I’m standing on the edge and I don’t know what else to give.

Nu kmr lite bilder från i helgen, enjoy!

 
Thomas^
    
Idah^
 
Elin^
  
   
   

boy, you amaze me.
you take my breath away.


Puss /A

My weakness caused you pain.

Idag har jag och T farit till Bureå för att lämna en flyttlåda till en klasskompis som pappa råkade ta med sig i lse. Efter de så for vi till skeå och käkade. Efter det så for vi hem till T's föräldrar och hälsade på. Kollade även in T's kusins kattungar, så söta. Såg en svart en som var über gullig! Kom hem för ca 1h sen.

Helgen har varit superhärlig. Haft vattenkrig med T, solat, kollat på film, myst, vart med Idah o Elin, grillat och snackat. Men just nu är jag inte på världen bästa humör. åh jävla pms helvette. Snart kmr mensen och då blir det jävlar i mig bara ännu värre. Jobbar imorron 7 - 16...jippi. Efter det blir de städa hos polisen. Jaja bilder från helgen kmr upp imorron skulle jag tro.

You know I used to live alone before I knew you.


Puss /A

i got to give it to him.

Jobbat sen kl 12 idag. Jag är nådigt trött. Imorron blir det att jobba 7 - 17.15 ungefär (räknar med städningen). Ser även ut som att jag får jobba nästa vecka med. Och det känns inte helt fel. Känns bra med pengar. Men det sura är att det ska bli underbart väder i veckan. Får se till att njuta riktigt i helgen, ifall de blir fint väder! När jag körde moppe hem så tog det 20 min!? Jävlar i mig vad jag körde fort, ville hem och var less. Såg även en råbock på vägen, den va så söt. Så får försöka köra lika fort imorron till jobbet. Ska köra moppe kl 20 över 6 imorron. Fy fan säger jag bara, vart är mitt körkort!?

tell me that we belong together.
Puss /A

we'll do whatever you'll like.

Jag ska börja bege mig mot kära lilla Robertsfors nu. Ska först städa på polisstaionen sen kl 14 ska jag vidare mot lövlunden. Jobbar till 21 ikväll.  Imorron jobbar jag 7 - 16 sen på fredag 14 - 21 igen. Ska dessutom städa före/efter på polisstationen. Det blir jobb, jobb och ännu mera jobb i sommar. Men det är sweet med pengar. Har varit fattigt ett jäkla bra tag nu, tyvärr.

Puss /A

Come on just tap, tap, tap your toes to the beat.

Min Korny har farit hem nu. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord, och lite mer. MINNEN! Haha. Galet. Men jag trivs och ångar inget för världen. Just nu känner jag mig lite såhär:
So fine this day,
all your problems has gone away.
But tomorrow, when you wake up.
all your problems are back to stay.


Det känns inte som sommar. Jag känner mig som en zombie just nu. Jag flänger fram och tillbaka utan att leva. Jag finns bara där. Känner mig krävande, fattig och förvirrad. it should'nt be this hard. Men nu är solen och värmen på väg. Så nu ska vi tänka lyckligt. Jag ÄR lycklig. Kan de bli bättre? Jag har inte haft en god natts sömn på evigheter känns det som. Jag måste sova. I min otroligt stora, fluffiga och mjuka säng. Nä jisses, måste rusa till sängen!

btw, jag saknar dig! ♥
/din alldelens egna grymt-klängande-och-jobbiga anna.














Puss /A

congratulations



JASMIN NORLIN 17 ÅR!
Jag hoppas det känns förjävla bra!



Du är sååååååå söööt ^^

I just wanna know so I can die.

Igår så for jag hem från T för att jag skulle jobba idag. När jag väl kmr hem så inser jag att det var helt i onödan.. Så Eftersom Linn ska till stan så åkte jag med till henne och hem till T igen! Det var mysigt ända till jag vaknar kring halv 3 och ser att min sitter och spelar CS.......... 40 minuter irritation och sen somnar jag om. Så idag är jag en aning trött. Klev upp kring halv 11 och tog bussen hem igen vid 13. När jag går hem från bussen så börjar det regna och åska så in i h-vete! Det bara mullrade och sen kom blixten ett par ggr. Så jag var hemma fort som fan. Väl hemma så inser jag att jag inte kan fara och jobba eftersom jag kör moppe och jag skulle bli dyngblöt om jag skulle fara i detta oväder så jag sparar städningen tills imorron, torsdag och fredag!

Annars idag så käkade jag omelett när jag kom hem, satte mig här vid datorn och har fixat med min blogg. Ville ha ngt lire mer sommrigt. Och bättre än så här blev det inte! Haha så de får duga ett tag fram över.

Nu väntas bara min Kornelia. Som alltid lika tidigt ;P Saknar den stumpan så in i norden! Den här sommaren är så långt ifrån förra. Vi var med varann hela dan varje da förra året! Ojoj, nu kmr nostalig på nytt igen. Vilken sommar de var bejb! Uppe hela nätterna och dagarna och hittade på massa hyss. Dom minnen lär stanna kavr länge. Det var den bästa sommaren någonsin.

        
I remember, do you?

Puss /A

And I refuse to believe that love is for the weak.

And I said I'm not vulnerable.
How can I put it more simply?
She screams for more.
lover please.
I'm so over waiting.

skrikattacker och död åt djur med fler än 4 ben.

Jag och Linn står och lagar mat i köket och sen får L ett sms. Så vi båda går fram till köksbordet för att se vem som skrev. Det var (såklart) från Patricia medd en MMS video på Ängla. Vi står där och tittar när jag känner hur det börjar vibrera på mitt ben. "Det är säker bara min muskel som fått ett cp-ryck" tänker jag för mig själv och tar foten och kliar mig på benet utan att titta ner utan fortsätter kollar på video MMS:et på Ängla. Sen känner jag hur det börjar små kittla på foten och hur ngt KRYPER längst foten upp mot byxbenet. Jag kollar snabbt ner och ser att det är ngt med MINST 6 sprattlande ben. Jag börjar skrika hejvilt sammtidigt som jag  börjar slita av mig byxorna, hoppar, skirker ännu mera den här gången och får panik. L börjar skrika och hoppa för hon fattar inte vad de är jag skriker om och tillslut får jag av mig byxorna men fortsätter skrika ända tills jag ser att sattyget ligger död på golvet. Jag slutar skrika men hyperventilerar och tittar sakta ner mot foten för att se så ingenting sitter kvar. Det som jag trodde var en spindel visade sig vara en jävla geting, SÅKLART! Dom där jävlarna dras till mig! Precis som i T's lägenhet. "Jag bor så högt upp så det kmr nästan aldrig ngr getingar/insekter hit upp" säger han. Bullshit! Alltid kmr det in en geting eller två när jag är där.. uääh! Tur att frans jagar bort dom flesta innan dom kmr fram till mig.

Har börjar sommarjobba nu och så. Har städat 2 ggr på polisstationen och idag var min första dag på lövlundens äldreboende. Känns som att man aldrig varit borta.


Linn både körde och hämntade mig från och till jobbet idag. HON ÄR VÄRLDENS BÄSTA SYSTER!
GRATTIS TILL KÖRDKORTET KÄRA LINNI!

They call girls like us spoiled Bitches.
Just smile and apoligize..
I know you wish you had my life.


 

Puss /A


Det är bra nu.

Jag är sliten. otroligt sliten. Dom här sista veckorna har varit extrema. Jag har festat som aldrig förr och det har aldrig riktigt varit en lugn stund. Imorron börjar jag jobba på mitt första jobb. Jopp, har 2 st sommarjobb, men precis som förra året. Men får jobba så sjukt mycket mindre nu. Ska ringa till lövlunden och säga att ifall det behövs folk så är det bara att dom ringer mig. Jag behöver pengar. Har bara 34:- på kontot och Linn tog mina sista 350 :- idag... Så jag är fattig ett jäval bra tag nu. Så på midsommar blir det inget festande. Och jag tänker hålla mig från drickandet ett bra tag nu fram över. Jag orkar inte. Det är dyrt och jag blir bakis. Det har varit för mycket.

Jag tog studenten i fredags. SÅ JÄVLA ROLIGT! Åh, jag hade en prefekt dag. DET VAR UPPEHÅLL OCH SOLEN KOM FRAM EN STUND! Och det vart bara lite regnigt där ett tag, men det märktes knappt. Det blev faktiskt lite tårar där på kvällen när jag skulle fara. Jag kommer sakna mina älskade vänner som gjorde så att jag orkade med dom där 3 åren. Utan dom hade jag flytt fältet. TACK!


Never ever going to forget ♥


Blir lyckliagre för varje dag ♥


Sen på lördag var det studentmiddag. Då kom nästan hela tjocka släkten. Det var mycket mat och onyttigheter + presentöppningar. Tack alla! Ni är för söta, jag vart jätte glad för allt. Senare på kvällen så festade vi. Jag, Linn, Mia, Martina, Patricia, Johan, Marcus, Mattias, Thomas och Paulett. Det började super och slutade inte allt så trevligt. Men annars så var kvällen super. Ialf i mina dimmiga synvinklar. Jag tyvärr inga kort på mina presenter och så. Och fler bilder från studenten kommer. Både från min och Linns.


PARTEEY!

Puss /A

someone like you!

Jag har min studentklänning, mina skor, smycken och underkläder. Allt är nästan fixat och trixat. Vet inte riktigt vilken frilla jag ska ha än.. Men eftersom jag ska bära studentmössa så blir det nog bara ngt enkelt. Anting lockar eller rakt. Få ta mig en funderare på den.

Imorse vid halv 1 så hämtade jag, Mia, Linn och Johan Martina på flygplatsen. Sen länade vi av Linn på dragon coh sen vidare ner till stan. Då köpte jag mitt halsband och sen gick vi runt och kikade på stan lite. Gick ner till Café station (tror det heter så??) och köpte ngt att äta sen fick vi med oss en picknick korg + filt så vi gick ut till parken och satte oss i solen. Efter en stund kom Tiza, CO och Ängla! Och självfallet så pussade jag sönder Ängla och bara gosade! Hon ä så underbar den ungen! Träffade även min babe på stan en snabbis, så söt.

Väl hemma så hoppade vi studsmatta, kollade på filmer från när Mia och Johan tog dykarcertifikat och hoppade fallskärm och åt. Sen har det varit datorn och sen försökt fixat lite i mitt rum. Har fått in dom flesta av kläderna i min garderob nu. Känns skönt att veta att man snart får flytta hem igen och bort från lse. Att aldrig mer komma tbx. KOllade även över mina jobbtider där jag ska jobba i sommar..och det är inte mkt de.. besviken. Det är de ända jag säger.


Den här låten är de ända som snurrar i mitt huvud just nu.


Puss /A

Shoppande.

Det har jag gjort i princip hela dagen. Jag fyndade faktiskt saker för en gångs skull. Vanliga röda tygskor från stadium, en jacka från nichole och en vit studentklänning + vit bolero från only. Men sparat kvittot eftersom min mami har beställt hem 2 st som jag ska prova. Börjar bli stressad att man är ute i sista minuten.. haha. Men ialf så gick jag med Jasmin på stan, hon är så söt den lilla filuren! Vo kutade runt på H&M som ngr idioter eftersom jag ville hitta Tokio Hotels designade aids kampanj tröja.. och tro på fan.. den var slut, överallt. Jäkla skit! Jag som tyckte om den så mkt! Men ska in på deras hemsida och se ifall den går att beställa efter. Men är ganska sent ute så tror inte de. Kanske man har tur?

Kom tbx till T vid 3 ngn. Vi städade lite i lägenheten och sen käkade för att sedan springa ner i tvätten fär att tvätta. Sen vare dags för Sverige - Danmark. Och såklart att när det verkligen gäller för Sverige, ja då sumpar dom sig. like allways! Sen så gjorde vi dipp med morötter, äpple och gurka. MUMS! men åt för mkt morötter så fick ont  i magen.. kollade lite på film och nu sitter jag här. Såklart så glömde vi tvätten så fick lov att boka tid tidigt imorron för att hämta den. 2:a gången det händer.

Imorron ska jag hem vid 19.. för då kommer nämnligen Mia och Johan! Ihh, minns inte när jag träffade Mia sist. Saknar henne! Ska bli skoj! :) Jaja har inte mtk mer att skriva nu. skulle gärna ha lagt in lite foton på mina fynd, men har ingen kamera.

Puss /A

GODKÄND MED STORT G

Så står det på kursen Matte B i mitt  betyg den 12/5. JAG BLEV GODKÄND! Att sitta och räkna kursprov i 2 ½ h idag gav med sig! Åh så jävla skönt. Nu är jag klar med ALLA läxor, ALLA inlämningsuppgifter och ALLA prov! Inget kvar.
Så kmr tbx till skolan på torsdag för att:
- Få reda på betyget på PA-arbetet
- Vad som händer på studentdagen
- Spela brännbollsturnering (?)
- Klä student-släpet
- Städa rummet på elevhemmet
- Packa ihop alla mina saker


Nu är jag hos T. Vi ska över till hans kompisar och festa. Men blir nog inte så mkt för mej inte. Ska ju festa på onsdag, wohoo! Med mina babes! Oj vad jag längtar! Nu ska jag sringa och pussa på T, han kmr bli less. Tihi.

Puss /A

Nästan helt okey

Imorse så skrev jag jägarexamensprovet... Det var inte så svårt som man trott, om man hade tränat. Men jag blev ialf GODKÄND! Jag fick 10 fel av 10 fel.. haha så det var precis på gränsen! Så just nu känns det som att en del av allt det jobbiga är borta, ialf en stor del. Nu imorron har jag matte prov. Fick just veta att det är både kursprovet + mitt kapitelprov som har slagits ihop...! Så nu blev jag bara ännu mera negativ.. JAG HAR JU REDAN SKRIVIT DOM DÄR SKIT PROVEN!! Åh! Blir fanimej less. Men jaja, jag ska försöka. ska plugga matte idag som fassiken. Min ängel Linnea (som är übersmart!) har hjälpt mej med matten idag.. och tro det eller ej, jag har börjat förstå! Tack min älskade vän, du är otrolig! :* Men jag är så trött hela tiden.. jag är less på att vara trött. har inte sovit nå bra alls under veckan. bara varit orolig och stressad hela tiden. Så imorron gäller det. kmr jag bli godkänd eller inte återså att se. Men jag har INTE pluggat matte i 2 år för att få ett IG, aldig i livet.

Linni är i sthlm för att fira M&M's lillasyster Maria, hon tar nämnligen studenten idag, lycko ost! OM precis 1 vecka + 1 dag äre min tur. Jag kan inte tro det. Äntligen slippa skolan!

Ska till T i helgen, sen på söndag blire att fara hem eftersom min storasyster (Mia) och hennes kille kmr! Har inte träffat henne på 1 år tror jag, saknar henne så sjukt jäkla mkt! Och sen på måndag (tror jag) kommer min andra storasyster (Martina). Är så glad att dom kommer på min student, det betyder väldigt mkt för mej! Ihh, saknar dom så det gör ont!

Puss /A

10 dagar kvar.

Jag är trött, för jämnan. Känns som att jag inte gör annat än att plugga! På Torsdag morron har jag jägarexamensprov och på Fredag har jag matte prov. OH MY! Superstressad! Det är de ända jag har kvar.. + loggboken till Pa-arbetet! Annars så är jag helt klar. Det känns helt underbart! Ni ska se mitt schema. Jag har typ 1512562547245 st mattelektioner! Haha. jisses.

Idag så var jag ner på "stan" här i lse. Fyndade en svart långärmad bolero, mkt snygg! Sen köptejag brun-utan-sol för ett sista förök att blir brun till studenten. Den här med riktiga UV-strålar funkar inte för mig, blir bara röd som en kräfta!

Puss /A

RSS 2.0