I have loved you for a long time, never will i forget you.

Min tvillingsyster och hennes kille har gjort slut med varandra efter 7 år och 9 månader tsm (förlovade i 1 år och 1 månad). Och JAG sitter och lipar så fort jag tänker på det. Te x nu, just nu får jag tårar i ögonen och jag vill slänga mig ner i soffan och gråta i dagar känns det som. Tänk på dom och deras kärlek då? Hur ledsamt och förvirrande det måste vara för dom? Jag vet att ingen av dom kommer sluta älska varanra och deras kärlek kommer för evigt å finnas där, i deras hjärtan. Dom gick igenom tonåren tillsammans, hittade sig själva med varann och började vuxenlivet med varann. Det är är slutet på en era, en epok. Jag har en massa bilder på dom från högstadiet och jag har kollat igenom varenda en och tårarna rinner mer och mer för varje bild. Marcus har blivit som en del av familjen. Jag älskade deras kärlek till varandra, avundas den. Det är så sorligt att inte kunna styra sina känslor. Ibland så kommer verkligheten ifatt en och man vet inte riktigt hur man ska hantera det. Jag kommer alltid att sträva efter deras kärlek, den var den finaste och ärligaste som fanns och jag vet att den var sann.


Linn och Marcus

Puss /A

Fyndat!

Köpt lite saker på expo och mio idag! Har skaffat en diskmaskin också! :D ÄLSKAR!


Diskstället borta och istället fixade jag dit detta!


Två ljuslyktor


Ock en favorit i repris, mina älskade ugglor!

Puss /A

Picture you're the queen of everything, as far as the eye can see.

Vaknade kring 10-11 imorse. Steg upp för att förflytta mig till soffan med täckte och kuddar och se filmen The lovely bones. Flimen är gjorde efter boken Flickan från ovan. En jätte bra och vacker bok. Så jag hade, dumt nog, väldigt höga förväntningar av filmen. Och den utspelar sig inte alls som något i boken, nästan inget från boken var med. Blev väldigt besviken.. Men tyvärr så är det ju så med böcker som blir filmer. Måste bara säga att Saoirse Ronan, som spelar huvudpersonen Susie Salmon, är en sjukt duktig skådis. Såg en film häromkvällen där hon också var huvudperson! Hanna hette filmen, rätt så okej film faktiskt! :)



Efter det så började jag bädda sängen, plocka undan här hemma, rensa kattlådan och diska. Det som återstår är väl att laga mat som ska bli till matlådor - chili con carne! Mums!

Saknar Linn. Känns konstigt att hon ska vara borta i 2 hela veckor..
Puss /A

save your soul, before u're to far gone.

Idag så har dagen bestått av städning och kamma katterna. Sedan vid ca 17 tiden for vi till Bygdeå å käkade på Trafikanten och sen hämtade vi upp pappa och Jimmy i Sika hamn. Dom behövde hämtning och skjuts eftersom pappa skulle köra hem båten från Umeå till Sikeå. Så nu är vi hemma igen och T har besök av en kompis. Jag lyssnar på musik och senare ikväll blir det filmmys. Är ledig må-tis. Jobbar ons 7.30-14.30, tors 8-21 och fredag 8-15.


två bilder på mig från sthlm när jag har på mig min långklänning.

Puss /A

Godmorgon Sverige, vilken underbar dag!

Tror jag ska ta mig en liten morgon tur i det vackra vädret faktiskt. Eller det blir nog vid kl 14, när T ska kolla på fotboll..Orka inte sitta hemma å inte göra ett piss. Jag är ialf lessen nu... mina naglar en efter en börjar att gå av! Blir helt förtvivlad!


Så här fina var dom i torsdags kväll.
Men nu är nageln på vä pekfinger borta och hö ringfinger har gått av en bit.

Blir bara så less, tkr om att ha långa naglar ju.. jaja. I-lands problemen bara växer. Såg filmen Soul Surfer igår! En verklighets baserad film om en tjej som vill bli proffssurfare och får armen avbiten av en haj och hur hon kämpar för att uppnå sin dröm! Väldigt fin OCH väldigt bra film! Rekomenderar :)

Puss /A

Jag saknar dig

Tina och Cilla ska snart fylla 15 år och är mitt i tonårens sökande efter en vuxenidentitet. De är enäggstvillingar men helt olika. Tina bryr sig mest om smink och blir kär i en ny kille varje vecka. Cilla upplevs som udda för hon bryr sig inte alls om ytligheter. Hon är regissör i sin egen teatergrupp som ska spela in pengar till svältande barn i tredje världen. En ung lokal rockmusiker, Ailu, gör musik till hennes föreställning. På mammans födelsedag dör Cilla i en olycka. Nu är det som om Tinas halva jag försvinner.

Vi följer Tinas kamp för att överleva, för att inte dö i sin förtvivlan. Tillvaron faller samman även för mamman och pappan, och många andra runt omkring. Ailu skriver två låtar, den ena till begravningen. Den andra blir en nationell hit. Cillas död blir hans stora break. Jag saknar dig beskriver hur det kan vara att leva vidare i det svåra. Där små händelser blir extremt laddade. Paradoxen är att Tina kommer mer i kontakt med livet. Alla masker faller av. Hon fördjupas, utvecklas, blir en mer hel människa .


Okej... Jag kmr gråta ihjäl mig när jag väl ser den här filmen.. Och det är sant som det står "hur överlever man att förlora en del av sig själv?". Det skulle jag också vilja veta. För det låter så osannolikt att jag skulle kunna fortsätta mitt liv utan Linn.











♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Puss /A

Iphone 4

The right one, and white one.



Lycklig tjej!
Puss /A

Frans-August, Ludde och Tila.


Stunder som dom här, kan jag inte låta bli att le.
Är som så mkt gulligare med 3 katter som ligger bredvid varann, än bara två.

Puss /A

Just follow me and life will never treat you the same again.

Kom hem från hockeyn för ett tag sedan. Var som sagt och såg Icebreakers vs Björklöven. Var en rätt seg match fram till sista perioden, enligt mig själv. Mig det var rätt skojjsit. Anyway.. Blir att poppa popcorn i våran nya popcorn maskin som vi köpte på Nolia! Och sedan kolla på Scream 4. Annars blire en rätt lugn kväll, är fortfarande snorig men klart mkt bättre än igår! :) Hoppas jag blir frisk till imorron, jobbar 15-21 och på fredag 15-22. Nu kmr lite egopics på mig, min katt och min pojkvän.




Puss /A

I want you to follow me all over the world. And you won't even notice what hit you babe!

Jag sov 12 ½h inatt och idag mår jag faktiskt rätt så bra! Är bara min näsa som jävlas. Igår mådde jag som värst, ont överallt och dåsig. Efter att jag kom hem från Linni så käkade jag chips, drack juice och kollade på Supernatural. Mkt mysigt! Idag så ska jag diska och dammsuga å borsta katterna.. Sen ikväll ska jag med T till Ice breakers tror jag de hette? I alla fulla fall så vill jag meddela att jag ÄLSKAR MIN KATT! Ludde är så fruktansvärt jävla busig och gullig! Han är lika underbar som han är olydig, och fy fan va olydig han är. Springer runt på soffan och hoppar upp å ner och river i den, klättrar i gardiner och förstör min matta sakta men säkert. Men han är även superjävla mysig och fluffig så jag nästan kan pussa ihjäl honom.



Har nyss hoppat ur duschen, ska smörja in mig och sedan diska.

Puss /A

Sjuk

Men en bra tajming att bli dålig på, när semestern är slut! ;) Idag har jag spenderat eftermiddagen med min älskade tvillingsyster! Hjälpt henne packa inför utlandsresan och sen fick jag även äta gomiddag hos dom! Grillad kyckling, ris, bea, sallad å böner och halloumio ost! MUMS! Efter det mös jag, Linn å Marcus oss ner i soffan och kollade på Leila bakar! Sen skjutsade Linn mig på coop så jag fick köpa frukt + fil. Och nu sitter jag här hemma och just myst + lekt (går inte undvika det från den galenpannan) med Ludde (min kattunge). Ska nu se på några avsnitt av Supernatural och invänta min älskling som kmr hem efter 00.


Linn

Puss /A

Kräftskiva 2011 i bilder




Puss /A

Sthlms sightseen del 1.



I detta mysiga hotellrum tillbringade vi 1 vecka.




Puss /A

mina serier

Jag ÄLSKAR serier! Så därför vill jag dela med mig utav vilka jag följer nu. Och ja, de är en del.



Cougar Town


Desperate Housewives


Gossip Girl


Greys Anatomy


Love bites


Off the map


Pretty little liers


Rookie Blue


Spartacus gods of the arena


Sons of anarchy


True Blood


Vampire Diaries

Puss /A

pimp up my nails

Idag när jag var på stan med Pappa, Mia, Johan och T så köpte jag lite grejer till mina naglar! Ville testa he på såna där små stenar å grejer!




Här är ngr små stenar och andra former.


3 st nya nagelack!
Blå/svart, mint grönt och skimrande aprikosfärgat!


Mitt resultat av pillandet blev ett hjärta på varje ringfinger och två stenar på tummarna!

Puss /A

Stockholms shopping

Här kmr de jag shoppade i sthlm!



Det här är alla småprylar jag köpte, och ni förstår rätt, jag ÄLSKAR ugglor.


Otroligt nog blev det här dom enda underkläderna!


Några t-shirts, ett linne, en kofta, en tröja, en skjorta, leggings och hör å häpna - en långklänning!


Blev även lite köp från dyraffärer - märkeskläder!
Bild 1 o 2 kmr från wesc, bild 3 urban outfits och sista diesel.

Puss /A


Hemma i Umeå!

Kom hem från sthlm igår! Har haft en underbar vecka där och är så glad att jag for dit! Har shoppat och ätit god mat! Varit på sightseen och bara mått bra! Men värmen jämfört med Umeå..? Känns som att hösten är här! Jag ska inom kort updt med vad jag gjort och vad jag har köpt! Men först ska jag in i duschen och vid 11-12 kmr Mia och Johan in till stan så ska umgås med dom! :)

Har btw tagit mig ann en kattunge! Mörkgrå, långhårig och superbusig liten kille! Vädigt odygdig dock! Vet fortf inte va han ska heta.. Namnförslag någon?


Puss /A

RSS 2.0