Stockholm imorron

Min updt har inte varit den bästa nu under semestern. Igår så var vi hemma i Bygdeå igen för vi hade ett sent födelsedagsfirande för mami eftersom hon fyllde 50 i måndags. Vi käkade smörgåstårta och hade det mysigt! Men det var vääääldigt varmt! Men ska ej klaga ;) Idag så var jag förbi hemma hos Elin där Linn och Idah också var! Vi hade även där ett sent födelsedags firande för både Idah och Elin! Vi käkade smörgåstårta och käkade en gräddig hallonbakelse! Efter det for jag och köpte hårfärg och Linn färgade min utväxt! Resten av dagen har bestått av tvätta och packa allt inför resan till Stockholm imorron! Längtar som bara den! Ser dock ut som om de ska bli skit väder hela veckan! Men som man säger, finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! ^^

Planet lyfter 10.15 och ska checka in på hotellet vid 14-15 nån gång! Får se ifall jag updt ngt under veckan, men ska verkligen försöka! :) annars så kmr jag hem den 1:a augusti!



Puss /A

If I had a single flower for everytime I thought of you, I could walk forever in my garden.


Älskar den här låten. Den är så fin och jag blir så lugn av att lyssna på den.

Puss /A

who can sing a million songs without any words.

Kom hem från Bygdeå en dag tidigare än bestämt. Päronen kom hem i onsdags natt istället för idag. Så nu är jag hemma i min lilla 3:a väst på stan och lämnat huset i Bygdeå för denna gången. Har varit underbart att bo i mitt älskade barndomshem i ngr dagar. Skönt att slippa stan och fara ut på "landet". Imorgon blir det troligt att fara å åka båt (och köra lite vattenskoter kanske?) med mamma å pappa! Får se om babe följer med eftersom han har fått ont i halsen..

I alla fulla fall så lär jag snart krypa ner i sängen. Sov inte många timmar inatt. Somnade vid 3, vaknade vid 5 av att T fick världens hostattack som varade i 2 h. Tillslut så fick jag fan nog och skickade ut honom, inte bara ur rummet utan ut ur huset! (frisk luft för att han antagligen fick nå allergihosta, jag är inte hjärtlös.) Och sov till 10.  Vaknade inte ens när T kom tbx. Så sov väl ca 4h.. Idag så har jag bara slöat å lyssnat på vad mamma å pappa gjort under sin resa. Kollat på bilder osv. Fick mig 1 halsband + armband från pilgrim, enkelt å snyggt! Sen även en polkagris eftersom dom var en sväng i gränna! T fick en jätte snygg t-shirt!



Puss /A

semester

Har inte orkat updt min blogg för jag har njutit av min semester ^^ Jag har hunnit med att spela minigolf med T och det var faktiskt riktigt roligt! :D fast jag förlorade ganska så stort.. Det var i torsdags och i fredags så for vi en sväng till Åsele marknad! Och i lördags så for vi hem till Bygdeå (är här nu) för att vara husvakt fram till fredag! Pappa gav mamma å present att dom for ner till malmö och sen skulle över till Köpenheman! Så dom for i lördags och kmr hem på fredag! :) Så i lördags så kom ngr kompisar hit och vi for sedan viadre till Ånäset för att fara på öltältet! träffade flera bekanta och hade det väldigt roligt! Och i söndags så for vi på stranden och jag badade för första gången i havet på 2 år! Det var varmt! :D Det är jag, T och Isabel (lillasyster) som är hemma med 2 hundar, 2 katter, 2 hästar och 1 kanin!

Har det så jäääävla gött här hemma i Bygdeå! Ser på film med bella å T, käkar mat, sover och myser med alla djuren! Snart kmr Kornelia och Robert förbi en sävng :) Sen blire film och supermys med T! Isabel ska till Sävar och sova över hos en kompis! På måndag far jag till Sthlm och oj vad jag längtar!



Puss /A


3 dagar in på semestern..

Och jag har slöat. Har haft riktigt grymt tråkigt. Har hållit på å städat i 3 dagar nu och nu äntligen är jag klar, tagit waay to many pauser. Men igår kväll for vi till Magnus och Maria och T fick äntligen tatuera in sitt superlags (T's egna ord) symbol Chelsea FC.  Och jag myste med ett dussin katter! Och jag ljuger inte! 3 mammor och resten kattungar! Dom var så jääävla söta! Det fanns en som stack ut ur mängden och den var långhårig och mörkgrå (som Tila)! Jag som alltid velat ha en långhårig katt, så då fick jag de! Så efter stockholm har vi en liten långhårig kattkille här! :D Och den är min bara min! Dessutom så är Tila moster åt honom :) Det är Tilas båda systrar som fått kisseungar + deras mamma!


Början - mitten - slutet


Här är kisseungen!
ser ut som en långhårig Tila.


Tila!
Puss /A

Är det lungt om jag kallar dig baby? För alla dessa namn gör mig crazy! Om du har nått emot det så säg det.

Jag som var 110% säker på att när jag vaknar så skulle de va strålande sol och en svalkande vind så jag kunde åka till stranden och påbörja min långa resa till brunare hy. Men nej, så f***ing klart, så är det molnigt och det blåser.

I fredags så vart det förfest hos Mattias och Emmy och sedan drog vi ut på Olles och sen vidare till vita björn. Hade en riktigt trevlig kväll! Sen på lördag blev det fest igen men då blev det hemma hos Idah! Hennes lägenhet är som en bastu! Tror inte ja slutade svettas föränn vi skulle fara! For vidare till TC och där kom Elin! Så jag dansade, skrattade och träffade en massa trevligt folk! :)

Min semester började kl 15.01 i fredags. Så nu är jag ledig fram till den 8 augusti! Min semester kmr bli super, är så jääääävla gött att bara kunna vara, hela dan, varje da! :)


Puss /A

akustisk

Puss /A

Juli 8, 2011

Jag är en shoppaholic. Det har jag insett nu. Men jag har köpt mitt nu. Ska försöka hålla mig från att köpa ngt mer nu, ska ju fakiskt till stockholm snart!

Nu har jag semester och oj vad jag har längtat! 4 veckor av ledighet! Ska försöka sola så mkt jag kan då. Är så himla trött och har ont i huvudet. Har både sovit och druckit för lite idag.




Detta köpte jag på stadium, rea!


STORA badhanddukar på rea!


2 koftor på rea, den första 50:- och den andra 100:-


En transperant skjortaktig sak som jag ska ha  på stranden över bikinin (rea), ballerinaskor och örhängen.


Den här köpte jag tidigare i veckan, ett halvtransperant linne!

Blir nog å fara på förferre hos mattias och emmy sen olles!
Puss /A

trött

Ledig måndag, men var barnvakt åt Ängla hemma hos marcus några timmar. Supermysigt! :) Ledig tisdag och då fick jag träffa älskade Malin nån timme på stan! Super roligt och jisses vad Theo har växt! Sen så käkade jag kinabuffe med Robin och T! Jobbade onsdag 7.30-14.30. Jobbade idag mellan 8-21 och imorron jobbar jag 8-15 sen får jag min efterlängtade semester! Sen på lördag blire festaaaaaa!

Har även köpt 3 par nya skor, men visar bilder en annan dag. Måste i säng nu! Upp å jobba om 8h!

Puss /A

Juli

Hade en riktig pissdag på jobbet igår. Men som tur är så får jag semester på fredag, så det är bara att härda ut dom sista tre dagarna. Onsdag 7.30-14.30, torsdag 8-21 och fredag 8-15. Ska blir så jävla skönt med 4 veckors semester! Jag hoppas bara att det blir fint väder.

Idag ska jag hämta Ängla på sommardagis. Sedan så ska vi gå till Linn och Marcus och käka där. Linn är i skellefteå och jobbar så de blir bara jag, Ängla och Marcus.

Nu ska jag käka frukost och sedan kolla på Supernatural!



Puss /A

Varför vill du stå med mig i regnet?

Idag är det den 1 juli. Jag och T firar 26 månader. Dagar, veckor och månader bara rusar iväg, jag hinner inte med.. Allt går för snabbt. I alla fulla fall, jag var på stan en sväng igår innan jobbet. Köpte frans manekyr eftersom jag har lyckats spara ut naglarna, igen. Jag är en trogen och dum nagelbitare, inget jag är stolt över. Så att jag har kunnat lyckats med denna självbehärskning återigen är ett under. Sen köpte jag även en mkt sommrig tröja med många ljusa färger, love it!


Inköpet igår




Köpte den här grymt snygga sommardrömmen dagen föremidsommar - älskar den!

Idag är jag ledig. Så jag tillbringar denna regniga dag med att lyssna på musik och kolla på supernatural. På lördag jobbar jag 10 - 01 och på söndag jobbar jag 11-22.

Puss /A

RSS 2.0