en ny gadd

Freja har nu fått sin 6:e tand. Märkte de imorse när jag borstade hennes små gaddar. Ett litet riskorn i underkäken, vä sida om hennes glugg.. så vi får väl se hur de kmr se ut när den växer ut → tand, glugg, tand..haha! Nu har jag min förklaring varför hon varit extra gnällig de senaste dagarna. 
 
Så här ser min vecka ut:
Må 8-21.30
Ti 9-19
Ons körlektion 
Tor 15-21
Fre inga plaer
Lö 10-01
Sö 11-22

plugg

Min fredag har bestått av jobb, handling, städning, lek med pluttiruttan och middagsgäst. Nu när T ä middagsgästen (Mattias) ser på hockey så pluggar jag teori. Ett nödvändigt måste!! Ligger efter i teorin så in i faaaan... puuh.. Hade halkbanan i onsdags och det gick bra, blev godkänd, yeah! Men tydligen svårt att kugga i de, men mitt namn är Anna Norlin, så ingenting är omöjligt m mig...hehe. I november ska jag ha ett papper i handen med stora bokstäver DU ÄR SÅ JÄVLA GODKÄND, TUTA Å KÖÖÖÖÖR! Lr ngt i den stilen :)










dessa j-vla förkylningar.

Freja är snorig/febrig för 4:e gången nu sen hösten kommit.. Och hon har inte ens börjar hos dagmamma än. Hon är så gnällig och får sina små arga utbrott titt som tätt. Humörsvägningarna hennes är inte att leka med.
 
Tror det var förra veckan hon blev helt galen! Hon skrek, slogs, sparkades och nyptes när jag försökte lugna henne. Det gick inte ens att få kontakt med henne! Hon var så jävla förbannad, för ingenting?! Så tillslut lät jag henne vara å hon slängde sig på golvet, sparkade, skrek och rullade omkring där nere. Puttade iväg sig själv med armarna.. Så höll hon på i 10 minuter! Har aldrig varit me dom liknande. Hon vart skrämmande lik mig i mina yngre dagar, usch och fy. Jag har ju å vänta mig när trotsen kmr.. Tillslut plockade jag upp henne och hon bara vred sig i min famn.. Men hon lugnade sig själv när jag ställde mig framför spegeln och hon fick se sig själv, då skrattade hon bara.. Haha alltså! Och sen var det som bortblåst. Kära barn, få nu inte mammas galna humör, då får jag det jobbigt.
 
 

Kakel och klinkers, check!

Äntligen har vi valt vad vi ska ha för kakel och klinkers i badrummet, hallgolvet, under kaminen och i köket! Ska försöka lägga upp bilder på  det sen nåndag, men det syns så dåligt när det är på kort från internet, skulle ha fotat när vi var i affären och valde.. Aja vi ser väl! Nu blir det en film innan läggdags, jobb 8-21.30 imorron.

Full rulle

Känns som att jag har fullt upp hela tiden. Jobbar, övningskör, pluggar teori (dock ej så mkt som jag ska!! ändring!!) Freja och livet. Och sedan så köper jag grejer på loppissidor, genom vänner och på affärer. Det är allt från kläder (till F), möbler och belysning! Puuh. Och alla köp jag gör (förutom till F) är till huset i november.
 
Jag längtar så himla himla mkt tills vi flyttar! Jag ska bli (är) husägare. Jag har inte riktigt fattat det ännu. Kmr nog inte göra det heller förens vi har tagit vårat pick och pack och är bosatta i huset. Men jag känner mig mest bara stressad hela tiden. Och det har nog med körkortet att göra, mest pluggandet. Jag har aldrig varit duktig på att plugga, min självdiciplin är på noll. Men jag MÅSTE ha körkort. M Å S T E. Så det är bara att bita i det sura äpplet och plugga nu..
 
 
Mina senaste loppisfynd!

RSS 2.0