I know I shouldn’t have kept you waiting.

Sommar, finns det något härligare än det? Tror inte de, eller, jag VET att det inte finns det. Jag älskar sommaren så grymt härligt mkt! Jaja nog med sommar =D Jag somnade halv 4 imorse och vaknade halv 1 idag. Tror jag redan börjar ställa in mig för sommarens sena kvällar. Just nu sitter jag och bara väntar tills jag får fara hem till kära Bygdeå. Går ju skola i Lycksele så måste vara kvar här enda tills på onsdag. Igentligen slutar jag på Tisdag men måste jobba in en dag från min APU-plats. Håller sakta men säkert på att packa ihop mina saker ifrån rummet. Det enda som är kvar är att gå ner med alla lådor ner i källaren, packa ner mina saker som ska hem och städa rummet kliniskt rent. Men det ska gå bra! Igår var en skön dag! Jag och Malle var ute och solade i 3 ½ timma! Skön som bara den! men min hud är 90% bort stötande från solen så jag blev inte så brun, får jobba lite mer på min bränna!

Ska berätta en liten creepy thing som hände igår..? Jo det började med att jag och malle ligger ute på bryggan och solar, malle hade på sig sin bikini och jag hade på mig min bikini övertopp och trosor, sen ser jag hur en 40+ are kommer gående på stigen bredvid bryggan och tittar mot oss. Vi sitter och snackar om vad malle gjorde på sin utlandsresa (som var ganska crazy btw..!) Och sen börjar han komma gående mot oss ut på bryggan! Sen sätter han sig och tittar på oss medans vi snackar, känns ganska så obehagligt. Sen så börjar han snacka med oss i ca 40 min (20 min av de är pinsam tysnad...) Och vi börjar klä på oss och han bara sitter där och inte fattar att vi ska gå, sen ställer han frågan "vad ska ni göra ikväll då" ett x antal ggr men när vi väl går så säger han att vi mer än gärna fick komma hem till han ikväll eftersom han var ny inflyttad och inte kände någon...USCH!? nej det var inte roligt alls!

Jaja nu ska jag försöka hitta på ngt annat att göra. Skulle ha lagt in bilder från veckan, men hade inte med mej min kamera kabel..of course! Så blir inga bilder fårn helgen.. Men kan lägga in en liten bild på mej och min älskade korny! Nu ska jag vidare, ni får hare superbra i det underbara sommarvädret!

Puss /A

RSS 2.0