u make me wanna live in a ...

ONEPIECE!








Jag kommer leva i denna, för alltid, eller tills jag köper en ny.
Puss /A

Brainiac

T har tappat mitt bankkort, jippi.......! Så idag har jag spärrat det och kmr få tbx de om 5 bank dagar.. Hoppas på tidigare!! Och när fassiken kommer min jävla onepiece?! Har ju typ gått 2 veckor! :S

Har ialf vart å käkat kina! Mums! Och nu ska jag börja städa mitt smutsiga hem. Sen blire en film och mys i sängen! Är ledig imorgon, så ifall någon vill hitta på ngt så ring! Bara det inte involverar pengar..


Tila aka gnällisen


Frans-August aka Frans-som-aldrig-slutar-prata

Puss /A

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Så jävla snart har det gått 2 år. Helt sjukt underbart!

Puss /A

Btw!

När jag å Linn var ute och gick för någon dag sedan så gick vi förbi ett hus som hade en äng av blommor som gräsmatta! SÅ FINT! Vill också ha så.. nästan som Bellas äng i Eclipse!




haha okej kankse inte en äng, men nära inpå! ;)

Puss /A

Påskägg!

Iförrgår när jag kom hem från jobbet hade jag 2 påskägg och en chokladpåskhare som väntade så vacker på mig! Tack tack tack mamma å pappa för det! :D Och Tack babe för det andra påskägget! ♥


Av mamma å pappa!


Av älsklingen!

Puss /A

April 25, 2011

Jag å T har varit på en promenad! Gick strandpromenaden och satte oss sedan på en bänk å pratade ett tag. Vilket underbart väder det är ute alltså! Helt sjukt underbart! Ska snart till Linn och vara där. Känner att jag vill umgås med den enda som riktigt föstår. Jag är så glad att jag har henne. ♥


Baby


Jag å babe myser på en parkbänk!


Vi såg 2 änder på en kulle och det VAR 2 måsar på en snabb-flytande isvak!

Puss /A

just walk around and feel that the sun is shining!

Vaknade av att Linn väckte mig vid 11. Vid 12.30 så möttes vi upp vid E4:an cykelbron och gick runt till kl 14.30. Det var underbart skönt ute och jag undrar om min träningsverk någonsin ska släppa i benen? Helt sjukt. Nu ikväll vid 21.30 ska vi se Red riding hood på sf!



Puss /A

make me move like a freak


Äntligen!

Nu är allt klappat och klart! Den 25/7 - 1/8 så flyger jag och babe ner till stockholm! Vi har bokat hotell och fotbollsmatch idag också. SÅ skönt det känns! Vi ska bo på Best Western Hotell Kung Carl! De vi ska göra där nere är bla:

• Skansen med akvarium
• Vasamuseét
• Aquaria Vattenmuseum
•Grönalund
• Naturhistoriskamuseét
• Slottet
• Fotbollsmatch
• SHOPPA

Det kommer bli så jävla roligt! Men jag HOPPAS att det kmr va fint å varmt väder då med :)


Den röda ringen är vårat hotell!
Och det röda strecket är drottninggatan = shoppaaaaa!
Puss /A

woopwoop

Min lön kommer in imorgon - 15 820:-. Det var väl inte det så mkt å hurra över direkt men men. Alltid något ju. Nu vill jag att T ska komma hem så jag slipper vara ensam... har så jääävla tråkigt nu alltså. Imorgon jobbar jag 15-23. Ledig fredag. Jobbar lördag 10-01 och söndag 11-22. PÅSKLÖN!

Men en sak jag undrar mkt över är om jag kommer å få något påskägg av påskharen i år? I hope so..♥



Puss /A

lovely

Idag har jag plockat till lite här hemma. Sen vid 15.45 for jag till gymmet och var inte hemma förrens vid 18.15! Började med lite armar och när jag skulle gå över till ben så höll ja på å sträcka mig! Så då givk jag till löpbandet och gjorde en hill på 30 min. Efter typ 10 min kom söta Amanda och efter att jag var klar så joinade jag hennes träningspass! Den var väldigt roligt å trevligt! :D Mkt roligare å träna med någon än å vara ensam!

Jag och T planerar stockholmsresan som bara den nu! Det blir nog å ta flyg ner å sen bo på hotell 1 vecka. Vi ska göra en massa svenne-turist-aktiviteter! ;) Haha det är jag i ett nötskal! Men det kommer även och bli en massa shopping! Så nu ska jag banne mig gå ner 10 kg innan den 24 juli så att jag kan köpa kläder och faktiskt känna mig snygg i dom! Så idag ska jag börja träna som en idiot. Så ett pass på 2h var en bra början tkr jag! ^^

Väntar på att Big Brother ska börja sen så blir det nog tidigt för mig ikväll!


Puss /A

April 20, 2011

Nej nu blire att fara på gymmet! Å de bli å ta räser cykeln! Sen ska man väl fortsätta å städa när man kommer hem igen..!


gammal bild från i vintras.

Puss /A

April 16, 2011

Idag så vaknade jag kring 11. Klev upp, såg ett vasnitt Big Brother och käkade müssli. Steg sedan in i duschen och efter de så smörjde jag in mig, sminkade ich torkade håret. Vid 14 hade T slutat jobba så vi får på jakt efter skor/påsk pynt. Ingen lycka! Känner mig lessen att jag inte pyntat något i år, är lite tomt!

Just nu sitter T ser på bajs fotboll å jag häckar här. Undrar när mitt förbannade munsår ska läka så att jag kan pussa på honom igen. JAG HAR INTE PUSSAT HONOM PÅ 1 VECKA SNART! Blir så jävla as drygt lessen å arg för att jag har munsår, fy faaaan. Hatar de. Jaja, thats life lixom. Men bara jag hade ett munsårsplåster så skulle jag kunna pussa ihjäl den killen. Och inte fan kan han va å pussa på mig. Jag har ju mer än bara läppar å pussas på... Men de fattar ju inte trögfanet!!! Hur kul är de å måsta säga: pussa på mig! Man tycker ju att det ska falla honom naturligt å göra de utan att man måste tjata? Nä nu börjar jag bli förbannad, så måste avrunda...

Linn å Marcus m. co, ska kanske komma ikväll för å spela spel/dricka vin. Men inget är bestämt ännu. Vi får se!




Jag idaaag!

Puss /A

H to the ELG!

sitter på jobbet just nu. Idag efter kl 15 får jag helg! Men är ensam hemma fram till 21 för då slutar T jobba. Har inte orkar blogga i veckan eftersom jag har jobbat! Men igår så bröts mitt mönster för då kom Nicole och Ante hem till oss för å käka middag! Blev grillade kotletter, choritzokorv med potatissallad och sallad! SUPER GÖTT! ^^ Vi kollade på lägenheter/hus å drömde oss bort om att en dag få äga en sådan. Men just nu trivs jag bäst där jag bor och jag känner att jag kan bo där i minst 5 år till :)

Men ifall någon vill hitta på något idag/eftermiddag så äre bara å höra av sig! Jag är öppen för förslag.

Puss /A


lördagen den 9:e och söndagen den 10:e april.

Lördag förmiddag
Jag hade en underbar dag igår! Först kalas hemma hos Linn och Marcus med tårta, muffins, sockerkaka, pinnar, ballernor och cheescake! Den första som anlände var Kornelia! Sen efter ett tag kom familjen! Hade de supermysigt! Det presenter jag fick var:

Pengar till en one piece av mamma, pappa, Tiza och crille.
Pengar av Tommy.
Pengar och blommor av farmor och farfar.
Blommor av Linda.

TACK! Alla ^^



Fikaa


Linnisen!
Lördag eftermiddag
For hem igen kring ca 17 och jag och Kornelia började med å köpa pizza och sen prövade vi outfits på kvällen, Efter en stund kom Linn och gjorde oss sällskap! Vi sminkade oss och fixade håret. Och efter 19 - 20 ngn gång så anlände glada partyprissar en efter en! Det blev vin, cider, shots av olika slag och sprit! Herrejävlar så roligt jag hade, och full å gla var jag också! Vid ca 00 for vi till Olles och fortsatte festandet! For kring 2 och käkade pizzza på happy! Sen for jag å Elin vidare på efterfest och var vaken till halv 7 på morron. Somnade och vaknade igen 8.30 och gick hem till T och la mig å sov! TACK ALLA som kom och gjorde den kvällen super! Wohooo!

Söndag
Idag så kom Linn å Marcus över vid 12 - 13 och dom hjälpte till å städade undan kaoset här hemma! Sen så satt vi vid datorn sen så for jag å T å handlade å Linn och Marcus for hem till sitt. Men vid 17 så for vi alla 4 på Olles och käkade middag! Blev oxfilé med bea, pommes å vitlöksbröd för min del! FY FAN VA GOTT! Satt å kollade på en fotbollsmatch medans som T ville. Efter middagen så följde Linn å Marcus med hem hit igen å vi fick skrattanfall as usual! Har haft de så jäääävla roligt idag :) En prefekt födelsedag! Tack Linn, Marcus och Thomas! ♥

Puss /A

Döds-kul!

En passagerare knackade försiktigt taxichaufför på axeln.
Föraren kissar i byxorna, får sladd på bilen, krockar nästan med en buss och stannar bara några millimeter från ett skyltfönster.
Passagerare: "WOOW, du är ju galen!! Jag knackade ju bara försiktigt på din axel"?
Föraren: "Ledsen, detta är min första dag. Jag har kört likbil i 20 år"!



Haha! ^^
Puss /A

Överraskning i brevlådan!

Hörde hur brevbäraren hade problem med att få ner ett brev i brevlådan för en stund sedan. Smyger dit efter att h*n gjort några tappra försök att få ner brevet och ser till min fördel att brevinkastet står "öppet". Öppnar dörren och får se ett stort brunt brev med klistermärken på! Skyndar mig in med posten och när jag skakar på brevet så låter det som om det är en bjällra i.


Framsidan av brevet


Och innehållet!
En stor bild på mig, 2 st pärlhjärtan, en bjällra och ett handskriver kort med en kyckling på!

Var en rolig liten present från min syster + familj från söder! ♥ Tack tack tack så himla mkt kära ni! Det här var en rolig överraskning och jag uppskattar det super mkt! :D Många kramar från mig till er!

Puss /A

torsdag

Just nu sitter jag i soffan å väntar på att T ska komma hem. Jobbade till 15 idag och sen tvättade jag till 21. Imorgon ska jag fara till ÖB och handla massa gotta! Jag har så tråkigt så jag kollar på hockeyn!? VAD HAR HÄNT MED MIG?! Tkr t.o.m att de är lite spännande, men är förbannad över att jag missade kvinnan som fick en puck i ansiktet, haha! Jag förbannar T för mitt extremt lilla intresse för hockey!



Puss /A

Den här veckan har gått segt!

Vilken underbar varm och vårig dag det har varit idag! Jag hoppas att vädret fortsätter så här och att våren nu äntligen är på väg! Nu ikväll så kom Linn och Marcus förbi. Linn har färgat mitt hår och utväxten. Och vad jag kan se nu i detta ljus så ser det förjääääävla bra ut! :) Imorron jobbar jag 7-15 och sen är jag ledig fram till måndag kväll.

Btw så längtar jag som ett as till Lördag. Blir både kalas på dagen och på kvällen blir det festa!
Just nu sitter jag å kollar på filmen som går på 6:an - Min stora kärlek. Tkr den är helt okey bra! :) Väntar på att T ska sluta vid 00. Ne nu ska jag fortsätta kolla på tv!


Puss /A

You can count on me like 1, 2, 3. I'll be there.

Nu på eftermiddan så kom Linn å Marcus hit eftersom pappa skulle komma förbi en snabbis å jag å Linn skulle med han å fixa nå grejer. Men allt va stängt så vi for å käkade en pizza, mums!

Sen när vi kom hem hit igen så spelade jag, Linn T och Marcus ett spel, mkt roligt! :D Men dom for för en stund sedan. Strax ska jag å T se på en film!


Puss /A

Shopping


Underkläder och sjalen fårn H&M

Puss/A

Det är knappast fel på dig, det är fel på hur världen är idag.

Igår vid 14 for jag till ersboda där jag handlade på systemet, coop och H&M. Träffade mamma å pappa + Linn å Marcus där! Sen bar det väg hem å städa till och vod 17 ngn gång kom Ante och Nicole. Vi käkade go middag - grillade kycklingfileér, pommes och sallad vid 19? Sen så började vi försfesta! Efter ett tag kom Isabelle och höll oss sällskap. Vid halv 12 for vi på Olles och efter dte blev det fyllekäk på Max. Hem å sova och vakna vid 11. Och nu sitter jag här i soffan som jag gjort hela dagen. Ska snart börja diska ett berg av disk!!

I veckan jobbar jag Må, Ti 15-23 och Ons, To 7-15! På lördagen blir det fest eftersom om en vecka fyller jag 21 år. WOHO! Då blir det kalas, tårta och presenter!


Go middan!


Dom enda bilderna från våran lilla förfest igår!

Puss /A

Pray it won't fade away.

Igår kväll så for jag iväg till Nicole och ANte för å festa och gå ut. Blev full på vin av Nicole (kmr å bjuda tbx, promise!). Efter en stund kom Isabelle och höll oss sällskap, men den partypinglan ville sig inte ut tyvärr. Och efter en evighet kom Per och 3 kompisar till honom. Efter 12 ngn gång tog vi oss till Olles och det var trevligt!

Idag blir det middag med Nicole och Ante, kanske fest ikväll, får se. Måste ialf ta mig till systemet nu strax! Sitter fortfarande i min trashiga pyjamas! Så nu måste jag klä på mig å gå ner på stan i detta bajsväder.. Hörs!


Puss /A

RSS 2.0