Dalkarså 16

Jag tog med mig familjen hem till mamma och pappa. Vi kom hit igår eftermiddag och åker hem imorron vid lunch. T hjälper pappa med lite grejer ute i ladan om kvällarna. Sj så tar jag det lugnt. Idag steg vi upp vid 10, fikade, lekt med Freja och rensat lingon. Fick chili con carne till middag - mums! Freja har sovit sedan ca 18? Så jag hoppas hon vaknar snart! Saknar henne lite när hon sover för länge.. Haha :p nu ska jag se lite tv!


Slutet av september.

För precis 1 år sedan så hade mitt liv vänts totalt upp och ner, på bara ett ögonblick. Jag tänker fortfarande på allt som hände då, på alla sveken och förvirringarna. På hur du, bokstavligen talat, krossade mitt hjärta och all min tillit. Oktober, som brukar vara min absoluta favorit månad, har ersatts till minnen av svek och sorg. Jag tänker på det varje dag. Jag har fortfarande inte glömt något... Har du?


Hej då Umeå.

Nu börjar vi rulla söder ut. Ska bli så skönt med en liten "mini semester" eftersom vi har varit i Umeå hela sommaren pga att Freja kunde komma när som. Så vi kommer hem nån gång på måndag. Så vi hörs väl kanske nått under helgen!


Onsdag

Freja åt sitt sista mål vid 00 igår och vaknade inte förens 8 imorse! Vi gick upp, hon åt, vi pratade ett tag sen satte jag henne i babysittern medans jag gjorde frukost, eftersom trodde att hon aldrig skulle somna om igen efter den där natten, men jag lämnade henne i 5 min och när jag kikar ut i tvrummet igen så har hon somnat... Gick och la henne i vaggan igen. Kl var då ca 9.20 så jag orkade ej gå ock lägga mej igen (hade ju även gjort frukost..). Kollade på ett avsnitt Suits och sminkade samt klädde på mig. Vid 11 vaknade Freja och hon blev påklädd. Vid 11.30 kom Nicole och vid 11.45 skjutsade T oss till tomtebo där vi skulle på ett tupperwareparty som ngr i mammagruppen från fb anordnat. Efter det följde vi med Idah hem och myste med katterna ^^ Vi for sedan och beställde pizza och käkade hemma hos Ante och Nicole. Nicole följde med oss hem där vi har haft bebismys samt kollat på film :) Nu ligger vi alla i våra sängar och Freja har precis somnat. Ska göra henne sällskap i drömmland. God natt!


Newbie

Här är åkpåsen och tunikan + byxorna vi köpte idag, så fint!


Sällskapar

Idag blev det BVC och läkarbesök för Freja. Men ingen spruta, den ska tas när hon är 3 månader tydligen. Efter BVC for vi till Ersboda för att gå på Kappahl och Coop. Köpte ännu mer kläder från Newbie kollektionen.. KAN INTE HÅLLA MIG! Ni får se bilder sen ikväll :) Efter det for vi en sväng förbi pappa på hans jobb och sedan till Nicole och det är där jag är nu. Får se när jag drar hemmåt ^^ Freja sover nu en stund. Nä nu ska jag vara social! Här får ni två bilder från imorse och två vad som händer i nuläget!

 

 


På tiden

Jag måste sätta mig ner och skriva min förlossningsberättelse. För jag antar att det ändå är en rätt så intressant detalj att veta och höra om :) har ju faktiskt gått en månad nu. Annars idag så har min syster Patricia varit här och sedan har jag även vart ner på stan och fyndat kläder åt Freja samt handlar. Hann även förbi mamma på hennes jobb och säga hej. Väl hemma så har jag käkat, Freja har också ätit x antal ggr och sedan kollat på lite avsnitt utav how I met your mother! Väntar på min älskling som slutar 00 denna vecka. Imorgon blir det BVC och läkarbesök för Freja. Blir även att hon får sin första spruta då. Sedan ska jag hem till Nicole och sällskapa med henne och Ellie. Här är ialf bilder på kläderna jag köpt idag!


12-08-03, 1 månad gammal.

Idag är Freja 1 månad. Hon har bara nu i helgen kommit på att hon kan göra ljud ifrån sig! Så när hon sitter i sin babysitter så gurglar hon, ger ifrån sig små "skrik" eller bara gör olika ljud :) det är så sött! Och när jag sitter med henne å pratar å leker i soffan så ler hon och gör även då massa ljud och olika ansiktsuttryck. Min fina lilla tjej. På BVC sa dom att hon är väldigt stark och är superduktig på att följa med blicken och även att huvudet följer med åt både höger och vänster :) då blir man stolt i mammahjärtat! Ska nu lägga henne i vaggan och hoppas att hon fortsätter att sova :)


RSS 2.0