Bebis mys!

Imorse var vi på mvc på koll för "överburenhet" som det å fint kallas. Allt var super med både mig och bebis. Har idag gått över 11 dagar. På torsdag vid halv 9 ska vi dit igen för ytterligare en koll, om hon nu inte hunnit komma innan dess. Jag har testat det mesta för att påskynda fl - ätit 2 hela annanaser, ätit stark mat, haft sex, gått i trappor och rört på mig. Men naaaaaaada. Så just nu så tänker jag bara låta det vara. Hon kmr när hon själv känner sig redo, annars är hon ute på måndag vare sig hon vill eller inte.
 
Har även hunnit med å vara förbi Nicole, Ante och 2 dagar gamla lilla Ellie nu på morgonen. Hihi hon är så pluttig och söt! Så fick ner mitt bebisabstinent en del nu :) Dom är så fina föräldrar redan, man blir så glad när man ser dom ta hand om Ellie, hihi! Det ser så himla naturligt ut :) Så Grattis till mina fina vänner, det där gjorde ni bra!
 
Puss /A

Frustrerad...!

Jag har kommit i ett stadie nu där jag är lite arg och frustrerad. VARFÖR ska just min kropp inte klara av att starta en förlossning?? Varför kan det inte få ske på naturlig väg? Det är ju förvisso precis 1 vecka kvar innan hon MÅSTE vara ute... Men jag vill att min kropp själv ska starta något som är så naturligt för mig, eller ska vara ialf. Jag känner att jag är ledsen och besviken på att jag ännu inte fött. Speciellt när hon egentligen skulle ha kommit den 19 juli, för då var hon "klar". Jag menar inte att hon skulle ha kommit just på sitt bf datum, utan mer bara nån eller ngr få dagar efter beräknat bf. Men 10 dagar tycker jag är för länge. Jag tycker att tösen i magen ska känna att det är dax nu, eller ialf att min kropp känner så.. Men helvette heller. Utan jag ska gå runt och vara trött, less och uppblåst. Jag är less...........

1 vecka efter bf..

Jaha, ingen bebis ännu. MEN! Igår var första gången jag fick sådana mensvärkar i svanken, trodde jag skulle gå åt där ett tag. Och jag tänkte: äntligen kmr hon! Det började kring halv 2 men jag somnade av utmattning vid 5 och sedan vid 6 imorse så var dom borta. Idag så har en stor del av min slempropp gått också! Men det är inget tecken på förlossning dock.. Kan vara för vissa men för andra så kmr den inte förrns man ligger där å krystar eller så. Min kropp börjar ialf att ställa in sig på rätt väg tycker jag, Så jag hoppas tösen hinner komma innan vi ska på undersökning den 30:e! Kanske idag om man har tur? Men varför ska man vara en sån optimist??
Puss /A

Dödmansudde

I fredags så for jag, T, Linn och Robert bort till nydalasjön - Dödmansudde och grillade! Vi satt i en grillstuga vid vattnet där det fanns en brygga och så såg man solnedgången! Vi grillade korv m bröd, pinnbröd och marsmallows - MUMS! Drack lite alkoholfritt och alkoholhaltiga drycker (inte jag då) och hade det väldigt mysigt! Pratade i flera timmar och bara njöt av att göra något annat än en vanlig hemmakväll. Och jag fixade grillpinnarna! >:} Men det var dock väldigt utplockat av bra grillpinnsmaterial.. Men he gick bra. Vi matade även några änder ^^
 
Puss /A

I mitt sagoland så ses vi.

Igår kväll så kände jag för första gången sammandragningar över hela magen, samt enda ner mellan benen. Och jag fick känningar och stickningar  där nere. Annars har jag bara känt sammandragningar typ uppe vid revbenen/just under brösten. Men ingen bebis.. VARFÖR kan hon inte bara känna sig färdigbakad och bestämma sig för att komma ut. Jag är övervänt. Jag har ingen ro i kroppen, jag går bara runt och väntar... Mkt frustrerande.

Älskade tösen i magen, mamma och pappa har något att säga dig.

Härmed varslar Vi, i egenskap av hyresvärd, Dig om vräkning! BF-dagen har passeras, varför vi, Dina än så länge tålmodiga föräldrar, nu ser oss tvungna att informera dig om att hyreskontraktet på din 1:a har gått ut.

Vräkningen kommer att äga rum snarast. Till grund för vräkningen föreligger totalt ointresse från Din sida att följa sedan tidigare överenskommen hyresperiod med slutdatum 2012-07-19 (se Bilaga, Rutin-UL rapport).

För att underlätta för alla berörda parter ber vi Dig att flytta ut självmant! Utgången finner Du söderut!

Vidare vill vi underrätta Dig om att parkeringsböter kommer att utdelas samt trängselskatt debiteras fr o m 20 juli!

Med vänlig hälsning

Din hyresvärd
Mamma & Pappa AB

19 juli, tösens beräkade bf datum.

Dagen når sitt slut om 2 h och det är fortfarande ingen som vill komma ut.. Sååå jag kmr att gå över tiden, men hur länge återstår att se. Får hoppas att det startar inatt ;) Men mina förhoppningar är inte så höga, känns som att jag kmr gå över dom där 2v o 3 dgr.. Jag känner inget speciellt alls i mage, rygg eller bäcken. Ville väl mest bara medddela alla om det. :)
 
 
Puss /A

Soligt och skönt!

Idag så for jag och T till Nydala för att sola och ev. bada lite. Där träffade jag fina Isabelle med pojkvän + ett gäng kompisar till dom. Så vi satte oss med dom :) efter en stund kmr Mattias skuttandes och säger hej! Han var där med Mattias och Emmy. Det var roligt att träffa på alla! Man är ju så himla dålig på att höra av sig till vänner, så sådan spontan-träffar är alltid lika kul! :D kände ju även på vattnet..... Inget bad för min del. Vid 15 for vi vidare hem till Bygdeå. Det är nämligen min underbara mammas födelsedag idag! Så vi käkade räkmackor och tårta, mums! Sen fick vi kolla runt i huset och trädgården, så himla underbart fint dom fått det! Det kunde inte bli bättre :D pussade på vovvarna och kissemissarna ^^ men lilla Luddelicious hade bättre för sig än vilja mysa med mig, så blev snabba ryck att snussa med den lilla vildkissen innan han skulle ut på nya äventyr. Och självklart blev det mys med hästarna. Nu är vi hemma och jag ska slänga mig i soffan och se ett avsnitt true blood!!! Ville väl mest säga att jag fortfarande går runt och väntar på att tösen ska vilja komma ut till oss.. Men hon verkar ha det himla skönt inne i mammas mage..inte okej. Hörs mer imorron!


Mage

Dags för v40 (39+1) bilden att visa sig. Den här sista 1 ½ månaden så har jag ju fått bristnigar på magen.Och jag trodde inte att jag skulle få ngr på magen... Men tji fick jag.  Annars så har jag haft/har det på höfterna och i ljumskarna/insida lår.
 
 
Jag kan ärligt talat säga det att jag har ångest över dessa bristningar. Men jag försöker tänka att dom försvinner med tiden.. Men det här är en av "the dark sides" av graviditeten. Och det bjuder jag på.
 
Puss /A

Nej nu får det vara nog.

Jag är en shoppaholic. VARFÖR SKA REAN VARA SÅ BILLIG?! Och varför ska det vara så lätt (och billigt) att vinna på tradera? Men nu är det slut. Jag har köpstopp med barnkläder från och med nu. Inget mer. Men jag måste nog packa om hennes bb-väska lite... hihi!
 
En pyjamas och ett byxpar från rean.
 
Två pyjamaser från rean.
 
Två set-plagg vunnet från tradera.
Puss /A

Tösens rum

Tänkte att ni nu ska få se bilder på hur barnrummet blev! Men det är fortfarande väldigt tomt, som jag har påpekat, i/på hyllor och väggar. Dock ska ju barnvagnen ut i trapphuset, skötbordet/badbaljan ska in på toaletten och vaggan in i vårat sovrum.
 

Puss /A

Onsdagen

Eftersom kl är över 12 så är det en ny dag. Så får väl säga såhär att igår så började dagen med att vid 12 så lunchade jag med några från mammagruppen som jag är med i på Facebook! Det var jag, Nicole, Hanna med hennes lilla pojke och Jessica med sin lilla flicka! Jag blev ju inte direkt mindre bebissugen.. Fick lov att snussa lite på Jessicas lilla flicka, bebisar luktar ju så gott! Men snart har jag en egen jag kan stryka, pussa, snussa och gosa med. hihi! Och deras små fossingar! Så små! Iiih! Kom ut nu tösen, mamma vill gosa! ^^Har varit dålig med att dricka hallonbladsteet jag köpte.. Måste vara mer effektiv!
 
Efter fikat blev det att fara hemmåt och efter en stund kom T och Viktor. Vi fördrev tiden och vid middagstid for Viktor hem och jag å T joinade Linn och Robert på Sjöbris för en matbit och prat. Väl hemma igen så har jag suttit vid datorn, kollat på ett avsnitt True Blood och ett avsnitt Pretty Little Liars. Funderar just nu på att kanske börja packa min BB-väska. För det är ju bara 1 vecka kvar till beräknat bf datum från och med idag. Vore ju bra ifall man är förberedd med de lilla man kan packa just nu. Lillans väska med kläder, blöjor, servetter, nappar och annat bra är färdig sedan 2 veckor tbx ^^ Måste ta lite kort på hennes rum också, så ni får se hur det ser ut nu! Är ju i princip klar med det! Bara hyllor och väggar som är lite öde.. :P
Puss /A

Höggravid.

Jag. Är. Less. Och det är fortfarande 9 dgr kvar till beräknat bf datum OCH jag kan ju även gå över 2 v + 3 dgr om jag har otur. Men jag hoppas inte det! Haha. Jag ska egentligen inte klaga! Jag har haft en underbar graviditet! Bara ont i svanken och lite foglossning dom här 2 sista månaderna men en jävligt jobbig ischias muskel i höger skinka som har gjort sig påmind många gånger. Idag så fick jag ngt fel i vänster ljumske och har knappt kunnat gå! Aj. Men det verkar börja släppa nu. Det är dock fruktansvärt jobbigt att ta sig upp och ner i soffan och ur sängen - spec vända sig. Jag är lite som en strandad säl kan jag känna. Idag har jag köpt presenter till Idah och Elin eftersom dom fyller år strax! Idah den 13:e och Elin den 19:e, på tösens beräknade bf datum ^^ sen köpte jag hallonbladste som sägs ska sätta igång förlossningen :p men de vette tusan, annars så är den bra för att livmodern drar ihop sig och läker fortare efter förlossning. Så det är lite win win på den saken! Nu ska jag klä av mig och klä på mig pyjamas, lägga mig i soffan och kolla på serie!

V39 (38+4)


Bak dag!

Idag så ägnar jag denna gråa söndag med lite bakning! Har hittills gjort 2 formar sockerkaka och massa chokladbollar med kokos och pärlsocker på. Ligger just nu i soffan och degar... Kl är snart 17, redan!? Vad ska man käka idag då mån tro? Ngt snaskigt ska man väl koka ihop :) nä nu ska jag tbx till mitt slöande, hej hop!


Oddsen?

Igår så snackade jag lite gravidsnack med Idah och Elin och vi pratade om att läcka mjölk. Och jag sa som det var att jag inte har gjort det ännu. Men nu imorse när jag och T låg i sängen och kramades så märker jag två små fläckar på lakandet! Say whaat? Jag börjar undra först om jag har dreglat eller nått, så jag tänker inte mer på det. Sen när jag sitter och skriver föregående inläggg så känner jag att jag har en blöt fläck på mitt nattlinne.. Så då har det börjat. Jag har börjar läcka. Men dock bara när tuttarna kmr lite i "kläm" eller vad jag ska säga. Som tur är så sipprar det inget frivilligt, ännu.. :P Men som sagt, hon är ju beräknad om 11 dgr så de var väl bara en tidsfråga.
 
Btw så drömmer jag bara om bebisar, graviditet, förlossning och andra bebis relaterade saker. Väldigt jobbigt! Jag går runt med en skräckblandad förtjusning för vad som komma skall. Jag ska föda barn, och det kmr göra så jävla ont. Och jag som är spruträdd och har världens lägsta smärtgräns.. Huvva. Men oj vilken upplevelse ändå!
 
Men som sagt, väldigt kluven! ;)

Lördag

Igår så tog jag och T en tripp till Sävar och hälsade på Nicole och Ante + hans bror. Dom är nämligen husvakt åt Antes föräldrar. Det var sjuuukt varmt igår, skönt men jobbigt.. :P Spec att de va så kvavt! Men ialf så räddade vi en stackars liten igelkotte från Rickys nyfikenhet (deras hund) och sen for vi och käkade pizza, mums! Väl hemma hos dom igen så spelade vi kort och hade de bra! :) Skönt att göra ngt annat än bara sitta hemma och dega i lght! Vid ca 21 for vi hem, jag bytte om och sminkade till mig sen gick jag över till Linn och Robert som hade förferre! Mina älsklingsflickor Idah och Elin var där ^^ Hade det roligt, men vid 22.30 så skulle dom till TC och jag orkade ej gå ut så jag vek av hos mig medans dom fortsatte vidare ut i sommarnatten!
 
 
Idag vaknade jag stel och trött.. Kunde mer än gärna ligga kvar i sängen ännu längre ;) Men ska ej vända på dygnet. Är molnigt och tråkigt idag så ska försöka mig på att baka lite sockerkaka (har en sån där färdigsmet, hehe) och chokladbollar och ev cocostoppar! Men jag SUGER på att baka så vi ser vad och hur det blir... Linni ska hjälpa mig med resterande kakor som ska göra. Tänkte att jag skulle bunkra upp med lite gofika nu så när folk kmr och ska hälsa på och se bäbis så får dom fika ^^ Så snäll är jag!
 
Puss /A

<3


Mage

Hade på mig en klänning igår som typ framhävde min mage rätt mkt.. Haha jisses vilken kula! Men here we go!

v39 (38+0)


Underbar fredag!

Gårdagen vart riktigt lyckad! Vid ca 17 drog jag och T till sjöbris där ngr från hans arbetsplats var. Efter en stund kol Viktor, sen Robert och sist Linn. Solen värmde och det var riktigt varmt, tur att det blåste! Vid ca 18 beställde vi mat och jag valde en Caesar sallad - mums! Efter middagen drog jag, T och Viktor vidare till O'learys och satte oss på uteserveringen och tog det lungt. Sen joinade Linn, Robert, Sofia och hennes kille Olle oss! Och inte långt där efter kom Isabelle och Moa! Under kvällens gång flyttade vi oss uppåt på Taket och där stannade vi till ca 01. Träffade mycket trevligt folk och pratade och skrattade mkt under kvällen, hade riktigt skoj! :D Och idag har jag ont i mina höfter... Men det vare värt, länge sedan jag hade en rolig "ute kväll" ^^ Idag funderar jag och T på att kanske fara på Gammlia där det är konsär, men vi får se hur vi känner oss. Annars kanske vi far till Linn och Robert som har en förferre :) Nu ska jag äta!


Mage

Idag så träder vi in i v39 (38+0). Så igår var det exakt 2 veckor kvar till beräknad bf datum. Men stumpan får mer än gärna komma tidigare och absolut inte senare! Var hos bm idag också, allt var prima ballerina och hon låg fortf. med huvudet neråt, dock var det fortfarande ruckbart. Men det känns att hon sjunkigt ner, känns som att jag går med ständig träningsvärk i muttan istl för i ljumskarna.. förlåt för lite intim info, men att vara gravid är inte en dans på rosor, eller isnfl med många taggar längst vägen.. spec i slutet.. :P Ikväll blir det att fara på Båten och käka middag och träffa folk hoppas jag! Är strålande väder och varmt! Sommaren är här! :D
 
 
 
Puss /A
 
 

RSS 2.0