Mamma ♥

Grattis älskade du, på morsdag!
Hoppas dagen blir lika underbar som du.

♥ lots of love mami!
Puss /A

borde dricka vatten, borde gå och lägga mig men inte riktigt ääääännn.

Mitt gnällande fortsätter. Sjukanmälde mig både idag och imorgon. Vill inte jobba och så när jag är sjuk. Men det är mkt bättre nu. Men har ont i halsen som sjutton och min näsa fortsätter strula. Och blir lite svimmfärdig nu och då, har ingen ork. Har säkert badat minst 4-5 ggr dom här senaste dagarna, gött!

Imorgon är det fredag, den här veckan har känts som en evighet. Får se när jag somnar ikväll då.. Somnade kring 3 inatt. Hatar att man blir vaken på nätterna :P helt sjukt. Jaja.. ska slänga på en film å bara lata. Försöka ragga hit T så man kan få sig lite kramar. 


Puss /A

You're on a place where I just can't go.

åååh vilken helvettesnatt jag hade! Fy fan! Somna inte förrän vid kl 4, vaknat 1000 ggr efter de. Min hals dödar mig, lika så att jag måste nysa var 3:e min. Hatar att vara sjuk. Så just nu häller jag i min kopp efter kopp av te och honung.. Tur de är skit väder ialf, så behöver ej känna skuld för att sitta inne. Så vad gör jag nu när jag är sjuk? Lyssnar på musik, kollar fb och bloglovi´n var 5:e min. Finns inge på tv och ingen film. Försöker läsa bok men mitt boksug har som försvunnit...! Måste blir frisk till helgen ialf.

Puss /A

fy faaan

Mår som ett vrak idag. Ont i halsen, bihålorna, rinnande näsa, ont i hela kroppen och huvet värker. Är så jävla trött och sovit mest hela dagen. Sjukanmälde mig inför imorgon, hoppas jag blir frisk så jag kan jobba torsdag och fredag. Och i helgen är det ju brännbollsyran! Woop woop. På fredag så fyller T's pappa år, blir att fara dit å gratta. Och blir troligast grillning och så hos Per på lördag. Men som sagt, ser ju om jag hinner bli frisk.

Fan HATAR att vara sjuk! Blir fan grinig nu. Är hungrig också, ska käka, lägga mig i sängen och läsa bok å sova. Hoppas ni andra haft en bättre dag än mig.


Puss /A

lördag - söndag

Vi lever fortfarande. Ingen undergång för detta året, nu får vi väl se nästa år. Men ialf. Igår så blev det att dricka. Ngr kompisar till T kom en snabbis och sen kom min fina Kornelia! Vi for ner till kajen och satte oss på vita björn och träffade massa kompisar! Jag hade ialf sjukt jävla trevlig och roligt! Mina nya vinglas gör så att man bara behöver ta 2 glas vin och sen är en flaskan slut, haha sjukt bra! :D Ne men ialf, hade så jävla sjukt roligt och tiden gick för snabbt. Jag och T kom isäng vid halv 4 och vaknade vid 14 idag. Haha shit va vi sov! Skönt. Så idag har vi byggt ihop ikea möbeln, satte upp nya gardiner och tavlor och sen städat å diskat. Suttit å kollat på film och varit lata. Nu blire sängen för att se mera film. Är ledig måndag och tisdag!


Puss /A

köket

Gardiner..


före


efter

Puss /A

Ikea

Igår morse så for jag, T, pappa å Bella till Sundsvall. Stannade vid högakusten bron och tog en kaffe pch sen fortsatte vi raka vägen till s-vall. Först gick vi på Hööks (en hästaffär) och Isabel fick shoppa loss allt hon behövde till Kairos (hennes ponny). Efter det så gick vi in på Ikea. Det tog längre tid å vara inne på Hööks än på ikea, och ikea är typ 50 ggr större än de... Haha jisses. Käkade på Ikea och sen for vi raka vägen hem. Tyckte de va supermysigt lördag faktiskt! Kom hem kring halv 7 tror jag. Nu kmr blider från va vi köpt.


Här är bella efter shoppingrundan på Hööks..


Matlådor, galgar, skärbräda, rollers, ett "databord" som man kan ha i knät, "spagetti slev" och skalare.


Lakan, sängkläder i satin och gardiner.


Vinglas.
Mina nya STORA vinglas vs f.d normal-stort vinglas, hehe!


En ny byrå.


Sägkläderna!

Puss /A

Maj 21, 2011

Imorron, eller senare idag (kl 9.30) ska jag å T åka med pappa å Bella till sundsvall. Dom ska på Hööks å jag å T ska på Ikea ;) Sen på kvällen vet vi inte riktigt hur de blir, kanske fara iväg å vara me nå kompisar, men vi får se hur pigga å glada vi är. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ur 4:e boken av hose of night serien och sen mysa med T!

Jag är den gröna gubben och T den lila.



Puss /A

hallå livet, vart tog du vägen?

Kan sammanfatta min dag med tre saker: tvätta, läsa och äta. Har tvättat heeeela dagen, läst bok heeeela dagen så nu är bok nr 3 utläst, haha fan vilken bokmal jag blivit, och käkat max med kussemurra på stan. Snart är babe hemma och då blir det fredagsmys. Man blir sjukt pussgalen efter att man läser om alla dessa sexiga killar som är med i böckerna, hähä. Fan va sämst jag är..


Puss /A

knas

vädret har haft humörsvägningar som jässiken idag. Sol, molnigt, åska, blixt, hagel och SPÖREGN! Och självklart när jag och baby skulle gå hem från stan så började åska/blixtra och sen kom spöregnet/haglet. Jag var blöt ändi in till underkläderna, även när jag hade min vinterjacka på mig! Det såg ut som att jag hade klivit ut ur duschen, mitt hår var.. ja haha! jisses, blött är bara förnamnet. Jag kunde vrida ur mina kläder och det kom vatten som skulle hålla en fattig by vattenrikt i en hel vecka! Men det var underbart att skutta runt i regnet, jag hoppade, tjoade och plaskade.

Nu är jag ledig fram till onsdag. Imorgon blir det nog att käka ute med kussemurra. Och på lördag kanske jag å T ska följa med pappa å bella till Ikea. Men får se :) Nu sitter jag och väntar på T. Och jag har snart läst ut 2:a delen av house of night serien. Har 117 sidor kvar av 362. Har läst så mkt jag kunnat på jobbet idag^^ de ä såå spännande! Äntligen har jag hittat en bok som jag kan sträckläsa och se bästa är att det är en serie på 7 delar :) Nej back to my fantasy world with all the vamps! ;)



Puss /A

I'd keep you in a giant cage.

Jobbade 9-19 igår och 8-21 idag. Ledig imorgon och jobbar 15-21 på torsdag, sen får jag helg och är ledig till onsdag. Ibland har man de bra. Men skulle inte skada med lite varmare och vackrare väder. Väntar på att babe ska komma hem sen blir det pusskalas och krypa ner i sängen för å se en film.

Har min lingonvecka, så är det inte mitt finniga ansikte som avslöjar det så är det mitt pms:iga humör och humörsvägningar. Åhhh fy fan. Har tvättid på fredag, heeela dagen lång - skönt! Slippa stressa med den, hähä.

Nä ska krypa ner i sängen nu, orkar fan inte vänta uppe längre.


Puss /A

Owl is watching you.

Nu kanske folk förstår varför jag älskar ugglor?


Puss /A

I am a somebody.



Puss /A

vilken helg

Fredag
Jobbade och åkte hem med pappa till Bygdeå. For sedan till Kornelia och hälsade på hon, Robert och hundarna (läs valparna!). Hon bjöd på en älggryta med rödvinssås, FY FAN VA GOTT! Sen for jag vidare på fest i robban. Det var år och dar sedan jag festade där, men hade lika roligt som förr. Var riktigt skoj, men jag minns mest att jag dansade inne i tv-rumme hela kvällen, gick ut å svalka mig, mingla lite å sen ännu mera dans! Sen for jag å sov hos Kornelia igen!


Enda bilden från i helgen!

Lördag
Somnade halv 4 på morgonen och sen kom en glad kornelia och väckte mig halv 9... Och efter en stund knackade baksmällan på dörren och tog med sig sin bästa vän huvudvärk. Men dom foe rätt snabbt efter vatten, frukost och kaffet! Vid 10 kom T och hämtade mig å vi for till Sikeå å kollade på när duktiga lillasyster hoppade med Kairos van schuttenhaven! Mkt duktiga var dom! Hon kom tvåa den lilla skrutten! :) Sen for vi en sväng förbi T's föräldrar och sedan tbx till Bygdeå. Käkade go middag och kollade på Eurovison och käkade korvbricka till de! MUMS!

Söndag
Klev upp vis 10 och for före 12. Kom hem och slappade i lägenheten å gosade med katterna. Och vid 15 kom Malle och Isak å häslade på! Isak å T satt bänkade framför hockeyn å jag å Malle pratade en massa! Vi käkade pizza till middag och dom for strax efter 18.. Det var roligt å ha dom här! :)


Det var min superhelg! Hoppas ni ha haft en bra ni med!
Puss /A

raowr

det här får igång partyt!



Puss /A

antingen eller.

vinter eller sommar
komedi eller skräck
film eller böcker
läsa eller skriva
hundar eller katter
skog eller storstad
lägenhet eller villa
karriär eller familj

singel eller förhållande
kvinnor eller män
dumpa eller dumpas
onenightstand eller kk
yngre eller äldre
blonda eller brunetter
långa eller korta
långhåriga eller snaggade
lugna eller vilda

fest eller hemmakväll
öl eller cider
vin eller drinkar
pub eller nattklubb
ragga eller raggas på

skor eller kläder
byxor eller kjol
sneakers eller klackar
färgstarkt eller diskret
fåfäng eller obrydd

ärlig eller falsk
spontan eller planerare
kontrollera eller kontrolleras
optimist eller pessimist
självsäker eller osäker
modig eller feg
snål eller generös
fattig eller rik

Puss /A

schtan

Idag har jag varit på stan med Jasmin. Letade som galningar efter en studentklänning åt henne. Verkar vara omöjligt.. Tog även årets första mjukglass - blåbär/vanilj med saltlakrits strössel - MUMS!



Puss /A

Bölesängarna

Idag var första gången jag var på bölesängarna, som jag kan minnas ialf. Jag å T tog cyklarna och cyklade runt alla, stanna lite här och var å kutade runt i skogen och ner mot vattnet å kollade. For även till badtranden å satt på bänkarna ett tag å var kärleksfulla å pussades å myste som aldrig förr. hihi. Jag har bestämt mig för å börja springa där ialf. Har alltid velat ha ett ställe, där de är lite folk å skog. Och de där var så perfekt å fint :) Så beach 2011, en aning sen, men nu kommer jag.


P.s bilden med trädet, det sitter en liten hackspettsunge på ena, ser ni? D.s

Puss /A

sommar?

Jag tror bestämt att det blir klänning idag nästan.. eller är de för lite?


Puss /A

vill du ligga med mig då.

Eric Amarillo - Om sanningen ska fram
=
årets sommar plåga?
Ja tack.


Haha jag tycker den är riktigt bra! Haha, sjukt härlig å lyssna på ju :) Men skulle man vilja ligga med en 40 åring som ser ut som 65? Nej tack.

Puss /A

8/5

Har varit ledig från torsdag kväll och är det fram till onsdag. Vad har jag gjort under dessa dagar? I fredags så gick jag lite på stan med min kussemurra Jasmin. Hon följde sedan hem till mig och vi käkade kalkonfilé, strips och en sallad. Det var sjukt gott. Hon hjälpte mig baka en tårta till min brors födelsedag. Sedan så slänge vi oss i soffan och slötittade på tv, dator och pratade en massa. Vid 23 for hon hem och jag kröp ner i sängen med min andra hälft.



På lördagen så klev ja upp vid 11 och gjorde mig i ordning för att fara iväg till Vännäs till brorsan för å fira honom. Det var mysigt å trevligt, fick även pussa på mitt bustroll/kakmonster Liam. När jag kom hem igen så käkade jag å T middag och efter den så rensade vi våra garderober. Vi maxfyllde en hel svart sopsäck! Jag gav bort 1 linne och 3-4 koftor och 2 jackor. T därimot gav bort flera t-shirts, byxor, tjocktröjor och skor. Sen slänge vi även bort sockar och söndriga kläder. Men den där sopsäcken med skor och kläder for vi till coop och slängde ner i en konteiner för humana. Dom skickar kläderna till de behövande i africa! Bättre de än å släga bort helt okej kläder, dom behöver de säkert. Sen kollade vi på film.



Idag så har vi städat längenheten som fassiken. Var länge sen de va så rent :P haha. De behövdes verkligen. Oj vad skönt de är med en ren lägenhet, hatar mina katter. Nej rättelse - deras jävla päls och allt hår som fastnar överallt!  Käkat middag och gått runt i min onepice hela dagen! Kollat på serier och ska väl se film ikväll :)


Puss /A

kom, kom till ica nu!



Haha jag ÄLSKAR den här reklamen!
Puss /A

Det är lika svårt för mig.


HAHAHA!

Det är valborgsfirande, och några barn ~6 går efter ett gäng 15-åringar.
Barn 1: Titta! Där är min storasyster! Hej Alicia!
Tjej 1: Men jaa hej, kan du gå nu eller?
Barn 1: Nej varför det? Kan vi inte leka, snälla Alicia?
Tjej 1: Ska vi leka? (Hon tar upp en pinne). Okej, gå och hämta den här när jag kastar iväg den.
Barn 1: Okej! Visst!
Tjej 1 kastar in pinnen i majbrasan och går därifrån. Alla barnen ser livrädda ut.

Puss /A


Valborg i bilder.



De va dom få bilder som togs under kvällen, tråkigt nog.
Puss /A

konsekvens


Bygdeå

Idag så for jag och Linn hem till mamma å pappa i Bygdeå. Kom dit 13.40 och vid 14 kom mamma å pappa hem + hundarna från stugan! Vi hjäpte till med att kratta gräsmattan. Jag å Linn hade på oss våra onepieces! GRYMT SKÖNT! Sen så var vi bara hemma å slappade, sååå härligt. Vid halv 4 for vi till Kornelia och hälsade på, dom har ju fått små tjocka hundvulpsisar! SÅ SÖTA! Och dom luktar så gott å låter så sött, hihi! Sen tog Bullmarksvägen tbx till Umeå. Mötte upp pappa på Maxim och käkade middag! Så sjukt gott var det. Efter det hälsade jag å Linn på hos Patricia och Ängla och lekte lite med den lilla nyponrosen! Efter ett tag kom T. Sedan for jag, Linn och T vidare till coop. Och sen for alla hem till sig. Nu så ska jag snart krypa ner i sängen coh slänga på en film å fira årsdagen med mitt ♥.

Igår så hade jag å T fest här hemma och det kom flera härliga människor. Så i veckan kmr jag lägga in bilder från festen! Hoppas alla haft en bra valborg, för de hade jag!

Puss /A

Årsdag




2 år med min loveboy. Älskar dig babe!
Puss /A

RSS 2.0