learning.

Som dom flesta vet så kände inte jag å T varanndra innan vi blev tsm. Det var mest en slump att vi ens träffades. Idah och hennes kille skulle fara iväg på en kryssning till Tallinn i slutet av April 09. Och av en slump så blev det att jag följde med! Det var ett helt gäng som for, och alla kände varanndra på något sätt, förutom jag som kände Idah och nån fler av hennes kompisar. Ialf så hade jag jäkligt roligt och sen träffade jag T. Han var en kompis till Mattias, som hade en flickvän som hette Malin och Malin var kompis med Idah!  Så därför var T med på båten. Och ja.. det sa klick. Han var inte som andra killar, inte sådär på,dryg å jobbig som dom flesta killar kan vara. Han var otroligt trevlig och charmig, lätt å prata med och jisses.. vilka ögon. Han har så otroligt fina ögon! (Jag är en tjej som faller för fina ögon!) Han var romantiskt, gav mig hans tröja när vi var ute på däck, vi höll varanndra i handen och var uppe hela natten och satt där ute och kollade på soluppgången tsm. Sen följde jag tbx till hytten med honom och han höll om mej. Vi låg där i ngr få timmar innan vi skulle upp och gå i Tallinn stad. Men vad jag sedan märkte var hur blyg han var! Jisses alltså! Men det är en stor del av hans charm. Resan varade i 2 dgr. Sen så träffades vi igen efter 2 dgr och firade 1 maj tsm. Efter 1 maj var vi med varann 2 veckor i sträck och efter det blev vi tsm.

Det jag vill komma fram till är att jag blev tsm med en främling. Varje dag vi är med varandra så hittar man alltid nya sidor och vi lär känna varann mer och mer för varje dag. Och igår så upptäckte jag att han har en otroligt fin liten sida av sig, han är en romantisk liten poet! Detta sms fick jag igår, som han skrivit helt själv:

Rosor är röda fulla av liv och kärlek med dom kan vissna.
Lika så är mitt hjärta rött fullt av kärlek men till skillnad från rosen
så kan aldrig min kärlek till dig vissna utan bara frodas
mer och mer för varje dag <3

Helt serriöst, jag började lipa när jag fick de där sms:et. Aldrig har han skrivit ngt så underbart och gulligt till mig förr. Underbara Du ♥ Jag älskar dig mest av allt i hela världen!
Puss /A

take me around the planet.

Helgen var lugn och fridfull. Söndagen var härligast eftersom jag å T gick runt i pyjamas HELA dagen! hehe, myspys! Vi har börjat kolla på The big band theory tsm. Jag jobbade igår 15-23, jobbar idag 15-23 och ons, tors och fre jobbar jag 7-15.

Jag gör ingenting just nu förutom att jobba. Jag längtar till helgen för då ska jag å T börja julpynta ♥ Ne nu ska jag se på nån serie, eller spela the sims 3.
Puss /A

Dancing little marionette..

Sov till ca halv 12 idag, skönt? OJA! Men är fortfarande trött. Steg upp och satte mig vid datan. Vid ca 12.20 så gick jag in till sovrummet och la mig bakon T och myste i ngr (läs: ganska många) minuter. mysmysmys! Sen när vi väl gick upp så gick han iväg och köpte en sallad som vi delade på sen skulle han fara till jobbet. Så nu är jag ensam fram till ca 21 ikväll. Trist. Men jag ska städa idag. Dom första 3 tvättmaskinerna är redan igång och ska strax börja dammsuga/torka golv.

Vill ni veta en rolig sak? Det spökar här. Och jag som inte är mörkrädd, nej nej....... FY FAN SÄGER JAG BARA! Det är inte roligt att vara ensam nu när det börjar mörkna. Fick panik igår när jag satt och kollade på tv i soffan. Från soffan så ser man in till vårat datarum. Men när jag är ensam så stänger jag alltid den dörren eftersom det är så jäkla mörkt där inne. Ialf, helt plötsligt så ser jag hur Frans smyger fram till dörren och ser super intresserad ut, ni vet så nyfiken så ha spärrar upp ögon och öron. Sen försöker han titta under dörren, brevid dörren vid sko stället men dörren är ju stängd. Sen kommer Tila och gör samma sak. Båda två sitter utanför dörren och lyssnar och tittar och vill gå in. DET ÄR JU INGET DÄR!  Så det första jag tänker är: jaha, det är väl själva faan att jag ska bo i en hemsökt lägenhet! Så där sitter jag ensam, i soffan hela jävla kvällen och terrar T att skynda sig hem fort som fan när han slutar, som var kl 00.

Det kan vara rät skönt med djur, så man slipper vara ensam. Men när ngt sådant händer önskar man att dom inte fanns, för jag blir så otroligt paranoid.


Puss /A

Torsdag

Nu har jag helg. Känns fruktansvärt skönt. Och vad jag ska sova, sova, sova, sova, soooova! Men vad händer annars idag? Inte mkt skulle jag tro. Ska väl diska det sista senare och ska väl försökta dammsuga. Jag har haft mens i över 1 vecka nu och jag blir fan knäpp! HUR KAN MAN HA MENS NÄR MAN GÅR PÅ P-PLLER!? Och NEJ, jag har inte ätit sockerpiller... ÅH JAG HATAR MENS! fanfanfanfaaaaan.

ne ska börja göra ngt vettigt nu. som typ, se på tv..hehe.


Puss /A

Kan det bli den 5:e december nu!!?

Gissa vad jag och min älskling ska göra!? Den 5:e december ska vi til Haparanda och se på hockey samt gå på IKEA, men allt går ju inte göra på 1 dag så vi har bokat en svit med jaccuzi! Så den 5:e ska vi fara tidigt på morgonen till happa, checka in oss på rummet sen far vi och ser på hockey. Efter det blir det väl middag någon stans och sedan på kvällen blire att mysa i bubbelbadet med champange och jordgubbar! *hihi* Sen den 6:e ska vi på IKEA och kanske fara över finska gränsen och gå på Alko eller vad det heter..? Sen hemresa. Åh jag kan knappt bärga mig, vad romatiskt det ska bli! Här är bild och lite beskrivning på rummet:

Svit med bubbelbad (jaccuzi)
Sviten som ligger i en av Norrbottensgårdarna har bubbelpool och utsikt mot Torne älv.





Vi har nu bokat med Guldkant, så det betyder:
Guld på rummet - flaska champagne, jordgubbar, sex olika petit fours, tre sorters ost, färskskuren frukt.


Det ser så där romantiskt och gammaldags ut! ^^

Puss /A

ZzZzzzz..

Vaknade vid 12 och 40 min senare var vi på väg till Hemmesmark för att säga grattis till T's mamma som fyller år idag! Vi fick tårta och kaffe men sen fick vi skynda oss hem för att vi jobbar eftermiddag idag. Så sitter just nu å väntar på T som är hemma om ca 20 min. Vi ska se film men jag är så jääääääääädra trött! Har inte fått min skönhetssömn.

Min älskade vän Malle fyller 20 år idag, hipp hipp hurraaa! Hoppas din dag varit lika underbar som du, saknar dig! Men ses om ca 2 - 3 veckor! ;)

Malle ^^



Jobbar
tisdag 15-23
onsdag 7-15
torsdag 7-15
fredag LEDIG!

Puss /A

farsdag!



Älskar dig! ♥


bilder säger mer än vad talet kan åstakomma.

















Like these autumn leaves I dont have nothing to hold.

allt jag kan säga är att jag är så innerligt less på dig och ditt beteende. Verkar som att det inte spelar någon roll vad jag än säger eller gör. Du varken lyssnar eller gör något åt det. Är innerligt less på att alltid vara den som ska visa hänsyn till dig. När det passar dig själv och dina behov så går allt galant. Men när det väl kmr till mig och mitt, då är det fruktansvärt svårt att förstå. jag önskar så innerligt att du kunde läsa mina tankar eller känslor. du som har vart med om det här så många gånger förr, lär du dig aldrig? vet du ingeting och lär du dig inte av misstag? du är en värre nybörjare än mig. men jag har gjort det här så länge så jag kan lika väl fortsätta. men när ska man inse att man inte kan lära gammla hundar sitta? när ska man inse att man inte har något kvar? varför ska det vara så jävla svårt att ta tag i livet och fortsätta vidare, när man tagit samma stig otaliga gånger.. jag hatar det här.

who do you think you are running round leaving scars. collecting your jar of hearts, and tearing love apart. you're gonna catch a cold, from the ice inside your soul. so who do you think you are?



Rätt bra ändå.

Fredagskvällen blev till något bättre! Jag och T for hem till Nicole och Ante. Där fanns även Isabelle. Vi käkade godis, drack dricka, snakkade och spelade Rappa Kalja! Det var riktigt roligt! En trevlig fredags kväll! =) Sen på kvällen kom isabel (lillasyster) och sov här. Men T skjutsade henne till bussen imorse. Nu ikväll blir det käka middag och lite godis. Sen vet jah inte, T köpte "Nya Lika Par Leka Bäst" och "När var senaste gången..?". Så vi får hoppas att det kmr över ngr spelsugna msk hit ikväll!


Från igår.


Jag å Bella.


Vi tre imorse.
Puss /A

boring

Än så länge har min fredag varit tråkig och ohändelserik. T är trött och ligger å sover, jag sitter i en mörk, "tyst" lägenhet och lyssnar till ljudet av min kåta katt som åmar sig. Stackarn. Måste vara jobbigt att vara så kåt å inte få göra utlopp för sina känslor. vad händer ikväll? Jag är öppen för förslag. Känner att jag vill använda min helg till att göra ngt roligt. Det roligast jag gjort hitills är å titta på när frans noga väljer ut vilka skor som ska få äran att värma hans små tassar och bastanta överkropp. Det blev T's skor.


ursäkta mitt fake smile, men T är för snygg för att denna bild ska bli gömd.
Puss /A

Snart helg

Imorgon blire helg! Super bra! Vad händer? =) T fixade tacos till middag, mkt gött. Har även vart på personalmöte ikväll gick bra. Ne ska strax i säng, upp tidigt imorron. Jobbar 7 - 15.


Fick en snöflinga i ögat, men tur T upptäckte det så jag inte blev blind!

Längtar faktiskt lite till jul nu så där smått. Men vips så är den här. Träffade Linni på stan en snabbis och även lilla Jassamina. Var trevligt! Men har kollat sönder alla affärer. Så vill inte gå på stan på ett lååååååååångt tag. Nothing more to say.


Puss /A

Månd.. nej menar onsdag.

Idag har det varit snöstorm. Var kallt imorse när jag gick till vasaplan. Har känts som att de är måndag idag fast det är onsdag, och imorron torsdag sen äre helg igen helt plötsligt. Ngn som har ngr roliga helgplaner som man vill dela med sig av? i alla fulla fall.. idag har jag kommit hem, träffade T på parkeringen och vi släpade ner våra cyklar ner till cykelförrådet. Efter det har jag lagat mat, värsta gourmé middagen. Stackars T som får ca 6 olika rätter som han ska försöka blanda till ngt gott.. idag blev det tikken masala kyckling, potatisbullar och wokkade grönsaker, haha. Ville göra ngt snabbt och vips, det första bästa. Men T åt bara potatisbullar och sparar kycklingen till imorron eftersom vi hade rester av ris från gårdagen. Skojj å veta va va va?

T for på hochey vid 18 och jag har suttit här framför datorn och kollat på vampire diaries och Gossip Girl. Faaaan vad bra GG är just nu ♥ Bäst bäst bäst! Sen Druckigt mitt nya goda Te - Norrsken! Mkt drickbart ^^ T borde vara hemma när som helst, om inte för ca 30 min sen...?


Här dricker jag mitt Te.


Här säger jag hej då!
Puss /A

Goood feeeling!

Hej hej hallå! Vaknade av att T ringde och väckte upp mig kring halv 10. Jag steg upp och kokade ägg i min superbraiga äggkokare! Sen åt jag frukost och kollade på tv. Sminkade mig och klädde på mig. på tv så var det Tyra banks show. Och Där handlade det om att man kunde använda killens kläder om man hade bråttom lr sina egna i tvätten. Sagt och gjort så snodde jag en snygg skjorta av T, slängde på mig mina svarta jeans som jag inte haft på.... ja flera månader sen även ett snyggt linné under och ett snyggt halsband. Så idag var jag svart och vit. Sen mötte jag upp Linn på stan och kikade runt för att fördriva tiden. Sen kom jag hem och har inte gjort mkt. T kom kring 15 och sen har vi suttit vid varsin dator. Nördigt? ja lite faktiskt. Ska laga middag ikväll, ngt med kyckling.. Sen efter 19 ikväll ska jag å T förbi Linn å Marcus och sen efter de blire kanske å se ngn film. men men..Detta är jag idag.




Tycker väldigt mkt om min webcame!
Puss /A

Mysdag!

Idag så lunchade jag på Wayne's med Linn. Vi käkade grekisk sallad m en kopp cappuccino. Sen satt vi och pratade om the old days. Oj vilka minnen man har. Minnen man aldrig vill glömma och minnen man skulle göra allt för att inte komma ihåg, eller få ogjorda. Sedan efter ca 1h pratande så gick vi runt på stan och kikade.


Jag på Wayne's.

Kom hem kring halv 15 och stack ner till tvätten, efter en stund så kom T hem. Vi plockad till lite här hemma och sen kring halv 16 kom mami förbi en stund och små pratade om allt och inget. Sen började T med middagen - korc m stuvade mackaroner + sallad. Mkt mumsig. Efter middage så stökade vi bort Halloween och stökade fram vardagen.

Och nu ikväll kom Nicole och Ante förbi och såg på film. Vi kollade på Inception. MKT BRA FILM! Men kring halva tiden tog vi en paus för att N, A och T ville ha lite kvälssmat så vi svängde förbi max och dom köpte med sig hem. Sen fortsatte filmen. Dom for hem för ett tag sedan. Jag rekomenerar den filmen starkt!



Imorgon ska jag gå en sväng på stan med Linn för att fördriva tiden. Sen jobbar jag 7 - 15 onsdag, torsdag och fredag. Sen är helgen här igen. Jisses vad snabbt de kan gå.
Puss /A

Skype

Sitter och skypar med Linn! Hehe att jag inte kom på det tidigare! Det är jäkligt mkt roligare än att sitta ensam hemma å dega framför tv:n. Men ska tvinga med mig T så vi kan gå till henne nu när han kmr hem! Vill ju använda mitt nya fina pannband!

Idag har jag kollat på serier, målat naglarna och inte mkt annat.. :P

Puss /A

More pictures

Nu har Linn lagt ut mer bilder från kvällen, checka in dom här.


Puss /A

Halloween Party

Igår var jag å T på stan och shoppade olika grejer till maskeraden. Festen hölls på en gårdslokal på Ersboda. Det kom rätt okej mkt folk och det var roligt, fastän man var nykter! :) Dagen började med att jag och Linn skjutsade T till arbetet ca halv 14 och sen släppte Linn av mig hemma. Jag duschade och gjorde allt inför kvällen sen kom Linn och Jasmin och hämtade mig och vi for vidare till Linn där vi skulle göra oss i ordning inför kvällen! Efter ett tag kom Elin ochh joinade oss! Först käkade vi och sen började vi å sminka å fixa håret! När vi var klara vid typ 20 for vi dit. Men efter ca 30 min for jag å Linn för att hämta T på jobbet och sen så fort hem till oss för han skulle duscha sen bytte han om. Jag målade honom grön när vi kom till festen! haha folk är väldigt kreativa och det är skojj att alla var utklädda!




Köpte örhängen, stay ups, kroppsfärg, nagellack och strumpbyxor inför kvällen.
Men även pannband och ett sött halsband ^^

Vi 4 under processen! ↓



Här kmr kvällens outfit ↓


Jag som Nunna


Jasmin som Indian


Elin som Polis, flygvapnet (om jag minns rätt)


Linn som en Sailor ("sjömansflicka")


Och på festen fixade jag T... ↓

Thomas som ölflaska


Här kmr randombilder ifrån festen, tog inte så många.. :P


Lovar att lägga in en länk när min syrra Linn lagt in bilder, för hon hade fler! :)
Puss /A

Maskerad party!

Igår jobbade jag 15 - 23. Efter jobbet tog jag bussen och hoppade av vid teg för att fara hem till Nicole och Ante eftersom vi skulle fira Nicole som fyller år (idag igentligen), Isabelle var också där. Jag kom vid halv 23 ngn gång och vi satt å pratade om allt å inget, Riktigt mysigt! Satt å väntade på T som jobbade till 00. När han kom så bjöds det på smörgårdtårta och sen blev det ännu mera prat. Stannade i ngn timme till sen vart det hemgång. Men somnade inte förrns vid halv 3 eftersom jag å T låg å surrade i sängen ett tag.

Idag ska jag göra en massa ärenden på stan, sen ska jag ut å springa!! Ett måste! Och ikväll är det maskerad party på Ersboda! Ska vara en nunna! ;) Ne nu ska jag göra frukost och klä på mig! Ska hinna med å fixa mig idag också! Det här kmr bli en bra dag känner jag! Bara T vaknar på rätt sida av humöret då, den lilla griniga pojken.. MÅSTE ta med mig kameran ikväll. Ska ju vara nykter så de ska int va nå problem!

Puss /A


Are you coming to get me now?

Klev upp vid halv 10 och började sortera tvätt, kikade på fejjan, bloglovin´ och väckte sedan T. Kröp ner hos honom en stund och pussades å kramades. Finns det ngt bättre sätt att vakna på än att få gosa och ligga i en famn man känner så otroligt lycklig och trygg hos? ♥ Sen steg vi upp och kilade ner till tvätten. När vi kom upp igen så åt jag min jordgubbsshake. Vi gick ner på stan och T köpte en jätte fin sjal åt mig! ^^ Sen for vi till Mias Grill å han käkade ett skrovmål, jobbigt för mig? Näädå...... :( Men han lagrar fett å jag bränner fett! ;) Får tänka så då gåre bättre, haha! Sen gick vi hem.. Vi ska till stan imorgon en sväng å då ska jag köpa ett pannband å fylla på bussresor! Sen ska T köpa strumpbyxor - gröna, till hans Halloween dräkt till i helgen! ;) Kmr bli asm!

Ska på bio ikväll med Linn, Marcus, Isabel, Jasmin, Moa och Mattias. Vi ska se Paranormal Activity 2! Kmr INTE gå hem efter filmen ialf! Vägrar att vara ensam hemma till 00 innan T kmr. Så han får hämta mig hos Linn å Marcus! :P

Igår gjorde jag ett träningsschema! Lite tomt nu men kmr bli mer så småning om! ^^ Ne nu ska jag köra ett 17 mins mag- och ryggprogram från en dvd jag lånat av Linn. Efter det blire en ptomenad till Linn å Marcus och sen äta där (tar med mig min middag) sen hem, duscha och fara på bio!

Men först, tvätten!



Träningsschema


Sjalen jag fick av T


Min 100g protein middag m kyckling å ägg!


Redo för träning!
Puss /A

Kombinerad kur

Jag ska börja med en kombinerad kur imorgon. Den är en upptrappning till att sen börja äta riktig mat. Och den ska jag hålla på med i 2 veckor, för då är nästa möte. Så om allt går vägen ska jag hålla min vikt jag har nu eller förhoppningsvis gå ner ytterligare 2 kilo. Så här kommer mina 2 närmsta veckor att se ut:

Dag 1
Frukost: Cambridge shake
Lunch: Cambridge shake
Middag: 100 g protein (kött, fisk, fågel, ägg)
Kvällsfika: Cambridge shake

Dag 2 - 4
Frukost: Cambridge shake
Fika: Frukt
Lunch: Cambridge shake
Middag: 100 g protein & grönt
Fika: Frukt
Kvällsfika: Cambridge shake

Dag 5 - 7
Frukost: Cambridge shake
Fika: Frukt
Lunch: Cambridge shake
Fika: Cambridge shake
Middag: Enligt Tallriksmodellen
Fika: Frukt

Dag 8 och framåt →
Frukost: Cambridge shake
Fika: Frukt
Lunch: Enligt Tallriksmodellen
Fika: Cambridge shake
Middag: Enligt Tallriksmodellen
Fika: Frukt

(GÅ 30 min 2 - 4 dgr i veckan)

DRICK 2 - 3 LITER VATTEN VARJE DAG!!

Imorgon börjar jag, så får se hur det går!
Puss /A

Tomorrow it is.

Imorgon har jag käkat soppor i en hel månad. Och jag har gått ner lite mer än 10kg. Och jag funderar starkt på att antingen sluta med sopporna totalt eller börja med halvfart = 1 mål mat om dagen och 2 soppor. Men har möte imorgon på Cambridge så vi får se vad jag kommer fram till. För att jag har lessnat på sopporna så jäkulst mkt så jag vil spy efter varje klunk.. Och det är inte trevligt kan jag be och få tala om! Jobbigt.. har inte åstakommit det jag vill med detta ännu så jag är så kluven.

Nu ska jag strax fara iväg för jag ska jobba 15 - 23 idag, imorgon och på torsdag. Sen är jag ledig resterande! Och på fredag äre dags för Halloween party!! Så jäävla skoj det ska bli!! ;D Ne nu ska jag käka en soppa!

Puss /A

1 ½ år med dig.

Jag älskar dig Thomas Persson. Du är så jävla underbar!


lots of love!
Puss /A

RSS 2.0