lördag

Igår så for jag och T ut och åt kina, väldigt smaskens! Jag tog min efterlängtade friterad banan med glass! Var evigheter sedan jag åt en sådan! Men orkade dock bara i ½ banan och ½ glasskula.. Sen for vi förbi olles å hälsade på T arbetskamrater en snabbis och sedan for vi och storhandla! Väl hemma mös vi ner oss i soffan framför en film och sedan vare läggdags.

Jag spendar min lönehelg med att jobba. Idag 10-01 och imorron 11-22. Försökte updt bloggen igår med lite youtube klipp med inte ville den sig de inte.

Puss/A

Pretty, pretty please, dont you ever, ever feel like you're less than Fuckin' perfect!

Idag så klev ja upp vid halv 11. Sen for ja å T till gymmet å va där ca 1h med Mattias å Marcus! Efter det så hoppade jag in i duschen sen for jag ner på stan en sväng. Lämnade igen mina leggings, köpte en ny sminkborste på Make Up Store. Den jag hade innan har jag haft i 6 år!? Haha så de va på tiden å byta :P Sen så lagade jag även ett halsband som jag fick av T i julklapp!


Kanske synns vilken som är ny/gammal?


Hehe, den gamla började stickas lite väl mkt i ansiktet..

Har just käkat middag - fiskbullar med potatis, sååååå jävla gott! Blir att plocka till lite här hemma å sedan jobba på en grej jag gör åt T! Sen ska jag se på I rymden finns inga känslor! T jobbar kväll så är ensam.

Puss /A

Kusiner

Här är dom få bilder jag tog när jag var hemma hos min moster! Vi fick mkt gott å fika - munkar, kladdkakemuffins och en jätte god mjuk kaka hon hade bakat! Vet ej vad den hette, men riktigt smarrig! Och drack kaffe. Vi kollade på tv å pratade! Var supermysigt! Måste fara å hälsa på oftare!


Josef, Melissa (som var sjuk), Jasmin och Melissa och min söta moster!

Puss /A

lönedagen är den bästa dagen.

Jag har varit så duktig och lagt undan/sparat 6000! Känns nådigt bra! Vill så väldigt gärna fara till stockholm i sommar! Så vi får se! :)

Idag har jag och älsklingen varit på stan. Jag inhandlade 4 st ljuslyktor, 1 st fruktskål, 1 st pappershållare och 1 st spegel från lagerhouse, 1 st ljuslykta som man har på väggen från Mias Lustgård, skor från 59:an, 1 par leggings och 1 oversize t-shirt från Monki. Och fyllt på mitt busskort med resor. Det är allt som skall göras denna månad. Det enda som är kvar är en tid för sterilisering åt Tila!

Idag jobbar jag 15-23. Ledig imorgon. Jobbar 15-23 torsdag. Ledig fredag. Jobbar 9-01 lördag och 10-22 på söndag.


skor från 59:an.


fruktskål, pappershållare, spegel och ljuslyktor.
+ 2 nyfikna katter..


ljuslykta, leggings och oversize t-shirt.

Puss /A

VAGABOND

Dom köper jag imorgon!


Vagabond - Grace.

Puss /A

Vilken underbar dag.

Shiit va vackert väder det är idag, och bara -3! Helt insane!

Igår så jobbade jag 7-15 och efter jobbet for jag å handlade lite mat å sen kom min kära kusinvitamin å höll mig sällskap. Vi gjorde en god wok-nudel-kyckling middag med en stor sallad! Förvånansvärt god! Sen snakkade vi en massa å spelade mario wii. Haha alltså vad vi sööög. Vi dog hela tiden :P Men mkt skratt ;)



Idag så sov jag ut! Gick å la mig strax efter 23 å sov till halv 10. Gick upp, fikade och for iväg till Hemmesmark för T skulle hjälpa sin pappa med ngt. Satt å spela lite yatzy med hans mamma å drack kaffe. T släppte av mig för ett tag sedan å for vidare till hockeyn. Själv ska jag lite senare fara iväg med Jasmin å hälsa på min söta moster och mina bedårande kusiner! Så jag saknar mina små kusiner! Jag ska pussa å krama dom så mkt som möjligt! ♥ Sen fara på handla gomiddag som vi ska laga till ikväll å sen blire soffmys!

Imorgon ska mina två bästa flickor komma till mig! Saknar dom å jag behöver prata av mig å höra vad dom håller på med! Längtar redan! ♥



Puss /A

hejhej jag klarar mig nog!

Gick in och skulle checka hur mkr pengar jag hade. Såg att min lön hande kommit, eller den kmr in den 25:e.

Konto - LÖN 19 596.

December var en bra måndag för mig! Så jag kmr leva lyckligt ett bra tag frammåt! mwihi!



Puss /A

john blund, var är du när jag behöver dig?

Jag sov sammanlagt ca 3-4 h inatt. Så jag ska banne mig sova MINST 8h ikväll! MEN JAG ÄR INTE TRÖTT!? Jag KAN inte sova. Usch, sååå himla irriterande! Hoppas jag får små stjärnkorn i ögonen snart så jag får sova. Har ju nya täcken och kuddar (billigt från jysk) som är FLUFFIGA och mjuka! <3 lovely! Så ska väl inte vara så svårt å komma i sovläge.


Imorron jobbar jag 7-15.
Puss /A

Bilder från helgen i lse.

Jag och T kom fram till Malin vid ca 20 - 21 på kvällen. Träffade söta Theo som blivit så himla stor! Oj vad han växer! :) Sen fäljde jag med henne ut för å släppa in hästarna och såklart så prejade ena pollen Malin och sprang hejvilt efter E12:an. Men som tur var så fick vi tag i honom. När vi kom in så hade Theo vaknar och skrek för full hals! Stackars T som var alldelens ensam med honom blev lite förtvivlad och smått stressad där ett tag, men när Malin kom vart det lungt. Vi satt uppe till ca 1 - 2 på natten å pratade sen blev det sängen! På lördagen for vi in till lse för å köpa strumpbyxor till mig och sen handla lite. Och såklart blev det dollar store för å köpa godis i mängder! Malin lämnade Theo till svärföräldrarna och sen for vi tbx hem till Malin. Vi pratade stup i ett och myste med katter å hund! Vi kollade på bilder från back in the days och pratade om massa minnen. T vae duktig och höll liv i elden så att den inte skulle slockna. Nermin kom hem en snabbis men fick lov och fara. Senare kom Malle o Isak me hennes hund Clinton! Men stannade inte så länge dessvärre. Och vi käkade godis tills vi sprack. På söndagen så vart de brakfrukost och sovmorgon. Sen var det ännu mera prat och skratt! Men kring 17 tiden var det dags å kila vidare.

Hade det grymt skoj! Saknar min vän i norr hemskt mkt. Och hoppas att det inte var sista gången i år vi träffas :P

Här kommer bilder ialf! Enjoy!



Mohaha, många vackra facebilder är det! :)
Puss /A

promise

Jag LOVAR att imorron kommer bilderna från när jag var i lse!

Men här är en sneakpeak



Puss /A

He would not be tamed, living up to his name Baby Hurricane!

Sitter på jobbet just nu. Slutar vid 15. Hittade kameran igår! Eller T gjorde det, rättare sagt, i bilen! Puuuh. Så blir nog idag/kväll jag lägger in bilder från helgen i lse. Jag är ganska så trött idag, somnade kring 2 halv 3 och steg upp vid 6.40. Så lär nog somna tidigt! Ska laga fisk å stekt potatis, mumma!

Varför ska det fortsätta snöa för!? Vill ha vår, nu! Är så jäääävla less på all denna jävla snö. grrr.. jaja ska fortsätta med mitt nu!

Puss /A

blabla blaaa

Hade en helt underbar helg i lse! Inser nu hur mkt jag saknar min kära vän. Fy vad surt att vi ska bo så långt ifrån varandra >_< Får helt enkelt se till så att vi träffas mer än 1 gång per år! :P Ska berätta mer en annan dag, även lägga in bilder från helgen!

Just nu väntar jag på att T ska komma hem, han är hemma när som helst. Ska nog mysa ner oss i soffan å se nån film. Fick sjukt ont i magen idag efter middagen! Känner fortfarande av det. Hoppas de bara inte är kräksjukan!

Jobbar i veckan:
Måndag: 15-23
Tisdag: 15-23
Onsdag: 7-15
Torsdag: 7-15
Fredag leeeeedig = LÅNG HELG! (men städhelg, bort med julen och fram med vardagen igen..)

Puss /A

Freeeedag

Ikväll åker jag å T till Lycksele för att umgås med Malin m familj å Malle + pojkvän! Ska bli riktigt roligt att träffa Malin igen, var allt för länge sedan! Och jag SKA ta många bilder med kameran! Ska vara borta till söndag. Jisses, har inte varit i lse sedan 10 juni 2009. Blir väl ett kärt återseende... hm.

Igår efter jobbet så for vi å hälsade på Linn ett tag, sen följde hon med oss hem och vi 3 spelade mario wii. Haha fy fassiken vad jag å Linn skrattade. T var mest irriterad eftersom vi alltid dog. Men de va riktigt skoj! Sen runt 23 snåret kom M och joina. Att spela 4 st är inte de lättaste! Man kollar hur allt å alla andra spelar förutom sig själv! :P Det var många skratt som kom! ;)

Idag firar Linn och Marcus 6 år tsm. Vill bara säga grattis och hoppas att det blir fler år för er! :)

Sitter just nu på den bärbara datan som vi assistenter har fått! Det är huuur nice som helst att få tillgång till dator och internet. Tiden går sååå mkt snabbare :) Ne ska surfa vidare, vi hörs efter helgen troligast!

Puss /A


Skön dag? JA

Idag har jag varit på IKSU SPA från kl 12 - 16.30! Haha en helt underbar arbetsdag må jag säga! ^^ Jag badade å badade å solade å badade å åt å badade å bastade å duschade! Är jag trött? JAAA! Strax blire å hopp i säng.

När jag skulle fara på Medley idag efter jobbe å köpa gymkort så var det STÄNGT!? Saaaay whaaaat?! Åh sjukt irriterande. Men då for jag på subway å åt istället, blev mkt glad. Väl hemma så satte jag å T oss å såg på step up 3.

På fredag efter jobbet ska jag och T fara till Lycksele! Jag ska äntligen hälsa på min älskade Malin! Hon, Nermin å Theo har flyttat till hennes mamma å pappas hus i umgransele. Hennes föräldrar drog till fjälls istället. Ska även träffa Malle å Kanske Olivia om man har tur! Ne nu blire sängen!



Puss /A

härligt

Har nu sovit ut i 2 dgr, underbart! Vaknade av mig själv kl 12.14 igår OCH idag, haha sjukt! Åt en sen frukost/lunch idag också, i min pyjamas. Idag blev det ägg, svamp å bacon - mmmmmmmm!! Kollat FB, bloglovin och annat på datan. Sen blev det lite Ellen DeGeneres och nu diskar jag, allt iklädd i min rosa, glittriga och sköna pyjamas! Om man kunde skulle jag gå i min pyjamas hela dagarna långa. Gjorde jag alltid hemma i Bygdeå! Här så får jag en irriterad pojkvän som inte fattar hur han kan vara tsm med en latmask som aldrig kan ta på sig riktiga kläder, hehe.

Idag blir att fara å köpa gymkort på Medley - äntligen! Hej beach 2011! I år SKA jag kunna gå i bikini utan att hata å skämmas över mig själv. Efter det tror jag det inte händer så mkt, laga middag och sen myskväll med film å pussar med T. Jobbar ons, tors och fre. Och i helgen kanske det blir en tripp uppöver! ;) Men får berätta mer om de sedan! Nu sk ajag fortsätta med disken innan T kmr hem.








ibland kan min kamera leverera.
Puss /A

tjejkväll!

Varit hos Idah och som ni ser i rubriken, haft tjejkväll! Det var jag, Idah, Linn, Sara, Malin och Sandra! Vi åt en massa gott och onyttigt ^^ oj vad roligt det har varit, vi har skrattat å ätit och skvallrat och varit som tjejer ska vara! Kollat på bilder från förr å snakkat minnen. Helt underbart! Det måste göras om! Händer allt för sällan. Här är lite bilder från kvällen.


Försökte ta lite kort på min outfit..


Fikat


Puss /A

i really love u.


you're listening to the sound
Of my beating heart

Puss /A

RSS 2.0