Slappar helg.

Den här helgen har bestått av städning - bort med jul och fram med vardag och sällskap. Igår kom Nicole vid 9 och for vid 16 då hon skulle jobba, supermys att få en heldag med bebisar och prat (dock lite städning också..)! Sen kom även Ante, Linn, Robert, Marcus och Matilda förbi, så blev fullt hus där ett tag :) Men det flesta for vid 16 förutom Linn och Robert som for vid 17. Efter det så hoppade jag å Fräsan in i duschen, hon fick bada i baljan (staplade upp blöta hanndukar på sidorna så hon ej skulle falla) Och jag snabbduschade och sedan så lekte vi med leksaker och hon plaskade omkring och sög på sina fossingar som vanligt. Tror vi var där inne i 40 minuter.. haha! Sen var det spring i gåstolen resten av kvällen, och matdags å sedan mysa med pappa som kom hem å sen vart det sova för lill tösen. Jag å T myste framför en film och vid 00 var det nattinatt för mig.
 
Idag så ska golven dammsugas och torkas och sedan ska tvätten äntligen vikas!!!! Kanske ta en promenad också :) Hoppas solen är framme längre bara.
 
Har dessutom fått tips av Idah om en app som 1177 har - bvc appen! Där skriver man in vikt, cm och även vilka vaccinationer man har tagit. Sedan kan man se vart i kurvan Freja ligger. Fran till att Freja blev ca 20 veckor så var hon tjockare än medelmåttet men höll längden bra. Nu så ligger hon exakt på "den rätta" kurvan för vikten men är kortare än vad hon igentligen ska vara - så en kort liten tjockis är hon just nu ♥ Man kan även läsa en massa bra att-veta-info om små barn och vad som händer i det olika månaderna. Så LADDA NER den alla mammor och pappor! Väldigt roligt och intressant att hålla reda på. Och på förra bvc tiden tidigare i veckan så väger Freja 7200g och är 64 cm lång.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0