sorry mina serris!

Jag har inte updt sa mkr pa de senaste dagarna. Men det ar for att det inte hant sa mkt. Jag och Martina for till Karfu stad coh gick runt och kikade i affarer, eller dom som var oppna vill saga. Det var suoermysiugt pa dem dar gatorna, men himla varmt. Svettas helahela tiden! Men vad gor man. Sen idag sa for vi in till Korfu stad och motte upp Linn, Marcus, Idah och Jonas! SA SKOJJ! :D Vi gick runt och kikade sen sa satt vi och at den basta spagetti carbonara som jag atit i hela mitt liv! FY FAN VA GOTT! Vi bara satt och pratade lange lange. Sen skulle vi fara hem, hoppas verkligen att vi ses nagon mer dag! saknar Linni jatte mkt!

Just nu sitter jag och Martina pa internet cafet och chillar. SKa bara tare lungt ikvall tror vi. Sen imorron blire att fara till en annan strand och sola och bada sen pa kvallen ska vi val hitta pa ngt ruuuuuuuuligt! hehe!

Jaja hemma om 5 dgr, vill inte hem! Det har ar livet, sa underbart!

Puss /A

not feeling very well.

Jag ar snorig, ont i lederna och har borjar flagna pa pannan och nasan. Sangen jag sover i ar skit oskon. Idag sa sov jag ut, men ska sova lite mera sen. Jag sov till kl 10 - 11, kom ej ihag haha. Sen gick jag ner till stranden och solade i ca 5 h. Sag snygga italienare, men man stor sig som fassiken pa dem, faktiskt. Dom har kallingar UNDER badbyxorna, kor alltid runt pa sina sabla vespor och glor ner en. Men vissa ar ju ogongodis. Lite roligt for att alla tror att Martina (min storasyster som jag ar har med) att hon ar en italienare sa da kmr dom oftast fram och snackar italienska med henne. Och nar hon sager att hon ar svensk sager dom: "whaat? nono swedish girls have blond hair och blue eyes". Haha.

Igar gick vi till en engelsk pub och satte oss ner och tog en drink och kollade pa alla msk. Sen kom en greek som Martina pratade med for ngn kvall sen och satte sig ner med oss. Vi var ej dar lange eftersom jag och martina var sa trott for att vi ej hade sovit. Sen for vi hem vid 23 - 24 tiden och sov och somnade pa en gang.

Idag sa ska vi val ata, sen fobereda for kvallen, blir nog att fara ut. Ska aven se ifall jag kan lagga in lite bilder, blev som aldrig ngt med det igar. Men jag ska se ifall vi hinner eller inte. Sitter och laddar min ipod nu med, men tar ju sa javla lang tid, irriterande som fan.

Jaja ska se ifall det funkar att lagga in lite bilder, hoppas ni hare bra i regninga sverige, HIHI!

Puss /A

Branner sonder mig.

Japp, sant som det ar sagt. Jag har saaa ont over hela ryggen och jag har redan borjat flagna i pannan. Jag och Martina traffade tva asballa hollandare igar. Dom var sa roliga sa vi festade tills alla klubbar stangde och sen lite till.. sa vi var hemma halv 7 imorse och sov i 2h sen ner till standen. Sa vi ar liiiiiiiiiiiiiiiiite trotta bara. Ikvall ska vi tare lungt, har ju trots allt tagit en 3dagars. Men imorron ar vi back to buisness! sa att saga! Men vi tare bara lungt och lever livet har, saknar alla hemma och snart kmr ju Linn, Marcus, Idah och Jonas! YEAH!

Neee nu ska vi snart ga och bara vara! ska forsoka lagga in lite bilder oxo.

Puss /A

Hej till er fran korfu!

Jag borjar val med att skriva ner allt som hant. Min resa borjar med att jag flyger med planet ner till sthlm, sag ingen kandis sa sthlm blev en besvikelse. Nar jag suttit och vantat pa martina i ca 1 h sa kmr det ett fotbollslag med ryska killar...Nar jag suttit pa samma plats i sakert 2 h sa borjar dom sakta men saker att borja prata och skratta med varandra och det kmr kille efter kille och satter sig pa banken bredvid mig. Ialf nar det sitter sa manga killar + jag dar sa ska annu en komma och klamma in sig bredvid sa vi sitter nastan i kna pa varandra och killen som sitter narmast mig trycker sig lite allt for NARA och alla skrattar och sen lagger han sitt huvud mot min axel och sager ngt. VAD GOR MAN!? Jag skarttar bara och tittar mot ett annat hall.. sen kmr martina och jag gar snabbt darifran. Dumma pojkar.

Pa planet sa gar tiden forjavligt sakta och sen hamnar vi i ett "storm vader" och vi fick ta pa oss balterna och det var turbulens nastan hela 2 h.. hemskt! Men allt gick bra och vi kom fram till korfu vid 11 pa kvallen. Tog en taxi till lagenheten och bytte om och gick ut for att kolla laget. PARTEY heter dte pa dom har gatorna.. och det hade bara borjat. Det var musik och dans och alkohol pa alla klubbar.. och valdans mkt folk! Snygga killar ar det ocksa! hihi

Vi har praktiskt taget legat pa standen fran kl 9 - 16 pa dagarna. (Jag har badat HELA DAGEN! Vi har kopt madrasser sen sa ligger vi ute i vattet och sola, det har jag gjort hela dagen!) Sen gar vi hem och duschar sen gar vi ut och ater en bit sen tillbaka fixar till oss, goar nagra drinkar sne gar vi ut! Igar var det lamt och vi gick hem tidigt. Men vi gick ut for tidigt igar.. kl var vid 11 halv 12 pa kvallen. och vi var tidiga!? Hemma tar allt slut da. Haha

Jaja nu ska vi ga och ata en pita sen sa blir det hem duscha stada till lagenheten och borja fixa till oss till kvallen!





Saknar er hemma och hoppas ni har det bra. Sjalv ar det varmebolja har, jobbigt. Det blir lite allt for varmt. Ne nu ska jag vidare, Puss pa er!


bye sweden - hello greece!

Hejdå allihop, drar jag! =)

Hoppas ni får det trevligt i Sverige, för nu tar jag
flyget till arlanda själv, som sedan eskoterar mig
och min syster till varmare klimat - GREKLAND!
Vi ska till Korfu, bo i lgh och vara där i 2 veckor!

Sedan om 1 vecka kommer min syster och min bästis
samt deras killar och gör oss sällskap! :)

Är lite nervös ;) Men faan vad kul det ska bli! :)
Jaja, så ring mig inte, har mobilen hemma,
inte lönt
att lämna röst medelanden heller ;)

Skriv här på bloggen eller apberget; Norlin_
Kommer säkert gå till ngt café när jag ska ladda
min ipod och då ska jag svara m.m :)

VI SES OM 2 VECKOR!!
/ Bleeeek Anna - but soon --> SOLBRÄNDA/BRUNA ANNA!


Jag förra sommaren efter att vi först
hade varit i turkiet 2 veckor, sedan
så hade jag solat hela sommaren^^
Har jag TUR så kommer ujag se ut såhär!
som sagt; hoppet är det sista som lämnnar en!

goodie

Idag ringde min Kornelia som kom förbi och hjälpte mig välja kläder som jag ska ha imorgon när jag far till Grekland. Det blev min svarta tubklänning med lite vitt/grått i sig, strumbyxor (på mina fult vita ben) och sen mina nya kilklackskor + handväskan med biljetter, pengar pass och allt annat viktigt! Efter det så for vi på ICA och köpte glass, sendan for vi en sväng förbi rille där dom satt och spelade dator, så vi for rätt snabbt. Just de, vi har bränt en ny skiva till korny och hennes räser bil!

Ja det var nog allt för den här gången. Skriver nog ett inlägg senare eller imorgon innan jag far!


Puss /A

babbel.

Jag blir så himla stressad av höga ljud. Just nu sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som alla andra sitter och pratar i köket och nu ringer telefonen. JAG BLIR SUPERSTRESSAD! Förstår inte varför. Men det kan bero på att vi har haft draghundar i nästan hela mitt liv. Pappa slutade tävla och sålde hundarna för omkring 6 år sedan. Det kanske ha satt sina spår efter alla kvällar jag följde med pappa ut och åkte släde/vagn på kvällarna och hundarna skällde som aldrig förr för att dom bara ville komma iväg och inte stå still. Men jag saknar dom dagarna. Jag saknar n'r man kunde gå in till dom i hundgårdarna och mysa och gosa och leka med dom. Jag saknat alla pluttiga små tjocka valpar vi hade. Jag saknar dom helt enkelt.

Jag har snart packat allt, det är bara små grejer som är kvar. Känns skönt. Ringde btw till apollo idag för jag trodde inte att jag hade fått biljetterna, men så som jag stressade upp mig i onödan. Allt är klart! Så jag hoppas och ber att allt är som det ska :)




Puss /A

Planeringar

På Fredag är det en viktig dag. Den dagen är om 3 dagar. Och då är dagen när jag tar flyget 09.45 från Umeå flygplats till Arlanda i sthlm där jag anländer 10.45. Där kommer jag vänta ca 3h innan min storasyster kommer. Sen kommer vi vänta ytterligare ca 3 - 4h och sen bär det av till varmare länder, närmare bestäm Grekland. Igår så packade jag ner dte mesta av mina grejjer. Det var inte mkt alls fakitskt! Det mesta är kropps- och hårprodukter! Och klänningar och skor! Jag tvättar och hänger upp och tar ner tvätt som bara den. Jag viker och lägger in de. Måste hitta alla kläder jag ska ha med mig. Imorgon så jobbar jag onsdag kväll. Vet icket ifall jag ska in til stan en sista sväng på torsdag..Men tror inte jag har pengar.

Nu ska jag ut och hänga och ta ne tvätt igen.

Puss /A

och regnet öste ner!

Vaknade tidigt i morse av att kissen mjauade, as usual. Kl var då 08.18. Skulle med bussen som gick 12.40 istl för den som gick 09.40, eftersom jag ville ha sovmorgon! Men kunde inte somna om så fort som fassiken så rusade jag upp, duschade, rakade benen, under armarna, torkade håret sminkade mig, klädde på mig, packade ner det nödvändigaste och fikade sen fort ner till bussen. allt det där på 1h! Det är nytt rekord för mej, haha! Väl nere vid stan så handlade jag nästan allt jag skulle handla förutom solskyddsfaktor, en bok och ngt mer. Har till och med växlat mina svenska 10 000 till euro! Så nu har jag bara ca 800 kvar på kontot. Men får ju min lön den 15:e men far ju till korfu då. Idag när vi skulle till busstationen så ÖSTE regnet ner, vi blev DYBLÖT! Fy fassiken var genomblöt hela jag nästan..!

Ikväll så ska älsklingsflickorna Idah och Elin komma hem till mig och Linn. Vi ska käka kräftor, sallader och dyligt! SÅ GOTT! :D :D :D Men dom är lite seeeega! Maby för att Elin har jobbat .. ^^ Ska gå och hjälpa Linn nu!


Puss /A


080808

OS - invigningen var ju helt jäkla makalöst, de där har kina gjort förjävla bra! Dom kan väl vara stolta! Idag har det inte hänt så mkt, förutom att idag var min sista dag som städare på polisstationen, SKÖNT SOM F-N! Och igentligen min sista dag på sjukhemmet, men ska även jobba MÅ dag och ONS kväll. OM PRECIS EN VECKA FAR JAG TILL KORFU! Helt underbart! Så imorron blir det att shoppa in ALLT som jag har kvar att köpa och sen blir det nog att växla in mina swedischka kronor till euro! ^^

Är helt ensam hemma, är rädd! Ska nog ringa kornelia och se ifall hon är hemma! NU ska jag se tv!


Puss /A

Taggar

Ja det gör jag, som aldrig förr faktiskt, eller jo, som alltid! För att om 1 vecka + en dag så far jag utomlands!! iiihhhhh! Jag bara taggar järnet! Men ska på stan på lördag och finna mig lite nya kläder och skor kanske? Ja jag får se. Skulle allra helst vilja finna mig en ny snygg kropp, men icke sa nicke he går int! Får nöja mej med detta, suckar. Imorgon skulle det ha varit min sista jobbar dag på sjukhemmet, MEN snäll och duktig som jag är så ska jag jobba på måndag morron och onsdag eftermiddag. Det är ju pengar, så va fassiken, allt för pengarna! Jag och Linn är ensam hemma nu. Mam och pap for till stugan i Ånäset och Isabel är på ett läger. Vi ska nog ta och se ifall den nya Batman filmen jag laddade ner funkar, HOPPAS! Ne nu ska jag in i duschen och skrubba mig lite och tvätta mig sen städa till i rumme sen fort som attan ner i myspys kläder och se ifall vi kan koka upp ngt gott till ikväll, börjar ju trots allt 1 imorron och städa sen fortsätter det med jobb på sjukhemmet!


Måste bara få lägga in en bild på min sjukt söta lillasyster, hon är guldvärd! Puss på´rej!


        
Och på min älskade lilla systerdotter Ängla!
Och min sjukt älskade tvillinsyster Linn!

Puss /A

Barnhemmet

Den filmen var inte så läskig faktiskt, mest bara sorlig. Men igår när jag kom hem efter jobbet vid halv 10 och kornelia bara strax efter så var maten klar och allt framdukat. Vi år oxfilé, potatisgratäng, halloumiost, sallad och smörstekta mackor i vitlökssmör SÅ GOTT! Vi skulle igentligen ha badat badtunna också igår, men eftersom vi inte använt den på ett år så rann det ut mer vatten än vad det kom in. Så pappa fick lov att låta badtunnan svälla förts och så kanske ikväll blir det ett dopp i tunnan för mej och kornelia! Då får jag testa min nya bikini också! ^^ eller så kanske jag ska vänta med att inviga den tills jag kommer till Korfu? På tal om Korfu, pratade med min kära syster Mia igår och hon hade kanske tänkt att förla med mej och Martina! :D Men hon ska bara stanna 1 vecka, om det blir första eller andra vet vi icket än. MEN JAG HOPPAS HON ÖVERVÄGER ATT FARA MED OSS! Skulle vara helt perfekt! ^^

Nu ska jag fortsätta jobba!

Puss /A

Kornelia

Den flickan lyser upp min dag! Efter att jag slutat jobba så for vi till hennes mormor och praktiskt taget åt upp hennes grönsaksland. Där fanns b.la. jordgubbar, smultron, svarta-/rödavinbär, ärtskidor, krusbär, sallad och morötter! Det var sååååååååå gottigottigott! Sen kom vi hem till mej där vi gick och väntade på maten i 100000 år. Jag och Kornelia for på affärn och köpte sallad m.m, sen for vi till sikeå och hämtade Isabel som vart och ridit gina madonna sen hem fort och käka kyckling m. ris/nudlar och sallad! MUMMA! Nu håller vi på att ta hem filmer som Hancock, Barnhemmet (the orphanage), Batman - the dark knight och Jiddra inte med zohan. Så vi ser hur det blir.

Btw märkte nyss en grejj...om exakt 14 dgr så sitter jag på ett plan ner till Korfu och är framme där om 30 min. Om exakt 28 dgr så är jag hemma igen och om exakt 30 dgr så börjar min första skoldag (börjar egentligen den 25:e).

Nu ska jag och Kornelia gå och mysa i min säng! Hej då små törteduvor!

Puss /A

RSS 2.0