Mage

Är nu i V24 (23+6)! Ska på våran första föräldraträff idag! Spännande :) Men ska nu käna lunch, och ville visa er hur det oftast ser ut :)

image description



image description



image description



image description



image description



Puss /A

Lite onödig fakta en tidig tisdagsmorgon.


Bebis kläder

Var och köpte 4 st bodysar från barnenshus i fredags, hihi. Kunde inte hålla mig när jag väl fick veta att jag skulle få en tjej, så självklart blev det rosa och lila! Men även en blå. :) Och i lördags var jag hem till Bygdeå och hjälpte mamma rensa bort ALLA gammla barnkläder, det var en del kan jag lova.. Och hittade faktiskt lite plagg som inte skrek alltför mkt hej 90-tal!




Köpte 2 st i strl 50 och 2 st i strl 52!

Från Bygdeå:


Ett linne och en klänning.


Ett sockpar, ett par vantar och en stickad turkos och väldigt mjuk kofta!


Ett vitt förkläde och en söt mössa.


En tjockare tröja och en blöjtrosa - kunde inte låta bli, den var så grymt söt!


En pyjamas, eller 90-talets sk. one piece med knappar, om ni vill säga så.
Puss /A

SPOILER VARNING -> kön!

Vill bara skriva det att den som INTE vill veta vilket kön min bebis har måste sluta läsa bloggen nu! För jag kmr att lägga upp bilder på kläder och annat dyligt som kmr relatera till vilket kön den har!



Varit kass på att updt här dom närmsta dagarna, men har haft fullt upp :) Var ialf och gjorde ett till ultraljud i fredags kl 11. Fick se min lilla bebis igen, så fin! Och vi tog reda på könet nu... Är ni beredda? Jag ska få en.... FLICKA! Så den 19 juli är det beräknat att jag ska få en liten prinsessa! Haha. Jag tycker nästan lite synd om henne, för jag känner på mig att hon kommer att bli som min lilla docka -> klänningar, rosa, blommigt... Men tur jag har T som kan bromsa in mig om det blir FÖR tokigt ^^ Jag är så glad! Hade ju även varit glad om det blev en pojke, såklart! Men har alltid föreställt mig själv med en liten tös som första barn.

Allting blev så mycket lättare nu när jag ska planera och göra barnrummet! Det är 115 dagar kvar och ändå så himla lite tid känns det som, dagarna bara rusar iväg och jag är redan i v 24 (23+3). Kan inte lägenheten få bli klar snart så jag kan börja fixa?


Puss /A

+12 och lite blåsigt.

Vaknade king 10 imorse, klev upp och fixade mig sedan for jag å käka lunch på Wayne's - grekisk sallad + cappuccino. Det var riktigt gott! Sen vidare till Robin för att hämta hem Tila (kissen). Sen så skjutsade T mig till Nicole och jag var där från 13.30 - 18 ungefär! Har suttit å pratat, kollat på tv och gått ut med Ricky (deras vovve)! Satt även en stund på deras uteplats, men solen hade hunnit gå ner lite så det blev snabbt kallt eftersom det blåste ute idag.


Kom hem strax efter 18 och käkade. Kollat på en serie och plockar nu till här hemma. Ska dammsuga och torka golven nu med och imorgon ska det tvättas! Men först kl 11 imorgon blir det ultraljud och kolla på bebis ♥





Puss /A

Hjärtljud och rörelse.

Har varit på mvc idag och kollat blodtrycket, viktuppgången, och min sk "mag-kurva". Och allt var super! Gått upp 5 kilo under hela graviditeten och min *mag-kurva* ligger lite över än vad *medelmåttet* är (alltså hur stor/mkt magen/bebisen växer). Vilket kan skilja från person till person :) Men bättre att den är större än mindre. Och idag fick vi höra hjärtljuden för första gången! 156 slag / min hade det lilla livet ^^ Det dunkade på och lät heeelt fantastiskt, min lilla älskling lever och har sig där inne! Och i måndags kväll när jag gick och la mig så kände jag för första gången klart och tydligt hur bebisen vände och vred på sig i magen. Det var nog först då jag FATTADE att det faktiskt växer ett barn innuti mig. Känslan var så överväldigande att jag började gråta. Jag kände mig både glad och lycklig men det var även en mycket skrämmande och konstig känsla. Så bara från 1 vecka till en annan ungefär har den börjat sparka och röra sig i magen. Oj så fort det går. Och idag så premiär ställde jag en skål på magen när jag satt i soffan o fika. Och si på fan - den stod kvar! Så jag är numera ett portabelt bord :)

Puss /A

Måndag

Hej hopp. Jobbar 8-21.30 idag och 9-19 imorgon. Sen på onsdag ska jag till min BM och på fredag ska jag på mödravården för mitt andra ultraljud. Så ska få se min lilla cirkus apa där inne igen :) känns underbart! Har inte bestämt mig ifall jag ska försöka ta reda på vad det är för kön eller inte.. Har sådan beslutsångest! Får bestämma mig på fredag helt enkelt ^^ och på lördag ska min lilla Luddelicious kastreras.. Mitt lilla hjärta! Är skit trist väder idag också, vart är solen och värmen?


Söndag

Har stökat lite här hemma på morgonen. Ska nu iväg och kika lite i detta vårfina väder! Och nu kmr magen - v23 (22+2) är vi nu i och bebisen gör sig mer och mer tillkänna för var dag som går! ^^


Mätt

Gjorde godaste och enklaste middagen ever idag - Fetaostsallad m kräftstjärtar, avokado, oliver, pasta och krutonger! Och sedan mjukbröd med ost och cream cheese! GOTT!! Och mätt blev jag. Är redan hur trött som helst så ska mysa ner mig i soffan och somna i en varm famn tror jag :) jobbar heldag imorron. Längtar till helgen, hem till Bygdeå och hjälpa päronen och sen käka go middag. Mmm maaat.. ;)

 


Mars 13, 2012

Idag är en fin dag, om det bara kunde sluta blåsa. Har kollat på en serie, käkat och vikt sängkläder. Imorgon jobbar jag 07.30-14.30, torsdag 8-21 och fredag 8-15. Usch, gillar inte att jobba heldagar... I alla fulla fall så är dom i full gång med att renovera våran lght en trappa upp. Så just nu bor vi temporärt i en fyra en trappa ner. Och den är sååååå fin! Den här är också nyrenoverad, men dock för dyr för mig. Och dessutom så behöver vi inte större än en 3:a nu känner jag.. Vi vistas bara i sov-, tvrum och kök + toan. Så vi blir här i ca 1 månad.

Nä nu ska jag fortsätta med mitt, vid 15 ska jag iväg på ärenden. Tror jag ska käka tortelinigratäng ikväll, MUMS!


Ludde


Frans och Tila


Puss /A

Mage

Här är magen igen, är i v 22 nu (21+3). Jag tror att bebis har börjat sparka nu! Men är lite osäker på ifall det kanske är en muskel i magen som kan krampa till ibland? Haha jaa jag får väl se lite längre fram :p

 


Cult design

Glömde lägga in dessa bilder igår.


En tand ask, ett gosedjur och ett lock som hör till napphållaren!


Sjukt sött!

Puss /A

Tidig

Slog upp mina små blå 8.15 idag och ville inte somna om! Så är just nu på väg på en väldigt liten roadtrip och sedan blir det att fara å käka lunch. Vad mer har denna fina söndag att erbjuda månntro?

 


Lite mage

Idag innan jag gick ner på stan. Och försök att bortse från min spökvita arm.. Skyller även lite på att jag stod mot fönstret och att blixten kom på armen....


V 21 (20+1)

Puss /A

Dagen

Idag har jag varit på strömpilen och stan. Fyndade 2 tröjor från veromoda och sedan smink från Make Up Store! Fikade på stan och träffade Linn och hennes kompis Linn. Käkade fläskfilé, potatissallad och fetaost sallad! GLÖMDE HALLOUMIEOST!.. hate myself... Och snart blire film och mys i soffan. Jag är redan trött... haha är som en gammal tant känns det som. Vaknar kring halv 10 och vill sova kring 21 -22.. Hähä.


En lite tjockare tröja, en oversize tröja, fondation, täckräm och rouge.

Puss /A

Inredning

Gjort en ny kategori! "Till Bebis" och där finner ni kläder, inredning och allt annat som har till det lilla livet att göra! :)

Idag har jag fyndat mina första inredningsgrejor till det kommande barnrummet. Köpt från Mias Lustgård och OJ vad jag har kollat in dessa grejor från märket Cult Design. Även innan jag visste att bebis skulle komma så har jag alltid tänkt "när jag får barn SKA dessa infinna sig i barnrummet".




En lampa, en spargris och slutligen napp-"skål/hållare".

Puss /A

RSS 2.0