I could just taste it.

Jag har blivit dålig på uppdatera. Men har inte haft mkt att skriva om. Söndags kväll så kom T till mig och stannade ända till Tisdag morron ♥.  i måndags så for vi till T's föräldrar. Käkade gó middag där, gick över till hans tremenning och kollade på kisseungarna, så söta! Sen for vi till hans moster, drack kaffe och fick fika. Sen tillbaka till hans föräldrar och sen hemmåt. Det var en mkt trevlig dag. När vi var på väg hem så var det sent, örkt och dimmigt. Vi såg massor med älgar och en hare! Sen har jag jobbat tisdag kväll, onsdag morgon, idag morgon och imorgon jobbar jag också morgon (men bara till kl 14). Sen bär det av en buss till Umeå!


Fredag (imorron):
"Nu är veckan med stors V här! Veckan som vi alla har väntat på! Vi tänkte köra på förfest med tjejerna och middag hos mig i stan och sedab utgång på droskan! Så här kommer middagsförslag: förslag 1: Tacos, Förslag 2: olika pajer med god fyllning, förslag 3: "kräfskiva" med kräftor och snaps. Skicka det i helst vill äta så tar vi det som flest vill :) Om ni kommer på något annat så får ni gärna ge det föslag med :) någon som har efterättsförslag får gärna komma med dem! :) kom med ett glatt humor och mycket att dricka!! och en sak till.... TAGGA!! :D"
Det sms:et fick jag i måndags. Och här är resultatet:
Paj 1: Idah
Paj 2: Sara
Kladdkaka: Malin
Glass/Jordgubbar: Sandra
Chips/Dip: Elin
Godis/Läsk: Amanda
Plasttallrikar/bestick/snapsglas: Linn/Anna

Sedan tar alla med sig egan kräftor och tillbehör till det ;) Och så klart sin egen dricka! Så om någon såg massa frågetecken framför sig nyss hoppas jag att det klarnade. Sen flickor som ska medverka kan ni ju gärna höra av er om ni tycker att jag glömt något som vi borde ha med eller göra ;)

SÅ jävla super kul! Var sååå jäkla längesedan det var vi tjejer, den här kvällen har man väntat på! Kmr ha så roligt! Har inte festat sen midsommar. Så känner att jag förtjänar detta! (okej, har gjort det EN gång, blev inte full då).

Puss /A

4 h ledighet.

Jag jobbar D-tur idag. Alltså från 7 - 12 sen från 16 - 21. Så 10 h OB idag känns faktiskt inte helt fel! Men jag är desvärre ledig i 4 h.. Så vad har jag gjort under dessa 2 ½ timmarna? Jag har käkat spagetti och köttfärsås, pratat i telefon med massa folk, städat på polisstationen (är fortfarande kvar där) och legat i soffan och lyssnat på Ipod. Just ni så lånar jag deras dator och sitter här och kikar runt. börjar om 1 h och 30 min... skulle försöka sova förut, men icket sa nicke.. ingen john blund kom till mig inte. Jag som var så hilmarns trött tidigare idag.

btw, jag älskar Sofia Karlsson's nya skiva - söder om kärleken. Den är helt underbar. Sitter och lyssnar om och om och om igen på alla hennes låtar. Så vackra! Och jag läntar till den 14 augusti, som fan.

Puss /A

älska mig röd.

Igår så var det en trevlig dag på jobbet. Inte stressigt alls. Jag kunde t.o.m sitta och spela fia-med-knuff med dom äldre. Det var både gulligt och mysigt. Ja just de jah, jag förlorade! Haha! Men sånna där spel handlar bara om tur.

När jag vaknade imorse kl 05.35 så visade sig att mina älskade föräldrar var vaken.. PÅ EN SÖNDAG!? Haha jisses.. så min snälla pappa ska vara så underbar och skjutsa mig till jobbet! :) Känns skönt att slippa köra moppe, ingen blöt anna idag alltså! ^^

jag skulle bli underbart lycklig om min älskling var här hos mig ikväll när jag kmr hem från jobbet. Det hade inte varit helt fel faktiskt. Annars kmr vi inte träffa varandra förrns på fredag eftermiddag.. Känner att jag behöver hålla om ngn idag. ♥

Puss /A

some guys just can't handle vegas.

Så jävla rolig och bra film! Det var länge sen jag skrattade så mkt, HAHA! SÅ BRA! Så att The Hangover - Baksmällan är verkligen en film att rekomendera! SÅÅÅÅÅÅÅ BRA! Så skulle jag vilja att en natt/dag i Vegas skulle vara, inte lite roligt. Se den. SUPER ROLIG!

 
 


Puss /A

imma från fönstret.

It hurts you. The pain.
You want it to go away.
Sadness. Please. Don't stay.



jag vill smekas av din värme.
jag vill lägga mitt huvud i dina händer.
jag vill stanna i din famn när morgonen gryr och dagen blivit grå.
jag vill smekas av dina händer.
jag vill ha ditt hjärta mot mitt hjärta.
jag vill vila mina läppar mot din hals.
Puss /A

Alltid dig nära.

det är så mycket som vi tror vi är.
men som vi bara fått av någonting gammalt,
som vi tror är vårt.
men det måste finnas ett annat sätt att leva.
jag vill leva utan galler och älska utan skyddsnät.

så jag ger mig nu, jag ger dig allt.
om du ger dig nu, så finns jag här.
vi kan sitta under månen och älska för stjärnorna.

och att du älskar det bästa i mig och jag älskar det bästa i dig.
dina ord och dina toner, dina ögon och mörkret som du bär i ditt hjärta.
gamla sorger som du har med dig men det är dags att börja om nu,
det är dags att börja leva.

jag ger mig nu, jag ger mig allt.
jag ska ligga under himmlen och vila i natten i din famn.


Puss /A

always the same.

Igår så började kvällen bra, slutade åt helvette..som vanligt. Och sen blev det bättre. Om jag visste att det var så här svår så vette jag tusan om jag skulle ha gett mig in i detta. Det gör så jävla ont att bli sårad av dom man älskar. Och när humöret tar vid och man sårar dom man älskar är inte heller det roligaste man gjort. jag älskar kärleken så mkt så jag nästan hatar den.

låt mig alltid få leva nära, nära ditt hjärta och nära din famn.
Puss /A

Uppe med tuppen, en ledig dag..!

ÅH! En ledig dag och jag får för faaan inte ens sova ut. blir fan knäpp! Ska till arbetsf. Idag SKA jag fixa klart allt! Orkar inte springa omkring och tro att sallting kmr fixa sig, måste göra ngt. T ligger i sängen och snarkar. Kunde inte ens vara snäll och följa med mig idag, de ska jag komma ihåg nästa gång han frågar mig om ngt... what goes around comes around som man brukar säga.

Puss /A

so tell me can you feel it.

Idag har jag jobbat 7 - 16. sen efteråt så for jag till polisstationen och städade i ca 40 min. Efter det gick jag över till ICA och fick just veta att min Idah hade rast i 30 min så då tillbringade jag dom minuterna med hene. När den väl var slut gick jag iväg till busstationen och väntade till 17.40 då min buss kom. Så var hemma vid ca 18. Jag fick världens godaste mat när jag kom hem, min mamma är så satans jävla underbar. BÄST PÅ ATT LAGA MAT! Sen så fick jag och Linn en knäpp´idé att fara till stan och hämta M. Men innan så for vi förbi min älskling och överraskade honom. Han fick pussar till 10000 så han är nådigt less. Så nu får han sitta och splea hela natten. For vidare till M och hämtyade honom, tankade och sen vidare hem. Somnade i bilen, rå skönt. Ska nu packa eftersom jag ska till T imorron.

Har typ 1000000000 saker att göra känns det som. Ska fixa pass, CV och andra privata ärenden.


Puss /A

We are the youth of today.

Kom just ihåg att i onsdags så var jag, Thomas, Idah och Elin å kollade på premiären av Harry Potter och halvblodsprinsen. Den var väldans bra, men tyvärr inte SÅ bra som jag trodde att den skulle vara. Men som sagt, värd att se! Men det kändes INTE som att den var 2 h och 30 min! Tiden bara rusade iväg. Jag älskar att gå på bio. Det är SÅ mysigt! Spec när man går med Thomas ^^



  

Puss /A

And I know that there is no place to hide.

I helgen har jag varit ledig. Har varit med min älskade T. Vi har inte gjort så mkt. I fredags så hyrde vi film och myste. I lördags så fyllde min kära mami år. Då så gick jag upp tidigt för att hjälpa henne röja undan, sen gick jag ut i trädgården och plockade lite blommor från rabatten för att göra en bukett. Köpte rosor igår så fyllde bara på med blommorna från rabatten, mkt vackert. Sen efter det så bakade jag en tårta med jordgubbar, chocklad och hallon godis. vid 12 - 13 kom Linn, Patricia, CO, Ängla, Tommy och Liam. Så vi käkade smörgåstårta och vanlig tårta och massa kakor. MUMSIGT! Så jag känner mig extra tjock nu. Senare på eftermiddagen så for vi hem till T's pappa och hälsade på. Där var hans bror och vi satt ochpratade och var allmänt trevliga. Senare så skjutsade vi in T's bror in till stan och sen for vi tbx till Hemmesmark. När vi väl hade kommit tillbaka så gick vi över till hans tremenning och då skulle hon tatuera honom. Det blev en tatuering på vä bröst. Riktigt snygg. Men dom hann inte göra den färdig. Blir en annan gång.

  
   
   


Idag så sov vi till halv 12, steg upp och gjorde bullens + bröd. Linn kom hem vid 14 och vi satt bara å pratade. Gjorde tornfisksallad till middag sen så myste jag och T en stund sen fick han lov att fara. Men träffar honom på Tisdag igen. Ska vara hos honom till fredag morgon då.

Puss /A

congratulations!

Idag fyller världens bästa Elin 19 år!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Hoppas din dag har varit underbar!

Puss /A

congratulations!

Grattis på 19års dagen min älskade Idah!
Hoppas din dag blir underbar!



Puss /A

Väst på stan.

Det är där jag befinner mig just nu. Hemma hos min älskling. Oj vad jag har saknat honom, underbara pojk! Igår så såg vi på film, myste, skrattade och tände ljus. Käkade öven lite chokladbollar som var kvar sen sist jag var här, mums! Idag ska det komma nå gubbar som ska installera en ny telia boxer här hos Thomas..tror det var så? Så ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning! Efter det ska vi till strömpilen och kika lite, även in på donkan och kolla efter dom första glasen, hoppas dom finns kvar! Annars blire bara hem hit och mysa antar jag, får se hur dagen blir.

Puss /A

Stuck between the burning light and the dusty shade.

Said I used to think the past was dead and gone.
But I was wrong, so wrong.
Whatever makes you blind must make you strong.


Stressad kväll på jobbet, nästan allt gick fel. Åh man vill bara spy av stress när man kmr hem från en sån här dag. Jag är förbannad, less och så satans jävla avundsjuk. Men mest less. Jag orkar inte längre. Jag vet inte riktigt varför. Jag vet inte hur jag ska lösa det här. Jag är inte så stark som jag trodde jag skulle vara.
Alla mina vänner ska ut ikväll. Dom ska ha roligt och umgås med varandra. JAG VILL OCKSÅ HA ROLIGT! satans fan. Aldrig blir det som man tänkt sig. Ingenting är som det ska vara, inte ens i närheten! Varför kan det inte bara bli bra nu? Jag vill ha det annorlunda. Vill inte ha det såhär.


Puss /A

Du har hört den förut så du visslar med mig, ba.

Jag och Linn var ute och gick i ca 40 minuter det var härligt att röra på sig! Kmr sova som ett litet barn inatt! Efter att vi kom hem så fyllde jag på bensin i min kära vespa. Hoppas jag har nog med olja nu bara, ides aldrig kolla riktigt noga.. men såg ganska så lagomt ut! Senare så vart jag ännumera kreativ så jag pumpade båda däcken på min cykel och jag fixade även till den förbannade sadeln som aldrig vill sitta på plats. Så nu ska väl alltng sitta där de ska. Efter allt detta grymt jobbiga arbete så satte vi oss ute på bänken på framsidan och prata. Fick även lite sällskap av en busig Anja! Ska strax fika lite sen ska jag i säng.

 


Jag vill ut på droskan imorron!!!!!  Flera av mina kära vänner ska ut, saknar ju dom. Vill också ha roligt, inte haft de sen midsommar. Men jag jobbar till 21 imorron och på söndag så börjar jag kl 7. Men jag FÅR pengar istl för att SLÖSA dom.. Det är så jag får tänka helt enkelt.

Puss /A

Twins night!

Ikväll blir det bara jag och Linn. Inga kompisar, inga pojkvänner bara hon och jag (och jonte då). Det var ett tag sedan vi var med varann helt själva. Saknar min andra häft! Så vi får se vad vi hittar på, kanske går ut och går en sväng, eller bara sitta och pratar om allt som hänt den sneaste tiden. Har inte riktigt koll på vad hon gör. Vi kmr säkert att få skrattafall som vanligt.

Mamma har farit till stugan och pappa och Isabel ska ner till södra sverige - småland för att vara exakt. Dom ska å hälsa på Mia och Martina, sen ska dom på high chapparall (stavas så?) sen ska dom på Orsta Björnpark.

ne nu ska jag rusa, Linn står och tjatar på mig. Väntar på att min bejb ska ringa. Hörs!

Puss /A

I like, Where we are, Here.

I like,
Where you sleep,
When you sleep,
Next to me.
I like,
Where you sleep,
Here.



Antingen så jobbar jag eller så är jag med darling. Så jag har inte riktigt orkat uppdatera denna blogg. Men nu så gör jag det. Och då vill jag bara säga vilket jävla skit väder vi har. Jag hatar den här svenska skit sommaren som aldrig någonsin kan vara en riktig sommar, utan det är bara kallt, regnigt och molnigt!!!! Blir så less.

Men jag saknar min Thomas. Jag förstår verkligen inte hur en person kan påverka en så mycket. Jag trodde inte att man kunde bli så här fäst vid ngn, det är nästan så att man tappar greppet om verkligheten. Han är så underbar på så många olika sätt. Jisses vad jag saknar den där pojken! Blir alldelens knäpp när jag tänker på han, haha herremingud. Jag ryser när jag tänker på hur man egentligen vågar släppa in ngn så nära inpå livet, hur man kan öppna sig och visa sin sårbart bara för någon man älskar. Kärleken är ngt alldeles förunderligt.

Jag älskar att älska dig.
Where you are the one, 
That lies close to me.
Whispers,
"Hello, I've missed you quite terribly".
I fell in love, With you suddenly.
Now there's no place else,
I could be, but,
Here in your arms.

Puss /A

RSS 2.0