mina känslor just nu.

Det är fukking bullshit att man blir mindre hungrig ju längre det går. Jag kan äta upp min soppa och 5 min efter så skriker min mage och det känns som att jag inte har ätit på 1 vecka. Det gör så ont så man vill lipa. Jag blir en hesmkt elak och grinig person när jag inte får äta. Jag har varken ork eller lust att prata med någon. Jag ser det här med sopporna på inget annat än negativt. Och jag VET att alla säger att man ska tänka positivt, var glad, å blablabla. Men folk som inte har ätit annat än flytande tunn vätska på mer än 5 dagar och inte kmr göra annat än det på 1 månad kan ta och sy ihop käften på sig själva. För dom har INGEN aning om vad dom snakkar om.

Jag säger detta till alla mina nära och kära. Peppa mig inte. Säg ingenting positivt om vad som kommer hända om 1 månad. Varför jag gör det här eller något. Nämn ingenting om min s.k. "diet". För jag orkar inte med era positiva kommentarer. Ja, Jag kommer att genomföra det här, på mitt sätt. Och jag orkar faktiskt inte med erat peppande, jag blir mer arg än glad faktiskt. För jag HATAR det här. Så no pep talk, please.
Varför säger jag detta? Jo jag vill inte vara en sur och grinig person till dom som vill mig väl, jag känner mig elak och jag orkar verkligen inte ha dåligt samvete nu. Jag vet hur ni tycker och tänker om mig och det jag gör. Behöver inte påminnas. Ni coh alla era pepp finns redan med mig! :)

När ska sura, elaka, negativa jag försvinna. Men som sagt, första veckan är tuffast.

Men jag ska försöka bli mer som dom här orden nedanför. Men det är tufft just nu bara. så förlåt.



Puss /A

Kommentarer
Postat av: Idah

Längtar tills på tisdag :) ska bli så kul att ses allihopa igen!! Saknar dig!

2010-10-10 @ 23:20:07
URL: http://idahperman.blogg.se/
Postat av: Mamma

Älskling.......

2010-10-11 @ 07:56:42
Postat av: far

komigen anna du klarar det

2010-10-11 @ 12:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0