I got no switch to stop my fantasies.

Midsommar var det ja. Jag och T for hem till mamma å pappa i Bygdeå. Vi käkade en gudomlig middag - sill, potatis, laxrullar, grillspett av kyckling och fläskfilé, en supergod sallad osv. Sen världens godaste jordgubbstårta till efterrätt! Efter det så for mamma å pappa vidare till sin älskade stuga och jag å T blev hemma. Vi kollade på film och gick å la oss :P Haha, hejsan förtidspensionat! Men de var mysigt på sitt sätt. Isabel har ju hästen på ängarna bakom huset, så jag myste väldigt mkt med honom, och kaninen, och katterna och hundarna. Haha djurparken.

Här är ialf bilder från dagen.


Jag och min klänning


Efterrätten, glömde ta kort på maten!



Det var alla bilder jag tog.

Puss /A



jag skrattar bara i solen.

orkar inte skriva ngt. får komma senare i veckan eller nästa vecka med bilder och dyligt om midsommar.



Puss /A

Midsommar

Imorgon eftermiddag tänker jag fara hem till Bygdeå. Blir nog att fira midsommar med mamma, pappa och Bella. Verkar inte hända så mkt annat där borta faktiskt.. Blir att försöka hitta nå midsommar-kläder imorron. I veckan har jag slöat, börjat kika på Supernatural - har alla 5 säsongerna. Så det är en jävla massa ♥ Det värsta är bara att jag blir ju lite paranoid av att titta på de, vissa avsnitt är fan läskiga. Inge bra för en brud på 21 bast som är barnsligt mörkrädd, haha. Solen visar sig nu, får hoppas att den bryter sig igenom alla molnen och visar sin glans på fredag!


Puss /A

wooop wooooop

Fick lite över 23 800:- i lön denna månad.
Ibland har man det fan BÄST!



Puss /A

Tvillingdag.

Imorse när jag vaknade så for jag ganska så direkt hem till Linn. Kollade på när hon städade och sen käkade vi jordgubbar å glass. Efter det tog vi caben och for till city för å springa in en tvärtis på glitter å köpa piercingar till Linn. Sen for vi vidare till Ersboda och kollade runt i affärer. For och lekte med Patricia och Ängla i sandlådan en stund också. Tbx till Ersboda för att Linn skulle städa pappas jobb. Efter ett tag kom pappa å vi pratade en stund innan vi skulle vidare och handla på coop. Och sen skjutsade Linn hem mig. Har varit en mysig dag :) Tacl för sällskapet Linni!


Jordgubbar och glassen vi käka idag - mmm!


Puss /A

pussabstinens.

När jag har mens (som nu för er som vill veta om min lingonvecka) så blir jag så fruktansvärt puss och kramsjuk. Jag har serriöst svart bälte i allt som har med mys att göra - pussar, kramar, hångel, stryka, killa, gosa, sniffa (ja jag brukar lukta på honom..) och att bara drömma mig bort i hans ögon. Och just ni väntar jag ivrigt på T så jag kan dra ner honom i sängen och pussa mig less och sen få sova, är så himla trött.

Imorron jobbar jag 15-22, första gången på över 1 år jag jobbar en fredag kväll, haha. Jag hoppas innerligt att det blir lika varmt i helgen som det var förra veckan. Har haft ont i halsen i 3 veckor och 4 dagar idag. Är det ens mänskligt att få ha ont i halsen så länge? Och idag var andra gången jag kände att det började avta, men som sagt.. Sist så kom det igen och då hade jag så ont så jag kunde inte ens prata.


Puss /A

The Pretty Reckless

Jag visste inte att Taylor Momsen (Jenny i Gossip Gril) hade ett band, och hon är riktigt bra på att sjunga, många bra låtar också. Kan inte fatta att hon bara är 17 år, helt sjukt! Här är iaölf låtarna som faller mig mest i smaken.



Puss /A

Jasmin - Student 2011

Idag har min underbara kusin Jasmin Norlin tagit studenten, och oj vad hon har längtat. Du var så vacker Jassa! Hoppas att du minns den här dagen och gör den till ditt bästa minne, är stolt och glad för din skull! :)






♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Puss /A

Mer blommor!


Blommorna på balkongen såg så ensamma ut så vi köpte 2 krukor till idag.


Våran (ikcet vita) balkong från vägen. Dom två, med gröna hängväxter, är nya.




Blev såå mkt bättre med 3 istl för 1 :)

Puss /A

Liam slutar försökolan.

Var på Liams avslutning imorse eftersom jag ej kunde vara på min fina lillasysters examen.


Haha både jag å T ser trötta ut, haha...lite väl tidigt för min smak å sitta i kyrkan :P

Och en bild på hur Isabel såg ut idag
Puss /A

kvällssol.

Igår när jag klev in i köket så lyste solen alldelens röd in genom fönstret. Det var så vackert, sagolikt på någon sätt. Försökte ta kort men eftersom min kamera är sämst så gav bilderna verkligheten ingen rättvisa..


Tänk er en rödare nyans.


En lite rödare nyans som syns på fönstrets handtag.
Puss /A

söndag

Igår så köpte jag blommkruka, jord och blommor till balkongen. Sen köpte jag 2 nya lådor/korgar? till den nya byrån i sovrummet och en ny matta til tv-rummet! Så jag är mkt nöjd. Sen så städate jag hela lägenheten och gjorde matlådor för veckan. Jobbar 9-19 idag :)






Puss /A

Bästismiddag

Har helt glömt bort bilderna från middagen på Balder med Linn, Idah och Elin! Vi käkade Grillbuffé och skrattade en massa. Efteråt For vi hem hit till mig och käkade onyttigt och snackade ännu mer och kollade på gamla bilder från förr som jag hade på datan.


Bilder på jag å Linn innan middagen!


Idah, Elin och Linn!


Puss /A

båthäng + parkhäng

Käkade en ceasarsallad på Sjöbris, och den var sjukt jävla god! MUMS! Efter det gick vi och köpte mjukglass och la oss i SFparken och myste! Blir en tidig kväll kan jag lova.. jisses va trött och svettig jag är. Nu blir de hopp in å duscha!


Jag å T i våran allra snyggaste uppenbarelse.

Puss /A

ändrade planer

Istället för å fara till stranden far vi nog och käkar middag på Sjöbris idag!



Puss /A

d ö d .

Somnade sent igår och klev upp kl 6 imorse, tror ni jag har halvsomnat många gånger på jobbet idag? Eh jo. Har bara hunnit sätta mig ner så har ögonen limmat igen och mitt huvud börja svaja, fick tillslut ta en av kuddarna som låg i soffan och lägga den på handstödet och vila mitt trötta huvud på de. Och imorgon jobbar jag 8-21 och det skulle vara full rulle hela dagen.. så de blir att försöka sova mkt inatt!

Nu ska jag diska klart, sen måste jag uuuuut. Kanske ta med mig T och fara till stranden? Jaaaaaaaaa.


Puss /A

tidigt

Känns att man somnade vid 3 och klev upp kl 8, på min lediga dag. Haha kom på en grej, inatt så väckte T mig och ville att jag skulle lyssna på en sak han spelat in på mobilen.. Jag fick lyssna på 40 sek av mitt snarkande.. HAHAHA. Han ha sagt att jag brukar snarka och jag har total förnekat att jag gör de. Så tji fick jag... Ibland kmr de små monsterljud ifrån mig, och jag låter fan knäpp :P haha. Men ialf..

Idag så for jag, T och Nicole bort till Klabböle kraftstation, inte norrfors :P, och hoppade omkring på stenar , gick i skogen och på stigar i ca 45 min! Sen for vi vidare in till café station och tog en picknick korg och satte oss ute i parken. Men dessvärre for solen bort och efter en stund blev de riktigt kyligt. Så vi for hem.

Imorgon jobbar jag 7.30-14.30
Torsdag 8-21
Fredag 8-15

Nu ska T kolla på fotboll och vad ska jag göra?


Puss /A

Juni 7, 2011

Ställde kl på 8 imorse och ringde till dragonens hälsocentral för att få en tid för halsprov och skulle vara där redan kl 9. ~300 kr fattigare, 15 minuter slösande av min tid fick jag veta att det inte är något spec med min hals, bara att den blivit angripen av ett virus och jag har fått blåsor i halsen. Så där av halsont. Så gick till apoteket och köpte receptfria halstabletter som funkar som SKIT!!!!!!!!!!!!! Funkar fan inte, har ont i halsen fortfarande.. bedövar i kanske 10 min? fuckfuckfuck. Gick sedan vidare till mamma och höslade på, men var sjukt mkt folk så gick rätt snabbt. Var hemma vid kvart i 10 och sedan dess har jag försökt få upp latjävlasur T ur sängen! Men går ej så bra.

Är ledig idag och ska försöka få med T till norrfors(?) och kolla runt! :) Eller fara å kolla på hällristningar. Vill hitta på ngt och inte slösa bort dagen med å dega hemma.

Ska göra ett sista försök å få upp T.


Min frukost!

Puss /A

underbart

Har varit ett underbart väder idag, helt otroligt! Vaknade dock kl 12 och missade därav utsläppning av kossorna... Blev finaltittande av BB eftersom jag somnade igår och efter de så väckte jag T och vi gjorde oss i ordning för å fara till Gammlia å träffa Linn och Marcus. Där gick vi runt en liten stund men såklart så missade vi allt som hade med nationalfirande där med.. haha suck. Efter de for vi och handlade och sen grillade vi kyckling, Halloumie ost, gjorde en stor sallad och vitlöksbrod. Sen strax efter dom två kompisar till T hit och dom for för en stund sedan.

Snart ska vi se film och käka ost + kex å dricka ett glas rött.


Puss /A

Juni 6, 2011

Har jobba i helgen så därför ingen updt. Har fortfarande ont i halsen, så imorron måste jag försöka finna någon vårdcentral som har öppet så jag kan kolla upp vad jag har för fel. Annars ikväll har jag å babe druckit ett glas rött och kollat på film, nu ska vi strax krypa ner i säng och se reprisen av BB och se vem som vann, missade de kl 21.. Så nu har vi försökt hålla oss ifrån att läsa bloggar, tidningar eller facebook så ingen förstör och vi råkar se vem som vann.

Imorron (eller idag) ska vi fara å se på när korna springer ut på röbäck, fara till Gammlia och se på national firande! :) see yaa!


Puss /A

Juni 2, 2011

Jobbar 15-21 idag. Är less på min ömmande hals och min snoriga näsa. Börjar undra om jag har nått virus i halsen, ska ialf gå till doktorn om det ej gått över tills helgen eller efter helgen.. Vaknade vid halv 10 av en hostattack och har degat framför datorn/tv:n sedan dess. Hoppas ni får en fin dag.



Puss /A

1 juni, 2011

Sommaren ÄR här nu, kan inte fatta det fortfarande.. Väntar bara på att snön/kylan ska komma tillbaka. Idag är jag ledig. Är inte fullt frisk ännu.. Är fotfarande snorig och har ont i halsen och hostar som en tok. Idag är jag ledig, så plockar till lite här hemma, fy fan va skitit det är. Jag MÅSTE noppa mina ögonbryn.. Har inte rört dom på.. 2 veckor? Fy fan så satans jävla drygt... vill inte! Och är torr i hyn och finnig.. alltså fyfan vad jag känner mig äcklig.

Jobbar torsdag 15-21, ledig fredag då blire käka och mysa med de bästa tjejerna och jobbar lördag 10-01 och söndag 11-22.

Puss /A

farväl, apberget.

Fick ett sms imorse om att apberget ska avslutas om 1 månad. Så jag skulle gå in och ta bilder och annan info från min sida ifall jag ville spara något. Hittade en typisk "lär känna mig" från datumet 2008-09-22. Så jag tänkte att jag skulle he in mina svar från mina 18 unga år och skriva en ny nu när jag är 21. Så får jag se ifall jag har ändrat mig något på 3 år, hoppas de ialf..
Fet text är 2011-06-01 och kursiv text är 2008-09-22.

HUR
Svarar du i telefonen: Ja hej det är Anna.
Gör du när du är kär i fel person: kan inte bli kär i fel person.
Tycker du om gul-bil-leken: Nej för man ger aldrig upp.
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 6:-
Mycket är klockan: 14.15
Många kontakter har du på msn: 264..!?
Spenderar du en regnig dag bäst: onepiece, Thomas och film/dator.

HUR
Svarar du i telefonen: ja hej det är Anna
Gör du när du är kär i fel person: är inte kär
Tycker du om gul-bil-leken: ja om jag vinner
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 71.70:-
Mycket är klockan: 19.38
Många kontakter har du på msn: 240
Spenderar du en regnig dag bäst: Myskläder och en film.



VEM
Pratar du med på msn just nu: Är online varje dag, men pratar med max 2 st av alla.
Pussade dig senast: Thomas
Vill du kasta en sten i huvudet på: Ingen
Saknar du mest just nu: Thomas/Linn.
Är din bästa vän av samma kön: ldah/Elin
Är din bästa vän av motsatta kön: Thomas
Är ditt 10:e sms ifrån: Linn
Ska du träffa imorgon: Jobba 15-21.
Umgicks du med senast: Thomas
Sov du med senast: Thomas
Festade du med senast: En massa kompisar här i lägenheten!

VEM
Pratar du med på msn just nu: ingen
Pussade dig senast: mamma?
Vill du kasta en sten i huvudet på: min biologolärare.
Saknar du mest just nu: Linn, hon har så ont i sitt ben!
Är din bästa vän av samma kön: ldah/Elin
Är din bästa vän av motsatta kön: ingen
Är ditt 10:e sms ifrån: Tiza syster
Ska du träffa imorgon: skolfriends
Umgicks du med senast: Malle
Sov du med senast: Stina
Festade du med senast: Linn, Kornelia, Marcus, Mattias och Danne.



JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: ja
Åkt vattenskidor: nej
Åkt rullstol: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Haft träningsvärk: Ja
Önskat att du var det andra könet: nej
Velat vara ett djur: ja
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: nej
Tycker Harry Potter är bra: Ja
Hatat choklad: nej

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: ja
Åkt vattenskidor: nej
Åkt rullstol: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Haft träningsvärk: Ja
Önskat att du var det andra könet: nej
Velat vara ett djur: ja
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: nej
Tycker Harry Potter är bra: Ja
Hatat choklad: nej



VEM
Är i rummet med dig: Ingen.
Fick du senast sms av: Apberget.
Tänker du på nu: Att jag måste städa lägenheten.
Pratade du senast i telefon med: Thomas
Hus var du senast i: Thomas mamma å pappas.
sa du senast "jag älskar dej" till: Thomas
Önskar du var med dig nu: Skönt att vara själv faktiskt.
Är din favoritsläkting: Linn (tvillingsyster)
I din skola går dig mest på nerverna: Gick ut 2009.

VEM
Är i rummet med dig: ingen
Fick du senast sms av: Twinnisen <3
Tänker du på nu: alla läxor
Pratade du senast i telefon med: Linnea
Hus var du senast i: Mitt eget
sa du senast "jag älskar dej" till: Linn innan hennes knä-operation.
Önskar du var med dig nu: Kornelia!
Är din favoritsläkting: Min tvilling
I din skola går dig mest på nerverna: Alla fjortisar killar som tjejer.



VAR
Går du skolan: Gick i Lycksele
Är din telefon: På kist-bordet bredvid mig.
Är din mamma: Jobbar
Sover du: Sängen
Handlar du mest: mataffärer.
Fick du tag i tröjan du har på dig: H&M
Åkte du senast bil: Igår
I ditt rum är du: Sitter i Tv-rummet i lägenheten.

VAR
Går du skolan: Lycksele
Är din telefon: På mitt skrivbord bredvid mig
Är din mamma: Hemma antar jag (Bygdeå)
Sover du: i sängen hoppas jag
Handlar du mest: Ica, klädaffärer
Fick du tag i tröjan du har på dig: Team sportia
Åkte du senast bil: Imorse
I ditt rum är du: vid datorn



VAD
Åt du senast: Melon
Drack du senast: vatten
Är det för färg på dina byxor: vita(rosa/glitterrandiga (pyjamas..)
närmaste saken som är blå: en knapp på tv-dosan.
Gillar du mest med skolan: Kompisarna.
Har du på fötterna: barfota
Är din favorit färg: Rosa
Vilken film såg du senast: i am sam
Hör du just nu: spotify

VAD
Åt du senast: pasta och skinksås
Drack du senast: mjölk
Är det för färg på dina byxor: svarta
närmaste saken som är blå: Temat på min dator
Gillar du mest med skolan: Underhåll och service
Har du på fötterna: svart/vit randiga sockar
Är din favorit färg: Rosa
Vilken film såg du senast: weed
Hör du just nu: När emma skrattar



HAR DU NÅGONSIN
1. Hånglat i mer än 3 minut: yes
2. Sovit i en annan säng: Självfallet
3. Hånglat på en bio: japp
4. Hånglat i skogen: jaddå
5. Tyckt att din kusin är het: Jasmin är fan snygg
6. Sovit naken: alltid!
7. Kört över hastighetsgränsen: Med moppe - jaaa!
8. Målat om ditt rum: Inte mitt med Linns.
9. Dansat framför en spegel: Haha, ja det händer.
10. Fått hicka: Senast imorse.
12. Stulit pengar från en kompis: nej.
13. Hoppat i en bil med folk du just träffat: Yes!
14. Varit i slagsmål: Nej.
15. Smugit ur ditt hus: Japp
16. Haft känslor för någon som inte känt detsamma: Jarå
17. Hånglat med en främling: Yes
18. Älskat eller saknat någon: Japp!

HAR DU NÅGONSIN
1. Hånglat i mer än 3 minut: Japp!
2. Sovit i en annan säng: Självfallet
3. Hånglat på en bio: även det
4. Hånglat i skogen: jodu
5. Tyckt att din kusin är het: nej, sorry.
6. Sovit naken: alltid?
7. Kört över hastighetsgränsen: om man hade körkort..
8. Målat om ditt rum: nej men garderoben
9. Dansat framför en spegel: otaliga gånger
10. Fått hicka: usch ja
12. Stulit pengar från en kompis: inte en kompis
13. Hoppat i en bil med folk du just träffat: Det kan ha hänt, ja.
14. Varit i slagsmål: Jag kan inte slåss
15. Smugit ur ditt hus: yes
16. Haft känslor för någon som inte känt detsamma: jaa
17. Hånglat med en främling: Japp
18. Älskat eller saknat någon: JA


18
VS
21

Puss /A

RSS 2.0