Gossip girl vs O.C

Jaha, nu har Anna Norlin fastnat för ännu en tonårsserie, typiskt mej! Just nu är jag helt inne i Gossip Girl. Måste bara säga att han som spelar Chuch Bass (Ed Westwick) fy f*n vad han är snygg! Dreglar varje gång jag ser honom! Men medans jag tittade på GG kom att tänka på hur likt det är O.C, faktum är att det är samma reggisör för GG som O.C hade! Och personerna i tv serierna är så sjukt lika varandra! Jag sökte bilderna från google och hittade dom på people.com.
Jag måste vara visa hur LIKA dom är!

image76
Seth (Adam Brody) OC^                    Dan (Penn Badgley) GG^

image77
 Ryan (Benjamin McKenzie) OC^             Nate (Chance Crawford) GG^

image78
Luke (Chris Carmack) OC^         Chuck (Ed Westwick) GG^

image79
Marissa (Mischa barton) OC^              Serena (Blake Lively) GG^

image80
Summer (Rachel Bilson) OC^            Blair (Leighton Meester) GG^

image81
Kaitlin (Willa Holland) OC^              Jenny (Taylor Momsen) GG^




Haha, det är nästan lite skrattretande hur lika karaktärerna är.
Men what the häck, serien är inte dålig för de!

Your eyes are the size of the moon.

Nu är jag äntligen tillbaka från praoplatsen i Raggsjö. Har ju vart på ett lantbruk i 10 dagar, det var faktiskt roligt och nu vet jag hur man mjölkar kossor^^ Det hände ganska mkt där borta faktiskt, fick vara med om när en kalv föddes och fick ge den mjölk, fick se när mamman fick kalvförlamning, fick se när dom verkade klövar på korna, fick se när en kviga seminerades m.m. Det var väldans lärorikt! ;D hehe

Har nyss varr ute och gått med hundarna i ca 1½h ute i vacker vädret, gud så himla skönt! Imorron ska jag in till stan och färga mitt hår, färga bort utväxten och all 3026389 olika nyanser av brunt i det. Ska bli väldans skönt, sen kanske jag kikar runt på stan en liten stund, får se! Jaja nu ska jag börja städa huset, så mamma blir lite glad på mej. Ska vara med mina älsklingsflickor i helgen, Idah och Elin. var ett tag sen! Ska snacka om vad som händer på valborg!

jaja nu kommer lite bilder från min praktik!


Det är ingen vanlig dag idag..

Nej för det är min och Linns födelsedag hurra hurra hurra! ^^ Tack så super duper mega mycket för alla presenter och gratulationer jag fått idag! Och ni som har sms:at sorry att jag inte svarat alla, jag har inte haft pengar! Men det värmer mitt <3 ! Min dag började med att Linn kommer in rusandes upp i min säng och sen kommer mamma, pappa, lillasyster och Marcus in och börjar sjunga! Sen blåser vi (eller LINN) ut ljusen och vi får våra presenter. Det jag har fått är
image52
- Klänning
- Smink från Make Up Store
- Pengar
- Pengar till tatuering
- En bok där man ser hur man ska blanda drinkar (av Idah och Elin)
- Jätte söta plåster och kondomer i olika färger (av Kornelia, of course)
- En tavla som (sandra) har gjort själv där det står en massa wünderbara ord
- Sanning eller konka kortlek (Sara, Malin, Rasmus och Sandra)

Ja de var nog allt tror jag, ska få mera på lördag då släkten kommer! ^^ Sen så har jag bakat hela dagen för att bjuda Idah, Elin, Kornelia, Sandra, Olov och Rasmus på fika! Vi satt och snakkade om en massa minnen och sen hittade vi en sak man tränar musklerna med. Haha, jisses vad roliga pojkarna såg ut! Det var en härlig kväll, TACK! Imorron är mina planer att fara in till stan och köpa grejjer. Sen så vet jag icket.. Blir i varje fall X3M på kvällen! härlighärligt! Nej nu ska jag lägga in lite bilder från ikväll! Ha en superkväll! Tack och Hej!

    
   

change

Kom tillbaka till Lycksele i söndags kväll. Fick då veta att jag inte jobbade (praoade) på måndag så de blev att slappa och se på film hela dagen. Har jobbat idag men bara halvdag, hon jag jobbar hos, Pia, hade fått magsjuka så jag fick åka hem tidigare. Så idag har jag ägnat min tid åt att fixa till min blogg, med lite hjälp från Linn, och sen bara slappat! Imorgon blir det att fara och jobba sen att fara hem! I helgen eller t.o.m torsdag blir de

Torsdag - FYLLER 18! Tårta och fika med kompisar
Fredag - Utgång X3M
Lördag - eventuellt att släkten kommer
Söndag - fara tbx till lse sen vidare till Lantrbuket (prao)

Annars var det inte så mkt mera! Vi hörs framemot helgen!
pusshej!


SUPRISE!!

Jag är en sån grymt tråkig person att överraska, för jag lyckas alltid på ett eller annat sätt att avslöja dom. Vi kan ta exemplet idag, Idag så för jag ju på stan och skulle leta kläder. Och när jag jag går in på carlings så ser jag en typ samma modell som klänningen jag skulle ha, jag rusar fram och tar den sen frågar/förklarar jag för killen som jobbar där om dom hade klänningen jag ville ha. Då svarade han nej men att MQ kanske hade den! Jag rusar upp till MQ och finner samma klänning som på carling,  jag frågar tjejen som jobbar där, men dom hade ej min modell. Besviken som jag blir går jag vidare till Kungspassagen och in till BikBok.. vad hittar jag? Jo MIN KLÄNNING! Lycklig som jag blir köper jag den  + en kofta och de kostade..! -svider i hjärtat- Men sen så ringer pappa och hämta mig. Efter ett tag så ringer mamma och jag berättar att jag hittade klänningen som hon sa var slut! Då säger hon att jag får gå och lämna tbx den för att dom hade redan köpt den till mej och jag skulle ha fått den på min födelsedag. haha. Tack söta mamma! Men jag tog hem klänningen och skulle lämna tbx den imorron.

Vad händer ikväll? Ring om ngn vill hitta på ngn ikväll, VILL HITTA PÅ NGT!!


^Det skrev jag igår kväll vid 5, och sen kommer Marcus in och säger : "Ni (jag och Linn) får 1h på er att göra er fina och klä på er ngt snygg." Jag och Linn fattar ingenting...

Men inte gjorde de något för att jag och Linn sminkar oss, klär på oss och skyndar oss fort som fassiken, sen får vi var sitt paket av marcus och i de var det en liten burk med en lapp i som de stod
1. ta på er bindlarna
2. stoppa in en ipod i öronen
3. ställ inga frågor!!
Sen fick vi en ögonbindel och knöt fasst den över ögonen, stoppade in ipoden i öronen och satte oss i bilen. Vi åkte, och åkte och åkte.. haha jag hade dom mest sjukaste tankarna i huvudet..b.la. ska vi få tatuera oss?, kanske träffa ngr skitsnyga killar!?, fara och äta på resturang, se på bio? eller kanske mamma å pappa har låtit marcus fixat värsta brakfesten med fest och allt!? m.m... Haha jag vet, jag är sjuk XD Tillslut var vi framme och marcus stannade bilen och gick ut. Då stängde jag och Linn av Ipodarna och började snacka om vart vi var, vi visste att vi var i Umeå, men inte vart, vi trodde vi var hemma hos marcus ialf.. Vi klev ur bilen och marcus gav instruktioner om att en kille skulle komma och hjälpa marcus leda mej eller Linn. Den här killen tog Linn och Marcus tog mej. Vi gick en bit (vi hade ju fortfarande ögonbndlarna på oss) och sen kom det en trappa som vi gick ner för och när vi var nere och stod stilla så sa marcus att vi fick ta av oss ögonbindlarna. Vi tar av oss dom och till våran förvåning så ser vi en hel drös av våra komipsar och dom skriker GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och sen sjunger dom en födelsedagssång.. DOM HADE FIXAT ETT FÖDELSEDAGS PARTY! :O :D :D :D :'D :'D Jag kunde inte fatta, jag blev helt stum! Det var ballonger, serpentiner, plancher med kort på jag och Linn där det var lappar som dom skrivit massa minnen på och det var tårtor, bakelser, godis och en hel del med annat!

DET HÄR VAR DEN BÄSTA FÖDELSEDAGEN EVER! (fyller egentligen år 10/4)  Men dom hade fixat den denna helg. Ville ni att de skulle bli en överraskning? congratulations you succeed!!

Jag vet inte hur jag ska kunna tacka alla som var där och som fixade allt! JAG KÄNNER MIG ÄLSKAD! hihi! TACK TACK TACK OCH MILJARDERS MILJONERS PUSSAR OCH KRAMAR TILL ER!

Kommer lägga in en massa bilder från gårdagens tokerier och överraskningar! <3 love u all!


mobilt bredbredband.

Just nu sitter jag och är påväg in till stan med pappa. Jag använder han nya laptop med mobilt bredband och det funkar super! Men far in till stan ENSAM... ingen av mina vänner kunde följa med till stan, eller syskon/kusin. Jaja ska väll inte vara på stan så länge utan bara kolla om jag hittar ngr kläder/skor. Fick reda på av mamam att den skitsnygga med dyra klänningen jag ville ha är SLUT!!! -gråter i floder- ... Men ska endå kolla en extra gång, hehe. Känner på mej att det kommer bli en tråkig helg, mina vänner är så upptagna med annat. Och i mitt horoskop stod det att "lördagskvällen kommer att tillägnas med kompisar och festande...." m.m. HAHA tror inte de, eller de ser ej så lyckat ut nu ialf. Jaja ska inte babbla på så mkt mera nu faktiskt, snart i stan.

skriver kankse mera senare, pusshej!


Don't lose your faith in me.

Det var ett tag sen jag skrev här. Såå vad har hänt sen sist..?
Joo i helgen som var så for jag på kattutställning en snabbis och kollade. GUD VA SÖTA KATTER <3 hihi. Men som sagt, var även på stan och hittade en satans snygg klänning! Men jag köpte den inte(!!!) för att den var ganska så dyr. Men ska hem i helgen och köpa den, hehe! Jag hoppas hoppas HOPPAS att den finns kvar..!

Annars så har jag påbörjat min APU som varar i 4 veckor. Jag är just nu på ett stall -> turridning i Umgransele och ska vara där en vecka till. Det är faktsikt roligt där, hästarna är så stora och söta! Är där med en klasskompis, Anna Molin. Och mina arbetsuppgifter där borta är bl.a
- Släppa ut hästar
- Ge dem mat och vatten
- Mocka i deras boxar
(skiter som hästar är vad dom gör!!)

- Rycktar hästarna och städar lite i stallet
Och ibland blir det en och annan körning med Pia (hon som vi är hos) och hennes nordsvensk.

Annars så händer det inte så mycket mera faktiskt. Är ialf dötrött på dagarna när jag kmr hem, men som sagt så får jag inte sova för då somnar jag aldrig på kvällarna, som jag inte heller gör för den delen. HATAR LYCKSELE, lr ialf min säng här uppe i Lycksele....! Nu har mitt nya ID-kort kommit till banken, så svänger förbi där imorron efter att jag har vart på stallet.

JAG FYLLER ÅR OM 8 DAGAR!! (10/4) Fy fassiken va jag längtar. Ska ut den 11 på x3m med tvillingsyrran och några kompisar. Lär bli super duper bra! Så dom som vill hänka den 11 så äre bara att höra av sig och följa med. Annars så tror jag inte att det var så mkt mera faktiskt..
Med de så säger jag hejdå och vi hörs snart igen!


RSS 2.0