Julstämning

Nu ska jag lägga upp bilderna på julpyntet i lägenheten. Skule ju göra det redan i början av helgen men det har aldrig blivit av. Men nu kmr dom!

Före och efterbilder!


Tv rummet / Vardagsrummet


Tv rummet / Vardagsrummet
(en annan vinkel)


Hyllan ovanför tv:n


Sovrummet


Första advent!

Puss /A

aw!

Jag har helt glömt bort! Min kompis Malin ska få en liten bebis i mars! Jag får träffa henne i december, kan knappt bärga mig! Vill se hur hon ser ut med mage och allt! Men jag har ialf fått 2 bilder på henne.




Här på bilderna är hon i vecka 22 dag 2.
Grattis älskade vän! ♥


shit

Är för trött för att blogga. Har varit på "byn", som min pojkvän säger, hela dagen. Handlat för ca 1300 kr. Julklappar, presenter och nödvändigheter till hemmet. Skriver mer när jag inte håller på att somna.

Puss /A


jag har bestämt mig.

Blir det inte bättre så går jag. Jag tänker inte fortsätta med det här. Jag förtjänar så mycket bättre och om det inte blir förändring så kan jag hitta bättre. Jag orkar inte och det här gör mig till en sämre människa. Jag känner redan nu att jag har förändrats till något jag inte är eller vill vara sen jag tog steget för att bli "lycklig". Men sen dess så har jag blivit mer olycklig än vad jag någonsin trott var möjligt. Men det finns stunder då jag knappt tror att det är verklighet. Jag har även aldrig känt mig så lycklig som med dig. Du kan verkligen få mitt hjärta att stanna och slå ett dubbelsag så jag måste hämta andan. För din kärlek kan få mig att må så underbart bra ibland.
Jag har blivit som en jävla pms-fitta som hatar allt och alla förutom mig själv. Fast jag VET att det är mig själv jag hatar mest av allt. Jag hata mig själv för att jag har låtit det gå så långt att det börjar göra mig paranoid. Jag måste få hjälp. Jag klarar inte den här fighten ensam. Jag bryter ihop för varje minut som går. Men du verkar inte förstå. Men det är ganska så självklart, knapp jag själv fattar hur det har kunnat bli så här. Så jag klandrar dig inte. Men jag är även en sån person som inte ger upp så lätt. Jag är fruktansvärt envis. Jag tror på kärlek. Och jag vet att det kan övervinna allt.


linjen är tunn mellan hat och kärlek.

jippi!

Vet ni vem som är lycklig? Jo Anna Norlin eftersom hennes pojkvän inte kan spela WoW nu. Hans "gratis tid" är över! YES!

ändrade planer.

Isabel kom inte igår. Hon skulle komma så sent då och jag vill att hon ska vara här en heldag + kväll! Så då slänge jag och thomas ihop en spontan fest. Och det kom en massa folk. Det var rätt så skoj! Sen for vi ut på olles. Det var trevligt.

När jag vaknade möttes jag av en inte så trevlig syn. Glas, burkar och stök. Det blir att städa idag. Sen ska tydligen jag och T på hokey, suck. Men vad gör man inte för kärlek..

Puss /A

the sun is shining again.

Men hur länge återstår att se. Det är nämnligen något som gnager i mig. Jag förstår inte varför vissa inte kan släppa sitt förflutna!? Är det serriöst så jävla svårt? Jag känner hur ilskan bubblar i mig igen. För vi har pratat om det här. Men du förstår mig fortfarande inte. As usual. Ne fan. Skriver jag något mer om det här så kastar jag snart ut datorn från balkongen!

"The reason people find it so har do be happy,
is that they always see the past better than it was".

Är det så?


Min lillasyster Isabel kommer till mig idag och ska hälsa på! Hon ska sova över. Vi ska käka middag och massa gottigott och se på film. Hon var ju här som snarast igår och lämnade ngr väskor för sen skulle hon + kompisar till henne på ngt disco här i stan. Ska även kanske ner på stan för att träffa tiza, ängla, co och erika. Dom ska julklappshandla. Men jag vette fassiken om jag orkar.

Puss /A

grå dag.

Det är så sjukt igentligen. Du vet ingeting. Du förstår inte och jag gör det bara svårt för dig. Jag vet varken ut eller in. Den här veckan har det varit kaos inne i mig. Jag har tänkt. Jag har funderat. Och jag kommer aldrig riktigt fram till någonting. Jag vet inte. Så enkelt är det. Och din envishet gör det inte bättre. Förstår du inte? Det är inte bra längre. Varken för dig eller mig. Men jag kan säga en sak, du gör det inte till det bättre. Du låtsas försöka förstå, när du bara fortsätter köra ditt race och tror att det löser sig. Är det så?... Verkligen?

Who’s gonna make my decisions, I can’t make them on my own.
Who’s gonna rise to the occasion when there is no one around.

Who the hell is gonna believe me, when I dont believe in myself.

Who’s gonna be there forever.


i'm sick of this.


Tatueringen :)


19 november

Det är en mörk vecka den här veckan. Och orsaken till den är väldigt mkt att man inte förstår varandra. Men helt serriöst så orkar jag inte längre. Är det så här det ska vara så, fine. Ser ju hur länge det håller. Men någon gång så ser jag klart och vet hur och vad jag ska göra.


 

Ikväll är det twilight/new moon som gäller. Men var är den lyckliga känslan? Det enda jag känner är att jag vill slänga mig ner på golvet och skrika å grina och kasta sönder allt jag ser. Men det försvinner väl. Hoppas jag. jag behöver träffa mina vänner. Dom som gör mig glad och lycklig. Just nu är det den ljusglimt jag känner. Och träffar Linni idag med ♥.

Fuck you,
Fuck you very very much.
Cause we hate what you do.

16 november

Jag klev upp kl 05.57 idag. Jag har sovit dåligt. Vaknat minst 10 ggr under natten. Så ja, jag är nådigt trött. Jobbar 7 - 16 idag.

Igår for jag och T till Hemmesmark för att gratta hans mamma som fyllde år. Sen strax efter gick vi till hans tremening, som bor mitt över, hon tatuerade mig. Jag gjorde mitt stjärntecken (väduren) i nacken. Det gjorde inte så ont som jag trott. Det brände/sved bara. Och det var en smärta man kunde uthärda.. i vissa fall. Men kan ju inte säga att det INTE gjorde ont, för det gjorde det. Hehe. But I did it! Och jag är faktiskt lite stolt över mig själv! Men ni ska få se bild när jag kommer hem till lägenheten och när svullnaden har gått ner lite. Men jag är mkt nöjd ialf!

Puss /A

16.22

Jag sitter och räknar timmarna, minuterna och sekunderna tills att jag får sluta. Det ringer otroligt lite idag. Men det är ganska skönt. Lite tråkigt eftersom jag har kollat igenom ALLA sidor jag brukar besöka, har ingen bok att läsa och har läst ut skvallertidningen. Så nu sitter jag här och tittar tomt med blicken mot skärmen och väntar på att någon ska ringa. Otroligt frustrerande.

Ikväll vid 19 så tar jag bussen mot Umeå och hem till lägenheten. Imorgon blir det att fara till Hemmesmark och gratta T's mamma som fyller år. Och sen kanske jag ska tatuera mig också. Men som det känns nu så kommer jag inte våga. Jag HATAR smärta och har en sån otroligt låg smärtgräns att det är sjukt.

Puss /A

True.

Tala om för mig att du älskar mig, i ord, handligar och gester.
Utgå inte ifrån att ja redan vet. Om ja verkar generad, fortsätt i alla fall.

Tala om för mig när du känner dig nere och missförstådd.
Jag blir bara starkare när jag vet att ja kan trösta.
Men du måste tala om, jag kan inte läsa dina tankar.

Visa andra att du uppskattar mig. Om du öppet visar din kärlek,
får de mig att känna mig extra stolt och vacker.

Glöm inte bort det lilla tokiga inom dig, omtanke och kärlek i stora mått,
tillsammans med en gnutta galenskap.

Puss /A

fjortonde november

Jag är så glad att jag har en pojkvän som kan prata vett i mig. Som faktiskt vissa stunder förstår sig på mig mer än vad jag har förmågan att förstå mig själv. Han har det där lilla "det" att när han pratar så låter allt så himla rätt. Han vet precis vad han ska säga och han låter så självsäker. I såna stunder förstå jag varför jag älskar honom och varför han är så otroligt underbar, och jag undrar ibland hur han kan vara tsm med mig.. Och vad det är som håller honom "back on track all the time".. Att stå ut med mig är inte det lättaste. Jisses, jag själv kan bli så fruktansvärt less på mig.

Tack älskling för att du finns och att du orkar stå ut. Det kommer bättre tider.
När jag är på väg och falla så finns du där, och tar emot mig. Det känns tryggt


Puss /A

Tjejkväll

Ja det har som blivit en riktigt tjejkväll ikväll! Det är 4 tjejer som jobbar ikväll, Jag, Linn, Sara och Kornelia! Vi bara tjattrar och tjattrar. Mysigt!

Puss /A

Trötter..

Jag somnar nu. Och jag ljuger inte. Är såååå trött. Jobbar imorgon 9 - 18, boring as hell! Kmr bli en lång jävla dag, och jag är inte på humör för det. Jag ber till gud att det ionte ringer mkt och att jag bara får ta massa meddelanden! Då blir jag superglad ^^

Vad händer ikväll? Tror jag ska tända massa ljus, lägga mig i badet och lyssna på musik! Det bästa som finns! Älskar att ligga i ett varmt bad med massa skum och härliga dofter. Är trött och vill sova.

http://celialind.blogg.se/images/skumbad_1175541025.jpg

Bildkälla.

Puss /A

Nattensmess

- Idiotvakt. Klart jag e full en fredagkväll. Vad skulle jag annars göra ute?!

- lååång het natt med kompisens kompis.... sängen brakade trodde sånt bara hände på film

- jag ha kommit på hur man ska göra för att bota sin singelångest. Man åker ner till ica maxi i en 45 minuter och lyssnar på alla par. Sen e man JÄVLIGT nöjd med o va singel!

- Jag kommer börja supa igen när jag vet vart jag är.

- Får snart finbesök. Jag är en lycklig människa idag! Startar man dagen med rätt inställning kan det uppenbarligen bara bli succé

- Man vet att natten har varit totally fucking amazing när man har träningsverk + blåmärken ! xD

- Nu e grannen igång igen. Jävlar va hon skriker, som om hon måste berätta för hela huset att hon fått något

- Han kom fan innan jag fick av mig trosorna, hur snygg är jag? ;)

- jag är så packad att jag glömde ta av plastet på tampongen

- Helt ärligt, han missade de 'vanliga hålet' men jag var så packad så jag sket i vilket

- okej, pinsamt. du och din mossa måste sluta ha samma röst. hörde inte att det var hon som svarade i hemtelefonen och jag berättade allt om sexet med erik igår. FÖR HELVETE

- sluta messa mig om du inte vill ligga. orkar inte läsa skiten

- hur vet man att det varit en bra kväll? jo, strumpbyxerna är helt jävla söndertrashade

- Känns tryggt att hon nyss ringde sin pappa och bad honom komma över när jag ligger här naken. Fan blir det som den där cola reklamen nu eller?

- På det här jävla stället blir man fan full genom att bara andas, folk dricker som helvete!

- hon: fan va jag gäspar nu. Jag: kom hit ska du få något som fyller igen det där hålet;) Hon: <3


Puss /A

mina nys skor!

Här är mina nya skor!


Puss /A

haha!

Utanför en nattklubb, Stockholm

Det står några i kö för att komma in och ett sällskap står och röker. En kille, som uppenbarligen tillhör den rökande gruppen, kommer runt hörnet med snabba steg.


Killen: Danne! För fan! Ge mig en cigg, jag måste ha en cigg nu! Det var en kille som försökte råna mig nyss!
Gruppen drar dramatiskt efter andan och Danne fipplar fram en cigarett.
Killen: Ja, jag gick ut för att pissa då det var jättelång kö inne men eftersom jag skulle tillbaka igen så lämnade jag jackan i garderoben. När jag har hittat en avskild plats kommer det fram en kille och börjar vifta med en kniv och ska ha min mobil och plånbok. Vad gör jag då? Jo, jag slår ut med armarna och halvskriker:
"Vafan! Det här är helt otroligt. Jag blev precis rånad för tio minuter sen. Killen tog allt, mobil, plånbok, busskort och till och med min jacka! Ser du inte det, jag har ju bara t-shirt på mig? Och nu kommer EN TILL och ska ha mina grejer. Jag orkar inte mer!".
Han blev så paff att han bara vände på klacken och gick därifrån.
Alla som står utomhus, till och med dörrvakten, ger killen en applåd.

 

Källa: tjuvlyssnat.se

Puss /A


Judit och Judit!

Parodi VS Orginal




Puss /A

Spontant är alltid bäst!

Igår så hade jag och T ngr ärenden att fixa på stan. Bl.a att handla färg till vårat databord som vi ska måla. Viktor vad med oss också. Så vi får även och kollade på en fiskaffär. Sen efter det så kom T på den briljanta idén att vi skulle fara till Holmsund på deras tropikhus. Sagt och gjort. Vi for dit och var där i ca 40 minuter. Vi fick gå in som "familj" eftersom att Viktor inte hade lösa pengar och vi hade inte tillräckligt med pengar för att betala var och en som vuxen. Hehe! Det var små apor, ormar,  sköldpaddor, spindlar, fåglar, kaniner och vandrande pinnar där. Det var roligt. Skoj att göra ngt annorlunda för en gångs skull!



 

Puss /A

Tatuering?

Jag funderar på att tatuera mig. Jag vill ha två texter någonstans på kroppen (vet ej vart). Den första texten ska vara relaterad till mig och Linn. Där ska det stå "Mer än mitt eget liv", men på ett annat språk. Vet inte riktigt vilket än. Sen den andra texten ska det stå "When you've had enough I've had it much more than you knew". Som är relaterad till alla mina nära och kära. Mina vänner, min familj och dom som betyder väldigt mycket för mig. Sen vill jag ha mitt stjärntecken bakom örat på högersida, Kan ju som inte ha det på vänster, tyvärr.. (eftersom jag har ett stor ärr på vänstersida, så då kmr väl alla blickar dras dit ifall jag har en tatuering där.. :P). Men då ska ju stjärntecknet se ut som Linns gör. Eftersom det har en mening.
Jag vill att tatueringarna ska vara ngt i stuk med:





(Den Linn har på skuldran, nygjord!!)


Det är din dag idag, papi!

Idag är det farsdag! Dagen börjar med att jag och T far hem till hans föräldrar. Han ger sin pappa en fin farsdagsbukett och vi får kaffe och sitter och pratar. Det var mysigt. Det var mer snö där än här i stan. Sen så for vi hem till Bygdeå. Där fick pappa en bok med fågel läten från alla oss barn, den gillade han väldigt mkt! Sen fick han även blommor från mig och sen så fick han ett farsdagskort från alla hans flickor^^. Han fick även en kokosnötspalm av Isabel.. :P haha. Knäppa lilla flicka. Vi käkade middag där och sen så fick vi efterrätt (p.g.a. farsdag) tårta! Mumma! Sen for jag och T hem för vi skulle panta burkar/flaskor på coop och även handla lite till veckan. Och nu är vi hemma.

Imorgon blir det att fara och köpa städgejer till pappas jobb (eftersom jag städar där varje vecka). Sen ska jag och T fara och köpa en sort vas aktig sak som han så jättegärna vill ha i sovrummet. Jag ska även kolla efter ett par skor. Har bara som här tygskorna från i sommras. Och det är hål i dom, icket bra.

Puss /A

yeah, u!


Mario Cart + Buzz!

Idag har jag handlat julklappar + presenter för ca 1000 kr. Så jag är fattig nu. Jag och T träffa även Linn en sväng ^^ Och Viktor kom också på stan och gick med oss. Vi köpte alla saker, åt, sen for vi på coop och köpte svamp, skinka och sockerärter/ärtskidor. Sen for vi hem till lägenheten. Jag började slå in alla julklappar och presenter och sen packa ner ett par skor som vi for och lämna till Linn. Efter det så for vi hem. Jag, T och Viktor spelade Mario Cart. Som vanligt så förlorade jag hela tiden. Efter en stunds spelande så gjorde vi hemma gjord pizza, mumma säger jag bara! Det var jääääkligt gött! Efter pizzan så gick vi ner och fixade tvätten. Sen spelade vi Buzz! Och ja, jag fölorar återigen. Nu sitter vi alla här i soffan och kikar på Johan Falk. Två mot en, och dom vann. Jag gillar inte Johan Falk. Sitter och käkar godis, chips och  dipp och surfar framför datorn. He funk!

Puss /A

Jag ser det snöar

Idag blir det stan för hela slanten. Bara jag jag får upp T någongång.




Väder.

Vilket skit väder det är idag. Usch. Man blir inget annat än deprimerad... Men det snöade igår! Det var vackert. Jag blev glad då. Den första snön är alltid den finaste och mysigaste. Men efter det så får det gärna bli sommar igen. Imorgon ska ju jag och T ut så stan för att inhandla julklappar! Ska bli mysigt. Så det blir att upp och hoppa tidigt imorgon. Vill även hinna köpa lite kläder.. hehe!


Puss /A

pust!

Städning x 2 today. Idag när T for iväg till kfum så satte jag mig vid datorn ett tag och fick en snille blixt..Jag ska städa lägenheten! Sagt och gjort. Upp och hoppa och jag städade! Jag dammtorkade, tömtde kattlådan, städade toaletten, bäddade sängen, dammsugade och torkade golven! Jag hann just precis kliva in i duschen när T kom in genom dörren. Han vart så glad ^^. Tyvärr hann jag inte diska, skulle faktiskt göra det men.. Får göra det en annan gång och överraska honom.

Min älskling har fått jobb på Adecco! Så imorgon kl 7 - 16 jobbar han. Min duktiga lilla prins! Så idag for vi ner till stan för att han skulle skriva på anställningsbevis. Medan han gjorde det hann jag springa på lite affärer. JAG VILL KÖPA KLÄDER, I MASSOR! Och det ska jag göra, mohaha^^ Men på lördag ska jag köpa julklappar så allt det är klart. Sen efter Adecco/stan så for vi till pappas jobb och städade. Det tog ca 2h. Och det enda jag säger är.. Det. var. Smutsigt.

Far hem till Bygdeå ikväll. Jobbar 9 - 18 imorgon.

Puss /A

Kommentar.

Haha! Jag läste kommentarerna från detta inlägg! Haha, mamma då! Jaa jag förstår det nu ;) du älskar allt och alla ♥

Puss /A

go on.


Tack.

Mamma, vad jag älskar dig! Tack för att du finns ♥

Puss /A


det är dags att tänka efter.

Det är inte okej. Jag mår som förut. Jag hatar den här känslan. Det är inte okej! Det måste bli en ändring. Det ska inte vara så här. Varför gör du så här mot mig? Varför ska jag alltid göra så mot dig. Jag förstår inte varför vi gör så här mot varandra.. vi måste prata med varandra nu. Jag tänker inte gå omkring och låtsas som om det inte finns några problem. Sen en tid tillbaka har jag tänkt så här, och insätt att jag måste ta tag i det. Jag tänker inte låta det fortsätta, om det är så här det känns. Jag försöker förstå varför. Är det så här det är? Blir man så? Om det är så, vill jag inte vara med längre. Jag tänker inte göra så mot oss. För varken du eller jag ska må så här. Jag vet att vi kan få ha det så mkt bättre!

Is this love?


-

du gör det så lätt att hata dig ibland.

Det är tomma ord som fastnar.

Ingen bra morgon. Hemskheter. Idag så är det tänkt att jag och T ska ner på stan för att käka lunch, mysigt! Sen ska han iväg till KFUM för att, ja..gå kurser? Kan man säga så? Dom lär sig att fixa cv:n och praktikplatser, typ. Om han nu kliver upp någon gång..

Mysade med katterna igår, som fassiken. Dom börjar nog gilla mig nu. Frans har äntligen börjat acceptera mig! Tog si så där 6 månader..

Puss /A

dina ögon ändrar färg i ljuset.

Slö dag nr uno. Jag har vart i pyjamas hela dagen! Tycker så synd om T. Det har vart en förjävla dag idag. Vaknar på piss humör. Humöret är upp och ner. Jag skrattar och i nästa ögonblick så gråter jag eller är förbannad. Och ja, ni gissar rätt. Lingonveckan började igår. Jag har mensvärk x 1000! Jag mår illa i vart annat. Jag hatar den här veckan. Och T gör allt för att jag ska vara nöjd. Det är jag, innerst inne. Men jag och styra mitt humör är inte den bästa egenskapen jag har direkt. Så jag tror att T beskriver mig så här just nu ↓



Det som hjälper mig under stunder som dessa är Melissa Horns nya/gammla skiva. Lugnet bara strömmar igenom mig då ♥

Puss /A

tredje november.

Jag älskar Melissa Horn. Jag älskar alla hennes låtar, alla hennes texter och sånger. Precis var ända en har ett budskap. Åh, underbara musik. Skulle inte klara mig utan den!


Melissa Horn - Lät du henne komma närmare


Puss /A

under-jävla-bart!

Min helg har varit underbar. Jag älskar Thomas Persson. Jag är så lyckligt lottad att jag har honom. Jag är så glad, fylld med kärlek! Det bara lycka jag känner. Lycka att ha hittat den jag vill leva med resten av mitt liv.
Att det kan bli så perfekt.


Igår så fick jag besök av Malle och Isak. Jisses vad den ungen har gått å blivit smal! Helt sick. Man kankse ska testa på ett par månader i lumpen. Nee.. jag hade bokstavligen dött. Det var roligt att dom kom och hälsade på! Vi pratade, tittade på film (Star Trek) och käkade onyttigt! Sen så for dom efter det. Blev så glad att hon hörde av sig! Saknar henne!

Sen så myste jag och T så länge. Vi pussade, karamdes och mystes! MYSIGT! Ska hem senare idag, skönt! Saknar honom!

Puss /A

halvår.

↓ 6 månader idag ↓



Jag älskar dig

Puss /A

RSS 2.0