Götet!

Just nu är jag i Göteborg med jobbet. Jag kom hit i onsdags och far hem tidig måndag morgon. Jag jobbar varannan dag så jag är ledig torsdag, lördag och måndag. Min första lediga dag (i torsdags) var helt underbar! Det var soligt, varmt och jag fick träffa Emil som jag inte sett på snart 2 år sedan! Våran dag såg ut så här - Jag kom hem till honom på morgonen, vi fikade sedan tog vi bussen ner på stan. Där vi gick runt i alla olika affärer! Jag fyndade en t-shirt efter det tog vi en LÅNG promenad till Slottsskogen! Men innan vi nådde dit gick vi efter ån och igenom FESKEKÖRKAN, där är det bara färsk fisk, på göteborska! När vi väl nådde Slottskogen så tog vi en glass i parken och satte oss i gräset. Sen gick vi runt och kollade på djuren - pingviner, sälar, älgar, getter och dovhjortar. Sen efter den eighetslånga promenaden så for vi och åt på resturang - oxfilé! GÖTT! Sen vare bara hem och lägga sig. och idag är min andra lediga dag så nu sitter jag framför en datorn hemma hos Emil igen! Vi skulle igentligen fara ut till öarna för att sola och bada, men ingen sol idag... Men ikväll ska vi fara iväg och grilla med några av hans kompisar!

En gammal bild från tiden i gymnasiet!

(bilden tagen frå alla ♥-dag)Puss /A

Flytt.

Idag blir det bara en massa flyttande, så jag vet inte riktigt när vi får internet igen? Men ni lär ju se! Ha en bra dag idag, i den goá värmen! :)


Puss /A

de tre S:en!

Dagen har innehållit stress, styrka och sol! Men även lugn, mys, förväntan och glädje! Började kl 11 idag och jobbade till 15. Satt ute och solade 1h, så nu ser jag ut som en solmogem tomat, gött! Efter jobbet så var det att fara till Ford för att lämna in T's bil och sedan låna en annan med kula. For till Expo och hämtade soffan, sen vidare till Mio och hämta matbord och stolar och sen direkt till posten för att hämta Frans och Tilas klätträd. Hem för att lasta av allt (fy faan vad tungt det var!!!) sen till Ford igen för att byta tbx bilen! STRESS! Men allt gick bra tillslut.Nu blir det att mysa ner sig i soffa och kolla på 1 lr 2 avsnitt av... REDERIET! :D Hihi, mys!Puss /A

IDAH

Idag är ingen vanlig dag för idag är det IDAHS födelsedag hurra hurra HURRA!


GRATTIS IDAH PÅ 20 ÅRS DAGEN!

Jag älskar dig och jag hoppas att din dag blir underbar!
Massor med kärlek från mig till dig! ♥
Puss /A

if u see.

Håller just nu på och lagar lite lunch till mig å T. Spagetti och köttbullar - underbart! Idag ska vi ränna massa ärenden. Och antingen på torsdag och fredag får vi flytta in i 3:an. Jisses.. snart lämnar vi den här underbarar lägenheten. Jag kmr faktiskt sakna den. Den är så jävla fin! Så nu i slutet av veckan består det av nerpackning, upppackning och det värsta av allt - flyttstädning! HATAR att flyttstäda, det tycks aldrig bli så rent som folket vill ha det. Fick veta nu på morgonkvisten att min soffa har kommit. Så måste komma på ett sätt att hämta den imorgon. Ska även ta mitt bord + stolar i samma veva hade jag tänkt.

Ne nu ska jag fortsätta med den goá lunchen!


mina nya solbrillor ^
Puss /A

vackert.

If I had my own world, I'd build you an empire.
Let me feel you, carry you higher.
Watch your words spread hope like fires.
From here to the far lands, to spread love like violence. ♥

Puss /A

If I had my own world, I'd build you an empire.


Fy fan vilken härlig grupp! Vilken text och vilken röst!

love. honest. pure. clean. magic.


Angels and Airwaves - Secret Crowds

Puss /A

Stranden

Idag har jag försökt sola min kropp som verkar stöta bort solen. Sen så kom T hem vid 4 och vi gjorde oss ordning för att fara till Bettnesand. SÅ UNDERBAR SANDSTRAND! HUR kan jag i 20 hela år aldrig någonsin varit där? Så nu kmr jag tvinga dit T varje gång det är vackert väder! Vi hade så mysigt! Inge badande dessvärre, så de får bli en annan gång! Nu ska jag se på lite OTH sen krypa ner i sängen till T.Puss /A

wheels

Idag så har jag å T haft ngr kompisar här över på middag. Det var Elin, Linn och Marcus! Just nu sitter vi ä väntar på lillasyster sen ska vi börja dra oss ner mot stan och kika!Puss /A

dina ögon ändrar färg i ljuset.

Igår (1/7) firade jag å T 14 månader. Tiden går så snabbt!


Annars så sitter jag här vaken och ensam. Just nu är jag ledig i ca 2 veckor. Min brukare har semster och har flytt till varmare breddgrader, avis! Jag är kvar i regniga sverige. Jag beställde en soffa igår. Får den om 2 veckor, superb. Och om ca 2 veckor så flyttar vi in i den nya lägenheten skulle jag tro. Eller jag hoppas det ialf. Det känns jäkligt bra. Vad ska jag hitta på imorron? Ville sola men nu såg jag på smhi att det skulle blir molnigt mestadels.. SKIT SOMMAR! VART FAN ÄR DEN?! Jag är fan vit som en jävla albinokanin och kan inte göra ett piss åt det. ÅH! Så jävla less på sverige och skitvädret. Jag vill ha sommar året om! Men såklart inte. Är det verkligen för mkt begärt att få SOL 3 månader om året!? Tydligen.

I morron så ska T ha en kompis som ska komma. Vad som händer vet jag inte, för han säger att han inte vet. Men som vanligt så vet han, men säger inget förräns i sista sekund och man inte kan diskutera ngt om det. as usual. hatar det.

lördag? ingen som vet. Förutom att lillyrran och hennes kille ska komma och sova över. Och det är wheels.

Söndag träffa kusiner och senare umgås med dom underbaraste flickorna i hela världen ♥
Puss /A

Jag genom åren.

Jag har varit blond, brunett, brunblond och.. jaa. En färg som inte har ett namn. Men det som mest har varierat för mig är nog min viktned- och uppgång. Jag förstår verkligen inte hur det kan vara så svårt att hålla sig hälsosam och smal? jaja. Här är jag. Och jag var en fjortis med stor F. Och jag kan inte fatta hur min mamma eller mina vänner kunde tillåta mig klippa lugg!? Det var gräsligt fult.


Blondin år 2004.


Svarthårig och Brunett år 2005.


Brunett år 2006.


Brunett år 2007.


Brun/blond år 2008.


Blond år 2009.


Brunett år 2010.

Vilken år var mitt glansår då?
Puss /A

RSS 2.0