Mjuka, älskade, sköna säng

Ligger just nu nerbäddad i mitt gamla flickrum och ska försöka läsa mig till söms. Men kvällarna och nätterna är som värst, då dras mina tankar åt helt fel håll och jag ligger vaken, sömnlös och sorgsen. Jag vill inte må så här. Jag älskar dig för mycket. Hur ska jag någonsin släppa taget om dig..


hurts

Gick in på en väns blogg och fick se den här videon så kunde jag inte låta bli å tänka på hur väldigt gärna jag vill göra precis som den där tjejen. Varje jävla dag.



Sant

Att mista kärleken är som att dö.
Ända skillnaden är att döden har ett slut.


förlåt

Hela min värld har lämnat mig. Hur ska jag någonsin lära mig leva utan den?


jag kommer alltid alltid alltid att älska dig!!!!

älskar





Tack för pratstunden, det behövdes ♥

Puss /A


måste älska att folk delar med sig av musik


Blogg-app

Har laddat ner den nya free appen för blogg.se! Och det verkar funka perfa! Sitter just nu och kikar på gossip girl och sedan blir det sängen och jobb imorron.


tittar upp på alla stjärnor i natten.

Det känns som att jag åker karusell. Min mage har spelat mig ett spratt i 3 dagar nu och det blir bara värre. Jag börjar må dåligt och jag är på helspänn. Kan känna hur mina muskler börjar få mjölksyra och jag kan inte sluta skaka i kroppen. Trodde inte att det skulle tära på mig så här mycket.

 

Kan du snälla få det att sluta?


Puss /A

i'm not a mind reader. remember that my love.

Idag var inte lika hemsk som igår, trodde jag. Men när du kom tillbaka, och sedan ger förhoppningar, för att sedan slita tillbaka allt igen för att lämna mig ensam. Det gör mig förtvivlad och jag är på ruta ett igen. Jag känner mig som en marionett docka. Jag har också känslor.. Du kan inte bara komma och tända en låga av hopp för att sedan släcka den. Det känns som att hoppet sinar ut för mig och jag känner mig så hjälplös. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet inte vad eller hur jag ska göra för att få dig att förstå och ge oss chansen att bevisa vad vi verkligen betyder. Jag kan inte förstå att vi hamnat här. Jag kan inte förstå att vi har låtit det gå så långt. För det är inte bara jag, utan även du.



jag tror på oss.

Sept. 26, 2011

Det är så läskigt att livet kan ändras så drastiskt. Jag sitter här ensam i lägenheten och lyssnar på musik med tända ljus och har precis städat köket och toan i brist på annat. Jag känner mig helt tom och svag. Känns som att jag inte har några krafter alls till något. Har suttit i vardagsrummet hela dagen och för det mesta tittat ut över kyrkogården och löven som går från grönt, gult och rött. Det ser så stillsamt ut. Kanske för att min bästa högtid närmar sig, halloween. Jag är en sucker för högtidspynt. Julen, påsken och halloween.

Känner mig förvirrad, rädd och ledsen. Men känner även konstigt nog ett lugn långt där inne. Igår gjorde jag inget annat än grät hela eftermiddagen och natten. Somnade kl 5 imorse och klev upp vid 12. Jag var svullen runt ögonen och huvudet dunkade som om jag blivit påkörd av tåget. Och idag så är jag likgiltig. Har ticks i höger öga som kmr och går. Det rycker och är väldigt störande. En tårkanal måste ha hamnat ur led efter alla tårar igår. Har försökt massera tillbaka den men det blir bara värre och ökar i styrka typ.

Det är jobbigt att vänta. Jag har aldrig varit en tålmodig människa. Men måste erkänna att jag är bättre än förr. Jag väntar på ett livsgörande beslut. Och den obehagliga känslan innuti mig försöker ständigt gnaga sig fram till ytan. Men jag orkar inte känna den också. Så jag fortsätter med det jag gör. Att vänta.




.


if i can't say it


.

Förstod idag att jag älskar så mycket
att jag glömmer bort att känna mig älskad.
För det är något jag är varje dag,
precis som han blir älskad av mig.
Hela tiden.

När det svider i ögonen,
sådär som det bara kan göra
precis innan tårarna kommer
och man kniper ihop ögonen
som om någon hällde syra i dem.

Saknad är det bästa straffet.


Sept. 25, 2011

I veckan har jag varit väldigt mkt hos Nicole eftersom min pojkvän jobbat 14.30-00. Trotsade även regnet för en lång prommis. Och igår så tvättade vi och senare på kvällen så vart det ett spontan besök på olles. Men först var vi hemma hos Nicole och Ante och socialiserade oss med dom! Idag har de varit slött. Kollat på Vampire diaries, pretty little liars och vikt tvätt. Vart å käkat kina med Robin och sen blev de soffhäng framför en film. Ska nu krypa i säng och imorron äre söndag = handla lite nödvändigheter!

Btw, fick veta idag att Linn ska vara kvar i Turkiet i 1 månad till. Sen hon for den 4/9 har vi pratat 1 gång på tel i 5 min och sen skickat ca 7 sms till varann. Så istl för att komma hem 2/10 så kmr hon den 23 eller 25/10. kul. not.

Puss /A

Pretty Little Liars



Har börjar se en ny serie och den är asbraaaaaa! Rekomenderar den!



Fyra vänner kämpar mot en okänd fiende som hotar att avslöja deras största och mörkaste hemligheter.

Puss /A

Söt katt??



Puss /A

fredag och jag är kär.

Råkade snooza lite för länge imorse så de va bara å kuta upp och börja dammsuga, dammtorka och skura toan i all hast! Ha haft en arbetskompis över för ett snabbt möte och det såg ut som skit här hemma! Men nu äre rent i alla fall :P haha.

Och såklart så ska babe jobba fram till 21 idag! Så jag är ensam hela jävla dagen, vad ska jag hitta på? Ska ialf ut å gå så då är de ju 1h borta där.


Puss /A

mysdag

Idag har jag umgåtts med Nicole och Isabelle! Blev en massa prat och soff-liggande! Blev bjuden på mat igen! (måste bjuda tbx inom en snar framtid!) Just kollat klart på en film med T och myst i soffan. Har inte varit ute på en promenad ännu! Igår var jag lat och hade en vilodag och idag har jag varit borta ju. Men imorron MÅSTE jag ut, vare sig jag vill eller inte! Men jag har ju varit så dum att jag vart å pillat på mitt skavsår så nu har det gått upp igen...!

Imorron blire ialf ett snabb möte med Malin från jobbet och efter det blire nog en lång och skön promenad! Ska även skypa med Linn hade jag tänkt! Och har jag otur så jobbar T fram till kl 21 imorron. Vad fan ska jag hitta på då??? Men på lördag blire nog fest hos Marcus :)


Puss /A

on november 18, part 1

JAG DÖR!


Den kmr bli så fruktansvärt jävla äckligt bra! HUR ska jag kunna vänta i 2 månader till?


Puss /A

Regn.

När jag cyklade till Nicole vid 13 så spö reganre. Fy fan va blöt jag blev. I alla fall! Har umgått med henne hela dagen och kom hem för ca 1h min sen. Vi pratade, kollade på datorn/tv och jag fick käka middag där! Har varit en mysig dag :) Är riktigt trött nu och imorgon ska jag ta en lång prommis. Jag HOPPAS att det inte regnar. Men med min vanliga tur så ser vi ju.


Puss /A

hej hopp.

Nu har har jag varit på gymmet ngr gånger och det är inte så jobbigt som jag tänkt mig! Var där ons och fredag förra veckan och igår + idag :) Var med Elin idag och det gick super :) Vi har umgåtts alldeles för lite! Fy på mig! Men de ska bli ändring på de! Måste ut och gå nån dag också, imorgon skulle jag tro. Måste vila mig lite från gymmet! ^^ Men det jag ville komma fram till att imorse så visde sig att jag gått ner 2,7 kg! Det är ju rätt roligt, men jag går ju inte efter kilorna, utan efter mått. Så vi får väl se lite längre fram hur de ha gåt me de! :)



Puss /A

01:42:46

kan inte sova. varit sömnig hela dagen och när jag väl får lägga huvudet på kudden så vägrar jag att falla i sömn. mina ögonlock är tunga men min hjärna vill inte stänga av. varför känns det hela tiden som om något fattas? att ingenting någonsin ska räcka till? jag förstår inte riktigt vart den här tomheten kommer ifrån. varför kan jag inte bara få vara och njuta av det. alltid är det något. jag tycker faktiskt att jag försöker väldigt ofta, men det verkar inte räcka till. varför är det bara jag som ser..


Trött!

Vaknade vid 5 av T's väckarklocka, strax efter att han for så kom världens regnskur och sen en blixt som heter duga och en jääkla åsksmäll! Somnade inte förrns 7 igen och väckarn ringde kl 9. Vid 10 var jag hos dietisten och kom hem strax efter 11. Ska göra en omelett nu sen se avsnitt 13 av True blood! Och vid 15 blir det att gymma med Sofie. Och resten av kvällen återstår att se va som händer. Käka middag och mkt möjligt en tidig kväll, om jag inte mirakulöst får energi till annat idag.

Imorron blire gym med Elin sen ev. fara och umgås lite med Nicole!



Puss /A

Helg!

I fredags så blev det lugna puckar. Min mami var ute på äventyr med sina arbetskollegor så T skjutsade hem henne till Bygdeå och självklart var jag med som färd-sällskap! Lördagen bestod av fest och det var mkt trevligt! Jag är så jävla glad att jag träffade T, inte bara för att jag får kärlek utan för att jag får ta stor del utav hans vänkrets! Det finns så många fina och underbara personer som jag lärt känna de senaste åren och jag är sååå jävla glad för det! Gick även ut på krogen. Men som vanligt så äre inte en jävel man känner. Och idag så har jag hälsat på Ängla m. familj och sen blev det middag och idol mys hemma hos Viktor och Sofie! Det var väldigt mysigt och trevligt!

Imorgon blir det dietisten kl 10 och sedan vid 15 blir det gym med Sofie! Nu ska vi se Bridemaids och mysa i soffan!



Puss /A

Just sing along to my stereo!



Nu tog jag en crapig bild från mobilen, men ville bara hälsa att nu äre fest! Så parta på nu och skaka era rumpor till musiken! Woop woop!

tell me what you're mad about.

Idag så for jag på gymmet med Sofie. Men tränade bara överkroppen eftersom jag har sån jävla träningsvärk i låren! Men det gick superbra! Efter det gick vi hem till henne där T var och fixade datan deras. Blev bjuden på kaffe och en bulle! ;) Strax efter att T skjutsade hem mig kom Isabel och jag bjöd på omelett! Har suttit här framför datan nu länge länge.. Har inte ens duschat efter gymmet!! Uäh.. Men ska städa lite först :P

Ikväll blir det inte mkt å göra tror jag. T slutar 21.



Puss /A

en regnig onsdagsmorgon.

Imorse när jag ställde mig på vågen fick jag en chock (även min spegelbild säger rätt mkt). Jag ska nu börja med träningen på riktigt! Man lever bara en gång och varför ska jag som 21 åring gå runt och känna att jag inte duger? Att man inte vill titta sig i spegeln eller gå utanför dörren eftersom då måste man hitta kläder som passar? Så nu ska jag sluta dricka läsk, sluta äta godis (Okej, vem försöker jag lura? Inte helt, men dra ner rejält på det) och tänka på hur och vad jag äter. Ska gå till en dietist nästa vecka och göra upp en plan.

 

Idag for jag på gymmet och var där i ca 1 ½h. Men det är fan inge kul när man inte har ett schema att följa efter. Så måste snacka med en kompis om hennes träningschema som jag testade på när vi tränade en gång, för det var kung! Snackade nyss med Marcus och imorron blire nog också att gymma, troligtvist med honom!

Nu ska jag börja städa lite här hemma, dricka kaffe och lyssna på musik!

Puss /A

Det här är till någon som varit sexton, eller till någon som kommer att bli.

Kära sextonåriga jag..


Puss /A

life goes on.

Har inte varit en aktiv bloggare nu på senaste. För det första för att jag bara jobbat och inte gjort ngt som är värd att nämnas. För det andra har jag varit lite deppig. Men nu fortsätter livet igen och igår var en kanon kväll! Blev som en spontan utekväll med Nicole och Ante! Vi drack vin, öl och sprit. Och sen när for vi till olles. Kände dock ingen men hade de lika trevligt ändå! Sen sov även min söta lillasyster över.

Imorse klev jag upp pigg och kry! Fikade med Isabel och sen följde jag med henne, mamma å pappa tll Forslunda på nån naturdag. Isabel skulle sälja fika 1 h. Vi kollade på hästar, grisar, kossor, hundar och kaniner! Klappade allt jag fick tag på, även en liten snutte kulting! SÅ JÄVLA SÖT!

Just nu sitter jag hemma ensam och lyssnar på spotify och T for på hockey. Ska strax in i duschen sen blir det laga go mat! Ikväll ska Ante och Nicole komma igen, men de blir efter 8 halv 9.



Puss /A

RSS 2.0