mys stämningen på topp!

Jag älskar oktober! Jag älskar Halloween! Det är den BÄSTA "stor helgen", lr vad man ska kalla det, som finns! Jag älskar den här mysgt läskiga och mörka stämningen. Jag älskar att man kan pyntaoch dekorera! Haha stackars T, han fick sig ett pynt freak. Jag ska pynta julen (självklart!), påsken och Halloween. Hihi, underbart! Så imorgon ska jag vara med Linn eftersom vi ska leta efter halloween klädsel till en halloween fest! Ska nog inte dricka ngt tror jag. Men möjligtvis äta godis! Hehe

Jag är så dålig på att dricka vatten nu! Dricker NADA vatten förutom det jag har i sopporna, som är ca 3 dl och jag ska dricka 3 l utöver sopporna / dag. Inte bra! Så nu sitter jag här och är sjukt jäkla hungrig. Men vrf jag inte vill dricka vatten är för att jag måste gå på toa fan HELA tiden! HELA HELA HEEELA jävla tiden! Inatt givk jag på toa vid 3 och vid 5 på morron, kul? NEJ! ÅH! hatar att vakna och känna sig kissnödig, för man måste på toa. kan fassiken inte somna om om jag känner mig minsta kissnödig. Är fan rädd för å kissa ner mig! Haha.

Tog hand om Ängla från 17 - halv 21 idag tsm med T. Hon är så underbar den ungen, fy så söt! Kan inte sluta le när jag ser på na´! I helgen så ska jag å T ta en trippner på byn å fönster shoppa lite. Vi har inte vart å kollat där på ca 1 månad eftersom jag inte vill köpa kläder förräns jag ska nå min målvikt och mått. Så ska ner å kika på Halloween dekorationer :} Kan knappt bärga mig! ^^ Annars ska vi väl städa, se på film och bara rå om varann.

Bad henne le den finaste hon kunde ♥



På måndag börjar T på Volvo. Så hans sista dag på Svevia blir imorgon, men om han inte får förlägning/jobb på volvo (lr ngt annat jobb) så blir han nog åter där till sommaren!

Puss /A

Kommentarer
Postat av: Mamma

Stort grattis till T!

2010-10-22 @ 10:07:24
Postat av: linn

sööööööööööööt unge!

2010-10-22 @ 12:26:16
URL: http://linnorlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0