, eller om Hanna gör det själv. Det får vi se.. kan tyvärr inte avslöja ngt än, blir en överraskning! ;) Nu ska jag försöka börja med lite läxa! Hare bra tills nästa gång allesammans!

Puss /A

RSS 2.0