Inte är våran tid förbi?

Det har varit väldigt jobbigt och tufft nu dom senaste veckorna. Vad har hänt? Både du och jag har förändrats.. till det negativa och jag går omkring med en konstig känsla i magen. Det har svalnat. Eller är det för att jag har börjat vant mig nu? Att allt det här "nya" har lagt sig och nu så har det blivit till ens vardag. Det känns som att du far längre och längre ifrån mig. Är det mitt fel? Jag hoppas det bara är en kortvarig period. Ge inte upp.

Jag saknar dig.



Puss /A

möblering och köp.

Här är bilderna från när vi möblerade om och vad jag har köpt.


Före och Efter



Skor till i sommar


Klänning
Fram / Bak


Kofta

Puss /A

Vårstädning?

Nästan! Jäklar vad jag och T städade igår. Vi var supernoga. Jag dammsuga soffan i säkert 40 min. Det var så mkt hår av katterna så jag kan avlida. Vi tog även ner gardinerna för dom ska i tvätten! Och vi möblerade även om! =) Inte så mkt men.. Vi bytte plats på matbordet + stolarna med darabordet! Så det ser lite tomt ut nu.. hehe. Men det är nog bara för att vi saknar gardiner. Vi lännar fönsterputsningen lite längre fram! Nu är det så rent och fint hemma och det luktar gott! Vi torkade golven och dammtorkade alla ytor.

Idag så jobbar jag 8 - 17! Sen blire hem till umeå och T. Imorron ska jag på ngt himla möte om viktminskning. Min kära mamma och syster anmälda mig utan att jag visste ngt. Dom tkr jag är tjock. Tack. Ne menserriöst. Smal är jag ju inte. Men jag har ju som inga pengar för saken heller. Men mötet/informationen var gratis så det kan ju inte skada att fara å lyssna.

Puss /A

Huden och Kattens dagbok.

Varför får jag en känsla att det är Franz som är katten i denna stoty?

Detta tipsade älsklinge mig om! Så jävla rolig!


HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!


KATTENS DAGBOK:
783:e dagen i fångenskap…
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.
Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck.
Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som ‘allergi’.
Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar.
Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias…

Puss /A


Söndag

Idag är en solig söndag. Verkar vara hur härligt väder som helst och jag jobbar. Men slutar nu kl 14. Då ska jag och T hem till Umeå igen. Ska städa pappas jobb och sen även kanske städa i lägenheten, om man orkar. Är ledig i veckan tills på torsdag. I helgen ska jag handla skor!!! :D

Puss /A

Jag har tänkt. Varför är det så att den man älskar och värderar som högst, oftast får en att må dåligt. Varför såra en person som ligger närmast hjärtat? Jag hatar det.

Fredag, i'm in love.

Hej hej hallå! Jag har nu jobbat i 2 h och 30 min. Har ytterligare 5 h och 30 min kvar av min dag. *PENGAR!* Men det som driver dagen och gör allting värt är att min boytoy kmr ikväll och är med mig i Bygdeå hela helgen! ♥ Ikväll så ska vi bara stänga in oss i rummet och mysa oss in i varandra med pussar och kramar + film! (om jag får bestämma...!)

Igår kväll vid ca 22 for jag och Korny hem till Erik och pratade och kollade på tv. Det var trevligt att göra ngt ngn gång när man är i Bygdeå. Vi stannade kvar till ca 24 och väl hemma så satte jag på ett avsnitt av Desperata hemmafruar och efter det la jag mig för att sova.

Imorse vaknade jag av att min älskling ringe och väckte mig. Nästan 2 h för tidigt! Hans kommentar var: "Men det är så att du kan somna med mig ikväll och inte sitta uppe!". Älskade älskling.. jag är INGEN nattmänniska! Skulle kunna sova till kl 14 och fortfarande somna kl 22.

Puss /A

Jobb.

Schema v.11

Onsdag 17 - 21
Torsdag 8 - 17
Fredag 12 - 20
Lördag 9 - 14
Söndag 9 - 14


Jag är halvsjuk. Det kommer och går hela tiden. Var meningen att jag skulle jobba till 14 idag. Men vad gör man inte för pengarna? Lika bra att jobba när man ändå är här. Och imorgon skulle jag jobba från 17 - 20. Men det är kort med folk så ska jobba från 12 - 20. Långa dagar när man ställt in sig på korta, lite halvjobbigt men men... He funk! =) SOm sagt, när man ändå ska jobba!

Puss /A

Sister Hazel!


Här sitter jag hemma i lägenheten och hittar låtar som jag lyssnade på i mitten av tonåren. Och jag tackar älskade Idah för att hon visade mig den här härliga gruppen med en sångare som har rösten som heter DUGA! Här har ni mina absolut favoritlåtar. (TYVÄRR FANNS DE INTE BARA LYRICS TILL LÅTARNA!)










Puss /A

ECLIPSE

VET NI KÄRA FANATIKER???
ECLIPSE HAR KOMMIT UT PÅ TRAILER!

CHECK IT OUT HERE
http://www.imdb.com/video/imdb/vi2422342681










Någon annan än JAG (!!) som tappar andan och knappt
kan bärga sig till→ 30/6 - 2010!!!!!!!!!!???

PUSSSSSSS /A

vad hände??

Vart är det vackra vår vädret? Imorse var det strålande sol, + 10 grader och svalkande vindar! Nu är det gråmulet, ny snöat och blaskigt. Våren är inge vidare, inte så här i början ialf.

Ikväll blir det att spela Mario cart. Jag och älskling har inte spelat det sen inköpet. Så ikväll blire tävla!


Puss /A

slow time.

Idag har dagen gått segt. Och det ringer i perioder. Antingen inga samtal på ca 5 - 10 min eller så ringer det så fort man avslutar ett samtal = hinner inte andas ut! Men men..

Jag slutar om ca 30 min och då kmr söta Kornelia. Har fått veta att min babe är sjuk idag! Så han är hemma och hostar och hostar som bara den. Ikväll ska vi ev städa pappas jobb, om T nu orkar skjutsa mig.
Sen ska vi se film - New Moon!!! Hihi jag älskar mig babe som vill se den med mig! ♥ Jag funderar vad vi ska käka till middag..? Sugen på ngt mumisgt!


Jag å Kurrsnurr!
Puss /A

8 - 17 en Tisdag.

Igår var det ett underbart väder! Efter kl 18 gick jag ut på skoterspåret med vovvarna så dom fick springa av sig. Jag saknar T så mkt! Jag måste på pussa på någon, och hundarna är för håriga! Men ikväll ska jag hem och kyssa sönder honom! Och kramas! Ska få åka till Umeå med kornelia idag, hon ska nämnligen låna kläder av mig samt sova över. Ikväll ska hon på ngn fest. Hon har sportlov..skönt! Dagen går OTROLIGT jävla segt idag! Störade något! Och det är inte lika vårigt idag som igår... bläääääää!

Igår kikade jag på Mysteriet på greveholm! Hehe.. Jag älskar den julkalendern, helt underbar är den!


Puss /A

Töar!

SJUNGER INNOMBORDS: Jag ser det töar jag ser det töar det är så roligt ha ha! Jag är så glad, våren är kommen! Plusgraderna blir allt högre och högre och solen värmer. MEN..Det är blött och slaskigt. De kan jag leva med. Är ingen vintermänniska alls..Jag välkommnar våren coh sommaren med öppna armar. Snart är det april och då är det påsk och jag fyller 20. Hihi. Att jag blir system-myndig är svårt att förstå. Men otroligt vuxet. Typ. Nu äre bara körkortet som saknas. Men det kommer med åren.

Puss /A

Jobb v.10

I veckan jobbar jag:

Måndag: 8.20 - 17.20
Tisdag: 8 - 17
Onsdag: Ledig
Torsdag: 7 - 16
Fredag: 10 - 16
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Känns skönt med en ledig helg! :) Får se vad som händer i helgen.
Puss /A

Lördagen.

Igår så jobbade man 9 - 14. Så var hemma i Bygdeå igår. Efter jobbet gick jag hem till mamma å pappa där T väntade och vi klädde på oss ytterkläderna för att fara och åka skoter! Jag åkte även madrass en bra bit och chase vad snö jag fick i ansiktet. T var duktig på att pricka av snödrivor och pudersnö..! Men skoj var det! =) Sen efter skoter turen så målade jag första lagret i hallen och sen in i duschen.

Senare på kvällen for vi som sagt in till umeå för att fira Ante som fyllde 20. Så vi var hemma hos han och Nicole och förfestade med Isabelle. Det var trevligt! Satt och spelade och drack och lyssnade på musik. Blev sedan utgång på Olles. Men eftersom jag jobbade idag så blev det hem tidigt.
Idag jobbar "mördarpasset" 12 - 20!


Gårdagens outfit.
Puss /A

Skoterdag / fest kväll?

Idag har jag och älskling planer för att fara ut och åka skoter samt grilla! Men fick veta att min kära far är ute och kör... Tyckte ngn sa hos en kompis. Oh nooo!! Han måste komma hem hem hem! Jag som så härna vill köra skoter i detta vackra väder, men även grilla! Så vi får hoppas att han hinner hem innan jag slutar.

Just nu så sitter jag på jobbet. Händer inte så mkt. Pratar lite med johanna i mellan samtalen. Jag och T har svårt att bestämma oss ifall vi ska in till stan ikväll för att fira Andreas som fyller 20 idag. Men som sagt så vet vi inte riktigt eftersom vi inte har ngt skjuts och vi vet ännu inte ifall det känns värt att fara om man inte kan stanna så länge, jag jobbar ju imorgon som sagt. Så ödet får bestämma!


Puss /A

I smell of wine and cheap perfume.

Min eftermiddag i bilder.


T-shirts


Snygga leggins
Puss /A

underbar lunch och förmiddag!

Hejsan alla glada! Solen skiner värme och snön töar bort, kan det bli bättre? Tror inte det! Idag på lunchen så kom T hem och vi gjorde lunch och satte oss ute på balkongen och käkade. 20 grader i solen var det, helt otroligt! Han ska jobba heldag idag... Så jag ovh kissemissarna blir ensamma.

Just nu är det 10 grader i solen och jag och frans sitter på varsin solstol på en filt och solar. Jag har satt på bioljudet och sitter och lyssnar på lite spotify i solen. Ska strax ta fram en bok och läsa lite. Men först jäsa i solen med musik och en kopp te! Tila går inte ut... dumma katt.. ska tvinga ut henne strax så hon får ngr strålar av solsken på sig! Det mår alla gott av!


Frans just nu


Min utsikt just nu
Puss /A

2010-03-04

Igår låg jag i. Jag städade lägenheten och diskade min enorma disk hög som jag samlat mig på i 2 dagar. Malle kom hit vid kvar i 2 och stannade till lite över halv 7. Vi pratade om allt mellan himmel och jord! Minns stunderna i lse på elevhemmet, vi pratade och pratade och pratade! Men jag trivs bättre här, i umeå. Lycksele var ingenting för mig.

Idag vaknar jag av att solen skiner! Det ser inte ut att blåsa så mkt heller. Ska ta en tripp ner tillaffären för att inhandla lite ingredienser till dagens middag! Och till frukost blir det gröna äpplen i smultronfil, mmm!

Nu ska jag kika på älskade satc! Är på sista säsongen nu, buhu!



Puss /A

2010-03-03

Ska det aldrig sluta snöa? Blir fan knäpp av det snart! Jaja! Är ledig fram till helgen för då jobbar jag. Idag ska Malle och Olivia komma till mig! Vad vi ska göra vet jag inte än, men ska börja fika och klä på mig strax.

Ska diska idag också. Uäh.


Puss /A

Helgen bravader

Min helg har varit super! Skönt att ha varit ledig faktiskt! Och det som har varit på topp var tjejmiddag på balder - tacobuffé. 17 st taggade och partysugna tjejer! Efter middagen for vi hem till kära Idah där det var förfest! Körde "jag har aldrig" och "sanning och konsekvens". Haha oj så mkt skratt det blev! Men som sagt, för mkt drickande slutade med endas förfest för mig och kom hem till min älskling efter 23 på kvällen och tillbringade natten med att ta en duschen vid 05 sen spy och må dåligt.. Så på söndagen vaknade jag vid 11 bakis som fasiken och drack ton med vatten! Min älskling for iväg och köpte mat och godis som jag kunde käka framför tv:n + kollade på sex & the city i soffan! Så igår slöade jag till 1000! Grymt skönt!

Idag så jobbar jag 9 - 18. Har lunch vid kl 13. Efter jobbet blir det att hjälpa mammaå pappa hemma. Så ska fortsätta måla lite paneler ikväll! Jga måste få tillägga att jag har fått en fin lön den här månaden, kan kappt förstå det själv!! Åh, man känner hur man slösar när man får tillgång till det! Men ska hålla hårt i dom och snåla så jag får tillbaka mitt startkapital på mitt e-sparkonto som SKA vara på ca 5000. Annars är jag ledig i veckan och ska försöka städa lite samt vara lite med kompisar. Och även kolla på sex & the city!

10 månader

Firar 10 underbara månader med min älskling idag.



Jag älskar dig Thomas Persson.
Mera än mest!

RSS 2.0