for my name was..Puss /A

Jag vill ha sommar!

Jus nu sitter jag i datarummet med ryggen mot fönstret och in lyser solen..det är så varmt! + att jag lyssnar på Anton & Affe - sommaren är här. KAN DET BLI MER SOMMRIGT? Jag vill ha sommar, jag hatar snö och kyla.. Jag skulle t.o.m. bara kunna flytta ner till skåne BARA för att slippa snön. Usch. Den ända snön jag gillaer är den första snön + på julafton.. Annars kan den fara och flyga.

Vad händer ikväll förutom äta go mat?Puss /A

somebody told me..

 
The killers - somebody told me
(ljudet är konstigt, hittade ej ngn bättre)


The killers - When you were young
(favoriternas favorit!)


Puss /A

Melodifestivalen favoriter!

Jag tyckte om E.M.D. - baby goodbye mest av allt allt allt!! Men det kunde väl alla förstå...dom där snyggingarna! Ngn låt som jag också tyckte var bra och fattar ej att den kom med var Velvets låt. Så dålig var den väll ändå inte??


Velvet - The Queen


Puss /A

Collage

Hittade ett nytt "photoshop" program (från kenzas.se). Helt gratis och allt, det är enkelt och bra! Gjorde bara en test bild!Puss /A

snowmobile and happy time.

Min helg började med att i fredags kom min pappa och hämtade mig. Vi packade in allt jag skulle ha med mig hem och sen så for vi. Kom hem runt 7 halv 8 tiden (tror jag..). Jag åt och kollade på tv sen hände det inte så mkt mera.
På lördagen så gick jag upp, fikade, duschade sen så for jag och Isabel ut med skotern och hon åkte på bobben där bak. Jag körde omkring som en tok med henne så hon hoppade och flög (mohahahahaaa!). Sen när vi kom till björkmansgården såg jag till min stora lycka att dom byggt en skoterbana med hopp och allt vad det innebär. Då kom djävulshornen fram och jag gasade på som en dåre! T.o.m. jag studsade upp och ner på skotern..stackars Isabel. När jag kom hem så var Kornelia där och jag packade i kläder i en väska och vi for hem till henne. Jag käkade där och duschade sen gjorde vi oss ordning för fest. Det var....en hädelserik kväll det där. Jag hade roligt och täffade nytt folk. En helt okey kväll må jag säga. kl 5 på morronen låg jag i sängen och sov och vaknade till min stora förundran kl 9 och kunde inte somna om. Söndagen ägnades till baksmälla och sovandes + go mat!

Och idag är det måndag. Idag är det början på en sista vecka här i lycksele och på onsdag lr torsdag far jag vidare till Vännäs där jag ska ha 4 veckors praktik. Sen efter det så far jag hem och har mina 3 sista veckors praktik på djurmagazinet i umeå och sen är jag ledig i 2 veckor + 2 dagar. Kan jag bli lyckligare? Nej tror inte de. Om 15 veckor slutar jag skolan, tar studeten och då går jag skola 6 veckor av dom. Underbart! Snart slipper jag lse..och jag kan inte säga de nog många ggr ♥.


Puss /A

har allt bra tagit slut?

Och då menar jag alla riktigt braiga skräckisar! Serriöst, tog hem ca 18 st för ett tag sen och INGEN av dom har varit bra hitills. Jo en, dead silence. Sen har dom andra bara varit skit. Igår såg jag en som hette dead or alive = så jävla dålig! Och nys såg jag hit and run... SÅ SJUKT DÅLIG! Vart är alla bra skräckisar?? Vet du någon så snälla..SNÄLLA säg till mig. Måste få mig en bra film.

Just så sitter jag och väntar på min kära pappa. Han ska hämta mig idag! Men det är eftersom vi ska ta hem en massa flyttlådor eftersom nästa vecka så flyttar jag ut från elevhemmet och börjar praoa. Så jag kmr tbx hit v.19. Och det är lååångt kvar! Äntligen säger jag bara.

Btw så gick genetik provet bättre än vad jag trodde! Eller jag kanske har skrivit helt fel..men det kändes som ett G! Och det är det jag siktar på, hehe! Och min matte lärare sa idag till mig att han var stolt och överraskad att jag var så duktig, att det syntes att jag verkligen kämpar med matte b. Ja vad tror han? Jag har hållit på i snart 2 år med den skiten..jag vill får det överstökat!


Puss /A

genetik..eller?

locus är detsamma som allel .. eller var det hetrozygot är motsatsen till homozygot medans recsessiv är något helt omvänt av en dominant.....*kortslutning*

farewell

my beloved, do not be afraid.


do not speak. stay as u are.
Im here at your side.


do u feel me?


when i touch u for the first time u will feel the warm
- but u will not know where.
prehaps it will be on our eyes.


who could ever erase this moment?
there was no end to it.


dont u see?


what we where ment to do we have done.
belive me, my love, we have done it forever.


and if it surge your happiness,
do not hesaitade for a moment to forget this women...


...who nows says whitout a trace of regret...
farewell. 

Puss /A


en lektion

Jag hade en lektion imorse, jägarexamen. Sen har jag varit ledig sen kl 09.50. Och nej, dum som jag var så gick jag inte och sov..utan jag satte mig och jobbade på mina APU-rapporter. Så nu är alla förutom 2 klara. Den ena ska jag skaffa bilder till och den andra ska jag skaffa bilder  + skriva utvärderingen. Sen är jag äntligen klar med det där fanskapet! Annars så har jag lyssnat på musik.
Sen har jag kollar på Superbad. Haha den var rolig!

Igår så var jag duktig nog att börja packa ner "alla" saker i flyttkartoner. För v. 9 flyttar jag härifrån. Jag börjar praoa v. 10 på veterinärstationen i Vännäs i 4 veckor! Då kommer jag bo hos min storebror och hans (snart) 5 åriga son! Sen efter det så ska jag flytta hem och jobba i Umeå på Djurmagazinet (det som är vid barnenshus) i 3 veckor. Sen är jag ledig i 2 hela veckor! Så jag kommer vara ifrån lycksele i 9 veckor!!! Kan ni förstå hur underbar det är? Sen när jag kommer tillbaka så har jag 5 ½ veckor skola. Sen så flyttar jag från den här tråkiga hålan s.k. Lycksele och kommer aldrig mer tillbaka! Jag kna knappt bärga mig! Sen tar jag studenten..jag tar äntligen studenten den 12/6! Helt sjukt.. åh.. det är så lite tid kvar och det kmr gå så jäkla fort!!! :D Så tekninsk sätt så jag jag skola i 6 ½ vecka till! HAHA! Underbart!

btw Grattis Olivia På 19-års Dagen! Puss på dej sötast!

¤ GRATTIS!!! ¤


Puss /A

Twilight Parody - By "The Hillywood Show"

Hittade en ny Twilight parodi, den är så satans underbar! Den är "precis" som i filmen, dom som gjorde den här gjorde den förjävla bra! WOW! :D


Fick den från twilightsweden!


Puss /A

Alla <3-dag!

Jag har terrat många va mina vänner med mms idag. And i love it! Gratis mms måste finnas varje dag! :D Just nu sitter jag hemma hos Hanna med Malle och kollar på Hellboy. Men jag har redan sett den så här sitter jag..vid den kära datorn. 

Igår så for jag ut med Hanna, Malle och Olivia. Vi for på den nya puben Knut'n som öppnade igår. Och det var helt okey. tog en cider och sen satt vi där och pratade. Det var trevligt.

Ikväll så ska vi ut på Hotellet, Malle ska bjuda inträde men det blir inge dricka för min del..no money. usch det var länge sen jag hade pengakris. Jag har inte haft det sen före sommarlovet. Usch jag måste ha ett sommarjobb i sommar!


Hanna

Malle och Olivia

Puss /A

gasch..

Idag hade jag en lektion..egentligen. MEN eftersom jag ligger efter i matten så har jag fyllt ut mitt schema med 3 extra timmar matte. Så nu har jag 4 timmar matte i veckan ist för 1.  Så Idag hade jag biologi och matte. Efter det gick jag tbx hit till elevhemmet och städade, dammsugade OCH dammtorkade! Annars brukar jag för det mesta bara plocka till. Men idag fick jag nog utav allt tisslande och tasslande jag hörde utav mina små dammråttor som ligger, inte bara i hörnen och under sängen där de brukar ligga, utan överallt. Det var som en stor folksamling.. jag tror dom hade ngt sorts firande för att dom hade ökat befolkningen med 700 st under bara dom här 3 dagarna.Har just kollat igenom min kalender och sett att om 2 veckor ska jag ut på praktik, om två veckor ska mitt och Linneas PA-arbete vara inlämnat och klart, om två veckor ska min APU-rapport vara inlämnad och inom två veckor ska jag ha 3 olika prov. Jag vill dö.I helgen blir det födelsedags firande för Hanna och Olivia. Jag får se vad som händer. Men för mig blir det ett nyktert firande..jag är fattig och måste spara pengar.

btw, jag har sovit underbart dom här två senaste nätterna. Och det är helt otroligt! Jag som alltid brukar ha svårt att somna och sover så himla oroligt. Men nu börjar det vända. SKÖNT!Puss /A

Ny Mobil!

Jag har ej hunnit skriva på ett tag. Vart i Jokkmokk och sen så for jag direkt hit till lse och har inte orkat göra ngt särskilt förutom läxa.. och köpa en ny mobil! Men de ska jag berätta om lite senare.. ska först berätta lkite om vad jag gjorde i helgen.


Jokkmokk:
På torsdags kväll (18.30 - 19.00) så for jag, pappa, isabel linn och marcus till Jokkmokk. Var framme vid 24.00 ungefär..så det var bara att tända en brasa och börja göra sig i ordning för sängen. Btw så har vi ingen el i den stugan..så ja, vi måste gå på dass. Mkt hemskt! Ialf på fredag morron så gick vi upp vid halv 9 och vid 10 var vi på väg till marknaden. Det var inte så kallt ute med det blev de eftersom det blåste.. Vi gick på marknad, tittade på Renrajden (Samer som gick mrd sina renar genom hela marknaden), kollade på hundspann och träffade 2 valpar som vi hade för länge sedan när pappa höll på med draghundar, kollade på olika kläder, smycken, skinn och liknande som samerna hade handgjort, hälsade på våra släktingar och myste i stugan! Och köpte helvetes mkt godis, och självklart så fick jag mitt älskade torkade renkött + en god korv!

I stugan så läste vi tidningar, spelade spel, slappade, grillade korv/hamburgare, lyssnade på radio och bara njöt. Det var mysigt att vara där, saknade faktiskt den där ellösa lilla stugan i skogen..


Vi kom hem på söndg eftermiddag och jag, linn och marcus tog bussen in till umeå. Såklart var den sen som vanligt.. men ca 15 min kvar av resan så fick den soppatorsk..20 min innan min buss till lse går. Så där stod vi i ca 30 min när mattias kom och hämtade oss och skjutsade mig till busstationen. Men jag var 10 min sen så den hade redan åkt. Efter att ha suttit där och väntat/frysit tills närsta buss gick (22.10) i 45 min så kmr det en man och de visade sig att jag (+ 2 andra tjejer) fick åka taxi till lse. Men de va ju t.o.m. ÄNNU värre. Det  var trångt, gick sakta och bilen var som en jävla frys. Men till slut var vi framme. Jag kom till elevhemmet och slocknade direkt!

Mobilen:
Igår (måndag) så tog min gamla mobil som jag bytt till, eftersom min förra gick sönder, slut på batteri och jag hade, såklart, glömt batteriladdaren hemma! Och jag hade ej planerat att fara hem på ett bra tag. Så då bestämde jag och Malin att gå ner till stan och se ifall de fanns ngn mobil jag tyckte om, eftersom jag behövde en! Och ja, där fann det en mobil som var så himla JAG! Den var så fin fin fiiiiiiiin! Jag är supernöjd!

Sony Ericsson W595


Puss /A

åh noo!

Jag vaknade före 11! Jag som ville sova uuuuuut idag, eftersom jag är hemma och allt. Men nej.. jag vaknade vid 9. Och kunde inte somna om. Så jag steg upp vid halv 10 kanske och nu sitter jag här och lyssnar på superbra musik! Ska lägga in dem på min Ipod. Vill ni veta hur mina mornar oftast ser utnär jag är hemma i Bygdeå? Jo jag börjar med att stiga upp (oftast eftersom ngn i familjen ringer och väcker mig vid.. 12?), fikar ngt sen sätter jag mig här vid datorn. Jag går in på mina hemsidor: apberget.se, bilddagboken.se och Facebook.com. Sen efter de läser jag alla bloggar jag har på "mina favoriter" -mappen. Lyssnar såklart på musik under tiden! Efter det kan jag skriva ett inlägg här om jag orkar.


Idag ska jag göra ganska mkt faktiskt. Jag ska duscha, gå ner på affären och handla tills imorgon (far till Jokkmokk ikväll), packa klart det sista jag inte har packat, lägga in låtar på Ipod, bränna skivor som vi kan lyssna på under våran resa och bränna en Takida skiva som jag lovar pappa ett tag nu.

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Puss /A

läxa, mat, gos och väntan.

Det finns en liten sorts "ritual" när jag är här hemma i Bygdeå, ialf när jag vaknar på mornarna. Vet nu hur det brukar se ut när jag vaknar på mornarna? Jo jag har djur fulla sängen.. Fia (hund, pointer/vorster) ligger bredvid mej under täcket, Stina (hund, sankt bernhard) ligger ovanför täcket bredvid mej (så jag är intryckt mot väggen i hörnet) och Pillan (katt, ragdoll ) ligger uppe vid mitt huvud eller nere vid fotändan. Så när jag vaknar så är det minst +1000 grader och ibland kan jag få andnöd ifall stina har lyckats lägga sig över mig och Fia. Så jag brukar alltid slänga av mig täcket och börja pussa och krama på mina små älsklingar! Det är ganska mysigt..faktiskt.

 
Fia^

Stina^

Pillan^


Sitter och håller på med läxa just nu. En rapport om utrotningshotade arter.. Jag har havsörn. Det är en väldit dryg rapport och jag hatar den. Allt ska vara så jäkla perfekt. Den ska vara inlämnad imorron så jag håller på med det sista.Sen väntar jag på ett samtal från min kära syster Martina.. men jag tror hon har glömt att hon skulle ringa.. var väll ca 1 h sen hon sa de.  Jag skulle ringa henne.. men kan ej nummret. Får leta på hitta.se eller nått.

 
Martina^Åt äggomelett imorse, i love it!

Puss /A


it was hiding.


paradise isn't lost, it was hiding all along.

Fest bilder, random.

                

Stay with me honey, stay with me honey, stay with me.

Är hemma nu, i kära Bygdeå. Vi har fått en fin soffa tkr jag! Men vårat tv-rum ser så himlans litet ut :O de tkr jag inte om. Måste fixa till de där. Idag bär jag åkte buss hem så satt det en läskig gubbe och stirrade på mig, usch.Inatt så drömde jag om älgar som ville döda mänskligheten. Eftersom vi jagar dom så vare tvärt om nu..dom jagade oss. Jag, Elin och Idah var på väg upp för en sten i skogen eftersom en älg kom och skulle döda oss. Jag och Elin hann upp men Idah...Ett steg till behövdes.. Men älgen var för snabb och ryckte sig åt dig och slet dej i stycken. Usch va hemskt det var! Men vilken tur att det bara var en dröm! :)Vilken underbar låt, satt på youtube och hittade denna. Underbar!


John ME feat. Amanda Jenssen - Love Is My Drug 

Puss /A


Are we human, or are we dancer?

Jag har haft en super helg med mkt skratt, mkt prat och många minnen.
Jag saknar dom där stunderna när det bara är vi.
Jag saknar dig.
Jag saknar det vi hade och jag saknar det vi har.

Jag saknar dig!


The Killers - Human

Puss /A

RSS 2.0