Känner mig så här just nu..

Trött...!


Någon som känner igen sig..?
Puss /A

trettionde oktober

Igår så var det en hektiskt dag. Vi hade 3 olika besök hos mig och T. Sen For vi och hälsade på Patricia, CO och Ängla och senare vidare till Pappas jobb för att lämna en grej i postlådan, sen vidare till coop för att köpa gravljus och godis sen snabbt till Linn och Marcus där det var massa med folk. Vi kollade på en skit dålig film, käkade godis och hade det allmänt trevligt! =) Sen när vi skule fara så följde Jasmin med för vi skulle skjutsa hem henne, men först fick hon följa med till lägenheten för vi skulle mata katterna. Efter det så lämna vi av henne hemma hos henne och styrde färden hem mot Bygdeå. Men innan så svänge vi in i Sävar för att lämna gravljus på några av T's släktingars grav. Vad fint det är på kyrkogården på All Helgona. Ljus överallt! Riktigt vackert. När vi kom hem till Bygde så var hela huset fullt med ungar. Isabel hade kompisar hos sig. Jisses. Jag och T somnade vi 3 inatt.. så jag är lite sliten och trött nu. Känns som att det blir en tidig kväll ikväll. Men ikväll ska det bli gó middag! MUMMA! Middagar hemma hos mamma å pappa på helgen är inte helt fel! ♥

Idag jobbar jag 10 - 16. Sen blir det hem till älskling. Vi ska vara i Bygdeå hela hegen. För jag jobbar imorgon också, 9 - 14. För imorgon firar jag och älskling 6 måndader. Underbart!!

Puss /A

Julköp, redan?

Oja, igår så köpte jag och T julsaker för ca 800 kr! Oj så mkt fint det blev! Vi köpte även ett fint körsbärsträd som lyser lila i vårat sovrum, gu så fint det var! :D Jag längtar redan till jul! Vill sätta upp alla fina saker, hihi!


Julprydnader

1. Lite grön gran
2. Snögubbe
3. Två små snögubbar


1. Glittrig vit tomte
2. Glittrig röd tomte


Ljuslyktor


1. Två röda ljuslyktor
2. 8 st ljslyktor
3. 4 st vita ljuslyktor med glittriga snöflingor på


1. En rund kula man hänger i fönstret
2. 5 st röda ljusstakar


Körsbärsträdet vi köpte som är i sovrummet!

 

Puss /A

Helgen

I helgen så blir det Bygdeå. Ska jobba, boring. Men vad gör man, måste ha pengar!

Ikväll
Ska hem till Linn, Marcus och Lokus. Där blir det pizza, godis och massa prat! Dom som ska dit är Jag, Thomas, Jasmin, Elin, Idah och Jonas? Vet ej om Jonas ska med än ^^

Lördag
Jobba, sen vara med Thomas. Käka onyttigt och kolla på film + massa mys.

Söndag

Jobba sen fira ett halvår med Thomas ♥ Tänk babe, 6 månader. Sen MASSOR med kärlek och mys^^


btw, jag och T gjorde ju en pumpa.. ja mnns ej vilken dag. Tror vi hann och ha den i 2 dgr eftersom den hade börjat ruttna/mögla eftersom vi hade den inne och ogjord för länge. Men så här såg den ut i all sin prakt!



Puss /A

Mums!

Jag och T gjorde en paj här om dagen! Det var ost, skinka, broccoli, feta ost och tomater. SUPER GÖTT! Jag älskar paj!

Puss /A


tjugosjunde oktober

Sitter på jobbet och väntar på att min lunch ska börja kl 13. Jag är sjukt hungrig. Annars så jobbar jag 9 - 18 idag och ska ta en buss hem till lägenheten kl 19. Jobbigt att komma hem så sent, men vad gör man. Jag längtar till Halloween! Eller jag ska ju jobba, så finns väl inte så mkt att längta till men det är pengar! Och det är inte så jobbiga pass. Men ska få vara med min älskling! Det ska bli mysigt. Vi ska köpa massa godis och se på film och bara ha det mysigt. Vi måste göra våran pumpa snart också! Det är ju de bästa! ^^

Puss /A

work work

Idag jobbar jag för hela slanten igen. 8.20 - 17.20. Ska även jobba imorgon 9 - 18, mördarpasset! Men he ska väl gå finfint!

Vad har jag gjort i helgen, jo i Fredags så hämtade min älskling mig efter att jag jobbat. När vi kom in till Umeå så fort vi direkt till coop för att inhandla oss en pumpa! Efter det for vi hem och gjorde Tortillinigratäng (MUMS!!) sen fick vi besök av Nicole. Vi satt och kikade på en film fram och åter och bara satt och snackade. Sen när hon åkte hem så hoppade jag och T i säng och myste framför tv:n! På lördagen så for vi in till stan och jag köpte en ny höstjacka från Stadium! Ska ta kort på dn och lägga in här så ni får se hur den ser ut^^ Sen efter vi kom hem från stan så skulle vi börja tvätta, herremingud så mkt tvätt vi hade, men de gick bra. Tvättade från ca 16.30 till kl 20.00 på kvällen. Vi började smått dricka där vid 18 - 19. Det var jag, Thomas, Johan och senare kom Tobbe. Vi ringde sedan Linni och frågade ifall hon kunde skjutsa oss till Olles, och visst kunde hon det! Så vi hade en trevlig kväll på Olles med mkt prat! Efter det så for vi till bågenhusen för att käka pizza, fy farao va gött he va! Sen så ringde vi Linni igen och hon kunde skjutsa hem oss! På söndag så vaknade vi upp och till våran stora glädje att man fick ställa tillbaka kl 1 h! Vi skulle til T's föräldrar för att få oss nå älgkött! Oj så mkt vi fick! Vi fick med oss 10 st 500g köttfärs, 3 st påsar med 400g Grytbitar i varje, 1 st filé, 2st Stekar och 2 st påsar med 6st skivor i vardera utav köttskivor. Gottigottgott! När vi väl for tbx till Umeå så for vi förbi Linn och Marcus och kikade i deras nya lägenhet, så fin den var! Jätte mysig! och deras KATTUNGE!!!!!! HELT UNDERBAR KISSEUNGE!!! Den är så jävla söt och skojjig! Busig som barta den, jag älskar den! Vill-ha-lokus!

Puss /A

Hotmail

Nu för några minuter sen när jag loggade in på min hotmail hade jag fått ett epost av Jimmy (Pappas kompis). Och kan ni gissa va de var? Jo en rolig liten bild på min pappa!



Puss /A

Oktober

Jag älskar oktober! Så fruktansvärt mkt, och det som gör oktober bäst är ju självklart...HALLOWEEN! Bästa högtiden på hela året, näst efter julafton! Jag har jobbat hela veckan, och fått min lön! Fick ca 5600:-, inte illa! Nu har jag pengar till både hyra och lägga undan till julklappar! Och vet ni vad som händer den 19:eNovember? Jo FÖRHANDSVISNINGEN FÖR NEW MOON!!!!!!! Först blir det Twilight i 2 h sen efter det så får man se New Moon på SF bio! Är det inte fantastiskt? Och vi som ska se den fantastiska filmen är Linn, Marcus, Idah, Jonas, Jag, Thomas, Elin och Mattias! Ihh det kommer bli så roooooligt! Jag längtar så mkt!

Annars så har jag jobbat i veckan, jobbar även imororn 8 - 17. Sen blir det att fara hem till lägenheten. Men det har varit himlans skönt att vra i Bygdeå faktiskt, lägga isg tidigt ovh bara vara med familjen. Mysigt! Men jag saknar T!

Puss /A

Jobb

Just nu sitter jag på jobbet, sitter bredvid Linni! Vi har det så roligt, sitter och skrattar hela tiden! ^^ Tihi. Vad har annars hänt i veckan? Jag och Thomas har införskaffat oss en ny dammsugare, elvisp och våg! Mkt lyckliga är vi över detta eftersom den förre damssugaren var förjävla dålig! När T skulle upp på förrådet med skiten, vad häner? Jo den går sönder! Så det var då tur i oturen. Vad är ödet att vi skulle köpa en dammsugare igår och sen går den gammla sönder? Hehe. Tur Thomas övertalade mig att köpa en dammsugare! Den är så bra! Suger upp minsta lilla katthår, kattsand och diverse skräp på golven. Och det är en TYST! Den för nästan inge oljud alls, så man kan lyssna på musik utan att spränga sönder högtalarna ^^ Så igår så städade vi hela lägenheten - dammtorka, diska, skura golven, skura toaletten och dammsugade. Underbart!

Jag är trött as hell just nu.. vill inget annat än lägga mig i sängen och sova..

Puss /A

Solen lyser och fåglarna kvittrar.

Hej hopp! Jag klev upp vid 11.11 idag eftersom min kära syster ringde och väckte mig. Hon skulle till mammas jobb och överraska henne. Så jag klev upp, klädder på mig, fikade, sminkade mig och borstade tänderna. Sedan tog och cykeln och cyklade ner till draggen där jag träffade Tiza och Pängel. Sen så gick vi in på mammas jobb och gömde oss bakom en avskärmare..väntade på att mamma skulle gå ut ur fikarummet. När vi såg henne gå ut genom dörren så puttade vi fram Ängla och hon bara stod och tittade. Mamma lyste upp och blev jätte glad! Så mamma pussade och kramade Ängla och vart så glad så! Sen efter det så gick vi tbx in till stan för att Patricia skulle på apoteket. Sen måste hon skynda sig hem för att hon hade fullt upp. Jag tog cykeln och cyklade hem till lägenheten. Väl hemma så satte jag mig vid datan och lagade en sen lunch åt mig och T. Han satt och kollade på VF när han såg en annons där det stod: GRATIS HOCKEYBILJETTER. Eftersom han ville gå på det så sa jag okej. Så ikväll kl 19 ska vi se på hockey löven - leksand. Brr, kallt kmt de bli säkert. Så blir att klä sig varmt!

Så vi kom nästan nyss från stan eftersom man måste fara till VF för att hämta dom i receptionen. Sen gick vi en sväng i MVG gallerian där jag hittade UR&PENN 25:- för alla örhängen och 50:- för alla halsband. A girl got to do what a girl got to do..så jag köpte 2 halsband ^^ Och i igår köpte jag nya skor! Skit snygga!


Halsbanden ett längre, mer party och ett kort till vardag.


Ny skorna!


Puss /A

Shoppaholic

Idag har jag hunnit med mkt! Hjälpte T med att slipa på vårat nya skrivbord, slipade även till den nya skivan som jag ska ha på min badrums "hylla"..vet inte riktigt vad man ska kalla det. Sen vidare ner till stan för att shoppa lite höstkläder. Jag hittade 1  stickad lila tröja, 2 stickade koftor - en mörkblå och en svart, 1 svart linne (alla 4 från Gina Tricot), en ny tunnika rödrutig, ny vit sjal/halsduk och underkläder (H&M), 2 par nya strumpisar! Ett par halvtunna och ett par lite tjockare och T köpte 3 par kallingar (kappahl). Träffade även Tiza oxh lilla Ängla på stan. Jag skulle bokstavligen kunna äta upp ungen.. haha nee men pussa på hon tills hon aldrig någonsin ville se mig. :P Sen for vi vidare till Ersboda där vi pantade flaskor och handlade. Köpte även krämer till T's nya tatuering som han håller på att göra. Så den inte torkar ihop.. Hehe.



Nya lila tröja, svarta kofta och svara linne.


mörkblå kofta.


Tunnikan


Underkläderna! me like!


Strumpisar och T' kallingar.


Mysig!


Det nya skriv/databordet vi håller på att bygga!

Nu ikväll så har vi städat lägenhet, ätit och diskat. Sen har T tänt ljus och brände ut filmen G.I Joe, mkt bra! :D Sen har vi bara myst. Ska strax gå och lägga mig eftersom jag kanske ska till stan igen imorron, sen så jobbar jag 17 - 20 imorron.

 

Puss /A

 


Tävlar

Jag tävlar om en bloggdesign som lottas ut hos Jessica! Känner att eftersom jag är sämst i världen på att göra mina s.k "desigenrs" så ska jag testa på och se ifall jag vinner en! det vore inte helt fel! :)


Bilden på bloggdesigen (Lånad hos Jessica) ↑

Puss /A


Det är inte sant..

Det känns som FREDAG idag...men det är söndag. Hur är detta möjligt? Kmr bli världens kortaste helg.. Börjar kl 8 imorgon.

Puss /A


Before you're too far gone.

You'll learn to hate me. So don't call me baby. Oh love.. so just call me by my name.
And save your soul, before you're too far gone, before nothing can be done.
Cause without me, you got it all.




impossible.

Please don’t tell me that I am the only one that’s vulnerable.


Jag hatar det här. Jag hatar det så förbannat äckligt mkt. Jag bli så arg. Så lessen. Besviken. Och det jobbigaste av allt är att man inte kan bli förstådd. Det är alltid något i vägen, alltid en ursäkt och .. ja alltid något. Enklare än så är det inte. Varför är de då så svårt att ta det till sig? Att acceptera. Jag hatar den här känslan som kommer vid dessa tillfällen. Nog har den avtagit en del.. men hur mkt och hur länge återstår att se. Jag måste ha Rpattz nu.



Och du min vän, du vet att jag tänker på dig nu när du har det som svårast. Men jag kan inte hjälpa dig när du fortsätter stänga mig ute. Du måste släppa in mig. Du betyder för mkt för att klara det här ensam.
Ensam är inte alltid starkast vet du..


Puss /A

3 oktober.

Vad kan jag berätta.. Jo att Flickan som lekte med elden var skit bra! Den var mkt bättre än den 1:a filmen, ialf vad jag tycker. Och att jag och T for hem till hans föräldrar igår. Vi var ute hela jäkla dagen. Och vet ni vad vi gjorde? Vi tvättade hans bil! Både ut och invändigt! Den blev som sprillans ny, fy fan va snygg vi gjorde bilen! Sen så for vi in till Sävar på kvällen för att tanka, och fick då höra att lillasyster var där..Och snäll och duktig storasyster som jag är så letade jag rätt på henne! (Mohahaha) Vet ni vart jag hittade hon? Ute i skogen, läs SKOGEN(!), vid en grillring. Men hon mötte upp mig så jag hann tyvärr aldrig se på sällskapet som var där. Men hon verkade sköta sig så jag och T skjutsade henne till en annan plats där de va massa folk (mitt i Sävar såklart! Inga jäkla skogar!). Sen kom vi hem, tittade på tv, käkade onyttigt och myste ner oss!

Imorse så gick jag upp vid 9 eftersom jag började jobba kl 10. Min älskling kom bara strax efter. Vi pratade lite med mamma sen vare dags för mig att fara och T skulle hem till kissarna i lägenheten. Vi kommer inte träffas förräns på Onsdag.. :/ Jag jobbar ialf till kl 16 idag.

Min helg/vecka ser ut så här just nu:

Lördag: Jobba 10 - 16 (Telecenter)
Söndag: Jobba 9 - 14 (Telecenter)
Måndag: Jobba 8 - 17 (Telecenter)
Tisdag: Jobba 14 - 21 (Lövlunden)
Onsdag: Ledig, fixa klart skrivbordet!
Torsdag: Jobba 17 - 20 (Telecenter)
Fredag: Ledig (Middag med Tiza + systrar?)
Lördag: Ledig (Middag med Tiza + systrar?)
Söndag: Ledig (Middag med Tiza + systrar?)

Puss /A

Hemma.

vad duktig man har varit idag! Steg upp vid 12 ungefär, satte sig vid dator en stund sen gjorde T lunch. Efter det så började vi mäta och rita ut databordet vi skulle ha. Sen var det bara att börja såga. Och vid kl 3 var vi klara med det. Blev spåndamm ÖVERALLT! Men vi dammsuga snabbt upp det sen for vi vidare till min kära far för att få lite slippapper. Sen till coop för att inhandla lite nödvändigheter - grovt slippapper, slipkloss och spotlightslampor som vi ska ha över sängen. Nu håller T på att göra spagetti och köttfärsås - jag älskar hans mat! Den är fan gudomlig!!


Idag firar vi 5 månader tsm. haha serriörst trodde jag att vi aldrig skulle hålla ut mer än 2 månader, men tji fick jag. Det började knaprigt men det blir bara bättre och bättre för varje dag som går. Min kärlek till honom bara växer, hela hans närhet omsluter varje kroppsdel hos mig. Jisses vad jag är kär i den pojken!

Ikväll ska vi fara och se på bio - Flickan som lekte med elden. Mysigt! Nu ska jag springa och bädda sängen -skäms..har inte hunnit idag-.

Puss /A

 


städaa!

Japp, idag blir det städa för hela slanten.. var längesedan vi stor städade sådär rejält, så idag passar vi på. Ska även rita ut och såga ut databordet vi ska göra.

Nu har T gjort lunch, spagetti och korv, mumma! Återkommer senare!

Puss /A


RSS 2.0