10 - 16 en söndag

Hej hej hallå!
Idag så jobbar jag 10 - 16. Och när jag vaknade imorse så kände jag mig så utvilad, super skönt! Och jag har kollar igenom facebook, apberget, bloglovin, bilddagboken, vk, vf, aftonbladet och nu blogg misnt 10 ggr idag. Och jag har nothing else to do. Sitte roch små snackar lite med Sara och Mikaela, jobbar med dom flickorna idag. Mkt trevligt!

Igår så gick våran kaffeautomat sönder här på jobbet. den stannade eller nått. Men nu på lunchen så var den igång så jag kunde få mitt kära morgon kaffe..eller capuccino som sagt! Good så nánting! MEN nu när Sara fick sittt kaffe, så stannade den efter det! Jäkla skit! Men som sagt, jobbar ju bara i ca 2 h och 15 min till. Så Idag klarar jag mig på en kopp.

Drömde en sån hemsk dröm inatt! Jag drömde att jag och ett flertal vänner till mig var i en lägenhet. Det var sommar och sol och allt var vackert. Sen så gick jag ut ur lägenheten och skulle träffa min kompis Sandra. Måste bara berätta hur hon är först. Sandra är en tjej som inte ser något ont i någon person. Hon försöker alltid se det bästa i alla! Hon är den snällaste och mest omtänksamma människa jag någonsin mött. Jag har aldrig sett henne arg, aldrig hörst henne vara otrevlig eller tvär. Och nu tillbaka till drömmen. Jag gick ut ur lägenheten, till en park där Sandra står vid en bil. Och mitt från ingenstans så börjar vi stor bråka. Vi skriker på varandra, drar varann i håret och slår knytnävsslag i ansiktet på varann. Skrek fula ord och allt möjligt. Jag minns att jag sedan sprang ifrån henne upp till lägenhtenen där jag tittade mig i spgeln och jag hade blitiror  i hela fejjan. Jag var blodig och minns att jag tänkte: "det här är inte sant. vad fan har hänt med Sandra? det här är inte hon..!" Jag gick ut på balkongen och där nere står hon och svär och skriker. Det var fruktansvärt! Och jag minns även i drömmen att jag tänkte hur sorligt det var, att det hade slutat så för oss, att jag mist en sån kär vän till mig. Men jag vaknade inatt..det vara bara en dröm! Tack och lov! Huvva. Det var en obehaglig känsla. Skulle inte för allt i världen vilja ha ett sådant "förhållande" med en av mina närmsta vänner. Drömmar kan verkilgen få en att må dåligt ibland.


Titta bara på henne.
Skulle hon någonsin kunna gör ens en fluga förnäm?
Sandra blogg

Puss /A

9 - 18, Lördag

Sitter här på jobbet med Sara och bara pratar och pratar! Det är så himla roligt att jobba helg om man har någon som man kan snacka med! Tiden går så sjuuukt jäkla snabbt! :D Men hon slutar nu kl 16..sen sitter jag ensam i 2h. Så vi ser ju vad som händer då. T är hemma hos mig just nu, kan knappt hålla mig tills jag får träffa honom ♥

Och vet ni vad? MINA SYSTRAR från söder kmr på Tisdag! Ihh jag längtar så mkt, saknar dom så otroligt! Och dom kmr stanna i ca 1 vecka..ialf den ena ^^ Den andra stannar ett tag längre. ialf vad jag vet nu!
Puss /A

9 - 15 på en torsdag.

Japp, det är mina jobbtider denna underbart kalla torsdag. På fredag jobbar jag 9 - 15, Lördag 9 - 18 och Söndag 10 - 16. T ska komma hem till Bygdeå i helgen. Vad vi ska göra återstår att se. Kanske åka skoter? :D Om det är någelunda fint väder och inte är så jäkla kallt. Kanske grilla också? mysigt. Vi får hoppas på bra väder ialf ^^

Har lunch nu på 10 min, chili con carne! mumma!
Puss /A

snöstorm.

Helt serri. Jgahar vart 110% säker på att hela huset ska blåsa bort mins 100ggr idag..men det är fortfarande kvar. Jäklar i mig vad det blåser alltså!

Idag vid 8 for T på en kursinformatin eller vad man ska kalla det. Jag kleve upp där vid halv 11 och har haft tråkigt hela dagen. Han kmr hem nu strax efter 4. Jag försår verkligen inte vad T gör på dagarna när jag inte är här? Det är ju skit tråkigt att vara ensam!! En sak om min love hade vart här hela dagen..men ensam är inte kul. Men han spelar ju säker det där jävla skit spelet som kallas WoW...*spyr*

Tila har börjat bli könsmogen.. Så nu har hon KONSTANT i 3 dagar bara jamat och skrikit. JAG BLIR FAN LESS! Fattar inte varför frans bara inte kan sätta på henne, även om han bara skjuter lösa skott, så hon blir tyst nån jävla gång! Åh.. Men det börjar avta mer och mer..


Puss /A

lurigt!

Jag vill ebara meddela att T inte har klippt sig så som bilderna från förra inlägget under visar. Jag har rakat bort allt hans hår, snyft. Aldrig igen säger jag bara. Men han är lika snygg som vanligt.. men jag vill ha honom i kort hår, inte rakat.


love u honey!
Puss /A

T's frilla.

Just det! Jag har ju klippt T i lördags. Han klippte bort sitt hår. Eller ja, en del av det. Jag förstår verkligen inte varför han ville ha den där frisyren. Jag tänker aldrig visa mig själv med honom om han inte bär mössa! Här får ni före och efterbilder..


före och efter
Har tyvärr ingen bättre bild på honom när han är utan keps eller mössa...!
(där man ser hans hår alltså!)

happy day!

Det är lönedag idag. Och jag har redan spenderat mitt för månaden. i love it! Jag ställde kl på halv 11 för att kl 12 for jag till tandläkaren. Efter det så gick jag en sväng förbi min mami på polisstationen, men hon hade lite bråttom så det blev ett snabbt möte.
Sen kom min babe och hämtade mig och vi styrde mot centrum. Där köpte jag en randig lång tröja, en vit lång tröja med svart text på och en rosa/lila skjorta från Gina Tricot. Träffade även min lilla kusinis jasminis en halv sek typ...!
Sen for vi vidare till strömpilen där vi gick in på H&M och jag shoppade lös på underkläder..!! 3 par string, 1 par trosor i spets, 1 bh och 1 nattlinne i svart spets..raowr, sexy! ^^ Efter det så köpte vi nya sängkläder o satin! Det var halva reapriset så vi fick det för 200:- istl för 800:-!! BILLIGT!
Sen styrde vi färden vidare mot ersboda där vi hälsade på papi. Han hade inte så mkt arbete så det var lite bilar hos honom (han jobbar med billackering och rostskyddslackering). Så ifall någon behöver rostskydda eller lackera sin bil så far till Formvägen 10 D på ersboda, hans företag heter Dinitrol Center! Där stod vi och småpratade ett tag och efter det for vi till coop. Där gick vi in på apoteket och köpte massageolja! Hehe, mysigt ;)
Efter det körde vi till den sista stopplatsen innan hemgång, Djurmagazinet. Där köpte vi nya mat och vattenskålar till katterna, ny spade till kattlådan och sen även kattsand.

När vi kom hem så räknade vi ut räkningar och dyligt och nu håller vi på att göra middag. Det blir fiskpinnar, potatis och Thomas special - kall dillsås! MUMS! NU är jag hungrig. hej svejs!


Gina tricot


H&M


apoteket och hemtex


Och jag ville bara berätta en ointressant sak att min låda med underkläder är PROPPFULL! Man får snart inte ner något där, måste börja dela med T snart ju, eller få en extra. Och min garderob där jag hänger upp skjortor, tjocktröjor, koftor och klänningar är FULL! Jag får lov att PRESSA in alla kläder där nu...jobbigt. Bilder på det nedan ↓


vi börjar åt vänster...
trosor → sockar → bh:ar.


Garderoben

Puss /A

lite bättre.

Nu har man skrivit av sig det värsta på blogg nr 2. Det är rätt så sweet att ha en lösenords skyddad blogg för att skriva av sig på när man har vissa känslor som man inte riktigt orkar hantera inom sig. but still angry like hell.

hatiskt

Tror du helt serriöst att jag ska ta din skit? Utan att det inte ska bli konsekvenser? Hell no. Ta mig inte för givet. Vem tror att man kan stå och skrika och gorma åt någon och sen är allt bra och det är som om inget har hänt? Är så sjukt less på det och tänker inte ta den skiten något mer. dumma jävel.


Your Love Is My Drug

What you got boy is hard to find, I think about it all the time.
I'm all strung out, my heart is fried I just can't get you off my mind.
<3 Thomas Persson.



vart går pengarna.

Var mina pengar tar vägen. Det undrar jag hela tiden. Men det som jag spenderar mest på är: bussresor och underkläder. Sen är det väl diverseutgifter ibland som ex bio, mat, katt-mat/sand och klädesplagg.

lön

Fick lönepapperna idag..ca 6600 kr. Jag som tyckt att jag jobbat så himla mkt! Så det blir en månad med lite casch, igen. Har en hyra på ca 5000. Så då blir det 1600 kvar. Ska lägga undan pengar till en ev Tallin resa och present till älsklingen när han fyller år. Så man ska inte shoppa denna månad heller. Men det är ju bara nöjen. Och sånt får man hålla igen. Tur att jag städar hos pappa 1 gång i veckan så man får pengar till bussresor ialf. Jaja. Men det löser sig.
Det är tufft att vara "vuxen".

Puss /A

8.10 - 17.10

Jobbar idag och ledig imorgon och jobbar sen torsdag + fredag. Så det blir att fara hem till lägenheten ikväll. Riktigt skönt. Dagen har flytit på bra och jag jobbar med Linn o Olov. Ikväll blir det att käka fiskpinnar m. potatis och sås! MUMMA! Det är sååååå gott^^ Sen efter det blir det att fara på hockey med min älskling. Och kanske ska min kära bror och hans son med. Och när vi ändå är inne på hockeyspåret så blev min älskling lyrisk över en sak.
Läs nedan

Persson - En Starkare Art  >> * << säger:
HOCKEYN
e gratis
om vi har gröngula kläder på oss :D
grön tröja + halsduk =)

n o r l i n ^^Þ -  jobbar! säger:
jaha.. men om man inte ha de då? :P
du har väl de.. eller?
inte grön tröja kanske..

Persson - En Starkare Art  >> * << säger:
ska ne på stan kmr på ett tag
ska köpa en grön t-shirt så ja kmr in gratis
hej så länge

n o r l i n ^^Þ -  jobbar! säger:
men lägg av??


Sen försvann han. Så han for ner till stan för att köpa det. Själv har man varken gröntröja eller en björklöven halsduk. Men men.. thats life.
Puss /A

Helgen.

Haft en mysig och lugn helg med min T. Men ej gjort så mkt. Men har tagit lite kort. Så här får ni se lite pictures från helgen. Städat och flyttat om i alla garderober, varit på plantagen, köpt en ny stekpanna, städat pappas jobb och farit till T's föräldrar.


linn, marcus och thomas kollar efter blommor. (köttätande blomma ^)


Plantagen


stekpanns jakt.

Puss /A

städ lördag

Idag har vi städat hela dagen nästan. Röjt undan julen och städat fram "vardagen" eller hur man nu ska kalla det. Efter städningen for vi förbi coop och handla sen förbi Linn, Marcus och Lokus. Jag lekte lite med fokusen, han är så söt. Jag vill fortfarande byta bort honom mot mina tjockisar jag har här hemma... Nu ikväll har vi kollat på Saw 6 och sen har jag pratat med Malin! Imorgon blir det till att städa i garderoberna.


Linn, Marcus, Lokus


Ingen jul!


lovely love ♥

Puss /A

Onsdagen 13/1

Hej hej hallå! Idag började jag kl 10 så jag tog från Umeå i morse så jag sov hemma hos älsklingen inatt. -wünderbart- Vi tog en tripp ner till ica igår kring 20 tiden. Och jag tog med mig kameran för att kunna ta kort.. blev dock bara 5 st. Men jag ska bli bättre på att fotografera min vardag! Är så seg på att lägga in bilder och jag vet inte vad jag ska ta kort på.. Vad vill ni att jag ska ta kort på? Ialf.. Igår så gick vi och köpte diverse saker.. Lite fika bröd och små snaskigt. Sen efter det så såg vi på en film.. minns ej vad den hette. Men den var bra! ^^ Sen så blev klockan mycket och jag skulle i säng eftersom jag skulle upp och jobba idag. T var så gullig att han mös med mig till jag somnade sen fixade han min "lunch/middag" till idag! Underbara pojk!


Igår när vi var ute i kylan en sväng

Puss /A

pictures!

Jag tyckte bilderna blev lite halv suddiga.. Så T fixade till bildkvallan så den blev bättre! Men det tog jag inte kort på :P Så det jag ska he in bilder på är så mkt som...


Så här är två av mina arbetskollegor.
Olov och Linn!


Min lunch               min middag


Puss /A

8.20 - 17.20

RIIINNNNNNNNNGG!! Herre-min-gud.. Det bara ringer och ringer och ringer. Man hinner inte ens andas ut. Men nu börjar det avta sakta men säkert!

Funderar på att åka hem till lägenheten idag. Jga börjar nämnligen kl 10 imorgon och slutar 16. Så tar en buss kl 9 från Umeå. Blir skönt! Dagen kmr gå fort fort fort! ^^

Ska även lägga in lite bilder från kameran när jag kmr hem! Så ni får se hur bilderna blir! Jaja, inte så mkt mer att skriva.. Back to work!
Puss /A

ÅÅH!

ALLT JAG SKREV FÖRSVANN!! FAAN!

Solig dag

Imorse när jag vaknade så strålade solens strålar in genom fönstret och jag kände mig ljuvligt harmonisk. Och jag är lycklig eftersom igår så köpte jag och T en ny kamera! En Samsung ST510 med en LCD skärm på både fram- och baksidan. Och baksidan är en touch skärm! DEN ÄR SÅ SNYGG!! Så nu kan man ta ego pic så det står härliga till :P Har inte hunnit tagit ngr relativt bra bilder på den så ni får se.. men det blir snart! ;)
Sen på kvällen for vi och såg Sherlock Holmes. SKIT BRA! Jag älskar han som spelar holmes, han är så jäkla rolig!


Framsidan


Baksidan




Nu strax ska jag diska... sen vid kl 15 ngn ska jag åka til Bygdeå för jag
jobbar 17 - 20 ikväll.

Puss /A

snart är det över.

Hade världen mysdag igår efter jobbet med min T. Det är såna där dagar som jag uppskattar honom som mest. Han är en riktig pärla den där Thomas. Jag kan skatta mig lycklig att jag har honom som pojkvän och sambo. my one and only love ♥ Han fixade våran dator hemma. Han rensade ALLT (!) och har gjort den 10000 x snabbare än vad den någonsin har varit. Han kan så mkt! ^^ Efter det så kikade vi på tv, for och handlade, käkade en god middag, duschade, installerade saker på datan sen satte vi oss framför tv med chips, godis och drika och myste framför filmen "min stora grekiska semester". Efter filmen så hoppade vi i säng och jag somnade i min älsklings famn.

Det är något av det bästa jag vet. När någon ligger tätt, tätt intill en och håller om en. Finns det ngt mysigare än att känna sig som den minsta och mest älskvärda personen i hela världen? Att känna den andres hjärtslag mot kroppen, känna andetagen i nacken och höra pulsen slå. Underbart.

Jag jobbar idag. Från 9 - 14. Så om ca 30 min slutar jag! Sen bär det av till stan för att städa pappas verkstad. Sen hem till lägeheten. Är ledig måndag och jobbar tisdag 17 - 20. Skönt att få fara hem och sen få sova i våra underbart mjuka sängkläder!



Puss /A

can u do it?


love love love love

min hemsking ♥


ont i läppen..!

Jag har fått munsår!!!!!!!!!!!! AJ SOM FAN! Jag sitter på jobbet och vill inte svara i tel för det gör så ont att röra läppen. Men det positiva med detta är att jag inte haft det på över 8 månader!! Och det är sjuuuukt länge. Så det kanske börjar avta?? i hope so.

Igår så städade jag lägenheten och T diskade och tvättade. Vi bytte även sängkläder till ett par sebra randiga, typ, som vi fick av mamma å pappa i julklapp. JAG TROR JAG DÖR! Jag har aldrig någonsin legat i något mjukare. Det är farligt varmt och mjukt i sängen nu och man vill aldrig aldrig aldrig stiga upp igen. Det är himmelskt! TACK MAMMA Å PAPPA! Jag är er evigt tacksam.

Och sen på kvällen så kom Isabelle till mig och T. Vi snackade lite sen så kollade vi på Halloween 2. Så vi käkade godis, chips och dricka. Tände lite ljus och bara mös i soffan. Men jag hann inte se så mkt för jag fick lov att åka iväg en sväng för att fixa några saker. Men det jag såg var helt okej!


Puss /A

falla fritt

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?
Vad ska jag behöva göra och säga för att du ska ta det jag säger och gör på allvar?



just work all day long

Jobbar 8 - 17 idag. Det ringer HELA tiden. Så man hinner inte göra annat än svara i tel. Men nu försöker jag snabb skriva ihop ett inlägg innan jag slutar!

Igår käkade vi thai. Och det var mkt gott tkr jag! Men kycklinggrytan var liiiite väl stark för min smak :P Men vårrullarna var ju gudomligt goda! MUMMA! :D Ska ta bussen 17.25 till Umeå. Min fula lillasyster ska åka samma buss hörde jag. Springa runt i Sävar ska hon. Hujeda mig vilka hemskheter..

Ska äta Spagetti carbonara ikväll!

weheartit
Puss /A

Hey, I'm a believer.

Igår vid ca 24 på kvällen så knackar det på dörren. Och det var grannen Olov, som tagit över T's gamla 1:a, som bjöd över oss på lite whiskey, sprit och vin. Tja varför inte? Så efter ca 20 min när vi sett klart hockeyn så tog vi med oss 2 öl, 2 cider och knackade på. Där inne satt vi och snackade, drack och hade det trevligt. Han hade en tjejkompis där också, minns tyvärr inte vad hon hette (jag och namn alltså). Efter en stund när vi kom fram till att jag och T hade guitar hero så flyttade vi över till våran lägenhet och spelade. Igår var första gången jag rörde en guitar hero gitarr. Och det gick åt h-vete kan jag säga. Jag har INGEN som helst fingerfärdighet. Haha. Men till min förvåning var det riktigt roligt. Så jag lär börja nöta det när jag får tråkigt! :) Så vid kl 3 på natten så gick vi och la oss och jag vaknade väl för si så där 1 h sen.

Idag ska vi hem till Bygdeå för dom bjuder på thai mat som dom har tagit hem. Ngt nytt som har öppnat i Bygdeå om jag förstod rätt? Men det ska bli himla mysigt och skoj! :)


Puss /A

Jobb

Jobbar 8.10 - 17.10 idag. Och det är ganska så lång tråkigt här på jobbet kan jag lova. Det har ringt som fassiken hela dagen här fram tills nu för ett tag sedan! Man hinner inte ens få andrum...

Hem till Umeå idag efter jobbet. Snälla Kornelia ska skjusa mig till bussen ♥

Puss /A

i <3 strömpilen

Idag så for jag, T och Viktor till strömpilen för att BARA titta... Jag köpte en tröja, T köpte ett tangentbord och Viktor köpte en parfym. Ja så det kan gå.


Min grymt snygga tröja från MQ


T's nya SUPER tangentbord

Puss /A

Love

Igår så firade jag och min älskling 8 månader tsm.

Puss /A

RSS 2.0