someone new.

Idag så övertalade jag Linn att komma hit till mig (lycksele) eftersom det även är Duvan cup i helgen och det menas med mkt partaj på hotellet! Mkt funfunfunny! ^^ Så det ska bli himlans roligt faktiskt! Sen så har jag laddat hem 18 st skräckfilmer..dom verkar vara jäääävluskt bra! Så det blir uppe sittar kväll med massa skräckisar och godis och dricka ikväll! Men det är bara jag och Malle kvar eftersom Emma fick lust att fara hem :/ Så just nu håller jag på att föra över 3 filmer till mitt USB-minne och 3 filmer till Emmas USB-minne (fick låna det). Kan ni gissa hur lång tid de tar för var och en? Jag började att föra över dom vid kl 3 halv 4 idag. Och den ena blev just klar. HELT SJUKT!

Saknar Linn!


Linn ^

Puss /A

Räddad av fienden.

Har just sett klart ett reportage/en film om förintelsen.
Läs här under vad det handlade om:
I Sverige finns i dag ca 800 judar kvar som överlevde förintelsen, men det är bara ett tjugotal som orkar och klarar av att berätta. Tobias Rawet är en av dem. I reportaget följer vi Rawet när han för första gången reser tillbaka och besöker Ravensbrück, det koncentrationsläger där han satt under andra världskriget. Vi får också följa när han möter Rikard Fagot igen efter 63 år. 1945 sov de skavfötters, 9 år gamla, i lägret. Av Fagot får Rawet veta sanningen om varför just de överlevde - att det var en högt uppsatt tysk tjänsteman i gettot i Lódz som räddade dem. Tjänstemannen, vars namn var Franz Seiffert, lyckades rädda ytterligare 600 judar innan kriget var över. I reportaget speglas också Tobias Rawets besök i svenska skolklasser där han berättar om sina minnen. SVT:s reporter Thomas Lundström och fotografen Pelle Wickman har följt Tobias Rawet under en längre tid.

  



Jag gillar inte historia så värst mkt. Men det enda jag var så otroligt intresserad, nyfiken och "förtjust" i var just förintelsen. Jag kan verkligen inte förstå hur vissa msk kan säga "förintelsen har aldrig inträffat"!? WHAT!? Serriöst, finns det verkligen folk som är så j-vla dumma i huvudet och tror att man skulle gå omkring och hitta på? Och alla kort, filminspelningar, baracker och förintelseläger..är allt det bara på låtsas? I scen satt? Jag tycker verkligen synd om dom hjärntvättade människorna. Jag blir lika rörd och förbryllad för varje gång jag hör historier om den där fruktansvärda hädelsen.  Jag kmr nog aldrig att sluta bli överraskad.

 



Och nasizter har ingen j-vla aning vad det är dom "hatar". Vad dom s.k. "står för". Om det är några dom verkligen borde hata så är det inga andra än dem själva. Att dom säger att invadrare bara kommer hit och tar våra jobb eller lever på socialen? Så jäkla mkt bullshit! Vad fassiken gör inte vi svenskar!? Hälften av oss lever ju för fassiken på socialen och sjukskriver sig innan dom ens har börjat jobba. Så det har ingenting med den så kallade "rasen" att göra. Utan personen i frågan. Spelar ingen roll vilken färg på huden/religion man har, vi är alla av samma skrot och korn.



Puss /A

Hemma

Stannade hemma en dag till, så ikväll far jag tbx till lse. Idag har jag inte gjort sdå värst mkt. Sett på transporter 3 - as bra film! Jason Statham är så jävla snygg! Jag älskar honom i filmen Crank, den är så jäkla rolig! Sen har jag gjort rent kamin och fyllt på med pellets, städat ur/till ett av skåpen och gett katter/råtta och kanin nytt mat och vatten.

 


Nu kmr mamma, Isabel och Linn hem, så snart blire köttbullar m. stuvade mackaroner till middag..MUMS!

Puss /A

Twilight parodi



Hahaså satans rolig! :D

Hittade klippet från http://thetwilightseries.blogg.se

save your soul.

Igår så hade jag prov i Genetik och allt var det är, fy faaaaaasiken va svårt! Fick även tbx mitt matte prov, jag fick just å pass G! TACK OCH LOV! Hade ej orkar göra om de... Senare så han jag med 12.40 bussen genom att kuta ihjäl mig till busstationen! Åkte direkt till sjukuset och hälsade på Patricia, Ängla och CO. Lilla pängel bara grinadeoch hade ont, mitt hjärtegull! Sen vidare till Elin coh Amanda där det blev förfest sedan X3M och patajade! Jag, Kornelia och Elin dansade jäkel. Träffade även Linnea och andra vänner, det var inte helt otippat må jag säga ^^

Snart kmr min Kornelia och håller mig sällskap, senare ikväll kmr Linni hem <3

Puss /A

do u really want to break free?

Jag kan bli så sårad av dom människor jag älskar. Även om dom inte gör det med sin mening. Men det finns tusen miljoner olika sätt att hantera situationer, varför väljer man då det som sårar mest? Varför väljer man sånt som man vet, sånt som man verkligen vet, inte leder till annat än olyckligheter, inte bara för personen i fråga utan alla andra som håller den kär. Det kanske känns bra för stunden, underbart till och med, men sen efteråt? Hur känner man när man har ramlat ner så långt så man kanske inte orkar resa sig igen? Då man bara tror att ingenting kan bli bättre? Men vad vet man igentligen innan man ens har försökt? Man har familjen, syskonen och vännena som stöttar en. Dom som verkligen vill, för din egen skull, att du ska klättra upp igen och kämpa vidare. Ingen har någonsin påstått att det ska vara enkelt, klart att det är svårt att ta det första steget. Men livet är inte slut förrän man har slutat andats. Så man måste försöka! Även om det känns som om ingenting någonsin kan bli bättre. Men det är bara du själv som kan ta det beslutet, att vilja förändras.

But life still goes on..
But God knows, I want u to break free
!





Veronica Mars

En mycket bra serie må jag säga! Men den slutade fy skam! Så jäkla dåligt! Jag fattar inget och jag kna verkligen inte förstå hur/varför dom lät den sluta så? Men det sägs att det ska bli en film. Men ialf.. det borde komma en säsong 4. Jag hoppas det, but no signs for that my friends.

Har prov på fredag, vill bara grina, grina och grina lite till. Det är om celler, kromosomer och annat crap.. Kmr aldrig lära mig de där! Men våra lärare bara älskar att ge oss onödiga saker.

Ska läsa lite prov nu.




Puss /A

Godmorgon..?

Har just kommit hem från Hotellet. Det var ej så mkt folk men helt okej! Hade faktiskt roligt och fick INTE, för första gången, ont i fötterna! :O Framsteg, framsteg! Ska nog ta och lägga mig och sova nu strax! Är ganska så trött. Men snart kmr Malle väl att ringa och vill att jag ska springa och öppna dörren eftersom hon ej har med sig sina nycklar...as usual..!

Nej men ska dra mig. Hoppas ni andra har haft det roligt ikväll.



Puss /A

If I could reach the stars.

Jag diggar myspace grymt mkt! Det finns ngr riktigt grymma artister där. Och dom som jag just nu har blivit fans av är Sam bradley, Robert Kragh och RMK. Dom sjunger otroligt bra. För ett tag sen så färgade jag Malles hår - rött. Så nu ser hon ut som en liten flamma! ;) Ikväll blir det att gå ut på hotellet med Olivia och Malle. Men ska inte dricka, bara ta ngr drinkar. Ska ta med mej kameran tror jag. OM jag nu tar kort, brukar aldrig bli så.. haha.

Just nu håller jag på att se klart dom sista avsnitten av min Vänner-box. Så har halva år 9 och hela år 10 kvar. Sen har jag sett varenda avsnitt! Malle håller på att ladda ner Veronika Mars säsong 3!! :D Så snart blir det att kolla på det. ^^

Har inte så mkt kvar att säga nu. Så vi får höras!

  

Puss /A

nya tider?

Idag (eller igår) vanade jag vid 12..och sprang fram till tv:en eftersom jag hade missat massa avsnitt av Veronica Mars..En ny lite besatthet jag har uppfunnit.. Så imorgon ska jag kliva upp kl 10 och se på det.. Det sänder från 2:an enda till kl 15 eller liknande.

Idag så var jag och Linn ute och gick med dom små voffsingarna. Linn fick den briljanta idén att gå  över ängarna..där skoterspåret finns... ack så fel hon hade. Det var översnöat så vi fick lite i blindo där i piundersnön och vart blota.. spec jag som har hål i mina skor.

Just nu ligger Linn här bakom mig i sin säng och vill inget annat än att jag ska stänga av datan och springa i säng. Jag ska Linn..


Jag Linn och Pappa brukar se Twin Peaks varje kväll.. eller oftast när alla är samlade. Det är oftast (eller alltid) Lnns fel ifall vi kan se eller ej. Antingen så jobbar hon och är för "trött" eller är hos markus.. irriterande? svar ja. Så nu ligger jag och pappa 2 avsnitt före henne..ha ha!!

Nu måste jag i säng, hej då!


Puss /A

i hate this part right here.

Pussycat Dolls nya låt är wünderbar!

Jag har tänkt mig att gå ut en sväng idag..för jag har inte satt min fot untanför detta hus sen...Nyår när jag kulle hoppa in/ut ur bilen. bad bad anna. Men först måste jag duscha och klä på mig..

Jag har ingt vettigt att säg nu. Så då ska jag hoppa in i duschen!


♥ isn't lovely


Puss /A

pyjamasparty varje dag.

Det är jag det. The pyjamas girl! Jag har inte haft ngr vettiga kläder på mig på hela lovet..BARA min älskade pyjamas! Och det känns lovely! Det som känns mindre lovely är att jag har läst ut alla twilight-böckerna. Så nu har jag börjat med en liten restart på om jag kunde drömma. Efter det ska jag skippa 2:a boken och börja läsa 3:e på en gång. Den var ju klart underbarast. Men jag blir så sur, för dom har ju inte ens tagit med hälften av alla saker som händer i boken till filmen!? Det var surt..men jag tycker dom har lagt upp allt bättre i filmen, även om dom kunde ha tagit med lite mera romantiska saker som var med i boken..jaja. Hoppas nu att den nya regissören för film nr 2  ska ta med sig lite mera exakta saker. Jag HOPPAS det ialf.



Igår så laddade jag hem en serie (lost in austin) SÅ BRA! Och 2 filmer The duchess och Becoming Jane. Såg serien och the duchess igår, så bra dom var! Och Becoming Jane i morse, goodie goodie stuffistuff! Jag hade skrivit en lapp på många bra filmer jag skulle ladda hem.. men OF COURSE så har jag tappat bort den.. h-vete! Så ngn som vet bra filmer man kan ladda hem?



Linn fick magsjuka inatt..faaaasiken! Jag är den enda som inte fått det nu i familjen..Men jag blev ju dyng förkyld/febrig på nyår.. Så jag hoppas att ngn som tkr att DET räknas som en magsjuka och skonar mig.

Puss /A

RSS 2.0