The City

Idag for jag in till stan för att i första hand - växla pengar. Men det blev så mycket mer än det. Underkläder, smycken och en ny tunika... heter det så? När jag klev på bussen så såg jag att min lilla lillasyster satt på bussen.. självfallet satte jag mig bredvid henne, även fast hon inte ville. Väl inne i stan så träffade jag Idah och vi gick runt och kollade och hittade grejjor. Sen kom Linn så vi gick och växlade till etniska kroon, efter det så for Idah och jag och Linn gick runt själva och kikade. For hem kring halv 6. Väl hemma tog vi pengar, gick till ica sen hem och lagade mat, mums! Sitter och planerar vad jag ska ha med mig till Tallin. Ska inte ha så mkt med mej, faktiskt ;) Jaja nu kmr mina inköpta värdigheter!

Trosor, örhängen, skärp + blå tunika (har på mig)




Me, myself & I


The other twin!


Puss /A

u are my life now.

u wanted me to be human..
well, watch me.




Puss /A

it will be as i never existed..

Forbidden to remember.
Terrified to forget.




Puss /A

UNDERBAAART!!!!!!

"Breaking Dawn will start shooting in the spring of 2010, with a release scheduled for early 2011".

Kan se SE de magiska orden!? BREAKING DAWN - så länge vi båda andas "SKA" BLI FILM!!!! Jag är så jävla lycklig. JIPPII!!!! Mitt liv är så nära att bli fulländat!


MEN! Det är inte helt klart ännu....:
"The project has now been green lighted by the studio. Pre-production for Eclipse is already underway, and Breaking Dawn is in the early planning stages. While this has not been confirmed officially."
Puss /A

No I'm not crazy, I'm in control.

Jag har börjat läsa New Moon nu. Det här är bara andra gången. Känner att jag inte kommer ihåg så mycket om den boken..jag läste väldans fort eftersom att jag letade efter Edward överallt. Men denn gång ska jag läsa noga och sakta! Annars idag så har jag vart ute med mina älskade voffsingar i det vackra +10 solande värmen..HELT UNDERBAR START PÅ LOVET! Eller vad säger ni? Hihi. Jag tänker fara in till stan imorron. I think. Ska checka lite outfits och växla pengar. Eller kanske på fredag..men blir finare väder imorron. Jaja får se hur jag gör. Annars så ska jag åtegå till mitt läsande nu.



Puss /A

Kategorier

Ville bara meddela att jag nu har skapat kategorier och sorterat in mina blogg-inlägg i dem. Så nu kan ni trycka på den kategori ni vill (som ni nu tror att inlägget handlar om) istl för att måste söka igenom allt elände. Eller så kan ni fråga mig.

Puss /A

Något som får ögonen att nästan falla ur skallen på dig.






I'm here, dont you fear.

Goodbye my hopeless dream.
I'm trying not to think about you.
Can't you just let me be..
So long my luckless romance.
I should have known you'd bring me heartache.
Almost lovers always do..

Idag har dagen rullat på. Men har inte vart sådan super väder direkt, men he dug. Kornelia sa att hon skulle komma efter "så ska det låta" som var för.. 25 min sen? Hmm.. Jaja hon dyker säkert upp.

Jag är så förälskad i hela den där jävla Twilight-fyrlogin (< - eget ord...?). Jag tänker på filmen/boken/skådespelarna hela fucking tiden. Åh! Galen blir jag. Vilken jäkla tur att jag bor i sverige, annars tror jag banne mig att jag hade blivit en Rpattz-stalker! Haha, strackr´n.

Cover my eyes, cover my ears. Tell me these words are a lie. It cant be true, That I'm losing you. The sun cannot fall from the sky. Stop every clock. Stars are in shock. The river will flow to the sea. I wont let you fly, I wont say goodbye ,I wont let you slip away from me. Can you hear heaven cry tears of an angel?


Puss /A

Ny dröm, ännu mer fantastisk!

Kan ni fatta?Jag drömde om att jag var tsm med Edward Cullen, IGEN! HAHA! Jag är en sån jävla lycko-ost! Jag blir alldelens sprallig och fnittrig när jag tänker tbx på den. Vi låg och pratade med varann, skrattade och busade. Ibland kan verkligheten vara för jävlig.


You sang me Spanish lullabies..

..The sweetest sadness in your eyes .
Clever trick .

Did I make it that easy for u to just walk right in and out of my life?


Gå gå gå gå ner. Att det ska vara så lätt att göra allting till ngt så svårt. Man måste tänka positivt. Och jag som alltid är en sån positiv tänkare. HA!

Jag saknar Twilight. Jag vill se New Moon. I'm haunted. All i want is to forget these images in my head. But nono. Its never thas easy, right? JIsses, jag är dö kär. Men vem kan klandra mig? No one. hihi.



Puss /A

Ryan "nigahiga" Higa

 

Haha, han är så jävla rolig! Enjoy!


Puss /A

FRÅGA!

Synns min header för er? Eller är det bara vitt? Skulle vara hur snällt som helst ifall ni kunde svara..
det ska vara denna header:



(går att klicka upp bilden)

New Moon

Jag hade tråkigt ikväll så då har jag gjort ett kollage på alla dom som är med i New Moon, så att ni också kan får se alla! :D Hihi, visst är jag snäll? :P Haha jaja, ne men här kommer dom.

The Swan Family:





The Cullen Family:









The Wolf Pack:







Volturi:




Friends of Bella:





Enemy:


Puss /A

Header

HIhi jag har fått en ny header! Den är designad av: http://thetwilightsagawe.blogg.se/!
Tack så super mycket, den är så fin! :D



underbara dröm!

Jag hade en sån underbar dröm! Jag drlmde att JAG var tsm med Edward. Åh, det var helt fantastiskt! Jag vill tillbaka till min dröm, tillbaka till Edward och tillbaka till kärleken man kände. Hihi! Jag blir alldelens lyrisk när jag tänker på det! ;)

Puss /A

Födelsedag, släkt, vänner och påskmiddag!

Jag tycker om dig som du är.
Du är naturligt extra ordinär.


10/4 - Långfredagen då fyllde jag 19 år. Om ett år så får jag köpa ut lagligt. Det känns ganska så jäkla nice! ;) Som sagt så på min födelsedag så kom mamma, isabel och marcus (+ linn som kom och satte sig bredvid mig i sängen) in sjungandes "ja må dom leva...." kl 07.30 på morgonen, sweet. Mamma hade nog en baktanke med det. Jag kunde inte somna om..och vi skulle städa klart huset. Den lilla luringen!

av mamma och pappa och bella fick jag:
- 1000:- till Tallinresan
- En dvd spelare (finally! ^^)
- Och en knölval (intärnskämt om en dröm jag hade.. haha!)

Sen senare på kvällen så kom Idah, Elin och Kornelia! Vi käkade tårta, drack saft och hade det mysigt!

Och av dom fick jag:
- ETT AKVARIUM!! (Av min sötaste Kornelia, jag blev så satans glad <3)
- Bio biljett (Elin)
- Iksu träningspass värde 110:- (Idah)
Tack babes!!!!

Idag så kom Patricia, CO, Ängla och Tommy. Vi käkade påskmiddag och tårta.

av dom fick jag:
- Make Up Store presentkort (1 av Tiza + CO och 1 av Tommy!)

Sen fick jag presenter av Sandra (piercingar) och farmor och farfar (500:-).


TACK ALLA FÖR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG/HELG OCH ALLA FINA PRESENTER!


Puss på er /Anna

Tallin 26 april

Ni läste helt rätt. Den 26 april ska jag Linn + ngr kompisar fara till Tallin. Jag ska till Estland. Haha jag kan inte förstå det. Det kostar 1000:- tur och retur. Med boende inräknat. Men då är ej maten och dryck inräknat, men det gör inte mig ngt! Vi yar buss från Umeå ner till sthlm sen färja från sthlm till Tallin. Det som är lite surt är att jag kmr att ta ifrån mina sparpengar som jag sparar till Korfu resan med minsa syrror! Så jag MÅSTE hitta ett jobb i sommar. Ska ringa till lövlunden och höra med dom.

 


Vad händer annars? Jo jag har börjar vara ute och röra på mig. 1h raskt gående VARJE dag. Och ja, jag klagar lika mycket varje gång. Men nu jävlar i mig ska jag träna inför Tallin, Studenten och KORFU!!! :D Och mest för mig själv ocgh min självkänsla. Så nu ska jag ge gärnet med detta och se ifall det funkar. Har även slutata äta bröd och dragiot ner rejält med godiset. (Jag vet.. men mitt godissug går inte att täppa till helt, än!) Ska även börja träna lite med vikter som vi har hemma och en sån där gummiboll... haha :P Jisses. Känns som att jag simmar på okänt vatten.

 


Puss /A

RSS 2.0