Know that you're never alone, In me you can find a home.


If you wanna get with me there's some things you gotta know. I like my beats fast and my bass down low.

Dagen har gått halv segt på jobbet. T kom och hämtade mig efter jobbet och i bilen var även Isabel. Vi for på expo, Ö&B och sen förbi Sf för att hämta ut biobiljetterna. T släppte av oss hemma och sen väntade jkag å Bella på att Linn skulle sluta. Hon var hemma kring halv 17 och då for vi och åt på Eurasia, mums! Och vid 18.30 var det dags för bio. Den var faktiskt väldigt bra! :) Här hemma har vi kollat på en massa roliga videos! Har skrattat så mkt så tårarna sprutade och magen värkte! Jag taggar inför imorron!



Puss /A

You like it when it's hard for me to see straight.

Jobbat hela dagen och den har gått fort. Så har inte mkt mer att berätta än att imorron blire äta ute och se på bio - in time med mina systrar. Och på lördag blir det fest och jag taggar redan! Ska bli såååå kul! :) taggtaggtagg!

Imorron jobbar jag och efter jobbet ska jag förbi bibban och ÄNTLIGEN få hämta bokfanet jag väntat på i typ 3 månader. Nu ska jag se lite serie innan jag höpp i säng!


Puss /A

tror jag dör litegrann. men bara lite, för den andra halvan skälver av lycka.



Puss /A

I left no traces, sleep in heavenly peace.

Jobbat idag och det gick snabbt. Hann bara komma hem och sen steg T in genom dörren. Vi har pratat en massa och vid 16 kom Linn. Vi for och köpte kattsand, systemet och sist for vi på Olles å käkade - ceasarsallad, så jäääävla gott!! T släppte av mig och Linn och nu har lagat matlådor och ska strax se lite serier. Väntar på att Linn vill/ska färga min utväxt... I alla fulla fall så jobbar jag heeela långa dagen imorgon.


Puss /A

I know it's all in the air. Why hold it back I don't know. Things we do with no care. It's time we all let go.

Vaknade vid 10, klev upp och hoppade in i duschen. Käkade frulle och kollade på ett avsnitt av body of proof. Vid ca 12.30 kom Nicole och höll mig sällskap och vid typ 14 kom Isabelle. Vid 15 kom T förbi och vi alla 4 for på Rusta där jag köpte lite städgrejer och en ny rund matta till vardagsrummet. For till teg för att lämna av Nicole och Isabelle hos Nicole och sedan for jag å T och handlade åt mig å Linn. Och sen släppte han av mig vid lägenheten och han for vidare. Imorgon jobbar jag 07.30-14.30 sen ska Linn färga min horribla utväxt! På torsdag jobbar jag 8-21 och fredag 8-15.

På fredag blir det käka middag ute och se på bio med Linn och Isabel! Blir mysigt ^^ Sen på lördag planerar jag för att ha hit nå kompisar, dricka lite och sen ut på krogen. Söndag blir det nog bara att slappa.



Puss /A

never apologize for what you feel, it's like saying sorry for being real.


i wanna be like the rain, when the sun is shining.

Gick och la mig vid 2 inatt och försökte sova. Efter en stund fick jag ett sms och det gjorde min natt. Jag sov så himla bra! Och dagen blev bara bättre, bjöd på lunch här hemma med de bästa. Vi käkade, skrattade och pratade en massa. Eller mestadels lyssnade spänt på Linns äventyr. Vid 16 var det dags för ett 60 min bodypump.. aj. aj. aj. förresten, sa jag aj? Mina armar och ben är som spagetti. Hur har jag kunnat tycka det är tråkigt med de där? Är ju faktiskt riktigt kul! När jag kom hem så var Han här och kollade på fotboll. Jag började laga middag åt och mig och Linn - lax m pesto, ungsrostade rotfrukter och sallad. Och sen kaffe och en kaka på det, mums. Chillat hemma och pratat om viktiga grejer som har med lägenheten att göra. Nu sitter jag här i soffan och lyssnar på rå bra musik och Han for för 20 min sen. Om jag har tur så ses vi imorron, om humöret får bestämma. Imorron ska jag dammsuga, plocka till, dammtorka och skura golven. Är väldigt ansträngande att bo med ngn som är allergisk mot pälsdjur. Behöver tvätta fönstren, men det tänker inte jag göra ialf, tkr jag gör mitt på städfronten.


Puss /A

Söndag. Nej vänta... Lördag?

Det känns som att det är en söndag idag.. Inte okej. Idag så börjar dagen med att jag, Linn och T far iväg för att leta efter en gryta. Börjar på myrornas och fortsätter senare till Pias (ngt) men ingen lycka där. Linn lämnar oss för att fara på gymmet och jag å T far vidare till Expo. Och vips var vi 1 gryta och 2 potatisskalare rikare. Sen fortsätter vi vidare till Jysk där T hittar ett nytt databord. Sist men inte minst in på Coop för att handla middag. Vi kmr hem och jag hjälper T bygga ihop bordet och flyttar över datorn, och allt det står nu i vardagsrummet. Det blev faktiskt helt okej! Efter en stund kmr Linn hem och jag börjar med maten - tacos! Efter middagen så börjar Linn med att ta itu med sitt nya rum och alla hennes klädberg.

Själv har jag tvättat och vikt tvätten och T for härifrån kring 20. Linn städar fortfarande rummet och jag ska nu börja se lite serier - body of proof. Imorgon kring 12 kmr Idah och Elin för att käka lunch och vid 16 ska jag och Linn på ett pass bodypump. Väntar på att Linn ska bli klar med rummet (OM hon nu blir det..) så vi kan se en film, det är ju trots allt lördag.



Jag längtar till slutet av oktober..
Puss /A

wow...

Okej, vad var det som var så speciellt med förra månaden?

LÖN  15 747,00! ←

Men jag tackar och bockar för min arbetsinsats ^^

Puss /A

Söndag!

Det är en dag jag längtar till. Vet ni varför? Jo mina älsklings flickor kmr förbi på lunch då! Har inte träffat Idah och Elin på evigheter. Det har hänt väldigt mkt sedan vi sågs sist, så blir att updt dom då. Och vi måste såklart få höra Linns äventyr i Turkiet.

Idag har jag varit på gymmet, städat och ätit en god middag som Tiza inspirerat mig med, mums! Imorgon blir det tvättdag för hela jävla slanten, jisses va tvätt vi har, mestadels Linnis.

Sitter just nu å smuttar på ett glas tre apor och väntar på att klockan ska bli 21.30.


Sandra Israelsson

Du är allt för underbar ibland! Massor med pussar, kramar och kärlek till dig!


Låååång dag.

Vaknade vid halv 10 imorse och hoppade in i duschen. Vid 11 kom T och vi for och handlade en massa till mig och Linn. När jag kom hem så kom Marcus förbi en snabbis och jag satte in varorna i kyl, frys och skafferi. Sen efter ca 1 h for han hem och jag började med att städa sovrummet kliniskt rent och sen flyttade jag Linns ALLA kläder, det är fan inte lite(!) från datarum till sorum och sen började jag städa ur byråar, skåp och flytta runt massa så hon ksulle få plats med sina kläder där inne. Så datarummet kmr bli hennes rum nu. Grovstädade rummet så mycket som möjligt från katthår (hon är allergisk) och tog ut katträdet. Så just nu står det i vardagsrummet men ska flyttas in i sovrummet när Linn väl bosätter sig i sitt eget rum. Och så småning om så ska datorn och databordet ut också.

Sen kom Linn hem från jobbet, lagade middag åt oss och vid 19 så powerwalkade vi till Marcus och hämtade cyklarna, sen vidare till gymmet. Var där i ca 1,5h och nu sitter jag här. Imorgon på förmiddagen ska jag försöka fortsätta att städa lägenheten så mycket som möjligt, är ett kaos här alltså.. Ska försöka borsta Tila och Frans och sen jobbar jag 15-21 och är sedan ledig enda fram tills onsdag - lååång helg!



Puss /A

Älskade

Fick detta av mammsen i fredags! En äggklocka, salt och peppar(-kar?) och en disktrasa! Puss på dig fina mamma!


Cause baby you don't know a thing about me.

Because of you I find it hard to trust,
not only me, but everyone around me.
Because of you I tried my hardest just to forget everything.
Because of you
I am afraid.



Mobil updt

Jobbar fram till 19 idag. Men märkte att det var ett tag sedan jag bloggade så tänkte passa på nu.

I fredags for jag hem till Bygdeå. Hjälpte mamma med att byta datarummet och Isabels rum. Det fortsatte även fram till lördag eftermiddag och det blev väldigt bra! For även med mamma till stallet där Isabel var och hjälpte till med att ta in hästarna.

Lördagen fortsatte med rym byte och sen på eftermiddagen kom pappa och Isabel hem. Vi käkade pizza från trafikanten och sen skjutsade pappa mig till sjulsmark aka kornelia och Roberts place. Där jag sminkade mig och sedan började vi 3 att dricka. Efter ett tag så for vi vidare till Junkboda där det var förfest och senare till garagefesten som hölls i Bygdeå! Det var väldigt roligt och jag träffade många jag kände! Sen efter kl 2 halv 3 så gick jag hem och såg ett stjärnfall! Väl hemma tog jag det som var kvar av pizzan och hoppade sedan isäng.

Söndagen var det inte många lyft. Tog det lungt och sedan var jag på väg hem till Umeå. Lagade matlådor och sen kom T och vi pratade en massa.

Måndag, igår så jobbade jag 8-21.30 och när jag kom hem så var det kaos i lägenheten. Linn har äntligen flyttat in! Har inte hunnit med så mkt med att organisera utan vi pratade en massa sen vart det sängen.

Idag jobbar jag 9-19 och när jag kmr hem blir det att försöka få in Linns liv i lägenheten.

Imorgon är jag ledig och då ska jag nog handla och städa lägenheten kliniskt ren, borta katterna och försöka rensa undan och allt vad det innebär. Även fara på gymmet! :)


stress!

Har hållit på att flytta datarummet och Isabels rum. ja hör ni, min snart 16 åriga lillasyster kan inte ens plocka till och ur sitt eget rum. Så nu är jag stressad för jag har inte ätit eller ens gjort i ordning mig! Ska till Kornelia och förfesta och sen ikväll blire garaget. Nä nu blire mat, sen sminka och fixa håret sen är jag på G!


skrattretande.

Fick just ett väldigt roligt samtal. Så måste få ur mig det här. Tydligen så går det ett ryckte i Umeå. Here we go!
Ni jävlar som går runt och säger att jag och min tvillingsysters ex Marcus, som varit tillsammans med henne i 7 år och 8 månader för övrigt, har legat med varandra. Ni kan dra åt helvette. Dom som sprider detta känner varken mig eller Marcus för fem jävla öre. Jag skulle aldrig ligga med min tvillingsysters ex, oavsett hur många månader/år dom varit tillsammans. OCH Marcus är som en bror för mig.

Och antar att det är ni som läser min blogg som kommit fram till detta. Tror eller märker inte ni att jag har tillräckligt med kaos i mitt liv just nu? Jag och marcus går igenom nästan samma sak just nu. Och han finns där när man behöver en, och inte på ett sexuellt vis, utan som en vän. Så alla ni som ens tänkt tanken kan ju tänka om och hålla era patetiska tankar för er själva. Blir så less.

hidden

Jag hadde (har) en blogg från 2009, men den är lösenordsskyddat. Gick in på den nu och jag såg att jag bara updt i 3 månader. Där skrev jag ner allt jag kände och allt jag ville få ur mig. Och det var några riktigt kaotiska månader, kan man säga så? Och läste ett inlägg som jag faktiskt kan ta del av nu.



Vad i all världen kunde vara så sorligt som nu? Den där tiden är bara en massa petitesser. För det där blogginlägget passar perfekt just nu. Nästan för perfekt, sorligt nog. Sista meningen gör ont i mig. För det är lika mycket sanning i det som allting annat. Jag vill så gärna kunna lita på nån. Men hur är det möjligt när det nästan alltid visar sig att jag gjort rätt i att vara misstänksam. Jag skulle göra allt i världen bara för att få tillbaka tilliten i andra. Men det tar tid.


I'm not calling you a liar, just don't lie to me. I'm not calling you a thief, just don't steal from me. I'm not calling you a ghost, just stop haunting me..

Om 30 min slutar han och om 45 är han här. Finns så mycket att säga, men kmr orden komma fram? Hoppas på att det inte kommer bli en allt för jobbig stund. Får tänka på att det är som att riva av ett plåster.

try to fix me.

Tänk så fort allt vänder.
Hon i dina händer.
Minns att vi var lyckliga igår.
Nu vet ingen hur jag mår.
Så genererad, fullständigt förnedrad.


Det finns så mycket jag vill säga. Så mycket jag vill skriva. Så mycket jag vill göra. Och så otroligt mycket att känna. Hur kan man älska någon så intensivt mycket att man är beredd att satsa allt, även om det finns en chans i slutändan att allting kommer tillbaks till en? Jag önskar att jag inte var en person som ger hela mig själv till kärleken, även när den har svikit en. Hur kan jag älska dig mer än vad jag har trott var möjligt? Jag önskar att du fick vara mig i en av mina värsta dagar. Och att du kunde känna mina känslor! För hur mycket jag än försöker beskriva dom, är orden inte ens i närheten av det jag känner.


When you try your best but you don't succeed.
When you get what you want but not what you need.
When you feel so tired but you can't sleep.
Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face,
when you lose something you can't replace.
When you love someone but it goes to waste,
Could it be worse?

illamående.

vad har jag gjort för att förtjäna allt det här?

jag kommer alltid vara den som gått från väldigt kär till obegripligt ensam.

Jag har haft en riktigt bra dag! Och nu ikväll kollade vi på filmen Bad Teacher, såå bra! Imorgon så ska jag upp vid 8, fara på gymmet, fort tbx hit för att duscha, sminka och klä mig för att sedan fara ner till stan och gå med Kornelia ngr timmar. Sen hem, fortsätta tvätta och sen ska även Nicole komma förbi.

Ligger just nu och ska försöka sova. Men det går inte så bra. Mina tankar verkar inte vilja sluta spöka. Jag vet inte vad jag vill. Det är så jobbigt att inte kunna styra sig själv. Det har varit kaos i snart 3 veckor. Känns som minst ett halvår.

there is always a reason to smile, right?
Puss /A

Marcus Place.

Igår kväll så kikade vi på tv och låg i soffan och slöade. Idag så käkade vi frukost, for på gymmet, käkade lunch och sedan så for Marcus på skolan. Jag hoppade in i duschen, sminkade mig och efter en stund kom Isabelle. Rätt snabbt for vi till djurmagazinet för å köpa kattsand åt M och sen satte vi oss och fikade. Och hux flux så kom M och gjorde oss sällskap! Efter fikat gick vi runt på BOOM och kikade å pratade om allt vi ville köpa och sen for vi hemmåt. Isabelle följde med oss hit å nu sitter vi å spelar tv-spel. Blir att laga middag senare och sedan ska vi nog kika på film!


Imorgon ska jag tbx till lägenheten och då blir det att tvätta från 10 fram till 17. Eller från 14 blire för mig, T tar första passet innan han far till jobbet. Sedan jobbar jag onsdag 7.30-14.30, torsdag 8-21 och fredag 8-15. Och det blir troligast Bygdeå i helgen, ska på någon fest på lördagen med Kornelia och Elin mabybaby? ;) Får se senare i veckan. Känns som om den kommer gå fort.


Puss /A

fade into darkness

Sitter just nu nyduschad, insmörjd och påklädd. Ska snart börja bege mig mot haga aka Marcus place. Ska sova där från sön - tis. Kmr nog bli skoj :) Få mysa med Lokus och Sookie och umgås med någon. Varit ensam rätt mycket. Förut så tyckte jag om det. Men jag har märkt att det var för att det inte var ett måste, utan bara tillfällen. Då är det en helt annan sak. Jag vaknade upp med en konstig känsla idag. Och jag är rädd för vad den betyder. Varför har jag börjat tänka åt det här hållet? Jag tror jag har fått för mycket egentid och börjat tänka i nya perspektiv. Mitt huvud säger en sak medans mitt hjärta vill något helt annat. suck. Hösten ska inte vara så här svår.


Puss /A

read this.

Sometimes it hits like a car crash,
and it's to late to reverse.
Sometimes you make me a better person,
sometimes you bring out the worst.
Sometimes we get on like fire.
Sometimes we're stubborn like rain.

Everybody hurts just a little too much.
Everybody hurts but it's never enough.
It's wonderful to fall, let's love and risk it all!
I'd rather love just a little too much.

Sometimes we're trapped in the circle,
'til we're digging holes in the ground.
We're trying, but nothing is working.
But still I want you around.
'Cause if I'm lost in the desert,
I know somehow you'll find me.
And if I drown in the oceans,
you'll be the first to rescue me.

Puss /A


Vad händer en lördag tror ni?

Veckan har varit okej. Jobbat mån 8-21.30, tis 9-19, tor 15-21 och fre 15-22. Gick ut på 1h powerwalk i tisdagskväll och fick mig ju ett jävla skavsår, somnu har läkt som tur! Sen har jag även tränat ons, tors och fredag morron på gymmet. Ikväll var det meningen att vi skulle festa eftersom ngr kompisar från lse var i stan. Men dom bangade på förfest här och sen skulle dom ut på corona som suger balle. Så jag och Isabelle tvärvände och festhumöret for i botten. Vad gör man då? Jo Man hoppar i onepicen och myskläder, poppar popcorn och slänger på en filmrulle! Så vi gjorde det till en filmkväll istl! :) Och det var faktiskt riktigt skönt :P Inge bakis imorron inte.

Nu är jag ensam igen med en Luddelicious i famnen. Känner mig lite halv trött så blir väl att hoppa i säng strax. Annars imorron så ska jag till Marcus och sen ska jag sova där från sön - tis :)

Puss /A

love is love.



Det handlar inte om att hitta någon man vill gå till sängs med,
det handlar om att hitta någon man vill vakna upp brevid.
Det handlar inte om att hitta den man vill leva sitt liv med,
det handlar om att hitta den man inte kan leva utan.
För världen är du bara någon.
Men för någon är du hela världen.

let it be.

Det är sjukt hur olika situationer kan förändra en människa. Jag har överanalyserat, fördjupat mig och dramatiserat allt runt omkring. Att mina vänner fortfarande orkar med mig är ett under. Ibland blir det bara för mycket tankar och det känns som att jag får en panik attack. Men du lyckas alltid lugna ner mig. Du har alltid haft förmågan att prata och allt du säger låter så himla rationellt. Det är något som jag beundras av. Du är verkligen en egen. Det finns ingen som du. Men det kommer alltid finnas en liten procent av förtvivlan i mig. Annars skulle jag inte vara ärlig mot mig själv.


I came to win, to fight, to conquer, to survive.

Its funny how the one person you'd take a bullet for, tends to always be the one behind the gun.


!

jag blir glad av dig.


Bra onsdag

Idag har jag lunchat med mamma och sen gick vi på stan en snabbis. Sen gjorde jag ett spontan besök hos frisören och klippte mig, hör och häpna. Första gången på 1 ½ år. Efter det for jag direkt till gymmet och efter en stund kom Marcus bara för att fråga om jag ville ha hjälp med något! Underbara han! :) Så då slapp jag träna ensam. Sen kom jag hem och började med maten och efter en stund kom lillasyster. Och efter maten kom Marcus :) Men jag var inte till så mkt sällskap eftersom jag städade köket (plocka ur och i diskmaskin + torka av alla ytor). Sen hoppade jag in i duschen. Nu ska jag å Bella se en film och mysa.

Puss /A

tänkt

Jag har tänkt fram och tillbaka. Slitits mellan hopp och förtvivlan från den ena sekunden till den andra. Och det enda jag kan komma fram till när jag gräver djupare i allt det här är att jag hoppas hon är värd allt det här kaoset. För du vet precis hur jag tänker och vad jag känner om detta. Så just nu känns det som att jag hoppas verkligen att all uppmärksamhet till denna lilla tjejen, är att det är värt det. Alla har man val att göra, och att du väljer de där s.k. "oskyldiga" umgänget, och fortsätter med det, är faktiskt svaret på det. Hur ska man kunna komma vidare efter något sådant? Något som ständigt gnager och bryter ner en innombords.. Jag vet inte om jag klarar av det. Om jag är stark nog att blunda för den här sjuka situationen. För du känner ju mig. Kan man verkligen det? Skulle du?

Aj

Har jobbar måndag 8-21.30 och idag 8-18. Och vid 19 gick jag ut på en powerwalk i 1h. Nu sitter jag svetttig i soffan och har börjat frysa, usch? Ja. Så ska strax hoppa in i duschen och sen blir det väl att kanske göra middag. Men är så jäävla lat. Kanske en sallad? mums. Har även ngr serier att se! Och imorgon får jag sovbesök! Men dock bara tills på torsdag. Är så himla tråkigt att vara själv i lägenheten. Speciellt nu när man vet att ingen kommer att komma hem. Jag har sovit ensam nu i 1 vecka och ikväll blir det 2 dagar. Det är det längsta på 2 år och 5 månader. Men helt ensam är jag ju inte. Har ju katterna, haha.


här är mitt fina skavsår jag fick efter promenaden...
Puss /A

Älsklingar

Ligger i sängen för att sova. Men inte ensam eftersom mina älsklingsmissar håller mig sällskap!


Umeå

Nu är jag tillbaka i lägenheten. Och jag känner mig helt okej. Jag mår bra. Att vara hemma hos mamma å pappa har varit underbart! Har varit ute med vovvarna på promenad med mamma, träffat kornelia och haft en mysig filmkväll, hjälpt till med att plocka in hästar, plockat in pinnar från hagen, plockat svamp, myst med kaninen + katterna, ätit god mat, myst framför tv:n och framför allt pratat. Jag kan nog inte med ord beskriva hur mycket jag älskar mina föräldrar. Dom stöttar mig och finns alltid där. Och mina underbara vänner. Jag känner att det här kommer att gå bra. Det har varit en jobbig vecka med mycket stress och oro. Ett brustet hjärta, en massa tårar och ett ständigt illamående som fick mig att sluta äta så jag gått ner 5 kg. Men jag kommer att bli okej. Det kommer ta tid, men jag har mycket att se fram emot. Jag tar bara en dag i taget.

heal.

If you want to be alone here with me,
you must understand my weakness.
It's the way that he left me and bereft me of of my love,
without a warning, without mourning, almost yawning.

No one wants forever anymore,
cause no one dares to try.
No one wants endeavour like before.

If you want to see the world that's in me,
you should know I'll always need him.

It's the way that I met him,
there's no way that I could possibly forget him,
like he got me and forgot me.

No one wants forever anymore, cause no one dares to try.
No one wants endeavaour like before, and no one wants to be there,
like I know I might have been.
No one wants endeavaour like before.

Morgonpromenad

Är ute och går med mamma och vovvarna. Somnade vid 23 igår och sov hela natten! Så himla skönt. Vaknade vid 8 imorse och klev upp, tog en kopp te och kollade på tv.


RSS 2.0